De, ezért az öcsém fogja megapni) 
════════════════════════════════════════════════════ Ubuntu Linux 12.04/Atrix: Nottachtrix 1.2.3./Atrix Lapdock: webtop2sd 2.0.1
De, ezért az öcsém fogja megapni) 
════════════════════════════════════════════════════ Ubuntu Linux 12.04/Atrix: Nottachtrix 1.2.3./Atrix Lapdock: webtop2sd 2.0.1

Hagyd fent a 710-es kernelt és SetCPUval skálázd vissza 691-re.
Pulse - um840 rom

Kedves fórumtársak,
Lelkes követője voltam a fórumnak,amióta csak megvettem a Pulse-om ami már több mint 1 éve 
Most jött el a pillanat,hogy búcsút mondjak,leteszem ezt a kis szuper telót mert váltottam(platformot is).
Köszönöm a sok segítséget amit a rendszeres olvasással kaptam,a sok rom-ot,amiket kipróbálhattam és használhattam.Örömmel látom,hogy vannak új Pulse tulajok is,így nem lesz elfeledve ez a nagyszerű telefon.( kicsit elfogult vagyok,de vele ismertem meg az androidot, a főzött rom izgalmait stb
)
Egyszóval, viszlát....,de azért rendszeresen visszanézek olvasgatni 

Szuper lett a rom! CM romodat erre cseréltem le. GO launcherrel akadás és lassulás mentesen fut.

Tudna valaki segíteni?
1 hete váltottam Médiamánia S-re, eddig ECO-m volt (amikor megvettem a telót tiltottam a netet (netstartot). Most, hogy váltottam a T-s hapsi azt mondta, hogy nem probléma, hogy akkor letiltottam majd a csomagváltással automatikusan megjelenik a 3G és működni fog a mobilnet...
ez egy hete volt, most menjek be megint? vagy van valami tanácsotok?
CM 0.40 volt akkor rajta, most váltottam az új DMC-re egyikkel sem jó...

Sziasztok!
A Cyanogen mod romból van teljesen magyar?a magyar nyelvet megtaláltam benne, de sok minden nem magyar benne...
ZTE Blade Ice Armor II. Reborn by apeelme & kelzsoca

a2sd-t hogy tudom aktiválni a cyanogen modban?

aha nekem van tanácsom lépjél be az előfizetésedre a t-honlapon és engedélyezed nem nehéz XD
Pulse, Penge, SGS Szeretem a Cicát :)

kösz, ez volt az első amit próbáltam... azt írja ki, hogy 500 mb adatforgalmat tartalmaz. semmi aktiválás gomb v bármi más amivel engedélyezni lehetne.

Hali!
Impalaman módosított CM romját használom. Alapból ADW launcher van bele integrálva, de én LP-t használatok, viszont több feladatkezelőben is láttam hogy a háttérbe fut az ADW. Hogyan tudnám letörölni? Unistallerbe és hasonló programokba sajnos nem látom.
http://droidground.blogspot.com/

Root joggal rendelkező fájlkezelővel ki lehet törölni a telefon app mappájából az adw.apk-t.
Pl: Estrong
[ Szerkesztve ]

rossz helyen nézted te a kompletten az internetet tiltottad le szerintem, azt kell vissza kapcsolni én is ott kapcsoltam ki még az ingyenes facebookse jön be annyira kikapcsoltam szerintem te is és azt kéne vissza kapcsolnod
Pulse, Penge, SGS Szeretem a Cicát :)

Igen, a netstart volt felfüggesztve és újra kellett aktiválni... csodálkoztam volna ha minden simán és automatikusan megy (ahogy a T-ben mondták...)
Az ext partíciót hogy tudom letörölni az sd-mről?

Estrongal megtalálom de unistall klikk után azt írja h not successful. ötlet?
http://droidground.blogspot.com/

amióta felraktam a cm romot azóta gyorsan merül az akksim.launcher pro van feltelepítve.az FLB romnal nem volt ez. a wifi probléma nálam is van.

Letöltöd marketből a Homeswitch nevű programot, és tiltod az ADW-t.
Estrongban a menüben megkeresed a root jogot, cyanogen mod-ot választod ki. alatta lesz Mount.... valami. Azt is bepipálod, ezek után tényleg mennie kellene a törlésnek.
rosszul csinálod.menj be pl az estrongs-al system mappába,és ott töröld(delete) az adw.apk-t.csak előtte tedd írhatóvá a system mappát(estrongs->settings->root options és ott pipa mindkettőre)
Muki94:nekem 2.1-nél a cyanogen mod-dal nem tudott mountolni,csak a hiapk-val.
[ Szerkesztve ]
Vegyé':http://href.hu/x/fnts

kapcsolj ki mindenféle animációt. Wifi beállításokban pedig nyomsz egy menü gombot, advanced, és wifi sleep policy alatt az első legyen bepipálva.

a2sd-t es a swapot hogy tudom aktivalni?

Terminal Emulatort megnyitod, és ezeket beírod:
su
a2sd reinstall
a2sd reswap
a2sd check <----- ezzel ellenőrzöd, hogy működik-e
A CM romok általában nem tartalmazzák a darktremor féle a2sd-t, hanem külön kell telepíteni.

Én megpróbáltam feltelepíteni, de az launcha2sd-t nem telepítette, pedig a clockwork-ben azt írja, hogy telepítés sikerült. dtapps2sd_2.7.5.2_signed.zip-et telepítettem. Impalaman CM-romjára. Az a2sd-2.7-update3r1 verziós a2sd-t pedig fel sem tudom telepíteni, mert valami mappát nem talál. Köszönöm a segítséget!
Üdv! Coradiel

Ellenőrizd, hogy van-e elég hely a /system partición. Ha nincs, akkor valamit törölj onnan.
Ingyenes navigáció: http://waze.hu/

710 mhz-es kerner Flb 1.7-hez van? vagy a Cm03 oc710 kernel jó hozzá?
[ Szerkesztve ]
Samsung Galaxy Mini+Huawei u8500

Mivel fogalmam sincs, hogy hogy keressem, pedig biztos volt már róla szó:meg lehet valahogy oldani, hogy rom telepítés után letiltsam azonnal az adatkommunikációt? Mert most jött meg az előző havi számla, és látom, hogy volt adatforgalom.
Ugyanakkor szinte biztos vagyok abban, hogy az impalaman-féle CyanogenMod miatt van, annál nem lehet pl. letiltani a beállításokkor az adatforgalmat. Van rá valamiféle megoldás, akár adb-vel? Ez amúgy az összes többi romhoz is jól jöhet.

Valószínűsíthetően az a baj, hogy engedélyezve van a SIM kártyádhoz valamiféle lehúzós internet "előfizetés". Ha azt kikapcsoltatod, akkor tuti nem lesz netkapcsolatod.

Ilyen csomagra van kiszámlázva: http://www.t-mobile.hu/lakossagi/mobil_szelessav/tarifak/net_start nem vagyok benne biztos, hogy ezt a "díjcsomagot" is le lehet-e mondani, főleg, hogy netért nem akarok fizetni most a mobilszolgáltatónak.
Nem sok amúgy az adatforgalom (~100 kilobájt), de azért idegesítő az a pár száz ft, főleg ha olyan kedvem van, hogy kipróbálgatok egy pár romot.

Pulse minit használó ismerősöm rendesen kitolt magával:
beállította a 3*3pöttyös feloldó mintázatot, de elfelejtette.
Ugye a gmail címe segítségével még fel lehet oldani, viszont amikor meglett a telefon, azonnal csinált egyet, de nem értette, miért kell. Nem tudja a saját címét, jelszavát talán.
Van erre valami megoldás? Vigye be boltba, vagy flasheljek rá neki egy custom romot?
Flashelje fel újra a gyári ROM-ot SD-ről. Az töröl mindent és gyári lesz a teló. De elveszik minden adat. Vagy talán ha felteszi az Amonra-t akkor tud csinálni wipe-ot.
2012: A PH-n csak akkor írhatod le a véleményed, hogy ha az Apple-t szidod vagy a droidot/samut isteníted. Ha leszólod a droidot/samut esetleg kiállsz az Apple mellett akkor nagy eséllyel bant kapsz.

ha a gyári ROM-ot flashelni szeretné, akkor mindenképpen kell recovery, szóval garancia repül. Viszont amonRA helyett a rom manager által felrakott clockwork is megfelel.
Jól gondolom?
Felrakod a custom romot, és utána visszateszed simán a 2.1-es frissítést. Az felül fogja írni a recoveryt is.

Köszönöm a választ!
Minek kellene a gyári romhoz recovery? Ezt magyarázza már meg nekem valaki.
Elég gáz lenne, hogy ha a gyári romot is csak trükközéssel meg gari vesztéssel lehetne feltenni.
From t-mobile.hu:
T-Mobile Pulse szoftverfrissítési útmutató
A szoftverfrissítés során a felhasználói tartalmak elvben nem vesznek el, de kérjük, hogy a biztonság kedvéért a fontos adatairól készítsen másolatot. Az esetleges adatvesztésért felelősséget nem tudunk vállalni, és ilyen esetben az adatok visszanyerését sem tudjuk biztosítani.Fontos, hogy a szoftverfrissítést jól feltöltött akkuval, vagy csatlakoztatott töltővel végezze! Szoftverelés alatt az akkut ne távolítsa el, a készüléket ne kapcsolja ki!1. Töltse le az alábbi linkről a szoftver új verzióját. Verziószám: U8220V100R001C85B118SP012. Egy üres, legalább 512 MB méretű microSD kártyára másolja rá a letöltött állományból kitömörített dload könyvtárat, annak teljes tartalmával együtt.3. Helyezze be a memóriakártyát a Pulse készülékbe, és várja meg, míg a készülék megfelelően felcsatolja a kártyát.4. A Programok > Settings > SD card & phone sorage > Upgrade menüponton indíthatja el a szoftverfrissítést. A megerősítő kérdéseket nyugtázza: Confirm > Upgrade5. Várja meg a folyamat végét, illetve a készülék újraindulását. A frissítést így ellenőrizheti: Settins > About phone > a Build number-nek meg kell egyeznie az elején megadott verziószámmal.Ha valamilyen okból a folyamat közben megszakad a szoftverelés (ezt jelezheti pl. a piros és zöld gombok gyors villogása), akkor távolítsa el az akkut (a memóriakártyát ne), majd helyezze vissza, és bekapcsoláskor a készülék újra megprobálja a szoftverfrissítést.
[ Szerkesztve ]
2012: A PH-n csak akkor írhatod le a véleményed, hogy ha az Apple-t szidod vagy a droidot/samut isteníted. Ha leszólod a droidot/samut esetleg kiállsz az Apple mellett akkor nagy eséllyel bant kapsz.

Legális dolgokban már nem is gondolkozom, elnézést...
Ha zárolva van a teló, akkor csak egy kártya olvasóval férhet hozzá , mint usb háttértár.
Majd megoldom, köszönöm a segítségeteket, így könnyebb lesz!

Köszi szépen a tippet! Pár felesleges alkalmazás leszedése a /system-ről segített.

Sziasztok!
Úgy látom ez a fórum elég aktív, ezért ide írom amit szeretnék!
Most vettem egy pulse mini-t de szeretném az előző tulaj fiókjait, gmail, market facebook stb. kitörölni?
Ezt lehetne úgy hogy viszont a beállítások, programok ne vesszenek el?
Ja meg annyit szeretnék még, hogyha az adatszolgáltatás le van tiltva akkor ugye nem fog nekem mobilnetet használni, csak wifit ugye? Meg egyáltalán hol tudom megnézni hogy volt-e adatforgalmam?
Bocsi a sok esetlen kérdésemért, de nekem még ez a teló nagyon új! 
Létszi ha valaki tudja ossza meg velem!
Köszönöm!

Sziasztok én is már 14-15 hónapja Pulse tulaj vagyok. De már nem néztem ide ezer éve. Valaki összefoglalná hogy állunk a 2.2-vel?
Kerestem itt a topikban, de nem találtam. Köszönöm.

1. Ez a fórum már halott. 
2. Ez Pulse fórum, nem Pulse Mini
3. Beállítások / Fiókok és szinkronizálás.
4. Facebook ettől független (abban kell beállítani a user-t.)
5. Ha letiltod az adatszolgáltatást, akkor nem lesz forgalmad, de MMS-t sem kapsz / nem tudsz küldeni. (Olvass vissza pár hozzászólást, amit én írtam.)

Köszi a gyors választ!
Huppsz ezt nem is néztem hogy nem mini... 
Egy baj van hogy ott abba a menüpontba nem hajlandó mert az mondja hogy több alkalmazás is használja, és töröljem úgy hogy a biztonság menübe a gyári beállítások visszaállításával!
Na de épp ezt akartam elkerülni mert akkor minden beállítást elvesztek, meg talán progikat is.... :S
Erre esetleg valami ötlet? (Vagy áttérjek tényleg a mini pulsokhoz?
)
sajnso nem fogja tudni így törölni az összes gmail fiókot, én úgy tudom, csak a "factory reset" szedi le.

Olyat sem lehet, hogy előbb felveszed a tiedet is, és utána törlöd a meglévőt?

Nem sajna, mert így is mindenhol az előző tulaj cuccai vannak....

melyik programmal tudom beállítani a swapot meg az a2sd-t?
Használd a keresőt!!
Fogod nyomsz egy factory resetet aztán meg letöltöd újra az appokat a marketről. Nincs más megoldás. Vagy még lehet rootolni és akkor lesz. De ha ahhoz új ROM kell akkor megint csak reset kell. Nem tudom mit görcsölsz ezen. Egyszer megcsinálod rendesen aztán csókolom.
[ Szerkesztve ]

Köszi az őszinte választ! 
Igazad van holnap meg is fogom csinálni.
A titoktartás/gyári adatok visszaállítása lesz ez a menüpont ugye?

Sziasztok!
Hátha valaki egy ilyen készülék után epekedik 
Üdv,
W
[ Szerkesztve ]
< HTC Desire HD - TP-Link TL-WR1043ND - AMD Brazos platform >
1: itt ez tilos
2: te mázlista vagy, h 3mpx-eles kamerát kaptál a telóhoz
3: viszlát 
Hirdetésem: http://href.hu/x/ea2j (Riasztók és egyéb biztonságtechnika berendezések...)