Viszont ez egy kompromisszum a HTPC es a mediacenter kozott... Ha viszi a cuccokat akkor inkabb kiadok egy ilyenre 70+ ot de akkor van egy masinam ami be van biztositva a jovo formatumjaira is, es nem kell mindig mindenfele fw hack-re varni hogy ez/az mukodjon...
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Adok-veszek témák
A HDMI kábel nemrésze a csomagnak. 10 euróért már pofásat lehet venni. 
ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz
Sziasztok!
Wifin keresztüli divx illetve dvd iso lejátszása milyen? N-es hálózaton szeretném használni.
Ékezetes feliratokat miként kezeli? Főleg divx alatt lenne érdekes.
KÖszi
Attila
Basil Fawlty: ''Don't mention the war. I mentioned it once, but I think I got away with it. So it's all forgotten now and let's hear no more about it....''

Micha3l
(lelkes újonc)
Ismet egy uj gyari firmware:
Version 1.02.14:
Resolved Issues:
· Added Windows 7 Support.
· Added larger subtitle font size options.
· Added European language input for keyboard.
· Added serial and part number to About page.
· Added support for embedded subtitles in mpg files.
· Added new category in Photo/Video to view by date.
· Added a field in network settings for changing the workgroup name.
· Added ability to play a video from the preview window without restarting.
· Added username/password feature for SAMBA security.
· Added Wireless LAN strength bar in Network info page.
· Changed default browsing by date to start with the latest files first.
· Changed video browse default to "Preview Mode" instead of thumbnail mode.
· Corrected several language translations issues.
· Resolved issues with subtitle sync adjustment.
· Resolved abnormal display of BMP photos through a media server.
· Resolved Audio channel information shows up in AutoPlay mode.
· Resolved Blu-ray ISO subtitle not displaying throughout VIDEO playback.
· Resolved Blu-ray slow playback across SAMBA.
· Resolved camera files not enumerating correctly in mass storage.
· Resolved login issue with SAMBA after exiting screen saver.
· Resolved DVR-MS black screen problem on resume after forward and rewind.
· Resolved external sub/idx subtitles flashbacking issue.
· Resolved playback across media server failures.
· Resolved hard drive icon from disappearing in the video list under preview mode.
· Resolved issue of HDMI becoming jittery after long time play.
· Resolved M4V files not supporting fast forward and rewind.
· Resolved manual network addressing issue.
· Resolved missing shuffle & repeat icon for slideshow within Flickr.
· Resolved music search not displaying playlist names.
· Resolved network devices (SAMBA) disappearing without warning.
· Resolved PTP issue of unsupported video file formats DX6490,DIMAGE Z2 & X1, Optio
555 and DMC-FX2.
· Resolved Sony Walkman not showing photos within directory.
· Resolved unsupported file formats not showing an error message.
· Resolved video playback overscan issue for CRT TVs.
· Resolved WIFI Belkin F6D4050 with RAlink 3070 chip and Linksys WUSUB100 Ver 2.
· Resolved WIFI ZyXel NWD-270N dongle not enumerating.
[ Szerkesztve ]

Micha3l
(lelkes újonc)

Micha3l
(lelkes újonc)
Kozben teszteltem. Ne tegyetek fel, mert bugos de nagyon.
Mkv file-t kb 1 perc amig megnyit. 

Pékmester
(lelkes újonc)
hello, kicsit elsikkadt a kérdésem.
szal, tud-e ez a masina rippelt blu rayt lejátszani? tudjátok, amikor csak egy BDMV könyvtár van a merevlemezen.
köszi!

Bucy
(fanatikus tag)
Gond és menü nélkül. 

szg123
(újonc)
Sziasztok,
Az lenne a kérdésem, hogy pl. egy LG BD390 USB/net lejátszási képességei hogy viszonyulnak a WD TV Live-hoz?
Köszi

eviktor
(kvázi-tag)
És felirat nélkül.

Bucy
(fanatikus tag)
Mi a gond a felirattal?
Én csak a film fájlt, (legnagyobb méretű m2ts) szoktam felmásolni, mellé a feliratot és nincs gond vele.

KTTech
(HÁZIGAZDA)
Az új FW-vel már a beágyazott felirat se gond...
www.prohardver.hu - www.kttech.hu

Mappa
(PH! addikt)
Sziasztok
Egy olyan kérdésem lenne ...ha egy avi vagy másmilyen 4:3 arányú filmet nem lehet kitenni 16:9 be azaz hogy teljesen széthúzza a képet és ne tegyen két fekete csíkot függőlegesen a képernyő szélére ...engem nem zavarna ha széthúzva van a kép ezek úgy is csak sorozatok lennének,TV hiába állítom át az arányt mert csak abban a megadott képben húzza szét de teljes képernyőre nem teszi ki a két függ. csík meg marad....erre nincs valami megoldás,beállítás ?
EVO & STi power

Bucy
(fanatikus tag)
Ha a TV-d nem tudja megoldani (nekem van olyan hogy 4:3 full), akkor egy kis trükközéssel megodható. Kiválasztasz mondjuk 576p50-et és wide-ról átállítod normal-ra a kimenetet, TV-n 16:9 és szét lesz húzva.

Mappa
(PH! addikt)
köszi a segítséget elég volt csak wide-rol normalra állítani és már jó is lett 
amúgy az a hdmi deep color 8 bit 12 bit ??? mély színtartomány ? ezt melyiken érdemes hagyni mert én nem vettem észre különbséget
EVO & STi power

Bucy
(fanatikus tag)
Ha TV-d tudja a 12 bitet, akkor ott, ha olyan anyagot is játszol le, akkor jobb lesz a kép, hogy ez látszik-e, az már egyedi kérdés.

Furbyke
(újonc)
Sziasztok, lassan tervezem egy Live megvásárlását. Mivel távol van a PC, ezért USB-s wifi adapterrel szeretném hálózatba berhelni (van fönn egy lista a kompatibilis stickekről) . A kérdésem, hogy ha a másik USB-jére kötök egy HDD-t, az látszik a hálózatból? (Mivel 54 Mbites a routerem, előre a vinyóra kéne másolni a filmet a megnézéshez ugyebár...
)
Köszi: Furbyke 

Bucy
(fanatikus tag)
Látszik.

Furbyke
(újonc)
Köszi! És a síma is tudja ezt, vagy csak a live?

Bucy
(fanatikus tag)
Tudja, de a wlan-ért meg kell küzdeni. 
Leírás.

hoby36
(senior tag)
Hellotok!Nektek csinálta márt a live,hogy a másfél órás filmet 4 órásnak nézte?Több filmem is van amit nem tudok milyen hosszú ezért.
A logikában semmi sem véletlen!

Bucy
(fanatikus tag)
Előfordul, valami kódolási vagy bit hiba okozza.

Gourry
(újonc)
Ma előjött egy újabb őrültség a WD TV live-nál. A mai naptól hivatalosan úgy döntött a WD h az a jelszó amivel reggel is beléptem a gépre az nem jó jelszó. Nem tud csatlakozni a gépemre hálózaton mert az írja invalid username or password. Az érdekes az h a többi géphez tud csatlakozni ugyanúgy(a wifis laptophoz persze nem hajlandó csatlakozni), a számítógépről is látom az usb-re dugott külső vinyót és használni is tudom, sőt a media servers-nél is tud csatlakozni a géphez. Hiába tettem fel v 3 különböző firmware-t is semmi sem változik. Nem értem mi lehet a gond, egyik napról a másikra történt, semmit sem állítottam a hálózaton. Ha tud vki vmi megoldást, kérem írjon mert ezzel a húzással a legközelebb került a WD-m ahhoz hogy elpasszoljam valakinek és nézzek vmi használhatót helyette.

Mappa
(PH! addikt)
Ma feltetettem első Bluray filmet külső vinyóra ..majd összedug WD live al ...lejátszás hát olyan diavetítés fogadott,hogy öröm volt nézni
a film 38 Gb körüli minden fájlt átmásoltam a vinyóra volt vagy 900 fájl meg vagy 6-7 mappa a STREAM mappát látta a WD benne vagy 150 m2ts fájl...azt se tudtam melyiket inditsam el rányomtam elsőre ..diavetés szaggatott mint az állat,hang sem volt
File Formats Supported
Video - AVI (Xvid, AVC, MPEG1/2/4), MPG/MPEG, VOB, MKV (h.264, x.264, AVC, MPEG1/2/4, VC-1), TS/TP/M2T (MPEG1/2/4, AVC, VC-1), MP4/MOV (MPEG4, h.264),M2TS, WMV9
miért szaggat

EVO & STi power
Azt kódolási hiba okozza, nem szabványos a kódolás
http://hdplayers.atw.hu/ Media lejátszókról (PMP/MP4) magyar nyelven

Bucy
(fanatikus tag)
Az m2ts-t simán viszi, de nem a méret számít, hanem a tömörítési arány. 1:1 BD ripnél nem szokott tömörítési hiba lenni, inkább adat ellátási probléma, a hang hiba is erre utal. Nem lehet töredezett a vinyó, ha van rajta led ami mutatja az adatforgalmat, mit mutat?
Az összes fájlt fölösleges átmásolni, mert menüt nem kezel, elég a legnagyobb m2ts-t.
A címe érdekel priviben.

footy
(senior tag)
Most akciózzák a régebbi verziót a lejátszóból 250 HDD-vel. Érdemes megvenni ha a Lan nem feltétlenül szükséges?
Liter

Bucy
(fanatikus tag)
Melyikre gondolsz pontosan?
A rev1 a régebbi, az sem rossz, de vannak korlátai, a rev2 az prociban azonos a live-al, csak nincs hálózat meg fele a mem, de visz mindent ugyanúgy.

pitetomi
(újonc)
Sziasztok!
Segítsetek nekem! A szüleimnek szeretnék vásárolni egy ilyet. Már több fórumot olvastam ezekkel a kütyükkel kapcsolatban, de nem tudom, hogy számukra megérné-e egy ilyet vásárolni?
Jelenleg DVD-playerük van, s SCART csatlakozóval van összekötve egy régi TV-re. Ha vásárolnék nekik egy ilyet, akkor azt rá tudnám kötni nekik a hagyományos kb. 10 éves TV-jükre? Vagy maradjon a DVD játékos?
Légyszi segítsetek!
Köszi: pitetomi

kingabo
(őstag)
Rá lehet kötni egy scart-rca átalakítóval, teszkóban kb 500-1000ft-os tétel. Az más kérdés, hogy van-e értelme... Ha most iso-kat írnak ki dvd-re és azokat, vagy gyári dvd-ket néznek, akkor szerintem nem éri meg pláne, hogy nem kezeli a dvd menüket (rev1 biztosan). Ha avikat, akkor nem kell mindig átkonvertálni, akár jó is lehet.

Pékmester
(lelkes újonc)
m2ts lejátszásnál lehet feliratot kiválasztani?

Gourry
(újonc)
Én ezt már végképpen nem értem. Miután újrahúztam a windows-t újra rá tudott csatlakozni a WD, azonban ma este gondoltam megnézek egy filmet de a WD ismét úgy döntött h érvénytelen a felhasználónév vagy a jelszó és nem enged a gépre rácsatlakozni, ugyanakkor a gépről simán látom mi van a WD-re kötött külső vinyón és gond nélkül tudom is használni. Egyszerűen el képzelni sem tudom mi okozza ezt, de most már nagyon kezd idegesíteni, nem hiszem el h egy 30e Ft-os kütyünek ennyire szar kell legyen a hálózatkezelése.

kingabo
(őstag)
Biztos, hogy a live-ban van a gond? Azt írtad win reinstall után újra működött, lehet a géppel/tűzfalal van valami.

Gourry
(újonc)
Ez igaz is lehetne, de egy hete van fent a windows és mióta feltettem semmit sem állítottam se a tűzfalnál se a hálózatnál, egyik napról a másikra csinálta.

kingabo
(őstag)
"..mióta feltettem semmit sem állítottam..."
Ahogy nyilván a live-on sem. Próbáltad már másnál hátha máshol is előjön a hiba és akkor viheted gariztatni?
epp most hozta meg a futar a Live-omat 
tudtam hogy pici, de hogy ennyire
OMG, mar most imadom pedig meg be sem kapcsoltam 
"egy felugró ablak kiírja, hogy pop-up blockert installáltam"

paramparya
(őstag)
Sziasztok!
Ez a lejátszó hogy boldogul az olyan mkv-kal, aminél a reframes 6 fölötti?
Asus O!Play-t vettem, de sajnos azok akadnak rajta, és elég sok olyat találok.

Oraculus
(tag)
Sziasztok!
A WD TV készülék felismeri (USB kábelen keresztül) a külső DVD meghajtót és lejátsza az abban elhelyezett lemez tartalmát? (Filmek, képek)
Samsung SE-S084C
This is usually the part when people start screaming.
az eddigi infoim alapjan AFAIK nem, egy kesobbi firmware-frissites elvileg megoldhatja, de nem tudom tervezik-e a WD-nel
azt meg tudna valaki mondani, hogy a friss es ropogos, ergo legregebbi firmware-rel erkezett Live-omra rarakhatom kozvetlenul a legujabb firmware-t, vagy lepcsozetesen, minden kiadott fw-t egyesevel fel kell ra tolni?

kingabo
(őstag)
Nálam úgy rémlik nem működött. Talán valamelyik hackelt fw-be beletették.
(#541) doc: minden fw tartalmazza az összes elötte lévő újítást.
Vagyis semmi szükség sincs az összeset lépésenként feltenni 
[ Szerkesztve ]
Üdv urak,
Azt az oldalt ahol eddig eltudtátok érni a magyar nyelvezetű firmwareket átköltöztettem ide.
Aki a D7000 vázától szabadulni akar az keressen meg.

Bucy
(fanatikus tag)
Nem kell sorba menni, egyedül arra érdemes figyelni, hogy mindig azonos kernel frissítésű legyen fenn frissítéskor, mert nem mindegyikben van, ez a .fff fájl.
Az utolsó elég sok újítást hozott, itt van minden jó firm, módosított is.
[ Szerkesztve ]

Bucy
(fanatikus tag)
A B-Rad féle firmware-ek tudják, te is itt válogass, érdemes az utolsót kipróbálni, sok jó dolog van benne.
Előtte érdemes felrakni a gyárit amire épül. Lelőhely.
[ Szerkesztve ]

CharlieBrown
(kvázi-tag)
Sziasztok!
Segítségre lenne szükségem.
Ma vettem egy WD TV live-ot, de van pár apró problémám/kérdésem:
1. ha egy 80 GB-os vinyót rádugok, látja a filmeket, de csak homokórázik ha bármit el akarok indítani (sima avi mondjuk). csak a gyári beáll. visszaállítása segít...
2. beállítottam ugyanazt a tartománynevet a gépen is, de nem látják egymást. netről youtube-ot játssza, tehát a routerig minden allesz oké. Így a gépen megosztott könyvtárból sem tudok lejátszani.
kéne valamit telepíteni pluszban?
FW a legfrisebb.

kingabo
(őstag)
2: másik gépről látod a megosztásokat? Az hogy a youtube megy nekem azt sejteti, hogy a gond a megosztással van, nem a wdtv-vel
minden == allesz 
1) lehet hogy csak a media library dolgozik, vard meg mig vegez, vagy kapcsold ki
2) a gepet/megosztast latod a halozatba kotott masik geprol? ugyanaz a workgroup van beallitva mint a wdtv-n? tuzfalbeallitasok, egyebek?

Bucy
(fanatikus tag)
1. Homokórába belefagy? Min segít a gyári beállítások visszaállítása, utána megy?
2. Milyen oprendszer, milyen hálózati beállítások?