Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • fokas

    csendes tag

    az én problémám az lenne, hogy van a házban egy t-home-os speedtouch modem/router, ehhez régebb kábellel kapcsolódott a problémás gép. ezenkívül van mégegy gép, ami egy belkin wifi kártyával kapja a netet, meg amúgy egy laptop, ami most nem funkcionál.
    a gép, ami régebb kábellel volt, felkerült az emeletre, és mivel így távol van a routertől, vettem egy olcsó kártyát, egy tp-link tl-wn353gd-t. betettem, installáltam, ekkor még xp sp3 alatt, ment szépen, fasza volt. aztán egy pár nap után úgy néha lassú volt, néha nem ment, néha ment, mondtam ez így nem lesz jó. ekkor beiktattunk egy amúgyis esedékes oprendszer újrainstallt, gondoltam jó legyen win 7, bár kicsit gyengus a gép na mindegy.
    szedett magának drivert, de nem ment a net, szedtem hozzá telepitettem manuálisan, írtam a supportnak, semmi javulás. néha megy, néha kapcsolódni se tudok. ezért egy kábellel összekötöttük a másik géppel ezt, és meg volt osztva a net, így akkor itt is van, ha a másik gép be van kapcsolva, de ez azért nem valami jó megoldás.
    néha megnéztem , hogy megy-e a wifi, mivel leggykrabban úgy nem tölt be semmit, hogy azt írja a windows, hogy connected, de inkább a másik gépről megosztott netet használom, amíg nincs jobb.
    kipróbáltam ezt a kártyát a másikban, ott ment úgy első ránézésre, áthoztam a másik belkin kártyát ebbe, de windows nem tud csatlakozni a hálózathoz úgysem, szóval gondolom a géppel van a baj, csak nem tudom, mi lehet rossz.
    bocs kicsit terjengős lett, de gondoltam így egyszerűbb

Új hozzászólás Aktív témák