Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#1001) llaszlo válasza norbesz74 (#997) üzenetére

llaszlo
(PH! addikt)
LOGOUT blog

A 15 nap az egy előre látható időpont, hogy addig a szervíz igyekszik a hibát javítani vagy ha olyan behatás történt ami nem garanciális akkor ezt bevizsgálják és küldenek egy választ. De ez lehet akár 2 hónap is. Ez nem a T-n múlik. Bár most lehet, mert T-Mobile a készülék. Nincs előírás arra vonatkozóan, hogy a szervíznek mennyi idő alatt kell megjavítania a készüléket és visszaküldeni vagy egyéb választ küldenie.

2012: A PH-n csak akkor írhatod le a véleményed, hogy ha az Apple-t szidod vagy a droidot/samut isteníted. Ha leszólod a droidot/samut esetleg kiállsz az Apple mellett akkor nagy eséllyel bant kapsz.

(#1002) llaszlo válasza bounty123 (#991) üzenetére

llaszlo
(PH! addikt)
LOGOUT blog

A vcardio-ba belefagy. Legelőször is azzal próbáltam. :( Másnak működik?

2012: A PH-n csak akkor írhatod le a véleményed, hogy ha az Apple-t szidod vagy a droidot/samut isteníted. Ha leszólod a droidot/samut esetleg kiállsz az Apple mellett akkor nagy eséllyel bant kapsz.

(#1003) norbesz74 válasza llaszlo (#1001) üzenetére

norbesz74
(senior tag)

Akkor a pénzt kérem vissza. Nehogy már szart adnak azt még 2 hónapot várjak.:(

(#1004) norbesz74 válasza llaszlo (#1001) üzenetére

norbesz74
(senior tag)

Butaság akkor adniuk kéne csere telefont.:( Így én elálok a szerződéstől.:)

(#1005) bounty123 válasza dedike (#993) üzenetére

bounty123
(fanatikus tag)

OK, bocs. Esküszöm kerestem a szerkesztést, de nem találtam a helyén, vagy csak túl késő volt már :))

(#1006) szilu7 válasza hula59 (#975) üzenetére

szilu7
(fanatikus tag)

Én is leszedtem a Copilotot, és szívtam :D
Telepítsd a programot!
Utána az SD kártyán a Copilot/save könyvtárba másold a .pds file.
Indítsd el a programot.Indulás után automatikusan kicsomagolja a tartalmát. (Ezt jelzi is, elég sokáig tart, de csak egyszer kell kivárni.)
Újraindítod a programot, és ott van Európa.:)

[ Szerkesztve ]

(#1007) Oraculus

Oraculus
(tag)

Sziasztok!
Azt írtam, hogy ez lesz majd a következő készülékem, de reggel ezt olvastam:
http://androidhungary.com/2009/11/vajon-mi-lesz-a-t-mobile-kovetkezo-android-telefonja/
Mindenféleképpen megvárom mit jelent be a T-Mobile és utána döntök.
Lehet, hogy megfogtok kövezni :U de ha esetleg a Motorola Cliq (Dext) lesz a másik android készülékük és tényleg jó áron adják akkor "lehet" hogy inkább a Motorolát választom.

Sorry,
Ori

This is usually the part when people start screaming.

(#1008) sippet válasza szilu7 (#1006) üzenetére

sippet
(senior tag)

anélkül, hogy bármit is linkelnék, erre keress rá: "CoPilot 8.0.0.327 & Maps". nekem ezzel működik, és még térképeket sem kell külön tölteni, a telefonon keresztül wifin lekapja, ami csak kell, akár országonként is.

Oraculus: ez a szavazás egy baromság, most komolyan, mennyi esélye van annak, hogy a g1-et kezdjék el most forgalmazni nálunk? vagy hogy a magicet? én egyébként valami felsőkategóriás készülékre tippelnék, de franc tudja.

[ Szerkesztve ]

(#1009) sippet válasza sippet (#969) üzenetére

sippet
(senior tag)

a modacon azt javasolta a moderátor, hogy próbáljak ki egy factory resetet a telefonon, hátha az helyrepofozza az aksi problémát. én mondjuk nem látom, mit tudna segíteni ez a megoldás, de most azért rátoltam a hr-t. kíváncsi vagyok, mi fog történni, ha valakit érdekel, majd beszámolok pár nap múlva.

(#1010) norbesz74

norbesz74
(senior tag)

TISZTELETEM, AKKOR mi a teendő ha nem lesz kész 15 napon belül?

(#1011) llaszlo válasza norbesz74 (#1004) üzenetére

llaszlo
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Olyan helyen dolgozom ahol szervízelni veszünk át gépeket. És csak annyi van a jogszabályban, hogy 15 napon belül igyekeznek javítani.
Ha te mókoltál valamit a ROM-mal (mintha írtad volna) akkor ha ez kiderül semmit sem kapsz. Csak a rossz telót. És még a garit is megvonják.
Felajánlották, hogy adnak cseretelefont?
Minden esetre kérd el a vásárlók könyvét ha gonolod és oda írd le a problémád. Így lesz írásos nyoma. A szó elszáll...

(#1012) llaszlo válasza norbesz74 (#1010) üzenetére

llaszlo
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Semmi. Vársz. Mivel a jogszabályban nincs erre vonatkozóan semmi előírás. Lásd előző HSZ.

(#1013) norbesz74 válasza llaszlo (#1012) üzenetére

norbesz74
(senior tag)

Szia elöször is irtam akartam, de a gomb kombinaciot rontottam el. Tehat eselyem se volt modolt micsodat felrakni. Utana a helyes kombinaciot csinaltam kekhater. Emei sim vagy micsoda unknow volt vagyis bese kapcsolt a keszulek csak android feliratot kirakta es megalt a fejlodesben. Masik jartam egy photohalban vett fenykepezot es szoft hibas lett azt 4 honap utan adtak egy papirt a kicsereleshez. Szoval inkabb aa fogyaszto vedelmi oldalon probalkozok

(#1014) Pter_ válasza llaszlo (#987) üzenetére

Pter_
(kvázi-tag)

Nekem ugyanez a jelenség, gmailről szinkronizáltam a kontaktokat, ma akartam menteni egy újat, de nem engedte:-(
Remélem találunk valami jó megoldást :(

(#1015) Oraculus válasza sippet (#1008) üzenetére

Oraculus
(tag)

Szia!
Én nem a szavazás miatt írtam, a szavazás ami ott található csak egy vélemény nyilvánítás és felmérés.
Amire én céloztam az az, hogy a T-Mobile még egy másik androidos készüléket fog bejelenteni és forgalmazni "az oldal szerint". Én ezt megvárom és utána döntök. Amennyiben a Motorola Cliq/Dext lenne az a készülék akkor lehet, hogy azt választanám.
Természetesen még nem lehet tudni melyik készülék lesz az, de ahogy láttam a neten a Motorola Cliq/Dext készülék T-Mobilos.

http://www.engadget.com/2009/10/14/motorola-cliq-review/

Üdv.
Ori

(#1016) earlyrat válasza Oraculus (#1015) üzenetére

earlyrat
(kvázi-tag)

Motorola?
2x ennyibe fog kerülni szerintem.

Asrock 770 Ext3, AMD PhenomII x2 555BE, Sapphire Radeon HD5750, 2x2Gb Kingston HyX DDR3 1600, Samsung 2T sataII, win 7 Ulti 32bit

(#1017) earlyrat válasza Pter_ (#1014) üzenetére

earlyrat
(kvázi-tag)

nekem g-mailról szinkron esetén felrak egy csomó email címet, amit valaha gmailben használtam, ez elég idegesítő, alig győztem leirtani őket.

Asrock 770 Ext3, AMD PhenomII x2 555BE, Sapphire Radeon HD5750, 2x2Gb Kingston HyX DDR3 1600, Samsung 2T sataII, win 7 Ulti 32bit

(#1018) Pter_ válasza earlyrat (#1017) üzenetére

Pter_
(kvázi-tag)

Na igen, ez a másik gond...Én eddig egy E51-el nyomtam, azon is goggle szerverrel szinkronizáltam a névjegyeket, de oda nem rakta át a mail címeket.

(#1019) bounty123 válasza earlyrat (#1017) üzenetére

bounty123
(fanatikus tag)

Igen, sajnos a t-mobilos contact app ilyen buta. Az alap androidosban elvileg be tudod állítani, hogy melyik mappát szinkronizálja le, pl. csak a my contacts-ot.

én azt csináltam, hogy a google-ben kiexportáltam a my contacts-ot, töröltem mindent, importáltam a my contacts-ot és utána szinkronizáltam le. Sajnos a google export-import közben a képek elvesznek, de 8-10 embernél volt csak kép, azokat pótoltam.

(#1020) Oraculus

Oraculus
(tag)

Szia earlyrat!
A Motorola Cliq/Dext hasonló árfekvésben van mint a Pulse.
A Motorola ami 2x annyiba kerül az a Milestone, de az már a felsőkategóriába tartozik.
Üdv.
Ori

[ Szerkesztve ]

(#1021) sippet válasza bounty123 (#1019) üzenetére

sippet
(senior tag)

nem értem, miért kellett kiszedni ezt az opciót a menüből, hihetetlen. én az alap androidos kontaktkezelővel annyira jól ellettem volna...

no de sebaj, most feltettem a gyári helyett az acontacts nevű appot (korábban már egyébként ajánlotta valaki), ott be lehet állítani, hogy a mycontacts group jelenjen meg az elindításkor, tehát nem szembesülsz a sok ömlesztett szar email címmel. pluszban kezeli a google contactsben beállított összes csoportodat, ráadásul van smart dialer, meg minden ami kell, és az is beállítható, hogy a zöld hívásgomb megnyitásakor is ez induljon el, szóval gyakorlatilag teljesen kiváltható vele a gyári alkalmazás.

(#1022) sippet válasza Oraculus (#1020) üzenetére

sippet
(senior tag)

amennyire én tudom, a cliq az usa-ban függetlenül 400 dollár, ami átszámítva alapból több, mint a pulse itthon, és ez ráadásul az egyesült államok. ha angliában lehet is majd függetlenül kapni, akkor a tapasztalatok alapján simán lesz 350-400 font, és amíg hozzánk elér (ld. pulse) rámegy forintból még 10-20 ezer. nagyon nem egy árkategória.

a dext inkább a droid eris, vagy mondjuk a samsung galaxy (lite) ligájában játszik. amíg a kínaiak nem gyártanak még több androidos telefont, addig tuti, hogy a pulse lesz toronymagasan a legolcsóbb a piacon (persze ezt függetlenül nem lehet majd kapni, de vegyük mondjuk a feltöltőkártyás konstrukciókat). és ez a jelek szerint még egy darabig (pár hónapig) így marad.

[ Szerkesztve ]

(#1023) Oraculus

Oraculus
(tag)

Szia sippet!
A hasonló árfekvésre én arra gondoltam ha valaki nem függetlenként hanem szolgáltatónal vásárolja meg egy 2 éves előfizetői szerződéssel (részlet fizetéssel, vagy anélkül).
Ha így számoljuk akkor hasonló árfekvésben van.

Üdv.
Ori

[ Szerkesztve ]

(#1024) bounty123 válasza sippet (#1021) üzenetére

bounty123
(fanatikus tag)

Jah az acontacts-ot én (is) ajánlottam, az egyik leghasznosabb program szerintem a kütyüre.

Az akksiról: ma reggel 8kor levettem töltőről, azóta pár sms + kb. 2 percet beszéltem rajta amúgy semmi mást, és még mindig 100-on áll, szóval a készenlétet elég jól bírja. Igaz nálam wifi, gps, bluetooth, 3g alapból la van kapcsolva, csak akkor nyomom be ha kell.

[ Szerkesztve ]

(#1025) llaszlo válasza norbesz74 (#1013) üzenetére

llaszlo
(PH! addikt)
LOGOUT blog

A kék háttérig én is eljutottam ROOTolás céljából. De utána nem ment tovább meg nem is nagyon foglalkoztam vele. Aztán kikapcsoltam vagy az aksit vettem ki már nem tudom. Majd normál bekapcsolás és ment a teló.

(#1026) llaszlo válasza bounty123 (#1019) üzenetére

llaszlo
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Na akkor, hogy is van ez?
A gmailből kiexportálom az összes kontaktot. Aztán a gmailen törlöm az összes kontaktot.
Majd beimportálom az előzőleg lementett fájlból. És úgy szinkronizálom a telóra.

Így csináltad ha jól értem?

(#1027) bounty123 válasza llaszlo (#1026) üzenetére

bounty123
(fanatikus tag)

Igen, de gmail-ből persze csak a hasznos contactokat exportáld meg importáld :)
A telón is töröltem szinkron előtt minden contactot, ez egy gombnyomással megtehető a settings-ben.

Azt hiszem első szinkronnál sírt valamit, hogy túl sok törlést detektált, de aztán szépen leszinkronizált.

Az alapproblémát mondjuk az adja, hogy a gmail az All contacts-ba begyűjt minden szemetet, fölöslegesen.

[ Szerkesztve ]

(#1028) llaszlo válasza bounty123 (#1027) üzenetére

llaszlo
(PH! addikt)
LOGOUT blog

És ezután a telón is tudsz hozzáadni új contactokat? Mert nekem még most sem megy :(
Melyik export lehetőséget választottad a gmailnél?

(#1029) Akron99 válasza Oraculus (#1020) üzenetére

Akron99
(tag)

A Motorollának is utánna kell még nézni ...csak mert feljött róla s zó
Oops! T-Mobile Cliq ships with OpenGL bug

** Kávé, Barátok, Pénz : http://e-vita.hu/dxn **

(#1030) bounty123 válasza llaszlo (#1028) üzenetére

bounty123
(fanatikus tag)

Igen, megnéztem és tudok. Tény, hogy nekem nincs 500 kontakt a telómban, csak kb. 120-130.

(#1031) llaszlo válasza llaszlo (#1028) üzenetére

llaszlo
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ezt nem értem. Ha csak 1 kontaktot hagyok meg és azt szinkronizálom akkor működik rendesen. Hozzá is lehet adni, azt fel is tölti a gmail-re. Viszont ha az összeset kiexportálom gmail.contactsba akkor és beimportálom akkor már nem működik. :S
Most lehet, hogy szétbontom 50essével és úgy próbálom. Mert lehet, hogy az egyik vagy több névjegy kavar be.
Nekem 552 van most.

[ Szerkesztve ]

(#1032) KLIOS válasza DarkByte (#984) üzenetére

KLIOS
(tag)

Tölt nekem is már mert merült az aksim,de ezek szerint bizonyos %-ig nem tölti .

(#1033) pitterr

pitterr
(tag)

Vki tudna ajánlani egy egyszerű és gyors videokonvertálót androidhoz? Az iphodme, amit korábban ajánlott vki nem jó, mert a vele készült anyagon 5-10 másodpercenként szaggat a hang és a kép a pulseon. A másik korábban ajánlott program a megui volt, ami iszonyat bonyolult, nem lehet egyszerűen csak kiválasztani vagy ráhúzni egy fájt és konvertálni sajnos. A program egyszerűen értelmezhetetlen számomra. Leírást a meguihoz vagy vkinek már bevált konvert progit várok. Thx!

ZTE Blade + SE Liveview + Logitech Freepulse

(#1034) Oraculus válasza Akron99 (#1029) üzenetére

Oraculus
(tag)

Szia!
Kösz az infót.
Mindenféleképpen megvárom a T-Mobile "új androidos készülék" közleményét és ha nem lesz a számomra kedvező stb. akkor maradok a Pulse-nál.
Üdv.
Ori

(#1035) dorkababa

dorkababa
(fanatikus tag)

hello
nem tudja véletlen valaki,hogy beállított "általános" google fiókot hol lehet törölni a készülékben?
használtan vettem,az előző tulajé bentmaradt,és jelszót kér,azt kéne törölni/átírni.
market,gmail,egyéb guglis alkalmazások mind ebbe kapaszkodnának :U
thx

(#1036) llaszlo

llaszlo
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Megfejtettem a szinkronizáció hibáját. A lényeg, hogy CSAK A CÍMTÁRBAN található névjegyeket kell szinkronizálni. Alapból berakja az ÖSSZES PARTNERBE a csak email címet tartalmazó partnereket is. És ezzel van a gáz. Tehát törölni kell az összes ilyen kontatktot és utána már működik rendesen a szinkronizáció. :)

(#1037) llaszlo válasza dorkababa (#1035) üzenetére

llaszlo
(PH! addikt)
LOGOUT blog

HARD RESET. Én simán ezzel kezdeném.

(#1038) dorkababa válasza llaszlo (#1037) üzenetére

dorkababa
(fanatikus tag)

hörr :B :Y
bár mi bajom lehet,nem? :DDD

(#1039) Pter_ válasza llaszlo (#1036) üzenetére

Pter_
(kvázi-tag)

És így már tudsz hozzáadni új kontaktot a telefonról is?

(#1040) sippet válasza dorkababa (#1038) üzenetére

sippet
(senior tag)

pedig mindebkeppen ezzel kellene kezdened, plane hogy mar hasznaltan vetted. ki tudja, mivel van osszeszemetelve a keszulek.

(#1041) dorkababa válasza llaszlo (#1037) üzenetére

dorkababa
(fanatikus tag)

:R múkodott,thx :C :R

(#1042) pitterr

pitterr
(tag)

Plíz help! Akármilyen bejövő hívásom van, headsettel vagy anélkül fullon van a bejövő hívás hangereje, emiatt amikor felveszem nem is tartom a fülemhez, mert fülsüketítő a beszéd hangereje!!! :W
Aztán persze megnyomom oldalt a hangerő csökkentése gombot és persze kijelzi, hogy a minimumon van, de valójában ugye a maxon. Fell kell vinni maxra majd minre és csak ekkor lesz csak jó. Plusz többen mondták már, hogy mióta új a telóm, rosszabb a hangminőség, pár másodpercenként zavaró sercegést hallanak a háttérben, mikor velem beszélnek. :F

ZTE Blade + SE Liveview + Logitech Freepulse

(#1043) re-d-evil válasza SZATA (#961) üzenetére

re-d-evil
(lelkes újonc)

SZATA: Igazad volt, a szerkesztés csak időkorlátos. (elég rövid) Ma már csak bámészkodni engedett és állandóan követelte, hogy vegyem meg. :))
Persze, hogy a DocumentsToGo-val...

(#1044) llaszlo válasza Pter_ (#1039) üzenetére

llaszlo
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Igen tudok és szinkronizál rendesen. A gmailen is megjelenik a kontakt.

(#1045) Pter_ válasza llaszlo (#1044) üzenetére

Pter_
(kvázi-tag)

Olvastam a másik fórumban a teljes leírásod erről contact szinkronizáló megoldásodról. Megcsináltam én is, kiexportáltam csak a kontaktokat a googleből, a szemetet meg töröltem. Aztán visszaimportáltam a kontaktokat, a telefonról töröltem mindent, aztán szinkronizáltam. Mégsem tudok új kontaktot hozzáadni a telefonon, ugyanaz a hibajelenség, mint eddig :(
Valamit rosszul csináltam?

(#1046) petertel válasza llaszlo (#1044) üzenetére

petertel
(újonc)

Sziasztok.
A kamerát sokam fújják! Hogy nem ér fel 2megapixelessel sem. Nem lehet hogy valami frissítéssel javítanak majd rajta? Van erre lehetőség? Vagy le tölteni hozzá másik programot?

(#1047) dorkababa

dorkababa
(fanatikus tag)

blacklistre esetleg tudtok valami használható alkalmazást? :F :U

(#1048) Karma válasza dorkababa (#1047) üzenetére

LOGOUT blog

Nem próbáltam sose, de nem tudja a Contacts alapból? "Send to voicemail", vagy valami hasonló nevű pipa volt a G1-emen anno.

Break Driven Development

(#1049) bounty123 válasza dorkababa (#1047) üzenetére

bounty123
(fanatikus tag)

Próbáld ki pl. ezt , és számolj be a tapasztalataidról :)

(#1050) llaszlo válasza Pter_ (#1045) üzenetére

llaszlo
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nekem megy. Az ÖSSZES PARTNER és a CÍMTÁR kontaktjainak száma megegyezett? Mert nekem elég volt, hogy az összesben akár egyetlen kontakt is legyen és máris nem működött. Illetve én nem használok csoportokat. Mert még ez is lehet a gond.
De mindjárt letesztelem.

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.