Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#651) Bucy válasza Devil Smile (#650) üzenetére

Bucy
(fanatikus tag)

Szerintem a gyártási darabszám miatt ugrottak egyet a betűjelek, de lehet nem.
Mini ugye nem HD a Live-on van net, marad a HD rev 1-2, ott meg látható különbség, a szine valamint a felirat ezüst, nem fekete a rev2-nél.
Amúgy a hivatalos oldal szerint a G is rev2.

[ Szerkesztve ]

(#652) Devil Smile válasza Bucy (#651) üzenetére

Devil Smile
(senior tag)

Koszi

kozben en ios raakadtam a megoldasra az elso model szamok amerikai verziok 1 ev garral
a masik pedig EMEA s es 2ev garos..
remelem a heten sikerul LIVE tulajdonossa valnom.. :C
kar h a live mar nem fenyes fekete hanem szurke igy kicsit elut majd a tobbitol (tv, monitor, multinyomi stb.) de ez legyen a legnagyobb baja..

:R

[ Szerkesztve ]

-{PoH}- Patriots of Hungary Smile82 (Battlefield3,Crysis2, CoD 4 klán) Everyday I'm shufflin' ┏(-_-)┛┗(-_- )┓┗(-_-)┛┏(-_-)┓

(#653) doc válasza Devil Smile (#652) üzenetére

doc
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

vegyel egy MyBook-ot es dugd el moge a lejatszot, igy nem ut el a szin :D

"egy felugró ablak kiírja, hogy pop-up blockert installáltam"

(#654) Devil Smile válasza doc (#653) üzenetére

Devil Smile
(senior tag)

Hogy ez eddig nem jutott eszembe.. :R :R :DDD

-{PoH}- Patriots of Hungary Smile82 (Battlefield3,Crysis2, CoD 4 klán) Everyday I'm shufflin' ┏(-_-)┛┗(-_- )┓┗(-_-)┛┏(-_-)┓

(#655) Devil Smile

Devil Smile
(senior tag)

FW update utan sem tud .iso -t jatszani? esetleg moddolt fw vel?
a folyamatos vinyo tekerest (idleben) megoldottak mar?

(#656) doc válasza Devil Smile (#655) üzenetére

doc
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

ezt ki mondta hogy nem tud isot? termeszetesen lejatsza mar az alap gyari fw-rel is, ami hianyzik az a DVD menu
nalam nem teker vinyot sem, olyannyira hogy ha nem nyul hozzajuk, akkor egy ido utan le is allnak (aminek mondjuk nem orulok annyira), illetve kikapcsolaskor leveszi az USB-rol a tapot, amitol minden kulturalt kulso vinyo azonnal lekapcsol

(#657) Neoteric

Neoteric
(őstag)
LOGOUT blog

Üdv

Ez a cucc vezeték nélküli, otthoni wifis hálóról is tudja venni az adatot, vagy csak úgy ha beledugom a lankábelt?
Mert ha utóbbi, akkor sokra nem mennék vele, mert elég messze vannak egymástól a dolgok.

Ebben az esetben ha hálót nem használnám akkor jobban megérné nekem a sima WD TV?
Értem ez alatt, hogy más fontos dolgot is tud a hálózaton kívül, mint a sima?
A sima verzió E-digitalba egész jó áron van, egy terrás külső wd vinyóval meg egy sony fullhds tv-vel használnám.
Meg még1: házimozira rá lehet kötni a hangot optikai kábellel, hogy rendesen 5.1be szóljon, ugye?

╔══════════════════════════════════════════════════╗ ║Go Go Michelisz!!! - Battlelog: NeotericHUN - ♥ Samsung Galaxy S II ♥ ║ ╚══════════════════════════════════════════════════╝

(#658) Devil Smile válasza doc (#656) üzenetére

Devil Smile
(senior tag)

mondani nem mondta senki en nem lattam feltuntetve a fajltipusok kozott... :F
de ezt akkro orommel hallom (olvasom) :C
:R

[ Szerkesztve ]

(#659) doc válasza Neoteric (#657) üzenetére

doc
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

lehet wifit is, pont errol beszeltunk a masik topicban, megfelelo USB-s wifi sticket dugva bele (erre eleg finnyas, de sok ismert tipus van amivel mukodik) azonnal muXik a vezetek nelkuli net

amennyire tudom, a Live es a WD TV rev2 kozott csak a halozatkezelesben van kulonbseg

optikai hangkimenet van rajta

(#660) Devil Smile válasza doc (#659) üzenetére

Devil Smile
(senior tag)

itt is Thx a helpet :R

(#661) Bucy válasza doc (#659) üzenetére

Bucy
(fanatikus tag)

amennyire tudom, a Live es a WD TV rev2 kozott csak a halozatkezelesben van kulonbseg

meg memóriában

(#662) doc válasza Bucy (#661) üzenetére

doc
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

ez latszik valahol user-szempontbol? esetleg a hasznalt cache merete, ami lassu halozatnal szamithat, vagy hasonlo?

(#663) Bucy válasza doc (#662) üzenetére

Bucy
(fanatikus tag)

Én nem emlékszem olyanra, hogy jobban megfogta volna valami a rev2-t, így szerintem nem jelentős, ha van is látszatja. Tesztelni nem tudom rev2 hiányában.

(#664) Devil Smile válasza Bucy (#663) üzenetére

Devil Smile
(senior tag)

ezekszerint a rev1 tobb memoriaval rendelkezik mint a rev2?
a rev1 fekete a rev2 meg szurke?

(#665) Bucy válasza Devil Smile (#664) üzenetére

Bucy
(fanatikus tag)

Nem.
Rev1 = 192MB
Rev2 = 256MB
Live = 512MB

(#666) Alex91 válasza Bucy (#665) üzenetére

Alex91
(PH! nagyúr)

Meg CPU-ban is kulonboznek...

Sellerbuyer - Én azt gondolom, akik microservert használnak azért, mert felismerték, hogy szemléletváltásra van szükség, azok min. 20-30, de lehet, hogy 50 évvel járnak a többiek előtt és igazi úttörők.

(#667) Bucy válasza Alex91 (#666) üzenetére

Bucy
(fanatikus tag)

A rev 1-2 igen, de a live meg a rev2 volt az összehasonlítás tárgya, azok nem.

[ Szerkesztve ]

(#668) Devil Smile

Devil Smile
(senior tag)

nah a wd oldalan mar van live plus is..

(#669) Bucy válasza Devil Smile (#668) üzenetére

Bucy
(fanatikus tag)

50 dolcsit nem ér a TV előfizetés...

(#670) doc válasza Bucy (#669) üzenetére

doc
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

foleg hogy csak US-bol mukodik :W

(#671) doc

doc
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

uj firmware, ez mar tamogatja a DVD menut, amire tegnap meg azt mondtam hogy majd a jovoben megoldjak :D

(#672) need

need
(őstag)

sziasztok!:)

a csecsemőnek minden vicc új így nekem is új pár dolog..

vannak youtube videók amiket nem enged lejátszani hivatkozásul hogy tévén nézem!

Lehet ezzel a dologgal valamit kezdeni??

LG IPS236V-PN..Oly.EPL1..Ultimate Ears Triple fi 10 pro & Sony Hybrid ..Ray Samuel Tomahawk IEM Amp..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400

(#673) KTTech válasza need (#672) üzenetére

KTTech
(HÁZIGAZDA)

A gyári FW-vel nem, viszont a Brad féle az még a YoutubeHD-t is lejátsza :)

www.prohardver.hu - www.kttech.hu

(#674) KTTech válasza doc (#671) üzenetére

KTTech
(HÁZIGAZDA)

Kipróbáltam, működik :) Remélem gyorsan elkészül a Brad féle verzió ennek alapján :) (A youtubeHD néha jól jön, ahogy a torrent is).

(#675) doc válasza KTTech (#673) üzenetére

doc
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

viszont ezeket a 'letiltott' videokat nem :(

(#676) KTTech válasza doc (#675) üzenetére

KTTech
(HÁZIGAZDA)

Nekem azokat is lejátszotta... legalábbis nem találkoztam letiltott videóval mióta az "új" brad van fent (bár most épp az új prerelease van fent).

(#677) doc válasza KTTech (#676) üzenetére

doc
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

en jopar ilyennel talalkoztam (szinten b-rad)

(#678) need válasza KTTech (#673) üzenetére

need
(őstag)

sok helyen találkoztam már B-rad féle firmware-vel!
ezeknek van magyar nyelve is vagy az külön kell leszedni hozzá?

ha jól látom ez az ucsó 1.02.21_B-RAD.CC_WDLXTV_LIVE-0.4.2.0.

[ Szerkesztve ]

LG IPS236V-PN..Oly.EPL1..Ultimate Ears Triple fi 10 pro & Sony Hybrid ..Ray Samuel Tomahawk IEM Amp..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400

(#679) doc válasza need (#678) üzenetére

doc
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

van olyan verzio, amiben van magyar nyelv, a wikiben elvileg linkelve is van, de altalaban gyorsan 'megdoglik' a link, mivel nincs normalis hely ahova fel lenne teve

(#680) need válasza doc (#679) üzenetére

need
(őstag)

elmegyek kinyomozni:)

az amit irtam akkor gondolom az az ucsó

teszek vele 1 próbát:)

(#681) Kakaduku

Kakaduku
(tag)

Valahogy vissza lehet állítani a gyári fw-t?

(#682) Bucy válasza Kakaduku (#681) üzenetére

Bucy
(fanatikus tag)

Igen a wiki oldalon le van írva, bármelyiket bármikor, sőt ha összeomlik akkor is csak beteszel egy gyárit megkeresi és felrakja magának.

(#683) Bucy válasza KTTech (#676) üzenetére

Bucy
(fanatikus tag)

Mostanában nem próbálgattam, de van olyan amit nem az általános tiltás miatt nem játszik, (amit b-rad megoldott), hanem a szerző által korlátozott, ezek főleg gyári előzetesek voltak, azokat nem játssza, (játszotta).

(#684) Bucy válasza doc (#679) üzenetére

Bucy
(fanatikus tag)

Ide tettem fel a múltkor ez tartós remélem.

(#685) KTTech

KTTech
(HÁZIGAZDA)

Próbálgatom az új prerelease-t.

Végre megjegyzi a felirat pozícióját a készülék :) Nem kell mindig vacakolni vele... erre régóta vártam :) Az új menü viszont annyira nem jön be, bár működik...

A DVD menük tökéletesek, eddig nem futottam bele hibába.

Remélem gyorsan elkészül a brad féle verzió erre építve (és aztán magyarítva) :)

(#686) doc válasza KTTech (#685) üzenetére

doc
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

en meg nem raktam fel, majd ha lesz B-rad (a moviesheeteket ugy megszoktam, hogy mar muszaj... meg a Zasszonynak is jol jon, nem folyton engem cseszeget hogy 'ez milyen fiiiiilm?' :DDD)

a feliratpozicio megjegyzese nagyon jo, a kep poziciojat is megjegyzi? 4:3-as TV-m van, altalaban a feliratot a legaljara szoktam vinni, a kepet eggyel felfele, igy pont a fekete savba kerul a felirat a 16:9-es filmeken

uj menu :-o ? errol tudnal mondani par szot?

(#687) KTTech válasza doc (#686) üzenetére

KTTech
(HÁZIGAZDA)

A moviesheet az tényleg jó dolog :)

A lejátszás közbeni menü változott egy picit. Pl. DVD ISO lejátszásnál csak 3 menüpont van kint: hang, felirat és menü, és körbe fut a léptetés hatására. A többi lejátszásnál is körbe fut, de picit másképpen, mint eddig.

A kép pozícióválasztását nem tudom, soha nem használtam még... (16:9-es a TV-m).

(#688) Bucy válasza doc (#686) üzenetére

Bucy
(fanatikus tag)

Én is megvárom a b-rad félét. Mostanában a digi boxal felvett meccseket fogom úgyis nézegetni. :)

(#689) KTTech válasza KTTech (#687) üzenetére

KTTech
(HÁZIGAZDA)

Jut eszembe nálam még egy nagyon fontos dolgot javított ez a FW: most már tudok a WD-re csatlakoztatott meghajtóra írni is. Eddig valamiért Win7 alól (mással nem tudtam próbálni) nem sikerült ez, csak olvasni tudtam...

(#690) Bucy válasza KTTech (#689) üzenetére

Bucy
(fanatikus tag)

Érdekes, soha nem volt ilyen gondom, amit nem vitt hálóról BD vagy tömörített anyagot azt legtöbbször a rákötöttre másolom, csomagolom ki, eddig is ment XP, Ubuntu, W7 alól is.

(#691) KTTech válasza Bucy (#690) üzenetére

KTTech
(HÁZIGAZDA)

Lehet, hogy nálam valamelyik korábbi FW frissítés kavart be, mert még a B-Rad félével se ment (mindenféle resettel próbálkoztam korábban)... mindenesetre ez kipucolta, most működik.

(#692) whatnot

whatnot
(senior tag)

A sima WD TV HD is tud 5.1 hangzást, ugye? Ott van a hátulján az optikai kimenet.
Igazából nincs szükségem a live funkcióira, nem lenne hálóra rakva a kütyü, netre sem akarjuk feldobni, csak filmet szeretnénk nézni nagy felbontáson, 5.1 hangzásban, vinyóról pl. USB-n keresztül.

[ Szerkesztve ]

(#693) whatnot válasza whatnot (#692) üzenetére

whatnot
(senior tag)

Hopsz, most látom, hogy nincs is optikai bemenet a hangfalon :/
Genius SW-HF 5.1 5000-ről van szó...

(#694) kingabo válasza whatnot (#692) üzenetére

kingabo
(őstag)

Jaja a simán is van optikai kimenet, bár ez neked nem segítség ezzel a hangfallal.

(#695) whatnot válasza kingabo (#694) üzenetére

whatnot
(senior tag)

Hát nem. Találtam dekódert, 20k Ft...
[link]

(#696) Bucy válasza whatnot (#695) üzenetére

Bucy
(fanatikus tag)

Szerintem ilyet nem érdemes venni, inkább egy használt erősítő, de ez szigorúan magánvélemény.

(#697) need

need
(őstag)

elvagyok keseredve:(

kb. 2 hét HDMI csatlakozás és müködés után behalt a WD LIVE-m!

HDMI-n nem ad ki jelet:(

3 hét mulva majd 1 másik:)

(#698) doc válasza need (#697) üzenetére

doc
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

:-o
probaltal teljes aramtalanitas 10-15 percig, plusz a reset gombot?
kabel/TV biztos jo?

(#699) need válasza doc (#698) üzenetére

need
(őstag)

igen ebben a sorrendben..:)

vissza vittem és azt mondták 3 hét:(

hát baromira sajnálom..

és itt jöttem rá mennyire jó is egy multis lejátszó! mivel hogy van a tévében is 1 és el kell hogy mondjam majd leteszem néha a hajamat tölle!
nincs lehetőségem sem hang sem felirat kiválasztásra ha kell felirat akkor azt külön kell letölteni hiába ott van az mkv filesben csak az elsödleges hang van ha ez nem magyar akkor lehet mvktool nyüszögni:(
míg a wd 2 klaty és be volt álítva!:)

kibekkelem ezt a 3 hetet és minden a régi lesz REMÉLEM:)

(#700) headhunter86

headhunter86
(kvázi-tag)

Sziasztok!
Én is szert tettem egy ilyen masinára tegnap, ma már fel is tettem hozzá a 1.02.21_B-RAD.CC_WDLXTV_LIVE-0.4.2.0 Frimware-t.
Két kérdésem lenne. Az alap hátteret hogy tudom visszaállítani? és B-grab oldalán az ext4-boot-live mappában lévő frimware-ok mire jók?[link]

Válaszaitokat kösz előre is.

ASUS M599X, AMD FX-6100, Kingston HyperX 2x4Gb 1600Mhz, Artic Freezer 13 Pro, GTX460 1GB OC1

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.