Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#12001) n00n válasza szente (#12000) üzenetére

n00n
(senior tag)

Közben rátaláltam én is, viszont hiába nyitom meg a Root Explorerrel (Open as Save) csak a szöveget látom, nincs kurzor, nem tudom szerkeszteni.

(#12002) n00n válasza n00n (#12001) üzenetére

n00n
(senior tag)

Estrong file explorerrel megoldottam. :)

(#12003) llaszlo válasza szente (#12000) üzenetére

llaszlo
(PH! addikt)
LOGOUT blog

De ez csak félmegoldás. Mert ilyenkor nem működik rendesen a Framework összes eleme. Legalábbis a legtöbbnél nem. Ezért kellene módosítani alapból az órát fehérre, de annak bootloop lett a vége legutóbb.

[ Szerkesztve ]

2012: A PH-n csak akkor írhatod le a véleményed, hogy ha az Apple-t szidod vagy a droidot/samut isteníted. Ha leszólod a droidot/samut esetleg kiállsz az Apple mellett akkor nagy eséllyel bant kapsz.

(#12004) n00n válasza llaszlo (#12003) üzenetére

n00n
(senior tag)

Eddig nem láttam semmi hibára utaló dolgot.

Más: Felraktam a ROMod, telepítettem az Ndrive-ot, de mikor elindítom újra bootol a teló az MCR androidos boot logótól és újra be kell írnom a pin kódot. Ez mitől lehet?

bluetooth megy nektek? Nekem se Ubuntu, se Windows alatt nem megy. Meg találja az eszközt, de tényleges fájl küldésnél nem történik semmi.

[ Szerkesztve ]

(#12005) llaszlo válasza n00n (#12004) üzenetére

llaszlo
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Melyik Framework?
Az csak a bluetoot file explorerrel megy. Talán.
Ndrive: Azt nem tudom. Kérdezd vagy reklamálj az NDrive supportnál.

[ Szerkesztve ]

2012: A PH-n csak akkor írhatod le a véleményed, hogy ha az Apple-t szidod vagy a droidot/samut isteníted. Ha leszólod a droidot/samut esetleg kiállsz az Apple mellett akkor nagy eséllyel bant kapsz.

(#12006) n00n válasza llaszlo (#12005) üzenetére

n00n
(senior tag)

Annyira nem érdekel, úgy sem fogom használni. Csak kíváncsiságból ki akartam próbálni.

Köszi, akkor telepítem.

Szerk.: Nem az Ndrivenál indul csak újra, most már X időközönként bárhol vagyok, meg fagy pár mp-re aztán reboot. Ötlet?

[ Szerkesztve ]

(#12007) llaszlo válasza n00n (#12006) üzenetére

llaszlo
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Valami app, vagy a Framework. Vagy nem wipe-oltál. Nálam nem csinál ilyet meg más sem panaszkodott erre.

[ Szerkesztve ]

(#12008) n00n válasza llaszlo (#12005) üzenetére

n00n
(senior tag)

dark3 (framework factory topik utolsó oldalán van.)

wipeoltam. Most újraflashelem, hátha.

[ Szerkesztve ]

(#12009) llaszlo válasza n00n (#12008) üzenetére

llaszlo
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nem csúsznak el a gombok a felugró ablakok alján? Mert a build.prop változtatásnál ez szokott előjönni, hogy a Framework keretje és a gyári keret nem passzol egymáshoz.
Vagy amikor hosszan nyomod a Powert akkor a felugró ablak felső fekete széle szélesebb, mint az alatta lévő menü keretje. És hasonló hibák.

[ Szerkesztve ]

(#12010) lkristobal

lkristobal
(lelkes újonc)

kicserélném a kártyámat egy nagyobbra... az a kérdésem h mar vki mondta h ugye elöször is wipeolni kell a particiozast.... utana a recovery menüben már nincs más dolgom csak formatalni és berakom a másik kártyát ujra megcsinálni? vagy mast is kell csinalni h ne aszarjon be a rendszer?

(#12011) llaszlo válasza lkristobal (#12010) üzenetére

llaszlo
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Bár érteném, hogy mit is akartál írni.

(#12012) lkristobal válasza llaszlo (#12011) üzenetére

lkristobal
(lelkes újonc)

mit nem irtam vilagosan?:D vettem egy 8gb os kártyát a 2gb-s helyett. ugye a kártyám particiozva van és azt irta vki h ha csak ugy kicserélem akkor beszrik a rendszer. mi a teendő ilyenkor?

(#12013) llaszlo válasza lkristobal (#12012) üzenetére

llaszlo
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Akkor rakhatod újra a rendszert. Hacsak nem értesz a linux rejtelmeihez. :) Lásd dd használata. Valahol már leírtam itt a topicban.

(#12014) matelijah válasza llaszlo (#12009) üzenetére

matelijah
(újonc)

Az elcsúszásra a megoldás az hogy a build.prop fájlban a ro.config.PopupTwink=true-t át kell írniro.config.PopupTwink=false -ra

T-Mobile Pulse -> Flb 1.0

(#12015) n00n válasza llaszlo (#12009) üzenetére

n00n
(senior tag)

Nem tapasztaltam ilyet. Ellenben az újraíndulás biztos, hogy a framework hibája, mert újfrafleshelve is produkálta. Akkor újraflesheltem fw nélkül és most jó.

(#12016) llaszlo válasza matelijah (#12014) üzenetére

llaszlo
(PH! addikt)
LOGOUT blog

És akkor fehér lesz az óra? Mert én állítgattam és volt vele gondom. Ha meg tudom csinálni akkor majd összedobok egy másik framework-ös verziót is. De nálam vagy az volt a gond, hogy fekete volt az óra vagy elcsúsztak a gombok.

n00n: Csinálsz egy tesztet? Mert akkor csinálok egy olyan ROM-ot amiben eleve az a Framework van. De az enyémet nem akarom lecserélni egyelőre, mert nagyon jól működik. :)

[ Szerkesztve ]

(#12017) impalaman válasza llaszlo (#12016) üzenetére

impalaman
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Ez csak az elcsúszás megoldása.

(#12018) lkristobal válasza lkristobal (#12012) üzenetére

lkristobal
(lelkes újonc)

az mit jelent h rakhatom ujra a rendszert? nem csak annyi h wipeolom a recoveryben a particioazast és utana ujra csinalom az uj kártyánál?

(#12019) flacink73

flacink73
(lelkes újonc)

Szevasztok!
Mai nappal én is gazdája lettem egy ilyen telónak.Ugye alapból 1.5 van rajta.Kérdésem az ,hogy a decemberi frissitést érdemes-e felrakni?Egyenlőre a T-s romon kívűl mást nem akarok erőltetni,valamint a 2.1-t sem.
Üdv.
Flacink73

Felszállni lehetőség ,leszállni kényszer!

(#12020) llaszlo válasza impalaman (#12017) üzenetére

llaszlo
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Azt tudom, hogy az elcsúszást korrigálja. De attól a többi beállítás még működik? Tehát fehér az óra és a dátum?

(#12021) impalaman válasza llaszlo (#12020) üzenetére

impalaman
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Hogyha ezt átírod az elcsúszás megszűnik, de mással nem csinál semmit.

(#12022) petertel válasza llaszlo (#11976) üzenetére

petertel
(újonc)

Kedes ILaszlo!
Igazad van. Teljes mertekben igazad van. Az lenne a helyes, ha az ember mindenert fizetne. De ha ebbol indulunk ki, az is helyes le, ha az eber a fizeteset megkapna. De kishazankban mindent lehet .Azt is, hogy en ugy 200 kolegammal egyutt, december 22.en kaptunk utoljara fizetest. Nem viccelek!!! De, a torveny mellettunk all! ki is mondta, hogy majd ugy masfelev mulva, egy reszet megkapjuk.
De lepjunk tovab, vasaroljunk kicsit. ha en annak idelyen az Ndrivot penzert megvettem volna, alig egy honap mulva az mar kidobott penz is lett volna, mert ugye a szerintem jogosigenykent belepo 2.1alatt mar nem megy. Sebaj, utana olna az Igo ert is, azonban az csak hasznalat kozben derul ki, hogy mivel sok helyet foglal, igy a telefonunk mint ahogy jelzi is, mar nem hajlando sem sms fogadasra, sem email, sem megcsak csatlakizni sem a google talk ba. Amin monjuk pl en a kapcsolatot tartom. Tehat monduk ki, meveheto, de nem ajanlott a mi telefonunkra. Laszlo elmondjak ezt a boltban is? Terjunk at a Sygicre. Ha jol elolvassuk a tesztet, nagy dicsergetes nincs. Igazabol az derul ki, hogy nemannyira rossz mint az elodje. Akkor mist ezert szaladjak a boltba?
Tudod ILaszlo az a ket ember latja ugyan azt a talyat, akik egymas mellett alnak!
En senkitol nem irigylem hogy o egy sieres ember. Annak is nagyon orulok hogy te mindent megvehetsz. Amitmeg itt a forumon teszel, azt szerintem minjaunk neveben koszonom.
Udv.

(#12023) Gloob válasza flacink73 (#12019) üzenetére

Gloob
(fanatikus tag)

Szia
Ha semmi mást nem akarsz csak az 1.5-öt használni a decemberi frisstést akkor is szinte kötelező felrakni.

Galaxy S2 (LG Optimus One P500 és T-Mobile Pulse után)

(#12024) llaszlo válasza petertel (#12022) üzenetére

llaszlo
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Szerinted más országban nincs olyan, hogy nem fizetnek ki valakit? Mi magyarok élen járunk minden olyanban ami rossz. És ez független attól, hogy mulkáltatóról vagy munkavállalóról van szó. És pont azért nem változik semmi, met a legtöbb ember úgy gondolkodik, hogy ha más bunkó és lop akkor én is azt csinálom.
A legtöbb embert nem tesz félre pénzt és túlköltekezik. Én is éltem kevesebb, mint 50e Ft-ból havonta és akkor is félre raktam egy részét igaz az elég nehéz időszak volt. A jövedelem 10%-át úgy kellene tekinteni, mintha azt meg sem kaptuk volna és félre tenni egy számlára vagy akárhová. Ezt az emberek nagyon kis része teszi csak meg. A háztartások a kiadásaik 10%-át nem tudják, hogy mire költötték el és általában teljesen fölösleges dolgokra költik ezt a pénzt.
Ha nincs jövedelme valakinek akkor elég nagy butaság egy ilyen drága telefont megvenni. Még akkor is ha van félre tett pénze és abból él. Az más kérdés, hogy én már rég kerestem volna más lehetőséget a pénz keresésre ha már pár hónapja nem kaptam volna fizetést.
Minden ember a saját döntései és cseleketei miatt tart ott ahol tart. Függetlenül attól, hogy milliomos vagy csak az átlag alatt él, függetlenül attól, hogy hol született, milyen a bőrszíne, gazdagok vagy szegények a szülei stb.
Egy elgondolkodtató kérdés amire nem várok választ:
Miért van az, hogy a világon az emberek 3%-a birtokol annyi pénzt, mint a többi 97%?
Ha minden embert megfosztanánk a vagyonától és egységesen felosztanánk mindenki között és mondjuk lenne mindenkinek 1millió Ft-ja akkor pár óra múlva lenne akinek 300e-rel kevesebb lenne és lenne olyan akinek 300e-el több. És kb egy év elteltével ugyanaz lenne a pénz eloszlása, mint most. Pedig mindenki ugyanonnan indulna.
Pont azt nem tanítják az iskolában, hogy hogyan kell pénzt keresni azzal bánni és egy családot összetartani. Ha ezt megtanítanák senkit sem érdekelne, hogy mikor született Mikszáth Kálmán.
Hivatalosan nincs iGo csak Droidra és Spica-ra a többi az warez. Az, hogy az NDrive min működik azt meg az NDrive-nál kell reklamálni.
Egy átlag navi program napi 25Ft-ba kerül. Az havi 750 Ft, Ez sok??? 2 éves használat mellett.

(#12025) nlr3

nlr3
(újonc)

Üdv mindenkinek!
hosszas keresgélés után rászántam magam a MoDaCo ROM telepítése és nagy nehezen találtam egy r7-pulse-modacocustomrom-withoutadditions-a2sd+-signed.zip ROM-ot és szépen végig csináltam lépésről lépésre a „Wipe” menüpont minden pontját megcsináltam de amikor újra indul akkor a következő hiba üzenetet kapom "androi.process.acore" ezenkívül nem talál műholdat és nem csatlakozik a WIFI már kétszer újra raktam.
Az SD egy 16GB sandisk C2 SWAP: 0, ext:512 de lassú nagyon, az formázás után és újraindítva 71,6 Mb ramot írt ki.
Amit kérnék esetleg az egy link amiről le lehet szedni újabb ROM verziókat esetleg az előző hibák megoldása. Ami nekem fontos lenne az, hogy GPS szoftverek simán fussanak néhány játék, opera, videolejátszók és különböző dokumentum formátumok és az a2sd+.

(#12026) lkristobal válasza llaszlo (#12016) üzenetére

lkristobal
(lelkes újonc)

az mit jelent h rakhatom ujra a rendszert? nem csak annyi h wipeolom a recoveryben a particioazast és utana ujra csinalom az uj kártyánál?

(#12027) Eclips21 válasza nlr3 (#12025) üzenetére

Eclips21
(tag)

ha linket kérsz ilyenről szerintem azt se tudod mi az a2sd+

FLB
Modaco
RMB
DMC impalaman romja:D
LCR ez szintén FLB de le van írva jah és llaszlo alakítgatta és itt le van írva hogy kapcsolhatod be a a2sd+ is mielőtt megkérded

[ Szerkesztve ]

Pulse, Penge, SGS Szeretem a Cicát :)

(#12028) CoolBoy323

CoolBoy323
(PH! addikt)
LOGOUT blog

eldobom az agyam, a fórum színvonala a béka segge alá kezd süllyedni... :(

annyi ostoba ember van :O :O :W

Eclips21: impalaman romjait se hagyd ki, legjobbak!!! r4-a2sd: http://href.hu/x/coqb | r4-a2sd+: http://href.hu/x/coqa

[ Szerkesztve ]

Hirdetésem: http://href.hu/x/ea2j (Riasztók és egyéb biztonságtechnika berendezések...)

(#12029) llaszlo válasza CoolBoy323 (#12028) üzenetére

llaszlo
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Az ilyen hozzászólásokkal amiket te is írsz nem emeled a színvonalat, sőt. És ez csakis téged minősít.

(#12030) impalaman válasza Eclips21 (#12027) üzenetére

impalaman
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Az én romom kimaradt. :U Felteheti azt is, van A2SD+-os verzió is.

@CoolBoy323: látom megelőztél :)

[ Szerkesztve ]

(#12031) Eclips21 válasza impalaman (#12030) üzenetére

Eclips21
(tag)

gyors javítottam bocsi:D

Pulse, Penge, SGS Szeretem a Cicát :)

(#12032) Gloob válasza nlr3 (#12025) üzenetére

Gloob
(fanatikus tag)

Űdv
Nekem ugyan ez a rom verzio van fent, és újraindítás után ugyan ez az üzenet fogad. Nem kell foglalkozni vele, a processzor le van terhelve és nem válaszol. Ennyi. A várjon gomb és utána már nincs több hiba. Nálam a GPS és a WiFi is csatlakozik és működik. Nincs elmulasztott SMS, nincs olyan hogy elmulasztott hívás, Egyedül a Market néha egy kicsit lassú, de kivárható. Szóval nálam jó ez a rom. Ha nem lennék vele megelégedve már régen másik működne rajt.

[ Szerkesztve ]

(#12033) llaszlo válasza n00n (#12002) üzenetére

llaszlo
(PH! addikt)
LOGOUT blog

n00n: Csináltam egy Dark Framework-ös ROM-ot. De tesztelni nem tudom.
!!Ha valaki letölti akkor azt csakis tesztelési céllal tegye!!

(#12034) nlr3 válasza Eclips21 (#12027) üzenetére

nlr3
(újonc)

Köszi Eclips21!
a Modaco linket én is megtaláltam de a r15 without additions with A2SD+ - DOWNLOAD linkre kattintva a r7-pulse-modacocustomrom-withoutadditions-a2sd+-signed.zip akar töltődni nem az r15 vagy csak én gondolom rosszul és így jó?

és és llaszlo leírása kitűnő !!!!!!! :R :R :R
egyáltalán utána mertem neki kezdeni a cserének

(#12035) flacink73 válasza Gloob (#12023) üzenetére

flacink73
(lelkes újonc)

Szia !
Feladat teljesítve.Ugyanazzal a szoftver körítéssel 37mb free RAM van.
Kösz! :R

(#12036) CoolBoy323 válasza flacink73 (#12035) üzenetére

CoolBoy323
(PH! addikt)
LOGOUT blog

komolyan nem értem, miért nem rakod fel a 2.1-et???

oszd már meg velem, h miért nem akarod, h jobb legyen a telefonod???

Hirdetésem: http://href.hu/x/ea2j (Riasztók és egyéb biztonságtechnika berendezések...)

(#12037) llaszlo válasza lkristobal (#12018) üzenetére

llaszlo
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Az pont azt jelenti, hogy rakhatod újra a rendszert. Vagy próbálkozhatsz a dd-vel. :)

(#12038) Watt25 válasza llaszlo (#11778) üzenetére

Watt25
(senior tag)

Franc egye meg, befrissítettem a Super KO Boxing 2-t és most már nekem is csak fekete képernyővel jön be a menü. :W Mivel tudom, hogy hová kell kattintani, ezért el tudom indítani a játékot és működik is, csak éppen nem látok semmit csak a power bar-okat.
Szóval, senki ne frissítse, akinek még működik. Sőt, akinek még megvan a jó verzió, az megoszthatná a közönséggel. :R

[ Szerkesztve ]

Ingyenes navigáció: http://waze.hu/

(#12039) flacink73 válasza CoolBoy323 (#12036) üzenetére

flacink73
(lelkes újonc)

Szia!
A hozzászólásomban ott a válasz 37 mb free RAM,Ez az ami a 2.1-el nem megy.Egyenlőre 1 naposan nem kívánok nem hivatalos szoftot felrakni.
Üdv néked

(#12040) CoolBoy323 válasza flacink73 (#12039) üzenetére

CoolBoy323
(PH! addikt)
LOGOUT blog

és szerinted számít az a szám?

TAPASZTALAT, h hiába a 37mega free ram, lassabb sokkal az 1.5, és többször fogy el a memóriája, rengetegszer fagy ki maga a home is... 2.1el ilyen ritka, mint a fehér holló!!

és amúgy van hivatalos 2.1 is ;)

(#12041) flacink73 válasza CoolBoy323 (#12040) üzenetére

flacink73
(lelkes újonc)

Azt tudom ,hogy van hivatalos,de kapok hivatalból hivatalos IGO-t így kell az a +RAM,Egyébként minden tiszteletem a tiéd ,így te is tartsd tiszteletben az én döntésemet. A nem hivatalos szoftoknál a rootolt verziókat értem.Először had melegedjen meg a teló aztán jöhet a többi is.
Üdv néked.

(#12042) CoolBoy323 válasza flacink73 (#12041) üzenetére

CoolBoy323
(PH! addikt)
LOGOUT blog

én tiszteletben tartom, csak próbálok rád hatni, és megóvni a szartól :)

nem fog gyorsabban futni az igod egy fokkal sem megnyugtatlak :):D

de ha nem, hát nem, nem erőszak a disznótor, majd rá fox jönni Te is, h az 1.5 felejtős ;)

jah és üdv a klubban, használd egészséggel a pulzusod :))

(#12043) flacink73 válasza CoolBoy323 (#12042) üzenetére

flacink73
(lelkes újonc)

Én hiszek neked és elfogadom hogy jobb meg minden.,csak a kollégám felrakta a t-s 2.1-et de az IGO azota nem megy neki..

(#12044) CoolBoy323 válasza flacink73 (#12043) üzenetére

CoolBoy323
(PH! addikt)
LOGOUT blog

akkor a hiba nála van, mert fut rajta! bizonyíték, nem ígéret :)

de a sygic jobb! (persze ez is csak 5let...)

(#12045) llaszlo válasza flacink73 (#12041) üzenetére

llaszlo
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Egyelőre hivatalos iGo nincs csak Spica-ra meg Droidra. Szóval az valószínű, hogy warez lesz. Akár tetszik akár nem.

(#12046) Gloob

Gloob
(fanatikus tag)

Sziasztok
Frissült a LauncherPro. Az új verziószám v0.6.6 Nem emlékszem hogy az előző verzióban volt-e backup ill restore lehetőség? Ha nem akkor ebben most van.

[ Szerkesztve ]

(#12047) CoolBoy323 válasza Gloob (#12046) üzenetére

CoolBoy323
(PH! addikt)
LOGOUT blog

hű de jó, akkor nem kell minden romfrissítésnél majd beállítgatni :P

hallod impalaman, itt a frissítés :D:DD még időben éppen :P

(#12048) xsak

xsak
(újonc)

A wifi jelszavakat hol tárolja a rendszer?
Egy WPA2-es WiFi hálózathoz valaki beírta a jelszót a telefonomon, de most kéne. Gondolom valami fájlban tárolja, amit root-olt rendszer lévén bizonyára ki lehet olvasni... Hogyan?

(#12049) flacink73 válasza llaszlo (#12045) üzenetére

flacink73
(lelkes újonc)

Szia!
Akkor lesz némi beszélgetésem a főnökömmel az ügyről.
Kösz,hogy szóltál. Eddig Wines pda-k voltak arra volt hivatalos.

U.i:Ezt a linket most találta.

http://www.igomyway.com/android/hu/overview.html
Igaz itt a kompatibilis gépek között nincs a Pulse ,de az sincs ideírva ,hogy nem lehet rajta használni.

Üdv.

(#12050) llaszlo válasza flacink73 (#12049) üzenetére

llaszlo
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Korábban hivatalos forrásból kaptam, hogy egylőre még nincs hivatalosan elérhető verzió csak a másik két telóra. Most rákérdeztem az AmiGo-ra. Várom a választ.

Szerk: Ezek szerint is úgy néz ki, hogy nem lehet külön telefonra megvenni, csak egy adott telóhoz adják. Úgy ahogy az Omnia esetében is. Igaz a cikkben még csak találgatás van, hogy külön meg lehet-e venni. De a mai helyzet szerint nem. Persze megy más Androidos telón is, de hivatalosan nem. Tehát az Omniás kártyát is nyilván lehetett használni másik típusú telóban de attól még nem legális az a megoldás.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.