Elírás történt 
WDTV_Live_1.02.21_HUN_2.2 verzió
Aki a D7000 vázától szabadulni akar az keressen meg.
Elírás történt 
WDTV_Live_1.02.21_HUN_2.2 verzió
1.01.24_B-RAD.CC_WDLXTV_LIVE-0.4.1.9-6_HUN_2.2
ez a verzió is felkerült az oldalamra magyarul.

Sziasztok! Nem olvastam végig a fórumot...
Egy Icybox 309-est cseréltem le erre! Sokkal gyorsabb, szebb a menű DE:
Létezik, hogy MKV fájlban nem lehet ugrálni, csak tekerni?
Kicsit macerás volt a Gyűrűk ura 2óra 40percre tekerni...
A magyarított és egyéb firmwarekben van valami hasznos újítás?
Az audio és a subtitle gomb is hiányzik :-)
[ Szerkesztve ]
MacbookPRO 15" + iMac 21,5" +iMac G4+ibook G3
tudsz ugrani is, tekeres kozben nyomd meg a 'NEXT/PREV' gombokat, es 10 percet ugrik (es tessek elolvasni a kezikonyvet, benne van
)
a b-rad fele custom firmware-ben sok erdekesseg van, en most hetvegen raktam fel
ami nekem kellett belole, az a 4 ikonos nezet (sima CRT TV-n nem sok latszik a gyari aprocska meretu boritokbol), es a telnet, de van benne http server, torrent kliens, ami kell 
az audio/subtitle gomb tenyleg jol jonne (foleg hogy a Pio dvd-lejatszon mar megszoktam) de nem veszes, 2 gombnyomas a felirat csere, 3 az audio sav csere
[ Szerkesztve ]
"egy felugró ablak kiírja, hogy pop-up blockert installáltam"

Olvastam a leírást és ezt is benne...
DE nekem ilyenkor nem 10percet ugrik, hanem átvált a következő filmre :-(
akkor valt a kovetkezore, ha nem porgetes kozben nyomod meg

OK! Ezt kiprobálom!

Műkődik :-)
Nálatok is előfordul, hogy végtelenségig keresi az USB-t??? Csak az áramtalanítás segít :-(
Másik: jpg kép ugyanolyan névem mint a file -vagy könyvtár. Lecserélem a képet, de a thumbnail nézetben nem változik meg :-(
Másik eset: Könyvtár esetében nem mindig a könyvtár nevével egyező képfájlt nyitja meg...

Vicces: könyvtár esetén az ABC-ben első helyen lévő képfájl lesz az ikonja a könyvtárnak...
Tegnap meglepődtem, az mkv mellé csatolt feliratot nemlátta a lejátszó. Nemértem. Pedig vinnie kéne. 
ott a kisértet a ganéná.... by: Bendegúz
kene, de ha jol tudom meg a legujabb firmware-rel sem megy, csomagold bele az mkv-ba, az amugy is arra valo hogy mindent belegyomoszoljon az ember 
Értem, de h. csomagoljam bele az mkv-ba. 
köszi
na ebben nem tudok segiteni, kerdezd meg a video konvertalas topicban, van ra ingyenes program tobb is (en nem mkv-zom
)

Én MAC-en az Mkvtolnix-et használom erre a célra...
Valami hasonló van WIN alá is.
Ok , utánnanézek
köszi

Pontosan ez a progi van win alá is.
Ill a progi neve pontosan: MKVtoolnix 
Nálam működik a rev1-es wdtv-vel a film mellett lévő felírat. Milyen felírat? Sub, srt...? Volt egy tipus, amit nekem sem ismert fel és át kellett konvertálni a felíratot, de utána működött.
[ Szerkesztve ]

Sziasztok.
A WD TV ha minden igaz, kezeli a DVD ISO-kat, de tud valaki biztosat mondani a BR isokról?
Konkrétan pl. vinné-e a "The.Hangover.2009.Theatrical.Cut.1080p.BD25.VC1.TrueHD.HUN.Remux-TRiNiTY"-t?
Köszönöm szépen
Konzol kiegészítők www.dareeo.hu

Viszi, de menü nincs.
Nagyon úgy néz ki, elszállt az oldalsó USB a mp-ről. Fasza. 
ha valakinek van kedve, bovitgethetne a WD TV Live wikit 

Hi
Hogy az istenbe tudom azt megcsinálni hogy innen a gépről töltök fel a külső vinyóra filmeket
tehát
TV+WD+külső vinyó egyik szoba
Gép másik szoba
Nagyon unalmas és kényelmetlen már folyton idehozni a külső vinyót és tenni rá cuccokat....valahogy meglehet oldani hogy innen pakolok rá
win7 32bit az op.
EVO & STi power
mondjuk halozatba kotod? 

az már megtörtént WDTVLIVE látja is ...de amikor ráklikk ...jön az ablak hogy Win.nemtud kapcsolatot létesíteni.lehet elírta a nevet stb ...
EVO & STi power
innen csinald meg a halozati problemanal leirtakat, kulonos tekintettel a workgroup-ra

nem is ismeri fel vagy én nemtudom mi baja,de állandoan dobálja ezt a nem tud létrehozni kapcsolat stb stb ...asszem marad a hurcolós módszer
hogy rohadjon meg
EVO & STi power

Ha mást rádugsz helyette mondjuk pendrive-ot azt látja?
A kötetnévtől mondjuk feláll a szőr a hátamon.

Na sikerült ez a megosztás dolog...az volt a hiba hogy maga a külső vinyót nem osztottam meg a gépen ...hanem WD keresztül akartam
...igy megosztottam a PC-n na mondom most már látnia kell ha rányomom a WD-n ..és vígan tudom pakolni rá innen a dolgokat
jáj de örülök 
[ Szerkesztve ]
EVO & STi power
Nálam meg magától elindult az oldalsó USB csati. ( azthittem megdöglött ) Érdekes. 

Még mindig nem sikerült eldöntenem hogy Livet vagy simát kellene vennem.. 
Arra viszont kíváncsi vagyok hogy hogy van ez a megosztás dolog vagy is hogyan tudom majd megosztani a készüléket a sz.gépemmel..
láttam itt föntebb linket azt megtanulmányozom
viszont amit szeretnék tudni hogy mennyi könyvtárat lehet összesen megosztani?
Van 1 meghajtómon egy könyvtár abban van 150 mappa ezeket is meglehet osztani asz összeset? vagy ez limitálva van? filesre vagy könyvtárra?
LG IPS236V-PN..Oly.EPL1..Ultimate Ears Triple fi 10 pro & Sony Hybrid ..Ray Samuel Tomahawk IEM Amp..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400
ha kell halozat, Live-ot vegyel, ha nem, akkor 'simat', ennyi
megosztasnal nyilvan akarmennyi alkonyvtar lehet, anelkul nem is lenne semmi ertelme

Szerintem, ha elérhető közelben van hálózat, Live-ot vegyél, megéri már csak a hálózatból adódó kényelem is.
Megosztás minél kevesebb annál jobb, általánosságban is, legfelül megosztod azt a könyvtárat, természetesen azon belül mindet fogsz látni.
Nem látom értelmét a külön megosztogatásnak.

Ez az én nagy gondom hogy nem igazán tudom eldönteni melyik megoldás lenne jobb..
mivel..
kb. 2 hónap múlva lenne itt tévé csere a 46C650 ezekben is van multimédia de én ezeknek a tudását +kérdőjelezem! nem akarok szenvedni hogy ez nem játsza meg azt
nem beszélve a iso formátumokat nem támogatja és esetek 90% ban pedig csak ezek vannak ezért IDEÁLIS választás a WD vagy WD LIVE
m.társamnak akinek van WD rev1 és a mostani akciós Rev2 vinyóval azt mondják minek a hálózat mert a filmet nézel nem kell járatni hozzá a sz.gépet!
az én koncepcióm pedig az lenne hogy +untam itt az évek alatt a kiírogatást (rwsdvd) és ha a simát választanám akkor a vinyóra való másolgatást én az akarom hogy a letöltött és kicsomagolt tartalmat 1böl nézni tudjam!
Mivel HOGY a gépben 2 hálókarcsí is van így nem lenne gond össze kötni a LIVE-t viszont akkor csak 20 méter UTP kábel kellene fogó a csatihoz és össze kötném!
De hogy még jobb legyen ez valami hubbal is érdemes lenne megosztani majd a tévéhez mivel az is rendelkezik mindenféle hálózati képességekkel!
de ha csak a tévét használom majd internetre akkor meg elég lenne a SIMA is csak akkor megint másolgatni kellene a net meg csak a tévéhez lenne!
EZEK A ROHADT DILEMMÁK
Ne legyen egyszerű..
Mivel hogy nincs routerem és a közeljövőben nem is tervezem
létezik e olyan megoldás amivel a sz.gépemet összetudom kötni a LIVE készülékkel vezetékes hálózat nélkül és az a vezeték nélküli hálózat legalább 2 falon és 15 méterre működjön?????
[ Szerkesztve ]
LG IPS236V-PN..Oly.EPL1..Ultimate Ears Triple fi 10 pro & Sony Hybrid ..Ray Samuel Tomahawk IEM Amp..WD LIVE ..Engenius 9850.. Synology DS111..Logitech G400
a halozat nem csak arra van, hogy a szamitogepen tarolt filmeket lejatszhasd
sot, en pl. szinte soha nem is igy hasznalom (bar a notebook folyamatosan megy, es kenyelmes az eppen letoltott filmet az azon levo megosztasbol nezni a live-on), a legnagyobb elonye az, hogy a live-ra dugott vinyora a halozaton keresztul barmelyik masik geprol masolhatok, megcsinalhatom rajta a movie sheet-eket, stb, szoval lenyegeben NAS-kent is hasznalom 
a mpeg4-playersen nem fejtetted ki ennyire a temat, de ha jol ertem akkor nincs wifi routered sem, igy kelleni fog a wifi stick melle egy AP a szamitogepre
vagy marad a ronda, nehezkes, de megbizhato UTP

ezt a wifi dolgot kifejtenéd bővebben?
mi lenne ez és milyet keresek?
ha nem boldogulok akkor majd marad az a bizonyos UTP kábel
kerdezd meg a wifi topicban 
ide az a resze tartozik, hogy a Live milyen wifi-sticket tud kezelni. erre van egy borzalmasan rovid lista, plusz a tapasztalat
en elvileg tudok adni 4K-ert olyan (uj) sticket, ami a Live-ba bedugva azonnal mukodik (tesztelve), csak most eppen nincs 

ennek a stiknek mennyi a hatótávolsága???
és nevet és típust is említesz???
[ Szerkesztve ]

Inkabb a kabelt huzd ki... HD film nezesre a wifi alkalmatlan lesz...
Sellerbuyer - Én azt gondolom, akik microservert használnak azért, mert felismerték, hogy szemléletváltásra van szükség, azok min. 20-30, de lehet, hogy 50 évvel járnak a többiek előtt és igazi úttörők.
a 'hatotavolsag' eleve nem ertelmezheto, fugg millio dologtol, raadasul hogyan mered?
nevet es konkret tipust nem tudok, Ralink 

TE győztél...
S meggyőztél..
wifi elfelejtve
THX

azert ez igy nem TELJESEN igaz
a wifivel elerheto elmeleti maximalis sebesseg haromszorosa a kabeles netnek! a gyakorlatban persze ez nem nagyon fog menni, eleg egy fal, es maris belassul, de a lehetoseg attol meg adott 

Hmmm, a gyakorlati meg messze nincs ott, a masik, meg hogy egyenletesen nem tudja biztositani a sebesseget. (A gigabites halot meg megnezem mikor veri 3x-osan
!)
Ja, es te neztel WiFi-n filmet vele? 
(A filmnezeshez eleg a 100-as LAN is.)
[ Szerkesztve ]
Sellerbuyer - Én azt gondolom, akik microservert használnak azért, mert felismerték, hogy szemléletváltásra van szükség, azok min. 20-30, de lehet, hogy 50 évvel járnak a többiek előtt és igazi úttörők.
itt most a Live-rol beszelunk, tehat a gigabites halo nem jatszik, ugyanis abban csak 10/100-as halokartya van! (ami durva labonloves a WD reszerol, de ez van sajna...)
nem hasznalok wifit a mar emlitett 80 cm-es falak miatt, egyszer kiprobaltam, mukodott, a youtube korrekt sebesseggel ment, amugy kabelt huztam ki, nem akartam elpazarolni egy USB socketet wifire 
egyebkent jobban belegondolva IGEN, neztem mar wifi-n filmet, bar annyi volt a csavar, hogy nem a WD-ben volt a wifi stick, hanem a notebook, amin megosztottam a file-t csatlakozott wifin arra a routerre, amire a Live kabelen, de ez ebben az esetben lenyegtelen
azt azert hozzateszem hogy NEM HD film volt (olyanjaim nem nagyon vannak, idovel igyekszem szep lassan atterni 720p-re, de a sima CRTs TV-n egyelore ugysem latom a kulonbseget, szoval nem rohanok
)

na ehez mit szoltok itt van már a konkurencia
[link]
Venice V13 HD
"Ebben az ársávban jelenleg csak a Western Digital WD TV Live " bekezdéstöl érdekes dolgokat ír!
TI akiknek VAN majd eldöntiek hogy mennyire így van 

"Kimagasló mkv és m2ts kompatibilitás. "
Ez jó vicc.
"Made in Korea. " Ez se rossz. 
Azon sztem fölösleges szörözni, hogy ki teszi bele a torrent klienst, a magyarítást... a gyártó vagy valaki más, ill többön is azt érzem, hogy kötözködni akar a cikk írója: 24mp-s kép egy 1-2mp-s tévén?! De tény jobbnak tűnik a wdtv-nél, bár a 2 képét látni kéne egyszerre, az átlag úgyis (hd) videókat fog lesni rajta...
A távirányító viszont nagyon komolynak tűnik, a wdtv-é kb a vicc kategórába esik. 
[ Szerkesztve ]

A Venice-ben egy gyengebb cpu van mar eleve...

van itt nekem 1 linkem
[link]
ez a tananyagot feltudom használni a Live-nél is...?
Természetesen csak a "FIGYELEM!!!" bekezdésig...
vagy van ettöl 1xübb is???
ez nem lejatszo- hanem windows-fuggo
annyi a kulonbseg, hogy a wd be tud loginolni a megosztasba, tehat nem kell feltetlenul mindenkinek mindent engedni

nekem ez a +osztás dolog még annyira új
hamarosan készülök WD Live-t venni és ahhoz kellett a háttér infó
THX

M.tártaim közül több nek is van sima és LIVE is..
Nekik meséltem arról hogy ha divixet vagy dvd néznek annak a képfrissítési frekvencia 50-60 Hz ha viszont FULHD-s pl. MKV-t azok között van 24Hz ilyenkor nem vált át a lejátszó automatikusan kézzel kell át váltani
Ez tényleg így van???
a Live-nal egyelore sajnos igen, remelhetoleg nemsokara jon egy hasznalhato fw-frissites ami ezt megoldja, addig marad a kezzel valtogatas