Billentyűzetes távirányítóval érkezik az ASUS F1A75-I Deluxe HTPC alaplap

Két hete jelentette be az ASUS, hogy hamarosan érkezik új, ezúttal HTPC-kbe szánt alaplapja, a Mini-ITX formátumú F1A75-I Deluxe. A termék nemhogy érkezik, de két héten belül már hazánkban is megvásárolható lesz.

ASUS F1A75-I Deluxe alaplap
ASUS F1A75-I Deluxe alaplap [+]

A specifikációk természetesen nem változtak, az F1A75-I Deluxe AMD Socket FM1 foglalatos A vagy E2 szériás, akár négymagos APU-kkal is felszerelhető, ami mellé a két memóriafoglalatba összesen 16 GB, legfeljebb 1866 MHz-es memóriamodul rakható. Az APU-ban van Radeon HD 6000 szériás grafikus vezérlő HDMI, DVI-D és DisplayPort kimenetekkel, de egy x16-os PCI Express 2.0 foglalat is került az alaplapra külön videokártyának. A csatlakozók közt van négy SATA és egy eSATA aljzat 6 Gbps-os átviteli sebességgel, négy 3.0-s és hat 2.0-s USB, továbbá nyolccsatornás hangvezérlővel és N-es Wi-Fi-vel is ellátták.

A távirányító/billentyűzet A távirányító/billentyűzet
A távirányító/billentyűzet [+]

Az ASUS extraként egy vezeték nélküli távirányítót is mellékel az F1A75-I Deluxe-hoz, ami USB-s vevőn keresztül kapcsolódik a számítógéphez, hátoldalán pedig QWERTY billentyűzet található. Az alaplap ajánlott fogyasztói ára 35 500 forint lesz.

  • Kapcsolódó cégek:
  • ASUS

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés