Akár 70 000 forintért megvásárolható az Acer különleges gamerszéke

A Thronos eredeti ára közel négymillió forint, de a kiállítási példányt most árverésre bocsájtják az AcerShopban.

Az Acer különleges, játékosoknak kreált széke (trónja?), a Predator Thronos nemcsak méretével, de árával is megkülönböztetett tiszteletet érdemel ki – ez nem olyan eszköz, mely minden nappaliban szembe jön majd.


[+]

Az első generációs Thronos még 2018-ban jelent meg, és hamarosan érkezik az utód, a Thronos AIR, melyet januárban a CES-en már demóztak is. Az újdonságból például elhagyták a feleslegesen drága hidraulikát, helyette mechanikus megoldásra bízták az állítási lehetőségeket – ennek köszönhetően az ára is jó 30 százalékkal csökkent. Kisebb méretekre ugyanakkor nem számíthatunk, talán ezért is döntöttek úgy a budapesti, Nyugati téren található AcerShopban, hogy elárverezik a náluk kiállított, általunk is kipróbált példányt.

A három darab 27" Predator Z271Ub ívelt monitorral (ezek G-Syncket, 165 Hz-et és WQHD felbontást kínálnak) szerelt készülékre a licit 70 000 forintról indul, a téteket pedig a www.acershop.hu/thronos-licit/ oldalon lehet megtenni, itt fogják kihirdetni a győztest is 2020 március 16. 20:00 órát követően. A nyertes egyébként nem csak a trónt és a három monitort kapja meg: az AcerShop munkatársai a szállítást és az összeszerelést is intézik neki.

 

  • Kapcsolódó cégek:
  • Acer

Azóta történt

Előzmények