Hirdetés

Szépen megmunkált AMD Radeon R9 Fury X vízhűtő blokk a német Aqua Computertől is

Nagyon úgy tűnik, hogy a Radeon R9 Fury X érkezésével a vízhűtéssel foglalkozó cégek vérszemet kaptak, főleg azok után, hogy a kártyán lévő gyári vízhűtő első revíziója hagy némi kívánni valót maga után. A szlovén EK után ugyanis most a német Aqua Computer mutatott be egy saját, teljes kártyát befedő vizesblokkot, ami szintén egy mutatós, szépen megmunkált darabnak tűnik, akárcsak korábban bemutatott konkurensen.


[+]

Fő különbség, hogy míg az EK esetében az akril dominál, láttatva valamelyest a nyomtatott áramkört is, addig az Aqua Computer megoldásnál a tömör rézblokk uralja a látványt. Csak középen alkalmaztak akril fedelet, de azt is némi acélbetéttel párosítva, és a tápcsatlakozók helyét itt is szabadon hagyták.


[+]

A G 1/4-es fittingeket fogadó csatlakozókkal ellátott blokk kialakítása lehetővé teszi, hogy az eredetileg két kártyahelyre szabott Fury X ezzel a blokkal csupán egyetlen slotot foglaljon el.


[+]

Az Aqua Computer kyrographics Radeon R9 Fury X Acrylic Glass Edition blokkja adóval együtt 99 euróba kerül a gyártó saját webshopjában. Itt ha jobban körülnézünk, akkor könnyen kiszúrhatjuk, hogy lesz nikkelezett változat is, illetve akrillal és akril nélküli black edition, de ezekről sajnos fotó egyelőre nincs. A nikkelezett verziókért 114,89 eurót kell majd fizetni.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés