Hirdetés

165 Hz-re ugrott a Razer kijelzőjének képfrissítése

A Razer bemutatta 2019-es Raptor 27 új, THX minősítéssel rendelkező változatát.

Hirdetés

A Razer frissítette az eredetileg 2019-ben leleplezett Raptor 27 nevű megjelenítőjét, amelynek legtöbb specifikációja (27”-es, QHD felbontású, IPS technológián alapuló panel, 95%-os DCI-P3 színtérlefedettség, DisplayHDR 400 minősítés) maradt a régi, mostantól viszont 144 Hz helyett 165 Hz-es képfrissítési rátával játszhatunk, amelyhez az AMD FreeSync Premium, illetve NVIDIA G-Sync Compatible támogatás is jár.


[+]

A matt bevonattal rendelkező monitor további újítása még, hogy megkapta a THX minősítését is, amit azon eszközök (eddig főleg tévék) szereznek meg, amelyek megfelelnek a vállalat 400, többek közt a színpontosság, a háttérvilágítás egységességének és a kép utólagos feldolgozásának minőségére irányuló tesztjének.

A HDMI 2.0b, DisplayPort 1.4 és USB Type-C bemenetekkel, valamint két USB 3.2 Gen1 Type csatlakozóval ellátott Raptor 27 alumíniumból készült, Chroma RGB sávval ellátott talppal kerül a boltok polcaira, amit igény esetén lecserélhetünk bármilyen VESA konzolra, többek közt a gyártó új, 100 eurót kóstáló modelljére.


[+]

A Razer új monitorja a tervek szerint a harmadik negyedév elejétől lesz megvásárolható, méghozzá 1000 eurós áron.

  • Kapcsolódó cégek:
  • Razer

Azóta történt

  • Guszta 165 Hz-es monitorok NZXT logóval

    A 68,58 és 80 cm-es képátlójú, 1440p-s perifériák a fekete és fehér négy kombinációjában választhatók, sőt, akár állvány nélkül is kosárba rakhatók.

Előzmények

Hirdetés