Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#5001) dorkababa válasza Indy (#5000) üzenetére

dorkababa
(fanatikus tag)

kilehet vanillaban is perce kapcsolni

(#5002) llaszlo válasza Indy (#5000) üzenetére

llaszlo
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Én cseréltetném a telefont. Mert nekem mindig be van kapcsolva a background data és mégsincs sistergés. A 2G/3G az pedig mindig ki van kapcsolva, mert nekem nem kell.

2012: A PH-n csak akkor írhatod le a véleményed, hogy ha az Apple-t szidod vagy a droidot/samut isteníted. Ha leszólod a droidot/samut esetleg kiállsz az Apple mellett akkor nagy eséllyel bant kapsz.

(#5003) bounty123 válasza Indy (#5000) üzenetére

bounty123
(fanatikus tag)

Még szép, hogy lehet állítani a vanillában. Nálam is mindig be van kapcsolva a background data, viszont a data services ki és a 2g only be.

(#5004) Indy válasza llaszlo (#5002) üzenetére

Indy
(kvázi-tag)

Ma visszaviszem.

--- Wang Federal XTS300 ---

(#5005) llaszlo válasza Indy (#5004) üzenetére

llaszlo
(PH! addikt)
LOGOUT blog

És ragaszkodj a cseréhez, ne fogadd el, hogy javítva van.

2012: A PH-n csak akkor írhatod le a véleményed, hogy ha az Apple-t szidod vagy a droidot/samut isteníted. Ha leszólod a droidot/samut esetleg kiállsz az Apple mellett akkor nagy eséllyel bant kapsz.

(#5006) Jadro válasza llaszlo (#5005) üzenetére

Jadro
(PH! addikt)

Nekem régebben csak 3 javításra beadás után cserélték. Azt hiszem ez valami szabály. Elég macerás, mert az 3x sok nap.

Samsung Galaxy S2 - 4.0.4 CyanogenMod 9 - Nightly build

(#5007) llaszlo válasza Jadro (#5006) üzenetére

llaszlo
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nincs ilyen szabály. Olyan jogszabály van, hogy ha cserét kérsz akkor cserélni kell(ene). Mivel ehhez jogod van. Már az első javításkor. Igaz (sajnos) ehhez kicsit verni kell az asztalt. Egy jó módszer, hogy elkéred a panaszkönyvet és leírod, hogy a kérésed ellenére nem cserélték és nem vagy hajlandó átvenni a javított telefont. Erre 30 napon belül kötelesek válaszolni. Aztán fel lehet őket jelenteni. Hidd el inkább kicserélik, minthogy bíróságra menjenek.

[ Szerkesztve ]

(#5008) syl5

syl5
(őstag)

Sziasztok!
Tudna nekem valaki linkelni egy-két a Pulse-al készült fotót?
Szabadban nappal, szobában jó fényviszonyok mellett, valamint lámpafénynél?
Tényleg olyan ratyi képet csinál, mint amilyen a tesztbe van? Nagy hiány az AF és a LED?

Valamint a csomag mit tartalmaz? Ugye van benne tok?
Valamint IGO-t rá lehet tenni? pl a spica-ét?

Go Hard or Go Home!

(#5009) Jadro válasza syl5 (#5008) üzenetére

Jadro
(PH! addikt)

Itt van pár fotó: [link]

A csomag tartalmáról meg pl itt találtam listát: [link]

[ Szerkesztve ]

(#5010) bounty123 válasza syl5 (#5008) üzenetére

bounty123
(fanatikus tag)

iGO-t lehet tenni rá.

(#5011) syl5 válasza bounty123 (#5010) üzenetére

syl5
(őstag)

Jadro & bounty123: Köszi!

Nem is annyira rosszak azok a képek, és AF is van(rosszul tudtam).

Go Hard or Go Home!

(#5012) llaszlo válasza syl5 (#5008) üzenetére

llaszlo
(PH! addikt)
LOGOUT blog

van benne AF

(#5013) dorkababa válasza bounty123 (#5010) üzenetére

dorkababa
(fanatikus tag)

de lehet tenni rá ndrive,sygic,copilot navit is,mindegyik tök rendben van. :C

(#5014) re-d-evil válasza bounty123 (#5010) üzenetére

re-d-evil
(lelkes újonc)

És melyik verzióra? Mert nálam a gyárin "memória" hiányában nem volt hajlandó települni. Igaz, nem szedtem le egy-két kisebb app-ot, még így is egy csomó olyat kellett leszednem, amitől nehezen váltam meg. 45 MB volt a szabad... Mennyi kéne még?
De azt mondják, amúgy is akadozna...

(#5015) dorkababa válasza re-d-evil (#5014) üzenetére

dorkababa
(fanatikus tag)

copilotot,ndrive-ot probáltam,egyik sem akad (youtube nézz rá)
sztem simán van olyan jó mint igo,ha nem jobb.

sajna a memóriahiányt csak a rootolás oldja meg,de cserébe kapsz egy teljesen más dimenziójú telót.

(#5016) re-d-evil válasza dorkababa (#5015) üzenetére

re-d-evil
(lelkes újonc)

Igen tudom.

Az Ndrive nekem is szépen ketyeg, csak kíváncsiságból próbáltam volna ki az iGo-t.

A "főzés"re meg még nem szántam rá magam. Kicsit lámának érzem hozzá magamat. (na meg lustaság is és eddig nem voltam igazán rászorulva.)

(#5017) CoolBoy323 válasza re-d-evil (#5016) üzenetére

CoolBoy323
(PH! addikt)
LOGOUT blog

az igot csak rootoltra tudod felrakni, mert sok helyet igényel... (vagyis rootolt ap2sd-sre...)

jó meg minden, csak veszett lassú... az ndrive a legjobb szvsz...

Hirdetésem: http://href.hu/x/ea2j (Riasztók és egyéb biztonságtechnika berendezések...)

(#5018) re-d-evil válasza CoolBoy323 (#5017) üzenetére

re-d-evil
(lelkes újonc)

Köszi,
Akkor megnyugodtam. :) Csak lassan majd nézhetek frissítés után... :K

(#5019) sippet válasza re-d-evil (#5014) üzenetére

sippet
(senior tag)

jo kerdes. 45 mb-ra siman fel kellene mennie, 20-nal tobbet nem foglal. mondjuk nekem nincs ilyen gondom,vagy 160 mb-nyi alkamazas van feltelepitve memoriakartyara. pont az volt annak idejen a legfobb ok, hogy custom romra valtottam, mert egy rohadt navi programot nem birtam feltuszkolni a belso memoriaba, ha mar volt telepitve nehany mas app.

egyebkent ha inditas elott kipucolod a memoriat, es kikapcsolod a 3D+ nezetet, akkor teljesen korrekt modon fut a pulse-on az igo.

(#5020) CoolBoy323 válasza re-d-evil (#5018) üzenetére

CoolBoy323
(PH! addikt)
LOGOUT blog

nem vesztesz semmit, ha felrakod a custom romot, és pofon egyszerű!!

van egy leírás kicsit régebben, hh kell megcsinálni, már több "analfabétának" is sikerült annak segítségével rootlnia...

Hirdetésem: http://href.hu/x/ea2j (Riasztók és egyéb biztonságtechnika berendezések...)

(#5021) DarkByte

DarkByte
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Aki MoDaCo ROM-os Pulse-al rendelkezik, tegye már meg hogy kipróbálja a Quake2 Android port-ját, milyen sebességgel megy nála. Elvileg a MoDaCo ROM-okban van rendes GL driver. Én a gyári ROM-al kapok ~10-12fps-t legfeljebb.
Itt lehet leszedni: [link] Plusz kell hozzá a pak0.pak fájl amit ki lehet szedni az ingyenesen letölthető demo telepítőjéből, itt a leírás ehhez: [link]

Apropó, custom ROM telepítés lépésről lépésre a MoDaCo wiki-ben: [link] Nagyon hasznos lap, sok minden össze van szedve benne a mobilról. (pl. most már tudom hogy TurboSIM-el, legalább is az egyik variánsával kompatibilis)

[ Szerkesztve ]

"-Say what? -Say what? -Fakk off!" http://goo.gl/Qr6fn

(#5022) re-d-evil válasza CoolBoy323 (#5020) üzenetére

re-d-evil
(lelkes újonc)

Köszi, olvasom rendszeresen a topikot és le van mentve szinte minden... ;)
De még győzködnöm kell magamat. :B

(#5023) Khelben válasza DarkByte (#5021) üzenetére

Khelben
(őstag)
LOGOUT blog

bazzeg, azt nem mondtad, hogy 30 megás ez a szar :DDD most nézem, hogy félórája megy és még nem végzett. De most már megvárom, csakazértis :)

(#5024) earlyrat válasza dorkababa (#5013) üzenetére

earlyrat
(kvázi-tag)

nekem igo jött be legjobban, copilot sokat szarakodott.
igaz, igo csak elfoglal 10 MB-t a belső memoból, nem tudom miért.

MCR 1.7-ben van egyébként automatikus ap2sd, vagy még állítani kell valamit hozzá?

Asrock 770 Ext3, AMD PhenomII x2 555BE, Sapphire Radeon HD5750, 2x2Gb Kingston HyX DDR3 1600, Samsung 2T sataII, win 7 Ulti 32bit

(#5025) m0rd0k

m0rd0k
(senior tag)

Sziasztok!

Most szeretnék egy ilyet telefonra szert tenni,Nokia E51-em mellé,helyett. Android oprendszer,wlan,gps,touchscreen az ami csábít,meg ugye az ára.Esetleg tudnátok pár szót mondani a fentiekről? GPS működik e gps vevő nélkül? Lehet -e rá tenni valamilyen gps progit,gondolok itt iGOra,Garmin ra,vagy akármi más útvonaltervező programra? Wlan jó -e? A tesztben irták hogy mikrofonjával,hangszórójával gondok vannak,zavaró ez nagyon? Esetleg Androidot lehet e frissiteni? vagy másik romot esetleg rátenni? Ez az 1.5 ös Android hogy szuperál? Maximálisan mekkora micro SDHC kártyát kezel?

Köszi.

Nagyjából ennyi jutott eszembe.

Motorola Defy @Miui.us (Android 2.3.7)

(#5026) Jadro válasza m0rd0k (#5025) üzenetére

Jadro
(PH! addikt)

Sokat segítene ha visszaolvasnál. Nem is kellene sokat.
-Van benne GPS vevő
-lehet rá GPS programokat is tenni
-Android várhatóan frissíthető lesz rá
-Moddolt rendszerek is mennek rajta (jobb hangminőség)
-Wlan rendben van

A maradékot majd valaki más...

(#5027) syl5 válasza m0rd0k (#5025) üzenetére

syl5
(őstag)

Szerintem vedd meg! 19 900 ft-ért bűn a T-nél hagyni ezt a telefont!(kb 2-3 hónapja kutatom a legjobb ár/érték arányú smartphone-t, úgy mondom ezt)
Én egyetlen hiányosságot találtam benne: ez a led hiánya, de ezt a kedvező ár orvosolja!
Én is most rendeltem meg, nemsokára Pulse tulaj leszek én is!

[ Szerkesztve ]

Go Hard or Go Home!

(#5028) sippet válasza m0rd0k (#5025) üzenetére

sippet
(senior tag)

az elmult 50 hozzaszolas kb a navigacios programokrol szolt, ennek tukreben kisse erdekes a belepod. :)

van ra kb. 6-7 fele navi program, gps vevo 10 masodperc alatt talal jelet, halal pontos, es tartja is rendesen. azt nem tudom ertelmezni, hogy "jo-e a wifi". van benne, flottul mukodik, szoval jo. ;) a hangminoseggel, mikrofonnal nekem nincsenek problemaim. lehet, hogy nem szol olyan szepen, mint egy nagyon faszan osszerakott akarmi, de a hasznalhatatlantol messze van. (ezzel lehet, hogy paran nem ertenek itt egyet, de szerintem ha gond van, az sokszor hardveres hibabol fakad.) custom romok vannak, meghozza nagyon jol megcsinaltak, raadasul 1-2 heten belul szinte biztos, hogy jon a 2.1-es frissites is. en 16 gb-os kartyaval hasznalom, a hatar valszeg a 32 lehet.

(#5029) dhr

dhr
(fanatikus tag)

Ha vki megrendelte mobilotthon paripacsomaggal 19ért és ki is vitték neki, az majd beírhatna a fórumba, mert erre kíváncsi vagyok.

BTW, akkor ha jól olvastam, a custom rom (modaco 1.7-s) felrakása esetén nincs semmi hangminőségi probléma? Értem ezalatt azt, h a beszélgetés minősége van olyan, mint egy akármilyen egyszerű SE vagy Samsung telefonon (pl. G502, S5230, per pill ezeket használom) ?

A 2.1-es frissítés hivatalos T-s lesz várhatóan, vagy egy huawei által kiadandó 2.1-es romból a modaco által hegesztett?

(#5030) isuzutrooper

isuzutrooper
(újonc)

Sziasztok, hol kell beállítani a manuális hálózatválasztást roamingnál? a magyar határ mentén (pl Szentgotthárdon ) folyamatosan átáll az osztrák hálóra és így elég gáz mert ha valaki hív akkor nem tudom mát megnézni a hálozatot csak utána

(#5031) Joeker67 válasza earlyrat (#5024) üzenetére

Joeker67
(tag)

Van benne automatikus ap2sd, csak előtte úgy kell formázni a kártyát, hogy legyen rajta ext kiterkesztésű partício.

isuzutrooper: settins > wireless controls > mobile networks >network operators

[ Szerkesztve ]

www.otthonhitel.hu

(#5032) Indy

Indy
(kvázi-tag)

Ha most, másodszor is két hetet ülnek rajta, akkor elmondhatom, hogy pont annyit időt töltött szervizben, amennyit nálam. :DDD :(

Valahol az én hibám is, mert nem tudtam pontos diagnózist adni, a fene se gondolta volna hogy ennyi feltételnek kell együtt állnia hogy a hiba reprodukálható legyen. De elég egyszerű, a szervizesnek csak be kell kapcsolnia és hívást indítania vagy fogadnia!

Egy haverom tegnap megmutatta az új Acer androidos telóját. Klassz masina, bár a Pulse-nak picit nagyobb a képernyője, de az Acernek meg nagyobb a felbontása és gyorsabb a procija.

Szerintem gáz, hogy az androidos telókba ilyen kevés belső memóriát szerelnek, manapság mibe került volna ha 10x mega helyett beletsznek 1 Gb-ot?? :F

(#5033) Indy válasza llaszlo (#5005) üzenetére

Indy
(kvázi-tag)

Március 12 a határidő.

Sajnos tegnapelőtt nem csinálta a hibát amikor átvettem, mert az a fránya Background Data nem volt bekapcsolva. :F

(#5034) m0rd0k válasza Jadro (#5026) üzenetére

m0rd0k
(senior tag)

értem,köszi szépen az infót,igazatok van mindig szoktam visszaolvasni,csak erről a telefonról van jónéhány tévhit,gondoltam igy jobban megtudom,de én is a vásárlás mellett döntök,1-2 héten belül beszerzek énis egy ilyet. :)

Motorola Defy @Miui.us (Android 2.3.7)

(#5035) Joeker67 válasza Indy (#5033) üzenetére

Joeker67
(tag)

Nálam bekapcsolt 3g és Background Data melett normálisan működik, viszont amikor felraktam az Aurora nevű progit utána sokszor szakadozott a hang és volt, hogy nem
értették a másik oldalon, hogy mit mondok, ezért le is szedtem. A furcsa csak az, hogy közben mintha foglalná a sávszélességet a progi, mégsem nagyon generált adatforgalmat.
Másnál volt hasonló tapasztalat?

www.otthonhitel.hu

(#5036) Indy válasza Joeker67 (#5035) üzenetére

Indy
(kvázi-tag)

Szerintem nem ugyanaz a hibajelenség ami nálam van.

Nekem ezek kellenek hozzá hogy zavar keletkezzen az erőben:

- 2G
- Data service enabled
- Backround data enabled

3G-n már nincs hiba.

(#5037) mr.geeZ

mr.geeZ
(fanatikus tag)

Valaki próbált már videostramet lejátszani? Az olimpiát nézném most. pl ezzel: stream de stream media player es a media player trial nem tud vele mit kezdeni.

Bass is a strong instrument, you can't allow yourself to play it weakly, with no authority.

(#5038) CoolBoy323 válasza Indy (#5032) üzenetére

CoolBoy323
(PH! addikt)
LOGOUT blog

nálad mi volt konkrétan a hiba? nem hallod a hívót, v téged nem hallanak, v torz??

(#5039) dorkababa válasza mr.geeZ (#5037) üzenetére

dorkababa
(fanatikus tag)

spb tv?

(#5040) Klemens

Klemens
(őstag)
LOGOUT blog

Pulse-ba lehet kapni 1500mah-s akkunàl nagyobbat?

(#5041) magnusheron válasza Klemens (#5040) üzenetére

magnusheron
(tag)

Nem férne el...

(#5042) CharlieDrop válasza llaszlo (#4993) üzenetére

CharlieDrop
(senior tag)

Hívószám kijelzés meg minek? Be lehet állítani a telefonon, hogy elküldje a számomat, ennyi :D És igen, hálózati alapértelmezésben nem küldi, de ha bekapcsolom elküldi ;)

''Ez itt az internet?'' Eladó HP ProBook: http://hardverapro.hu/apro/hp_probook_4320s/friss.html

(#5043) Indy válasza CoolBoy323 (#5038) üzenetére

Indy
(kvázi-tag)

A hívó fél (vagy a hívott) rendszeresen erős Ssssssssss hangot hall, vagyis rosszul ért engem!

(#5044) llaszlo válasza Indy (#5033) üzenetére

llaszlo
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Át sem kellett volna venni Legalábbis, hogy ha cserét kértél, semmiképpen. Én be sem kapcsoltam volna. Most cserét kértél?
Ennél a telónál a BD kikapcsolása kb olyan, mintha nem telefonálnál.

(#5045) llaszlo válasza CharlieDrop (#5042) üzenetére

llaszlo
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Mondjuk azért mert nem látod, hogy ki hív. De ha neked az nem hátrány?! Lelked rajta. Nyilván nem a te számodat jelzi ki.

[ Szerkesztve ]

(#5046) mr.geeZ válasza dorkababa (#5039) üzenetére

mr.geeZ
(fanatikus tag)

Nem látok utalást arra, hogy saját stream linkeket is lejátszana.

Bass is a strong instrument, you can't allow yourself to play it weakly, with no authority.

(#5047) Indy válasza llaszlo (#5044) üzenetére

Indy
(kvázi-tag)

Mondom átvételkor nem csinálta, mert nem tudtam hogy a BD is kell hozzá. :)

Ha visszajön és nem tudták megjavítani, cserét fogok kérni. Ami gáz, hogy bár tegnap adtam le, csak kedden viszik fel Pestre. Hetente egyszer, vicc. :(((

(#5048) llaszlo válasza Indy (#5047) üzenetére

llaszlo
(PH! addikt)
LOGOUT blog

NEEEEM! A cserét akkor kellett volna kérni amikor beadtad. Direkt írtam előtte. Így megint szívni fogsz!

(#5049) CharlieDrop válasza llaszlo (#5045) üzenetére

CharlieDrop
(senior tag)

Nyugi, azt kijelzi ki hív téged, és nem fordítva...

''Ez itt az internet?'' Eladó HP ProBook: http://hardverapro.hu/apro/hp_probook_4320s/friss.html

(#5050) magnusheron válasza Indy (#5043) üzenetére

magnusheron
(tag)

Ugyan ez van nekem is, 2g-n data service enabled... 3g-n már nem

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.