Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#401) zsolt501 válasza Mappa (#400) üzenetére

zsolt501
(PH! addikt)

Igen ebbe az AVG hibába én is belefutottam, javaslom cseréld le és ha jót választasz akkor egyből működni is fog. :D

''Mind Így van ezzel aki hasonló időket megélt, de a döntés nem rajta állt neked csak arról kell döntened mihez kezdj az idővel amely megadatik.''

(#402) Mappa válasza zsolt501 (#401) üzenetére

Mappa
(PH! addikt)

de mi AVG nem lehet kiengedni vagy átengedni ??? NOD32 ről cseréltem erre mert az nem fogott meg jó pár trójait és ezért 2x már húztam újra a rendszert....amióta AVG használók nincs ilyen gondom ...feltétlenül muszáj lecserélni ahhoz hogy hálózaton lássa a filokat is a WD ne csak a mappát :F

jót választok ? másik verziót AVG-ből vagy másik vírusirtót ??? én azt használom ami bizonyított már

[ Szerkesztve ]

EVO & STi power

(#403) Bucy válasza Mappa (#398) üzenetére

Bucy
(fanatikus tag)

Ezt írja ki akkor is, ha nincs joga, még mindig érdekelne, hogy a megosztott mappa szintjétől lefelé azonosak-e a jogok?

(#404) Bucy válasza Mappa (#402) üzenetére

Bucy
(fanatikus tag)

Ne szedd le egyből, első körben tiltsd le próbára az összes vagy csak a hálózattal kapcsolatos védelmeket és nézd meg úgy.

(#405) zsolt501 válasza Mappa (#402) üzenetére

zsolt501
(PH! addikt)

AVG bug van benne, mármint a belső hálózat kezelésében ezért nem jó, és ez sajnos a 8-as és a 9-es verziót is érinti (már jeleztem a fejlesztőknek többször is de semmi javítás nem történt.)
NOD 32-t én sem javaslom (régen jó volt de már felejtős).
Kaspersky 2010 már jobb választás ott már rendesen működik a megosztás, de nekem nem volt szimpatikus a kezelése illetve voltak itt is problémák a vírus találattal (volt hogy olyat jelzett vírusnak ami bizony nem az volt, de ez fordítva is igaz volt néha).
Jelenleg a Norton IS 2010-et használom ezzel nem voltak idáig problémáim tökéletesen teszi a dolgát, de ha lenne alternatíva azt letesztelném és ha jó azt használnám (de még nem találtam olyat ami jó is lenne stabilitásban és vírus találatban).

''Mind Így van ezzel aki hasonló időket megélt, de a döntés nem rajta állt neked csak arról kell döntened mihez kezdj az idővel amely megadatik.''

(#406) zsolt501 válasza Bucy (#404) üzenetére

zsolt501
(PH! addikt)

Amikor az AVG-ben letiltottam a tűzfalat illetve a hálózat kezelési dolgokat akkor ment tökéletesen a hálózat, de ha engedélyezve volt a hálózatkezelés akkor hiába is állítottam be mindent valamiért mindig elhasalt a hálózati megosztás, szóval sajnos a belső hálózat kezelése hibás főleg ha megosztásról van szó...

[ Szerkesztve ]

(#407) Mappa

Mappa
(PH! addikt)

hálózatkezeléshez annyira nem értek...így ezért van megkötve a kezem,ezért olvasgatok itt ott megnézem még ezt a teljes letiltást ....péntekre már meglesz a vinyóm ..ha addig nem boldogulok vele akkor a témát lezártnak tekintem

köszönöm a segítséget Uraim :R

EVO & STi power

(#408) Heavymetal

Heavymetal
(lelkes újonc)

Sziasztok!

Most tervezek vásárolni egy HD lejátszót, a fórumot olvasva az Asust kilőttem.

Maradt a Xtreamer HD vs. WD TV Live.

Szerintetek melyik és miért?

HeavyMetal

(#409) zsolt501 válasza Heavymetal (#408) üzenetére

zsolt501
(PH! addikt)

Igaz hogy nekem WD live van, de ha én ezt is megnézném a helyedben [link]

(#410) Mappa válasza Heavymetal (#408) üzenetére

Mappa
(PH! addikt)

Szia

kollégámnak Xtreamer lejátszója van....és tökéletesen meg van vele elégedve,ugyanazt tudja mint a WD csak wifi-el több ennyi ..ha ö nem tudta volna "jó árasítva" 30k ért megvenni akkor maradt volna WD mellett.Annyi még hogy ő vett rá egy bikább hűtő bordát,mert zavarta a venti hangja ami van benne..pedig szabályozható...de szerintem nincs semmi hangja :K

[ Szerkesztve ]

EVO & STi power

(#411) Heavymetal válasza Mappa (#410) üzenetére

Heavymetal
(lelkes újonc)

Jó lesz nekem a WD. Itt a fiókban van valahol egy Belkin USB-s WiFi-m. Ami N-es!
Ezt hamarabb eldöntöttem mint azt hogy melyik plazma legyen.....mert az még mindig nincs eldöntve. De szerintem a Pana 50" S10 lesz a befutó....

Köszi a válaszokat!

HeavyMetal

(#412) Mappa válasza Heavymetal (#411) üzenetére

Mappa
(PH! addikt)

Jó az a Panasonic és szigorúan plasma-t belőle ;) ha nem LED-tv vettem volna akkor én is erre voks. ;]

EVO & STi power

(#413) zsolt501 válasza Heavymetal (#411) üzenetére

zsolt501
(PH! addikt)

Plazma tv... Aztán ne hogy megbánd...

(#414) Micha3l válasza Heavymetal (#411) üzenetére

Micha3l
(lelkes újonc)

Off: Egy szavazat a plazma melle, P42S10 esem van. Roviden, hibatlan!

(#415) KTTech válasza zsolt501 (#413) üzenetére

KTTech
(HÁZIGAZDA)

Mit bánna meg rajta? A természetes képet, amit LCD-től még nem láttam...? :)

www.prohardver.hu - www.kttech.hu

(#416) zsolt501 válasza KTTech (#415) üzenetére

zsolt501
(PH! addikt)

Nem akarok offolni de olvassa el a plazmás topikot és rájön hogy a szép képen kívül vannak a technológiának árny oldalai is.

És szerintem ne offoljuk szét tovább ezzel a témával.

[ Szerkesztve ]

(#417) asbi_ válasza Heavymetal (#411) üzenetére

asbi_
(tag)

[link]
A támogatottak között van az a wifi stick? :)

(#418) Heavymetal válasza zsolt501 (#416) üzenetére

Heavymetal
(lelkes újonc)

Nem akartam offolni, csak megjegyeztem a döntés gyorsaságát máshoz viszonyítva!
Egyébként megtettem. 1 nap alatt eldőlt, hogy nem LCD, két hét alatt nem dőlt el, hogy a kettő közül melyik plazma!
Na de erről máshol értekezzünk!

Megnézem a honlapján, remélem műkszik vele a WiFi.

HeavyMetal

(#419) Heavymetal

Heavymetal
(lelkes újonc)

Láttam Blu-Ray lejátszókat amiben benne van az USB port. Ezeken mennyire jól működik az mkv lejátszás? Mert olyat már lehet kapni 55-60e-ért.

HeavyMetal

(#420) zsolt501

zsolt501
(PH! addikt)

Ha valakit érdekel az én WD Live lejátszóm eladó. Januárban kaptam. Ár megegyezés alapján szegeden átvehető és ki is próbálható.

(#421) hybe

hybe
(újonc)

Sziasztok!
Megpróbáltam lejátszani egy .mkv formátumba tömörített filmet, ami 2D-3D verzióban is megy a PC -n. Gondoltam, megnézem TV -n is, milyen az élmény. Alapból 2D -ben indul el, sehogy nem tudok 3D -be váltani a WD TV -n. Lehet, hogy a készülék nem is tud ilyet ?

(#422) PEPE85 válasza hybe (#421) üzenetére

PEPE85
(őstag)

Én úgy hallottam, hogy nem csak a filmeket játsza 3D-ben, hanem egy sztriptíz táncosnőt is adnak hozzá aki kezeli a távirányítót természetesen 3D-ben, de majd zsolt501 megerősít.

[ Szerkesztve ]

Watch HD movies!

(#423) zsolt501 válasza hybe (#421) üzenetére

zsolt501
(PH! addikt)

Gondolom menüs az mkv és ott kell kiválasztani a 2D és a 3D megjelenést, mert sajna a Live nem kezeli a menüket.

(#424) zsolt501 válasza zsolt501 (#423) üzenetére

zsolt501
(PH! addikt)

Én az Utazás a föld középpontjába című filmet néztem 3D-ben tökéletes volt, illetve egy felnőtt tartalmú 3D filmet az is jó volt... :DDD
Szóval a készülék kezeli a 3D filmeket de ez függ a nyersanyagtól is, én olyan 3D re gondolok amit piros kék szemüveggel kell nézni és nem polár szemüveggel.

(#425) LackoMester

LackoMester
(PH! addikt)
LOGOUT blog

elég sok LCD,LCD-Led-t,Plasmat láttam,látok nap mint nap....nemkérdés plasma,és ha plasma akkor Panasonic,az már máskérdés,h.kell-e a Full HD...(azért egy NeoPDP-s plasmát elfogadnák) :K
nekem sima HD Pana plasmám van WD Tv Live-val hálózatba kötve,tökéletes kép-hang.Nagyon jó a cucc :K
az ismeröseimnek plasmát ajánlok,de ugye az LCD-t is el kell adni ;)

ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz

(#426) Bucy válasza zsolt501 (#424) üzenetére

Bucy
(fanatikus tag)

Ezeknél a filmeknél nincs mit kezelni a 3D-n, a kép anyagban van színkódolással belevíve a 3 (4) féle színkód valamelyike, amit a megfelelő szemüveggel nézhetünk. A speciális polár és Dolby (I3D, RD, D3D) eljárásokhoz már a vetítő eszköznek is speciálisnak kell lenni. Tudtommal házi körülmények közé még ilyet nem adtak ki.
Szemüvegek.

[ Szerkesztve ]

(#427) Bucy válasza LackoMester (#425) üzenetére

Bucy
(fanatikus tag)

Offoljunk :), Plasma nem kérdés, csak ne a felezett pixelszámú legyen, de azok már kikoptak. A ledes háttérvilágításúak akkor lehetnek partiban, ha pixelenként lesz egy led is.
Addigra itt a laser TV. :)

(#428) LackoMester

LackoMester
(PH! addikt)
LOGOUT blog

direkt nem offoltam ;)
lényeg jó a WD TV Live :K

(#429) Trava

Trava
(tag)

Van egy ilyen eladó masinám, ha érdekel valakit az apróhirdetéseknél megtalálja.

"Amikor végre megérted, hogy nem halsz bele abba, ha összetörik a szíved, (...) az már csalhatatlanul jelzi, hogy középkorú lettél."

(#430) zsolt501 válasza Bucy (#426) üzenetére

zsolt501
(PH! addikt)

Nem mondtál újat ezt én is tudtam...

(#431) hybe válasza zsolt501 (#423) üzenetére

hybe
(újonc)

Nem menüs az .mkv, de PC -n Media Player Classic -al néztem és ott a Navigate/Video Angle menüben választható a 2D-3D. Ugyanott, ahol a felirat és a nyelv is. Igazán beletehetnék ezt az opciót a kütyü menüjébe is.

(#432) hybe válasza zsolt501 (#424) üzenetére

hybe
(újonc)

Igen, piros-cián szemüveggel nézve a csak 3D -be tömörített filmeket nekem is tökéletesen lejátssza ! Jó, nem egy IMAX élmény azért, de pl. a felnőttfilmek meglepően érdekesek tudnak lenni ! :D

(#433) Bucy válasza hybe (#431) üzenetére

Bucy
(fanatikus tag)

Nem mondtál újat ezt én is tudtam...
Gondoltam, hogy tudod, csak a kezeli szó félreérthetősége miatt írtam magyarázatot annak aki esetleg nincs tisztában vele.

Hybe: a több nézőpontú filmeket nem kezeli le sajnos, DVD ISO-nál sem, ez összefügg a menükezelés hiányával.

(#434) zsolt501 válasza hybe (#431) üzenetére

zsolt501
(PH! addikt)

Szerintem felejtős a dolog sajnos, ezt a részt nagyon hanyagolják a fejlesztők.
Max azt tudod megteni hogy szétszeded a filmet, vagyis csinálsz egy 3D-s és egy 2D-s verziót.

[ Szerkesztve ]

(#435) here

here
(újonc)

Sziasztok.

Olvasgatva a hozzászólásokat, úgy döntöttem, hogy februárban beruházok egy ilyen masinára.
Szerintem megfelelő lesz egy 102 cm-es fullhd LCD-hez.
Két kérdésem lenne a nagyérdeműhöz:
Valamelyik nagyobb elektronikai szaküzletben árusítják-e?
Ha boltban nem kapható, akkor melyik internetes áruházból érdemes megvásárolni?

Here

mindegy mi az ,csak sok gombja legyen...virtuálisan....

(#436) Alex91 válasza here (#435) üzenetére

Alex91
(PH! nagyúr)

[link], de mint latszik atlag 30-32k az ara mindenhol.

Sellerbuyer - Én azt gondolom, akik microservert használnak azért, mert felismerték, hogy szemléletváltásra van szükség, azok min. 20-30, de lehet, hogy 50 évvel járnak a többiek előtt és igazi úttörők.

(#437) here válasza Alex91 (#436) üzenetére

here
(újonc)

Az árgép nekem is megvolt, csak azt nem tudom melyik bolt a megbízható.
Here

(#438) Alex91 válasza here (#437) üzenetére

Alex91
(PH! nagyúr)

Amelyikben a PC-be a cuccaidat veszed :D. Szerintem szinte barmelyik bolt beszerzi neked.

Vagy pl. ezek: [link], [link]

Sellerbuyer - Én azt gondolom, akik microservert használnak azért, mert felismerték, hogy szemléletváltásra van szükség, azok min. 20-30, de lehet, hogy 50 évvel járnak a többiek előtt és igazi úttörők.

(#439) here válasza Alex91 (#438) üzenetére

here
(újonc)

Köszi.
Itt Szolnokon eddig elektronikai szaküzletben próbáltam. Látni kellet volna a fejeket, azt se tudták miről beszélek.
A számítógépes szaküzlet itt eszembe se jutott, de megnézem. :R
Here

(#440) eviktor válasza here (#435) üzenetére

eviktor
(kvázi-tag)

Feltettem a Vaterára az enyémet, 19.500-as indulóárral. Hibátlan, 2 éves garanciás, tavaly december végi vásárlás. Nincs minimálár, viszik amennyiért viszik. Ha érdekel, nézd meg. Üdv, V.

(#441) PEPE85 válasza here (#437) üzenetére

PEPE85
(őstag)

Csak a Hardverker vállal 3 év garit, ezért én náluk vettem, 31e, egyébként több bolt is van ahol 29.600Ft, de ott csak két évet adnak, megbízhatóság szempontjából én a weboldaluk kinézetét szoktam alapul venni és hogy legalább egy éve működjenek.

eviktor: kíváncsi leszek mi lesz a vége, 25e-re tippelek.

[ Szerkesztve ]

Watch HD movies!

(#442) here

here
(újonc)

Kösz mindenkinek az infót.
Februári fizetés megérkezik akkor tervezem a vásárlást.

(#443) Trava válasza PEPE85 (#441) üzenetére

Trava
(tag)

Megengedték a hardverkerben, hogy kipróbáld mielőtt elhoztad? :)
Látod 24-ért nem is volt sok.

"Amikor végre megérted, hogy nem halsz bele abba, ha összetörik a szíved, (...) az már csalhatatlanul jelzi, hogy középkorú lettél."

(#444) Trava válasza here (#442) üzenetére

Trava
(tag)

Szerintem ne ezt a típust válaszd.

A nicked nem sokan választanák :D

[ Szerkesztve ]

(#445) Z0mbi válasza here (#442) üzenetére

Z0mbi
(fanatikus tag)

Megerositem hogy a hardverker nagyon olcso es ott van a szeren! Nagyon korrektek. (raasasul nekem a szomszed utcaban van :D:D)

(#446) Z0mbi válasza Trava (#444) üzenetére

Z0mbi
(fanatikus tag)

Ezt kifejtened nekem jobban... mert erdekel hogy ~30k kornyeken mi van meg ami ennyit tud vagy kevesebbet de jobban :D (mert en mar 2 honapja orlodom ezen a mediacenter dolgon)
koszi

(#447) here válasza Trava (#444) üzenetére

here
(újonc)

Rossz az aki rosszra gondol. :DDD Én a "semmit tevő, ingyenélő" értelemben használom.

Az engem is érdekelne mit válasszak helyette, illetve mik az ellenérvek ellene?

Laca

(#448) Z0mbi válasza here (#447) üzenetére

Z0mbi
(fanatikus tag)

Bakker az a gaz hogy nekem fel se tunt... ennyire nem lenni magyar? Damn!

(#449) LackoMester

LackoMester
(PH! addikt)
LOGOUT blog

én kerek 106 euróért vettem 2 év garival...egész jó a cucc,az Oplay-nál szerintem jobb :K mindenteszik ;)

(#450) PEPE85 válasza Trava (#443) üzenetére

PEPE85
(őstag)

1. Senki nem mondta, hogy sok 24-ért, de alkudni kötelező.

2. Ha boltban vesz az ember valamit azt nem szükséges kipróbálni, de ha használtan idegentől akkor ez természetes, hogy meg kell győződni róla, hogy működőképes még ha van rá garancia akkor is, mert a garanciapapírt sem egy nagy tudom hamisítani, de aki ad-vesz ezzel tisztában van.

Watch HD movies!

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.