Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#451) Thom!

Thom!
(PH! addikt)
LOGOUT blog

(#452) KTTech válasza Thom! (#451) üzenetére

KTTech
(HÁZIGAZDA)

Ezt próbáltam, de nem gyere be :(

Nincs DTS downmix és pár MKV-mnél kockásodott ott, ahol a WD még nem...

www.prohardver.hu - www.kttech.hu

(#453) Thom! válasza KTTech (#452) üzenetére

Thom!
(PH! addikt)
LOGOUT blog

na bazz
rudi se tudja h milyet vegyen mi? :D

te melyikre adnád rá a voksod?

(#454) KTTech válasza Thom! (#453) üzenetére

KTTech
(HÁZIGAZDA)

Kipróbáltam már párat, de még mindig a WD TV Live lett ami maradt.. a PH C200 úgy fagyott, hogy öröm nézni és még lassú is, a PH A110 lassú. Mondjuk ezeknél volt legalább menü a DVD-n... Az AC nálam a hangnál bukott, és kockásodott keményebb bitrátájú filmeknél.

Még keresem a tökéletest olcsón, de nem találtam meg... talán majd a Dune lesz az, de az meg méregdrága.

(#455) Trava válasza KTTech (#452) üzenetére

Trava
(tag)

Van DTS downmix csak lehet Te nem tudod beállítani a gépet.
A kockásodást is eszerint kell kezelni!
Két napja cseréltem le a wd live-t a.c.-re.

[ Szerkesztve ]

"Amikor végre megérted, hogy nem halsz bele abba, ha összetörik a szíved, (...) az már csalhatatlanul jelzi, hogy középkorú lettél."

(#456) Thom! válasza KTTech (#454) üzenetére

Thom!
(PH! addikt)
LOGOUT blog

kösz az infot amit megosztottál..kár hogy az nvidia ion olyan kurva drága.....mert az tökéletes lenne és van hozzá oprendszer is

[ Szerkesztve ]

(#457) Thom! válasza Trava (#455) üzenetére

Thom!
(PH! addikt)
LOGOUT blog

tapasztalat?

habár mind2 jönnek a firmware idővel szóval muszáj neki a helyzetnek javulni...

(#458) here

here
(újonc)

Na.

Én teljesen elbizonytalanodtam, most megnézem a playon!HD mini véleményeket és talán veszek egy olyat..vagy nem....
Teljes tanácstalanság.
Trava: kösz az üzenetet.

Laca

mindegy mi az ,csak sok gombja legyen...virtuálisan....

(#459) KTTech válasza Trava (#455) üzenetére

KTTech
(HÁZIGAZDA)

Nekem nem működött... Igaz, nem mostani FW volt, és HDMI-t használtam. Kockásodás: mit lehet rajta beállítani? Letöltöttem valamit, ami a WD-n hibátlan (igaz csúcsban 35Mbit/s feletti rátát dobott), az AC-n meg szétesik...

(#460) Bucy válasza KTTech (#459) üzenetére

Bucy
(fanatikus tag)

Na ezért várom én még a POHD mini tapasztalatokat, erre számítottam, kevés a memória benne.

[ Szerkesztve ]

(#461) Trava válasza KTTech (#459) üzenetére

Trava
(tag)

A kockásodáson mit szeretnél allítani azt nem tudom, viszont a HDMI-n megjelenő audió jelet be kell.
Ha tesztelek valamit és véleményt formálok róla, akkor előtte csak felrakom az elérhető legfrisebb (bár nem biztos, hogy legjobb) hozzávaló szoftvert.
Érdekes épp egy különleges fájt töltöttél le, ami nem ment, igaz a többi 99 elérhető fájl megy mindegyiken simán.
Miért nem azokkal a tartalmakkal próbáljátok ki ezeket a termékeket, melyek a legnagyobb számban elérhetők a neten, és miért pont azokkal az elrontott ill elenyésző számú irreális kiadásokkal melyek eleve próblémásak.
Töltöttem már le én is olyat, mely nem ment rendesen pc-n se, akkor rossz az is?
Írhattál volna pár sort milyen élmény a wd-n filmnézéskor a felirat méretet állítani, ill kikapcsolás után ugyanúgy fogyasztja az áramot mintha menne (meleg is rendesen).
Ezek valahogy lemaradtak, végülis mindegyiken találhatunk fogást. :)

[ Szerkesztve ]

"Amikor végre megérted, hogy nem halsz bele abba, ha összetörik a szíved, (...) az már csalhatatlanul jelzi, hogy középkorú lettél."

(#462) KTTech válasza Trava (#461) üzenetére

KTTech
(HÁZIGAZDA)

Nem volt elrontva az adott film, csak éppen Level 5.1 -es volt, sok ref. frame-el (16) és nagy bitrátával.

A WD-n egyszer állítottam be a felirat méretét, többször nem volt rá szükségem... miért kellene állítgatni? Cserélgeted alatta a TV-t? Tény azonban, hogy amióta próbáltam nem kevés FW jött ki, és fejlődött. De a fejlődés nem állt meg a WD-nél sem (szeptember környékén azért még nem úgy nézett ki az AC mint mostanában, és akkoriban volt gond a DTS downmixel (is), ha jól olvasom már megoldották).

Igen, a WD kikapcsolva is eszik, ez tény, mivel a távirányító jelét közvetlenül a proci fogadja. De igazából baromira nem számottevő a dolog... Akit meg nagyon zavar, az mindegyiket teljesen áramtalanítja (értsd: kikapcsolja az elosztót).

Azért bőven észrevehető a teljesítménybeli különbség amikor dekódol és amikor csak készenlétben van a WD, a rákapcsolt USB eszközöket szépen kikapcsolja, amik amúgy jobban fogyasztanának, mint maga az eszköz.

(#463) Obolony válasza zsolt501 (#202) üzenetére

Obolony
(senior tag)

"Csak az USB-s olvasáshoz szólnák hozzá"

szolnÉk... :W

"Nincs veszélyesebb, mint amikor a tudatlansághoz még szorgalom is párosul!" *** Samsung I8910 Omnia HD Üzbegisztán Especial Version XXIL5 XEUIL3 Generic United Kingdom ***

(#464) Trava válasza KTTech (#462) üzenetére

Trava
(tag)

"Nem volt elrontva az adott film, csak éppen Level 5.1 -es volt, sok ref. frame-el (16) és nagy bitrátával."

Mondtam, hogy abba az 1% tartozó fájl volt, amit nyugodtan hívhatunk rosszul kodoltnak, vagy direkt rossznak, mindegy. Jó írás van a logout-on erről, hogyan is kellene kinézni a jól kodolt fájlnak, na ez nem tartozik azok közé.

"Cserélgeted alatta a TV-t?"
A TV-t ill a projectort is erről hajtom.

Azt nem mondtam, hogy nem kapcsolja le az usb-s eszközöket, bár sokan panaszkodnak, hogy nem mindegyik külső házzal működik tőkéletesen.
Az biztos, hogy a wd külső hdd-vel jó.

(#465) KTTech válasza Trava (#464) üzenetére

KTTech
(HÁZIGAZDA)

Nem hívhatjuk rossznak, mert szabványos, ráadásul az egyik gyártó mintaanyaga volt. Az, hogy ki, hogy kódol újra az már más kérdés.

Egyébként a hálózatkezelésben is jó, mert ezt a file-t számítógépről játszotta (szaggatás és akadozás nélkül), ahogy szinte mindent amit nézek, mivel nem építettem még meg a külső rendszeremet (a NAS-ként eladott rémálmokat inkább kerülném, és saját rendszert még nem építettem, de valószínű ZFS-es Opensolaris lesz a kiszolgáló, valami kis fogyasztású alaplappal, ami képes 6-8 HDD kezelésére, bár lehet, hogy ez külső kártyával lesz megoldva, még tervezés alatt van a dolog), de az is hálózati lesz, így most csak 4 db 1.5TB-os HDD van RAID5 tömbben a gépben egy SSD és egy normál HDD társasága mellett.

Egyébként pont amiatt, hogy a gépben van a cucc, gondolkodom rajta, hogy eladom a WD-t is, úgyis mennie kell a nagy gépnek is, és akkor már semmiből nem tart azon kiküldeni a képet HDMI-n.

(#466) zsolt501 válasza Obolony (#463) üzenetére

zsolt501
(PH! addikt)

Remélem sokáig vered bele a fejed :D

''Mind Így van ezzel aki hasonló időket megélt, de a döntés nem rajta állt neked csak arról kell döntened mihez kezdj az idővel amely megadatik.''

(#467) yamshee válasza KTTech (#452) üzenetére

yamshee
(tag)

De van DTS downmix és egy tesztfilmnél kockásodott, mint kiderült beállítások miatt.

Egyébként meg PC-n is kockásodik a killamsampleprohardvaremakehometesztvideo. :O

[ Szerkesztve ]

We are the Borg. Lower your shields and surrender your ships. We will add your biological distinctiveness to our own. Your culture will adapt to serve us. Resistance is futile.

(#468) KTTech válasza yamshee (#467) üzenetére

KTTech
(HÁZIGAZDA)

PC-n nem kockásodik a PH-s killer sample... meg a WD-n sem.

(#469) yamshee válasza KTTech (#468) üzenetére

yamshee
(tag)

Attól függ mivel játszod le.

A beépített codec-kel lejátszó PC-s hd szoftokon kockásodott , sőt még szaggatott is.
A ffdshow-s kodekkel nekem sem szaggatott zoomplayerrel, de a vlc-vel például igen :U

We are the Borg. Lower your shields and surrender your ships. We will add your biological distinctiveness to our own. Your culture will adapt to serve us. Resistance is futile.

(#470) KTTech válasza yamshee (#469) üzenetére

KTTech
(HÁZIGAZDA)

Csak Media Player Classic Home Cinema-t használok, és FFDShow-t. Se szaggatás, se blokkosodás nincs, x64-en mindkettőt, ami külön kihívás amúgy is.

(#471) eviktor

eviktor
(kvázi-tag)

Reklám helye:

A reklám helye az aprókban van. - dabadab

[ Módosította: dabadab ]

(#472) balu72

balu72
(tag)

Én most vettem és nagyon elégedett vagyok vele!

(#474) sityak

sityak
(kvázi-tag)

Reklám helye nem itt van... - KTTech

[ Módosította: KTTech ]

aláírás: nem írok alá semmit...

(#475) Micha3l

Micha3l
(lelkes újonc)

Uj firmware a lathataron:

[link]

"Release 1.01.24 (2/9/10)

* Implemented add to playlist feature in YouTube™.
* Added Save search queries to save users time in re-entering search terms in YouTube.
* Added seeking controls (fast forward/rewind) in the YouTube player in 10 second increments.
* Fixed YouTube video list not presented in the same order as provided by YouTube server.
* Added Flag Video feature to YouTube.
* Updated to the new YouTube Video logo throughout the application.
* Modified YouTube video timestamp format to make it more readable.
* Redesigned YouTube user interface to comply with YouTube requirements."

(#476) Khelben válasza Micha3l (#475) üzenetére

Khelben
(őstag)
LOGOUT blog

Ma reggel frissítettem, most már nem indul újra youtube használattól. :C
Meg használhatóbb lett az egész, új elrendezés, nem kérdez rá minden belépésnél az account mentésre, szóval egész jó.

[ Szerkesztve ]

(#477) Micha3l válasza Khelben (#476) üzenetére

Micha3l
(lelkes újonc)

Azert van meg mit csiszolni rajta.
A Youtube HD tartalmakat "alap" felbontasban jatsza le.
pl ezt nezzetek meg [Youtube full HD]
Erre vonatkozo beallitast nem talaltam ebben az uj szoftverben sem. :(

(#478) yamshee válasza KTTech (#470) üzenetére

yamshee
(tag)

Most olvastam vhol a neten , hogy a HD tartalom tökéletes lejátszása érdekében a Sigma trükközik a minőséggel! Legalábbis a WD-ben lévő chipsetnél így jártak el. Butítja a minőséget hogy akadás mentesen tudja lejátszani. :O

(#479) here

here
(újonc)

Én rendeltem egy mini-t majd kiderül milyen.
Ha nem jó majd elcserélem egy wd tv live-ra.
Here

mindegy mi az ,csak sok gombja legyen...virtuálisan....

(#480) Z0mbi válasza yamshee (#478) üzenetére

Z0mbi
(fanatikus tag)

Wohoo! Akkor meg jo hogy a AC Ryan fele keztem kacsintgatni ;)
Bar a NAS + mini vagy a nagy AC Ryan kozotti valasztast meg nem dontottem el :(

(#481) yamshee válasza Z0mbi (#480) üzenetére

yamshee
(tag)

Láttam nagyon frankó kis USB-s wincsi dokkolókat. Sharkoon Raidsonic ....
Nem drágák , sokkal olcsóbbak mint egy NAS.

(#482) Z0mbi válasza yamshee (#481) üzenetére

Z0mbi
(fanatikus tag)

Te arrol a dokk rol beszelsz amibe 2.5 es 3.5 is betolhato? Azoknak csak esata/usb csatijuk van... (olyat nem talaltam amin lenne rj45 :( )

(#483) Bucy válasza yamshee (#478) üzenetére

Bucy
(fanatikus tag)

Ez még a chip háború része?
Tudsz forrást mutatni, érdekelne?

(#484) LackoMester

LackoMester
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Még nem lett volna olyan tartalom aminél akadt, szaggatott. Lefagyások voltak, de azok is a YouTube végett. Elégedett vagyok vele. :K

ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz

(#485) yamshee válasza Bucy (#483) üzenetére

yamshee
(tag)

Korábbi hírek , szerintem nem a háború része. Vhol avs forumán olvastam , az is lehet hogy az mpcclubon.

(#486) Pulsar

Pulsar
(PH! addikt)
LOGOUT blog

720-as filmeket hogyan játszik le? Esetleg 1080p-t?

...::: www.waze.hu :::... ...::: http://www.facebook.com/waze.hu :::...

(#487) yamshee válasza Pulsar (#486) üzenetére

yamshee
(tag)

Semmi gond nincs vele , mindent megevett. Inkább a hozzáadott dolgokat keveseltem.

(#488) LackoMester válasza Pulsar (#486) üzenetére

LackoMester
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Általában 720-as filmeket nézek rajta, semmi gond. A 1080 p-t is simán játsza.

(#489) KTTech válasza yamshee (#478) üzenetére

KTTech
(HÁZIGAZDA)

Hát, ez kb. olyan, mint amikor azt hallottam a szomszéd barátnőjének barátnőjétől, hogy valakinek a sógora azt mesélte... szóval valami hivatalos forrás nem ártana, mert képminőségbeli gond nem volt (a PC-s és a WD-s anyag is pontosan ugyanúgy nézett ki..)

(#490) DarkFater válasza KTTech (#489) üzenetére

DarkFater
(tag)

Én is olvastam valahol, hogy trükközik a player, úgymond valami 'seamless play' fícsör, de már nem rémlik, hogy hol.
Nem tudom mi a helyzet.
De mindegy, mert ha botrány lesz belőle, úgyis megírja minden hivatalos forrás is.

Azért vicces ez a chipháború.
Milyen érdekes, hogy a legutóbbi Realtek fikázás ugyanakkor indult, amikor kijött az új popi.
Milyen érdekes, hogy mindkét cikket ugyanaz a csávó írta csak más stílusban :D

Addig röhögtünk azon amit a főnök mondott, amíg rá nem jöttünk, hogy ez a mai feladat...

(#491) KTTech válasza DarkFater (#490) üzenetére

KTTech
(HÁZIGAZDA)

Próbáltam erre keresni, de eredménytelenül... egy linket adhatnátok. Az biztos, hogy a Sigma chip erősebb a Realtek-nél. Viszont RMBV támogatás nincs benne, ha valakinek ez az álma...

Ami engem jobban zavar, hogy Divx3 esetében a feketeszint nem az igazi.

(#492) Bucy válasza DarkFater (#490) üzenetére

Bucy
(fanatikus tag)

De mindegy, mert ha botrány lesz belőle, úgyis megírja minden hivatalos forrás is.
Na ez az, ha ez nem is mostani "hír" és tényleg láthatóan befolyásolná a megjelenített képet, már rég botrány lenne, de még én sem találtam róla semmit. :F
A 1080 p-t is simán játsza.
A killa-t is simán viszi, meg a többi durva tesztet is, úgyhogy ha valamit nem visz az firmware bug, kódolási hiba, vagy adatátviteli gond, a vas mindent bír. :)

(#493) Pulsar válasza yamshee (#487) üzenetére

Pulsar
(PH! addikt)
LOGOUT blog

mármint mit? a kábeleket? vagy mit hiányolsz?

LackoMester köszi :)

...::: www.waze.hu :::... ...::: http://www.facebook.com/waze.hu :::...

(#494) LackoMester válasza Pulsar (#493) üzenetére

LackoMester
(PH! addikt)
LOGOUT blog

nm ;)
Biztos egy ProfiGold HDMI kábelt keres még a dobozban. Az nincs hozzá. :DDD

(#495) Pékmester

Pékmester
(lelkes újonc)

az lenne az óriási kérdésem az urakhoz, hogy merevlemezre rippelt blu rayt lejátszik-e a készülék?

(#496) yamshee válasza LackoMester (#494) üzenetére

yamshee
(tag)

Csak nature hdmi kábelt, mert az nem volt a csomagban. Karácsonykor vettem még.

(#497) Szab02

Szab02
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Sziasztok!
Nagyon nem tudom melyik topicba kellene keresnem, ezért ide fordulok, léci igazítsatok útba.
Olyan kütyüt keresek, ami következőket tudja: média lejátszás,tv , skype, msn , net..
Kis méretben és megfizethető áron.
Van ilyen multimédia lejátszó féleség?

http://www.panoramio.com/user/szab02

(#498) Z0mbi válasza Szab02 (#497) üzenetére

Z0mbi
(fanatikus tag)

fitpc2
Ez egy PC ahogy a nevebol is kiderul Atom chip, es egy GMA500 intel graf. ami meg akar eleg is lehet mpeg4 dekodolashoz. Es mivel ez egy pc igy azt tolsz ra ami csak jolesik :)
Veszel hozza egy vezetek nelkuli bill/eger kombot es tada... megvan amit akarsz! (OS t meg keritesz hozza amilyet akarsz)

(#499) Szab02 válasza Z0mbi (#498) üzenetére

Szab02
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Igen, gondoltam, hogy ez lesz a válasz. Viszont a link jó :) utánanézek..
Köszönöm!

(#500) Szab02 válasza Z0mbi (#498) üzenetére

Szab02
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Ehh.. hát azért túlzás az ára 70k tól kezdődik... :(

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.