Hirdetés

Kivizsgálja az 500-as sorozatú alaplapok USB-s jelvesztését az AMD

A probléma rendkívül véletlenszerűen jön elő, és a hardverkonfigurációk csak egy részét érinti, így adatgyűjtésbe kezd a cég, hogy reprodukálhassák azt.

Az AMD hivatalosan is reagált arra a problémára, amelyre már többen panaszkodtak az elmúlt hónapok során. Nevezetesen arról van szó, hogy bizonyos 500-as sorozatú alaplapok véletlenszerűen elveszíthetik a kapcsolatot az egyes csatlakoztatott USB-s eszközökkel. Nem egyértelmű, hogy mikor és miért történik ez, és hiába végzett belső vizsgálatot a vállalat, egyelőre nem tudták reprodukálni a hibát. Utóbbi nem feltétlenül jelenti azt, hogy nincs gond, bőven elképzelhető, hogy a hardverkonfigurációknak csak egy kisebb részét érinti.

A fentiek miatt az AMD arra kéri az 500-as sorozatú alaplapot használó ügyfeleit, hogyha az egyes USB-s eszközeik furcsa módon lekapcsolódnak, akkor az alábbi oldalon írják meg a jelenséghez vezető tevékenységet, illetve biztosítsák a cég számára a pontos hardver- és szoftverkonfigurációt is. Utóbbi ahhoz kell, hogy a vállalat konkrétan össze tudja rakni ugyanazt a hardvert a laborjain belül, hiszen a probléma megoldásához mindenképpen reprodukálniuk kell azt.

  • Kapcsolódó cégek:
  • AMD

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés