Ütős újítást hoz a legújabb AIDA64

A FinalWire kiadta az AIDA64 néven újjáéledt rendszerdiagnosztikai program legújabb, 1.80-as verzióját. A frissítés szokás szerint támogatja az elmúlt hetekben megjelent új hardvereket, köztük a nemrég debütált AMD Fusion APU-kat, a négymagos VIA CPU-t, valamint a friss Radeon és GeForce grafikus kártyákat, illetve az új alaplapi vezérlőket. Emellett az érkező Bulldozer architektúrára épülő processzorokat is kezeli.


[+]

Természetesen a tesztrutinok optimalizálása is megtörtént az újdonságokra, így a bulldozeres CPU-k FMA4 utasítását kihasználja az FPU Julia és az FPU Mandel, míg a CPU Hash teszt az XOP utasításkészletet is használja. A program legnagyobb újítása azonban a SensorPanel, ami egy pofás külsővel megáldott érzékelőnek fogható fel. A panel felülete testreszabható, így a felhasználó dönt a megjelenített tartalomról. Lényegében a számítógép menü érzékelő pontjában található információk jeleníthetők meg, anélkül, hogy el kellene navigálni az eddigi helyükre.

Az AIDA64 1.80-as verziója letölthető a hivatalos weboldalról. A megszokott próbára is van lehetőség, ami 30 napig tart.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés