Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#501) Z0mbi válasza Szab02 (#500) üzenetére

Z0mbi
(fanatikus tag)

Viszont ez egy kompromisszum a HTPC es a mediacenter kozott... Ha viszi a cuccokat akkor inkabb kiadok egy ilyenre 70+ ot de akkor van egy masinam ami be van biztositva a jovo formatumjaira is, es nem kell mindig mindenfele fw hack-re varni hogy ez/az mukodjon...

(#502) LackoMester válasza yamshee (#496) üzenetére

LackoMester
(PH! addikt)
LOGOUT blog

A HDMI kábel nemrésze a csomagnak. 10 euróért már pofásat lehet venni. :K

ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz

(#503) atuci

atuci
(őstag)
LOGOUT blog

Sziasztok!

Wifin keresztüli divx illetve dvd iso lejátszása milyen? N-es hálózaton szeretném használni.
Ékezetes feliratokat miként kezeli? Főleg divx alatt lenne érdekes.
KÖszi
Attila

Basil Fawlty: ''Don't mention the war. I mentioned it once, but I think I got away with it. So it's all forgotten now and let's hear no more about it....''

(#504) Micha3l

Micha3l
(lelkes újonc)

Ismet egy uj gyari firmware:

1.02.14

Version 1.02.14:
Resolved Issues:
· Added Windows 7 Support.
· Added larger subtitle font size options.
· Added European language input for keyboard.
· Added serial and part number to About page.
· Added support for embedded subtitles in mpg files.
· Added new category in Photo/Video to view by date.
· Added a field in network settings for changing the workgroup name.
· Added ability to play a video from the preview window without restarting.
· Added username/password feature for SAMBA security.
· Added Wireless LAN strength bar in Network info page.
· Changed default browsing by date to start with the latest files first.
· Changed video browse default to "Preview Mode" instead of thumbnail mode.
· Corrected several language translations issues.
· Resolved issues with subtitle sync adjustment.
· Resolved abnormal display of BMP photos through a media server.
· Resolved Audio channel information shows up in AutoPlay mode.
· Resolved Blu-ray ISO subtitle not displaying throughout VIDEO playback.
· Resolved Blu-ray slow playback across SAMBA.
· Resolved camera files not enumerating correctly in mass storage.
· Resolved login issue with SAMBA after exiting screen saver.
· Resolved DVR-MS black screen problem on resume after forward and rewind.
· Resolved external sub/idx subtitles flashbacking issue.
· Resolved playback across media server failures.
· Resolved hard drive icon from disappearing in the video list under preview mode.
· Resolved issue of HDMI becoming jittery after long time play.
· Resolved M4V files not supporting fast forward and rewind.
· Resolved manual network addressing issue.
· Resolved missing shuffle & repeat icon for slideshow within Flickr.
· Resolved music search not displaying playlist names.
· Resolved network devices (SAMBA) disappearing without warning.
· Resolved PTP issue of unsupported video file formats DX6490,DIMAGE Z2 & X1, Optio
555 and DMC-FX2.
· Resolved Sony Walkman not showing photos within directory.
· Resolved unsupported file formats not showing an error message.
· Resolved video playback overscan issue for CRT TVs.
· Resolved WIFI Belkin F6D4050 with RAlink 3070 chip and Linksys WUSUB100 Ver 2.
· Resolved WIFI ZyXel NWD-270N dongle not enumerating.

[ Szerkesztve ]

(#505) Micha3l

Micha3l
(lelkes újonc)

Bocs, az elozo linken levo fw-t ne toltsetek mert fake.

Itt a valos:
1.02.14

[ Szerkesztve ]

(#506) Micha3l

Micha3l
(lelkes újonc)

Kozben teszteltem. Ne tegyetek fel, mert bugos de nagyon.
Mkv file-t kb 1 perc amig megnyit. :(

(#507) Pékmester

Pékmester
(lelkes újonc)

hello, kicsit elsikkadt a kérdésem.
szal, tud-e ez a masina rippelt blu rayt lejátszani? tudjátok, amikor csak egy BDMV könyvtár van a merevlemezen.
köszi!

(#508) Bucy válasza Pékmester (#507) üzenetére

Bucy
(fanatikus tag)

Gond és menü nélkül. :)

(#509) szg123

szg123
(újonc)

Sziasztok,

Az lenne a kérdésem, hogy pl. egy LG BD390 USB/net lejátszási képességei hogy viszonyulnak a WD TV Live-hoz?

Köszi

(#510) eviktor válasza Bucy (#508) üzenetére

eviktor
(kvázi-tag)

És felirat nélkül.

(#511) Bucy válasza eviktor (#510) üzenetére

Bucy
(fanatikus tag)

Mi a gond a felirattal?
Én csak a film fájlt, (legnagyobb méretű m2ts) szoktam felmásolni, mellé a feliratot és nincs gond vele.

(#512) KTTech válasza eviktor (#510) üzenetére

KTTech
(HÁZIGAZDA)

Az új FW-vel már a beágyazott felirat se gond...

www.prohardver.hu - www.kttech.hu

(#513) Mappa

Mappa
(PH! addikt)

Sziasztok

Egy olyan kérdésem lenne ...ha egy avi vagy másmilyen 4:3 arányú filmet nem lehet kitenni 16:9 be azaz hogy teljesen széthúzza a képet és ne tegyen két fekete csíkot függőlegesen a képernyő szélére ...engem nem zavarna ha széthúzva van a kép ezek úgy is csak sorozatok lennének,TV hiába állítom át az arányt mert csak abban a megadott képben húzza szét de teljes képernyőre nem teszi ki a két függ. csík meg marad....erre nincs valami megoldás,beállítás ?

EVO & STi power

(#514) Bucy válasza Mappa (#513) üzenetére

Bucy
(fanatikus tag)

Ha a TV-d nem tudja megoldani (nekem van olyan hogy 4:3 full), akkor egy kis trükközéssel megodható. Kiválasztasz mondjuk 576p50-et és wide-ról átállítod normal-ra a kimenetet, TV-n 16:9 és szét lesz húzva.

(#515) Mappa válasza Bucy (#514) üzenetére

Mappa
(PH! addikt)

köszi a segítséget elég volt csak wide-rol normalra állítani és már jó is lett :C

amúgy az a hdmi deep color 8 bit 12 bit ??? mély színtartomány ? ezt melyiken érdemes hagyni mert én nem vettem észre különbséget

EVO & STi power

(#516) Bucy válasza Mappa (#515) üzenetére

Bucy
(fanatikus tag)

Ha TV-d tudja a 12 bitet, akkor ott, ha olyan anyagot is játszol le, akkor jobb lesz a kép, hogy ez látszik-e, az már egyedi kérdés.

(#517) Furbyke

Furbyke
(újonc)

Sziasztok, lassan tervezem egy Live megvásárlását. Mivel távol van a PC, ezért USB-s wifi adapterrel szeretném hálózatba berhelni (van fönn egy lista a kompatibilis stickekről) . A kérdésem, hogy ha a másik USB-jére kötök egy HDD-t, az látszik a hálózatból? (Mivel 54 Mbites a routerem, előre a vinyóra kéne másolni a filmet a megnézéshez ugyebár...:) )

Köszi: Furbyke :)

(#518) Bucy válasza Furbyke (#517) üzenetére

Bucy
(fanatikus tag)

Látszik.

(#519) Furbyke válasza Bucy (#518) üzenetére

Furbyke
(újonc)

Köszi! És a síma is tudja ezt, vagy csak a live?

(#520) Bucy válasza Furbyke (#519) üzenetére

Bucy
(fanatikus tag)

Tudja, de a wlan-ért meg kell küzdeni. :)
Leírás.

(#521) hoby36

hoby36
(senior tag)

Hellotok!Nektek csinálta márt a live,hogy a másfél órás filmet 4 órásnak nézte?Több filmem is van amit nem tudok milyen hosszú ezért.

A logikában semmi sem véletlen!

(#522) Bucy válasza hoby36 (#521) üzenetére

Bucy
(fanatikus tag)

Előfordul, valami kódolási vagy bit hiba okozza.

(#523) Gourry

Gourry
(újonc)

Ma előjött egy újabb őrültség a WD TV live-nál. A mai naptól hivatalosan úgy döntött a WD h az a jelszó amivel reggel is beléptem a gépre az nem jó jelszó. Nem tud csatlakozni a gépemre hálózaton mert az írja invalid username or password. Az érdekes az h a többi géphez tud csatlakozni ugyanúgy(a wifis laptophoz persze nem hajlandó csatlakozni), a számítógépről is látom az usb-re dugott külső vinyót és használni is tudom, sőt a media servers-nél is tud csatlakozni a géphez. Hiába tettem fel v 3 különböző firmware-t is semmi sem változik. Nem értem mi lehet a gond, egyik napról a másikra történt, semmit sem állítottam a hálózaton. Ha tud vki vmi megoldást, kérem írjon mert ezzel a húzással a legközelebb került a WD-m ahhoz hogy elpasszoljam valakinek és nézzek vmi használhatót helyette.

(#524) Mappa

Mappa
(PH! addikt)

Ma feltetettem első Bluray filmet külső vinyóra ..majd összedug WD live al ...lejátszás hát olyan diavetítés fogadott,hogy öröm volt nézni :F a film 38 Gb körüli minden fájlt átmásoltam a vinyóra volt vagy 900 fájl meg vagy 6-7 mappa a STREAM mappát látta a WD benne vagy 150 m2ts fájl...azt se tudtam melyiket inditsam el rányomtam elsőre ..diavetés szaggatott mint az állat,hang sem volt

File Formats Supported
Video - AVI (Xvid, AVC, MPEG1/2/4), MPG/MPEG, VOB, MKV (h.264, x.264, AVC, MPEG1/2/4, VC-1), TS/TP/M2T (MPEG1/2/4, AVC, VC-1), MP4/MOV (MPEG4, h.264),
M2TS, WMV9

miért szaggat :F :F

EVO & STi power

(#525) kenand válasza dwiki (#19) üzenetére

kenand
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Azt kódolási hiba okozza, nem szabványos a kódolás

http://hdplayers.atw.hu/ Media lejátszókról (PMP/MP4) magyar nyelven

(#526) Bucy válasza Mappa (#524) üzenetére

Bucy
(fanatikus tag)

Az m2ts-t simán viszi, de nem a méret számít, hanem a tömörítési arány. 1:1 BD ripnél nem szokott tömörítési hiba lenni, inkább adat ellátási probléma, a hang hiba is erre utal. Nem lehet töredezett a vinyó, ha van rajta led ami mutatja az adatforgalmat, mit mutat?
Az összes fájlt fölösleges átmásolni, mert menüt nem kezel, elég a legnagyobb m2ts-t.
A címe érdekel priviben.

(#527) Mappa

Mappa
(PH! addikt)

ment pm :K

EVO & STi power

(#528) footy

footy
(senior tag)

Most akciózzák a régebbi verziót a lejátszóból 250 HDD-vel. Érdemes megvenni ha a Lan nem feltétlenül szükséges?

Liter

(#529) Bucy válasza footy (#528) üzenetére

Bucy
(fanatikus tag)

Melyikre gondolsz pontosan?
A rev1 a régebbi, az sem rossz, de vannak korlátai, a rev2 az prociban azonos a live-al, csak nincs hálózat meg fele a mem, de visz mindent ugyanúgy.

(#530) pitetomi

pitetomi
(újonc)

Sziasztok!

Segítsetek nekem! A szüleimnek szeretnék vásárolni egy ilyet. Már több fórumot olvastam ezekkel a kütyükkel kapcsolatban, de nem tudom, hogy számukra megérné-e egy ilyet vásárolni?
Jelenleg DVD-playerük van, s SCART csatlakozóval van összekötve egy régi TV-re. Ha vásárolnék nekik egy ilyet, akkor azt rá tudnám kötni nekik a hagyományos kb. 10 éves TV-jükre? Vagy maradjon a DVD játékos?

Légyszi segítsetek!

Köszi: pitetomi

(#531) kingabo válasza pitetomi (#530) üzenetére

kingabo
(őstag)

Rá lehet kötni egy scart-rca átalakítóval, teszkóban kb 500-1000ft-os tétel. Az más kérdés, hogy van-e értelme... Ha most iso-kat írnak ki dvd-re és azokat, vagy gyári dvd-ket néznek, akkor szerintem nem éri meg pláne, hogy nem kezeli a dvd menüket (rev1 biztosan). Ha avikat, akkor nem kell mindig átkonvertálni, akár jó is lehet.

(#532) Pékmester

Pékmester
(lelkes újonc)

m2ts lejátszásnál lehet feliratot kiválasztani?

(#533) Gourry

Gourry
(újonc)

Én ezt már végképpen nem értem. Miután újrahúztam a windows-t újra rá tudott csatlakozni a WD, azonban ma este gondoltam megnézek egy filmet de a WD ismét úgy döntött h érvénytelen a felhasználónév vagy a jelszó és nem enged a gépre rácsatlakozni, ugyanakkor a gépről simán látom mi van a WD-re kötött külső vinyón és gond nélkül tudom is használni. Egyszerűen el képzelni sem tudom mi okozza ezt, de most már nagyon kezd idegesíteni, nem hiszem el h egy 30e Ft-os kütyünek ennyire szar kell legyen a hálózatkezelése.

(#534) kingabo válasza Gourry (#533) üzenetére

kingabo
(őstag)

Biztos, hogy a live-ban van a gond? Azt írtad win reinstall után újra működött, lehet a géppel/tűzfalal van valami.

(#535) Gourry válasza kingabo (#534) üzenetére

Gourry
(újonc)

Ez igaz is lehetne, de egy hete van fent a windows és mióta feltettem semmit sem állítottam se a tűzfalnál se a hálózatnál, egyik napról a másikra csinálta.

(#536) kingabo válasza Gourry (#535) üzenetére

kingabo
(őstag)

"..mióta feltettem semmit sem állítottam..."
Ahogy nyilván a live-on sem. Próbáltad már másnál hátha máshol is előjön a hiba és akkor viheted gariztatni?

(#537) doc

doc
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

epp most hozta meg a futar a Live-omat :C
tudtam hogy pici, de hogy ennyire :Y OMG, mar most imadom pedig meg be sem kapcsoltam :D

"egy felugró ablak kiírja, hogy pop-up blockert installáltam"

(#538) paramparya

paramparya
(őstag)

Sziasztok!

Ez a lejátszó hogy boldogul az olyan mkv-kal, aminél a reframes 6 fölötti?
Asus O!Play-t vettem, de sajnos azok akadnak rajta, és elég sok olyat találok.

(#539) Oraculus

Oraculus
(tag)

Sziasztok!
A WD TV készülék felismeri (USB kábelen keresztül) a külső DVD meghajtót és lejátsza az abban elhelyezett lemez tartalmát? (Filmek, képek)

Samsung SE-S084C

This is usually the part when people start screaming.

(#540) doc válasza Oraculus (#539) üzenetére

doc
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

az eddigi infoim alapjan AFAIK nem, egy kesobbi firmware-frissites elvileg megoldhatja, de nem tudom tervezik-e a WD-nel

(#541) doc

doc
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

azt meg tudna valaki mondani, hogy a friss es ropogos, ergo legregebbi firmware-rel erkezett Live-omra rarakhatom kozvetlenul a legujabb firmware-t, vagy lepcsozetesen, minden kiadott fw-t egyesevel fel kell ra tolni?

(#542) kingabo válasza Oraculus (#539) üzenetére

kingabo
(őstag)

Nálam úgy rémlik nem működött. Talán valamelyik hackelt fw-be beletették.

(#541) doc: minden fw tartalmazza az összes elötte lévő újítást. ;) Vagyis semmi szükség sincs az összeset lépésenként feltenni :N

[ Szerkesztve ]

(#543) JohnyBlue

JohnyBlue
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Üdv urak,

Azt az oldalt ahol eddig eltudtátok érni a magyar nyelvezetű firmwareket átköltöztettem ide.

Aki a D7000 vázától szabadulni akar az keressen meg.

(#544) Bucy válasza doc (#541) üzenetére

Bucy
(fanatikus tag)

Nem kell sorba menni, egyedül arra érdemes figyelni, hogy mindig azonos kernel frissítésű legyen fenn frissítéskor, mert nem mindegyikben van, ez a .fff fájl.
Az utolsó elég sok újítást hozott, itt van minden jó firm, módosított is.

[ Szerkesztve ]

(#545) Bucy válasza Oraculus (#539) üzenetére

Bucy
(fanatikus tag)

A B-Rad féle firmware-ek tudják, te is itt válogass, érdemes az utolsót kipróbálni, sok jó dolog van benne. :) Előtte érdemes felrakni a gyárit amire épül. Lelőhely.

[ Szerkesztve ]

(#546) CharlieBrown

CharlieBrown
(kvázi-tag)

Sziasztok!

Segítségre lenne szükségem.
Ma vettem egy WD TV live-ot, de van pár apró problémám/kérdésem:

1. ha egy 80 GB-os vinyót rádugok, látja a filmeket, de csak homokórázik ha bármit el akarok indítani (sima avi mondjuk). csak a gyári beáll. visszaállítása segít...

2. beállítottam ugyanazt a tartománynevet a gépen is, de nem látják egymást. netről youtube-ot játssza, tehát a routerig minden allesz oké. Így a gépen megosztott könyvtárból sem tudok lejátszani.
:F
kéne valamit telepíteni pluszban?

FW a legfrisebb.

(#547) kingabo válasza CharlieBrown (#546) üzenetére

kingabo
(őstag)

2: másik gépről látod a megosztásokat? Az hogy a youtube megy nekem azt sejteti, hogy a gond a megosztással van, nem a wdtv-vel
minden == allesz :K

(#548) doc válasza CharlieBrown (#546) üzenetére

doc
(MODERÁTOR)
LOGOUT blog

1) lehet hogy csak a media library dolgozik, vard meg mig vegez, vagy kapcsold ki
2) a gepet/megosztast latod a halozatba kotott masik geprol? ugyanaz a workgroup van beallitva mint a wdtv-n? tuzfalbeallitasok, egyebek?

(#549) Bucy válasza CharlieBrown (#546) üzenetére

Bucy
(fanatikus tag)

1. Homokórába belefagy? Min segít a gyári beállítások visszaállítása, utána megy?
2. Milyen oprendszer, milyen hálózati beállítások?

(#550) JohnyBlue

JohnyBlue
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Üdv urak,

Elkészült a WDTV_Live_1.01.21_HUN_2.2 verzió.
Jó szórakozást. Innen letölthetitek.

Aki a D7000 vázától szabadulni akar az keressen meg.

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.