Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • cows

    csendes tag

    válasz Devil Smile #1219 üzenetére

    Hali!

    Látsz egy ver kiterjesztésű fájlt. Nyisd meg jegyzettömbben. Ez van benne:
    VERSION='1.02.21.WDLXTV_LIVE-0.4.3.1'
    LOCATION='wdtvlive.bin'

    Módosítsd erre : VERSION='1.04.11_V '
    LOCATION='wdtvlive.bin'

    Azért nem tudod frissíteni mert a verziószáma kisebb mint a gyári firmwarenak. A gyári 1.04.10-V a 10-et módosítottuk 11-re. Ha több firmwaret próbálsz ki akkor 12.13,14 és így tovább. Leformázod a pendrivet FAT-ra, rámásolod a fájlokat. Kihúzod áram alól a lejátszót, ha van külső winyó akkor azt is. Rádugod a pendrivet és bedugod az áramot és vársz, majd kiírja, hogy új firmwaret talát és frissíted.

    Arra figyelj, hogy ezt már régi firmware a WD adtott ki újabbat ami már olyan fájlokat is lejátszik amit az még nem. Egyben válasz is egyik hozzászólásra, hogy miért nem játssza le az ő video fájlját. A gyári firmwareval az újjal sokkal szebb a képminőség ,mint amire frissíteni akarsz.

    Megjegyzem teszteltem ez a firmwaret és nem javaslom a frissítést.

    Ez a módosított firmware nálam sok esetben kifagyasztotta a lejátszót. Torrentet töltöttem, próbálgattam és kisebb méretűeknél nem volt semmi gond a letöltéssel, de ha már egy nagyobb fájlt töltöttem akkor a processzor folyamatosan 100%-on állt és előbb utóbb kifagyott a lejátszó. HD filmeknél sok esetben szakadozott a kép, dvdknél nem játszotta le a menüt, a hang recsegett sok esetben.

    A gyári új viszont tökéletes minőséget biztosít. Igaz torrentet letölteni nem tudsz vele, nem is alkalmas rá ez a készülék. Legalább is nálam nem működött az állandó kifagyások végett.

Új hozzászólás Aktív témák