A Panasonic is színre lép egy 42"-es OLED tévével

Az OLED EX panelekre épülő Panasonic LZ1500 és LZ980 televíziónak lesz ilyen pici változata is.

A Panasonic bejelentette, hogy - követve a trendeket - az idei évben végre színre lép kicsi OLED televíziókkal is. Egészen pontosan az LZ1500 és az LZ980 modellből lesz 42 hüvelykes változat, úgy, hogy a készülék az LG Display által fejlesztett és gyártott OLED EX panelre épülnek. Ez a kijelző WOLED rendszerű, azonban a korábbiaknál magasabb a fényereje.


[+]

A termékek 4K felbontásúak, és képesek a nagy dinamikatartományú tartalmak megjelenítésére is. A modellek maximális képfrissítési rátája 120 Hz, és támogatják a FreeSync dinamikusan változó képfrissítési frekvencia eljárást. Ez játékok során lehet hasznos, ami az ilyen kicsi készülékeknél különösen fontos lehet, hiszen ezeket gyakran keresik a gamerek.

Az LZ1500 és LZ980 készülékek a vállalat MyHomeScreen okostévé platformját használják. Ez könnyen kezelhető, gyors, viszont fontos appok, így például a HBO Max, hiányoznak belőle, ha minden igaz. A termékek ára egyelőre még nem ismert, ahogy azt sem lehet tudni, hogy pontosan mikor kerülnek majd a boltokba.


[+]

Előzmények

Hirdetés