Befutott az Acer idei házimozi projektora Magyarországra is

Hirdetés

Az Acer a közelmúltban bejelentette, hogy az H9505BD típusú, elsősorban otthoni felhasználóknak szánt projektorjuk Európában, így értelemszerűen Magyarországon is megvásárolható lesz. Nem is kellett erre sokat várni, hisz a modell már kapható is 453 000 forintos áron.

Acer H9505BD
Acer H9505BD [+]

A DLP technológiára épülő vetítő legnagyobb elérhető kontrasztaránya 10 000:1, a maximális fényerő 3000 ANSI lumen. A saját ColorBoost II+ és ColorSafe II elnevezésű képjavító eljárásoknak köszönhetően a színek rendkívül élethűek, legalábbis a cégtől kapott információk szerint. A termékből nem hiányzik a lencseeltolás funkció, amelynek köszönhetően a felhasználó a projektor elmozdítása nélkül állíthat a kép pozícióján.

Az eszköz támogatja a 3D tartalmak megjelenítését, sőt képes a hagyományos 2D anyagokból térhatásút varázsolni. Azaz a felhasználónak nem kell mást tennie, mint csatlakoztatni a vetítőt egy 3D-kompatibilis játékkonzolhoz, vagy DVD lejátszóhoz, s máris élvezhetik a végeredményt. Lehetőség nyílik 3D tartalmak továbbítására PC-ről is, ehhez azonban az kell, hogy a PC rendelkezzen HDMI 3D támogatással és 3DTV Play szoftvercsomaggal. Az Acer H9505BD 3000 órás lámpa élettartammal rendelkezik, ez 4000 órára bővíthető ECO üzemmódban, míg ExtremeEco módban 5000 óra is elérhető. Az Acer EcoProjection rendszerrel a készenléti energiafogyasztás nem kevesebb, mint 90 százalékkal csökken, 5 Wattról 0,5 Wattra. Az Auto-ECO opció lehetővé teszi, hogy a projektor automatikusan ECO módba váltson, amennyiben nem kap bemeneti jelet 5 percen át, így közel 20 százalékkal több energia takarítható meg.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Acer

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés