Kailh kapcsolókkal fegyverezte fel az ADATA XPG a legfrissebb billentyűzetét

Szerencsére az újdonság dizájnját nem spilázták túl, így minden az áron áll vagy bukik.

Hirdetés

Az ADATA égisze alatt ténykedő XPG egy új mechanikus klaviatúrával bővítette portfólióját, név szerint az XPG Mage modellel. Az alumíniumházas, 104 gombos periféria lineáris karakterisztikájú Kailh Red switch-ekkel és (valószínűleg) ABS kupakokkal érkezik, miközben a 7 effekttel megtámogatott fedélzeti RGB világítása billentyűnként címezhető.


[+]

Az alapvető médiavezérlő funkciók az elterjedt módon, azaz (az Fn + <F6-F12>) gombkombinációkkal érhetők el, de az XPG Prime szoftver támogatásának köszönhetően egyebek mellett akár három gomb makrózásra is nyílik lehetőségünk, három konfigurációs profilon átívelve.


[+]

A polling rate természetesen 1000 Hz, a sztenderd 1,8 méter hosszúságú, harisnyázott USB Type-C/Type-A kábel lecsatlakoztatható, és a kategóriában általános, 100 százalékos anti-ghosting szinte említést sem érdemel. Alul a szokásos, elcsúszkálást meggátló gumitappancsok mellé kihajtható lábak szegődtek társul, szóval a dőlésszög (két szinten) állítható.

A 820 grammot nyomó, angol kiosztású tasztatúra vételárát egyelőre nem közölte a gyártó, ellenben a garancia egészen bizonyosan 2 éves időtartamra szól.

  • Kapcsolódó cégek:
  • ADATA

Előzmények

Hirdetés