Hirdetés

Raijintek Mini-ITX kockaházak alumíniumból széles színválasztékban

Hirdetés

A házak terén újdonsült gyártó, a tajvani Raijintek újabb termékkel lepi meg a piacot, ám ezúttal a kompakt méretű PC-k építőit veszi célkeresztbe a Németországban dizájnolt, Metis névvel megilletett termékkel, vagyis termékekkel. Ugyanis a Mini-ITX alaplapokat fogadó kuckó alumíniumból készült szálcsiszolt, anodizált burkolata hétféle színű lehet, emellett teli (azaz lyuggatott) vagy plexi oldalablakos kivitelben is kaphatóak. A színes külsőt az éleken körbefutó krómcsíkkal dobták fel, de alapvetően minimalista dizájnt alkottak, így az előlap egyhangúságát is csak a középre és felülre helyezett bekapcsológomb, illetve a ház tetején található I/O csatlakozók törik meg.


[+]

A 190 x 277 x 254 milliméteres külső méretekkel és 2,8 kilogrammos nettó tömeggel rendelkező újdonságok feketére fényezett vázába az említett alaplapon felül (amit a megszokottal ellentétben fordítva kell behelyezni) egy darab 3,5"-es HDD-nek és két darab 2,5"-es HDD/SSD-nek szorítottak helyet, míg tápegységből akár a hagyományos ATX méretűeket fogadja. Kicsit szűkebb a hely a VGA számára, ugyanis ezek hosszát 170 milliméterben limitálják, a processzorhűtő viszont 160 milliméterig nyújtózkodhat.


[+]

A Raijintek Metis színtől és kiviteltől függően 36-40 fontos (14-16 000 forintnak megfelelő) áron kerül a boltokba hamarosan.

Hirdetés

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés