Hirdetés

AeroCool Strike-X X-1000 I/O panellel fűszerezett ötcsatornás ventilátorvezérlő

Az AeroCool részleteiben is bemutatta legújabb ventilátorvezérlőjét, a Strike-X X-1000 elnevezésű modellt. Megjelenése alapján le sem tagadhatná, hogy a Strike-X családba tartozik, amelyről nem csak a feliratok árulkodnak, hanem például a potméterek tekerőgombján is X embléma látható. Emiatt egyesek számára az X-1000 talán túlságosan is „gamer”, de egy megfelelő környezetben, például egy hasonló szériás AeroCool házban bizonyára jól mutat.


[+]

Az egyetlen 5,25”-es külső meghajtóhelyet elfoglaló panel funkcionalitását tekintve elsősorban egy ötcsatornás ventilátorvezérlő, azonban az alsóbb régióba a szokásos audioaljzatok és két USB 3.0 kompatibilis port sorakozik, így a termék arra is alkalmas, hogy egy adott torony előlapi kivezetéseit pótolja/kiegészítse.


[+]

A potméterek egyenként maximum 25 wattig terhelhető csatornákat vezérelnek, amennyiben a csatlakoztatott ventilátor túllépi ezt a teljesítményszintet, úgy az elektronika automatikusan lekapcsol. A tekerőkkel 5 és 12 volt között változtatható a kimeneti feszültség, sőt a potméter ütközésig való balra csavarásával egy kattanás hallható, ezzel az adott légkavaró teljesen ki is kapcsolható, amely különösen jól jöhet olyan konfigurációkban, ahol egyes ventilátorok csak bizonyos esetekben (például játék, renderelés) kerülnek bevetésre.


[+]

A fedélzeten egy kék LED és egy apró hangszóró is helyet kapott, amelyek jelzik, ha valamelyik csatornán hiba lépett fel: 1 rövid csippanás az első ventilátorra utal, 2 a másodikra és így tovább. Az AeroCool Strike-X X-1000 ventilátorvezérlő vételára sajnos még ismeretlen, de erre az adatra sem kell már túl sokáig várni, ugyanis a termék érkezése októberben várható.

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés