Hirdetés

Profiknak készültek az új AOC monitorok

A P2 sorozatba érkező trió 32, illetve 28 hüvelykes tagokból áll és VA és IPS panelekre épül.

Három új taggal bővül az AOC professzionális felhasználóknak szánt P2 szériája: két 32 és egy 28 hüvelykes monitor közül választhatnak azok, akik kivárják a február végére, április elejére becsült elérhetőséget.

A hármas legkisebb tagja az utoljára érkező, 379 euró ajánlott árral rendelkező U28P2A: ebben egy UHD felbontású 28 hüvelykes IPS panel dolgozik, melytől 120%-os sRGB, illetve 89%-os Adobe RGB színteret várhatunk. Reakcióideje 4 ms, és ugyan támogatja az Adaptive Syncet, de maximális képfrissítése csak 60 Hz.


[+]

Ha a 28” kevés, az U32P2 egy 32”-es változat, VA panellel és szintén UHD felbontással, februári érkezéssel és 439 eurós árral. A maximális frissítési frekvencia 75 Hz-re nő, a 4 ms-os válaszidő és az Adaptive Sync támogatás viszont megmaradt. A színteret illetően az sRGB méretének 118, az Adobe RGB méretének pedig 88 százalékban felel meg az, amire ez a kijelző képes.


[+]

Végül az utolsó a szintén 32 hüvelykes Q32P2, melynél a 10 bites IPS panel csak WQHD felbontást kínál, és más területen is érződik a visszalépés, így például a színtérnél 102%-os sRGB-re és 75%-os Adobe RGB-re számíthatunk. A 75 Hz-es maximális frissítést és az Adaptive Syncket azért megkapjuk, és valamivel kevesebbet kell majd a kasszánál hagynunk, hiszen ez a készülék 309 eurós ajánlott árat kapott.

Mindhárom monitorban közös a három év garancia, a magasságában is állítható és pivotot is kínáló állvány, a 4 portos USB hub, a sztereo hangszórók, a VESA 100 rögzítés és a HDMI/DisplayPort bemenetek.

  • Kapcsolódó cégek:
  • AOC

Azóta történt

Előzmények

Hirdetés