5 GHz-es memóriákkal jelentkezett az ADATA

Persze nem csak az effektív órajel volt a tajvani vállalat fókuszában, hanem a külcsín is.

Az ADATA bemutatta legújabb DDR4-es memóriaszériáját, a 4800, illetve 5000 MHz-en ketyegő XPG Spectrix D50 Xtreme-et. A 2 x 8 GB-os készletekben érkező, XMP 2.0-s modulok alapból CL 19-26-26-os, valamint CL 19-28-28-as időzítéseket tudnak, viszont 1,5 V-os feszültség kell nekik adni a stabil működés eléréséhez.


(forrás: ADATA) [+]

A gyártó úgy gondolja, hogy a teljesítmény nem minden, így az inteles és AMD-s rendszerekkel egyaránt magabiztosan használható stickek galvanizált alumíniumból készült, tükörpolírozáson átesett bordázatot kaptak, melynek tetején egy háromszög alakú, címezhető RGB dísz figyel, amit nem csak az XPG RGB Sync applikációval, de a nagyobb alaplapgyártók RGB-s szoftvereivel szintúgy babrálhatunk. Háromféle effekt támogatott (statikus, lélegző, üstökös), de rendelkezésre áll még egy zene mód is, amivel kedvenc számunkhoz igazíthatjuk a LED-ek pislákolását.


(forrás: ADATA) [+]

A kitekhez jár egy brand logóval feldobott, mikroszálas törlőkendő is, így már csupán az árcédulákat és a piaci start dátumát illetően vannak kérdéseink.

  • Kapcsolódó cégek:
  • ADATA

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés