Igen azt hiszem ezt otthonról majd ki is próbálom, apps2sd vanilla androiddal az jöhet 
Gyorskeresés
Legfrissebb anyagok
Szakmai témák
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
Általános témák
GAMEPOD.hu témák
Adok-veszek témák
bounty123
(fanatikus tag)

pgyuf
(kvázi-tag)
Köszönöm!
5. Vigyázok a HTC-re is mint a hímestojásra, de egyszer leejtettem, egyszer meg a zsebemben érte behatás és kész az érintő felülete. Nagyon sokat telefonálok vele.
Vajon a Pulse is ilyen érzékeny?
Üdv. pgyuf
Milyen világ az, ahol a legjobb rapper fehér (Eminem), a legjobb golfozó fekete (Woods) és a németek nem akarnak háborúzni (ők ugye ellenezték Irak lerohanását)?!

sippet
(senior tag)
ez csak akkor fog kiderülni, ha valakiét "behatás" éri, és beszámol róla.
nem kívánom senkinek se.

munnergep
(kvázi-tag)
Az adb-t én eddig az android sdk-ból indítottam, teljesen jó.
Az új rom pedig: "Main ROM download: UPLOADING NOW"
Percenként frissítgetem 
Pullal kiszeded abba a könyvtárba ahol vagy (legalábbis nekem oda teszi, ahonnan az adb-t indítom).
Pushal pedig oda teszed, amilyen paramétert beírsz. De előtte mountolni kell, ahová tenni akarod.
[ Szerkesztve ]
Sziasztok, ti milyen kártyát ajánlotok beszerzésre? Class 4-es elég vagy kell a class 6-tos sebességű? 
Macbook unibody 500Gb WD , PC-szimulátorhoz , Meizu M8 , Samsung Wave , Ipad2 , HTC Sensation, Xbox360 slim, Ps2, RC Pilot

sippet
(senior tag)
oké, köszi.
én is tervezem felrakni az új romot rögvest, épp most backupolom a memóriakártyámat.

bucsupeti
(tag)
Még az 1. kérdésedre annyival bővíteném a választ, hogy ahogy megnyomod a hívás gombot, az érintésre nem fog ragálni a kijelző. Amint a hívottat elkezdi csöngetni, a képernyő aljának közepén lesz egy "DIALPAD" feliratú gomb, amit fel tudsz húzni és akkor előjönnek a számbillentyűk. Ugye ez akkor jó ha valami isteni robottal kell beszélgetned és menüben kell navigálnid. Ilyenkor is figyeli egyébként és nagyon hamar a bepötyöügés után lockolja a kijelzőt, amit dupla klattyal lehet feloldani.
Szerintem ez nagyon kulturáltan és rugalmasan van megoldva.

sippet
(senior tag)
tölthető a rom.

pgyuf
(kvázi-tag)
Ez a megoldás tényleg jónak tűnik. Amit azért fontosnak tartok az a képernyő kikapcsolása beszélgetés közben. Azt értem, hogy kikapcsol, de mennyi idő múlva? Én is kikapcsolhatom? A Touch-ban ez elég egyszerű.
Jó tudni, hogy valamilyen "baleset" esetén sem százezreket bukik az ember, mit a szifonnal. Egyébként, iphone-t akkor sem vennék, ha tudnék, amióta látom, hogy státuszszimbólum. Olvasva a fórumot 99%-hogy ilyet veszek. Köszönet kektek!
Már csak az "alkalmat" várom. Pontosabban, hogy legyen egy egész napom nyüstölni, beállítani. És remélhetőleg ennyi idő alatt kiderülhetnek a hibái is. 
Azért jó lenne látni, mennyi esélyem van egy rossz példány kifogására? Illetve gondoltam várok egy második szállítmányra, hátha a Kínaiak javítanak egysmást. Vagy az első szállítmány kitart még egy ideig? Naiv vagyok? 
pgyuf
Milyen világ az, ahol a legjobb rapper fehér (Eminem), a legjobb golfozó fekete (Woods) és a németek nem akarnak háborúzni (ők ugye ellenezték Irak lerohanását)?!

dorkababa
(fanatikus tag)
ma 33%-al olcsóbban,csak délutánig
[link]

101font
kár,hogy az istenért nem szállítanak hozzánk is 
[ Szerkesztve ]

sippet
(senior tag)
ennél is olcsóbb, 91 font, és van olyan bolt, ami ebből is enged 15 fontot, ami azt jelenti, hogy 76 fontért adják.
76, baszki, nincs 23 ezer forint. nem hiszem el, hogy ilyen létezik.
Most 91.34£. Csökken az ára. Lehet nálunk is lejjebb megy majd.
2012: A PH-n csak akkor írhatod le a véleményed, hogy ha az Apple-t szidod vagy a droidot/samut isteníted. Ha leszólod a droidot/samut esetleg kiállsz az Apple mellett akkor nagy eséllyel bant kapsz.

munnergep
(kvázi-tag)
műxik, nagyon jó

munnergep
(kvázi-tag)
Ezt én már megszoktam. Amint megveszek valami kütyüt, rá 1 hétre drasztikusan lemegy az ára 

dorkababa
(fanatikus tag)
link esetleg a bolthoz? 

sippet
(senior tag)
a quidco.com-on keresztül működik az extra -15 pénz, attól tartok, ez nálunk nem elérhető szolgáltatás. amúgy viszont a t-mobile.co.uk-n kell keresni. 

bounty123
(fanatikus tag)
Banyek ez a 91 font mindenféle előfizu nélkül? Az röhejesen olcsó.
Egyébként akkor is lehet örülni az ár csökkenésnek ha te drágábban vetted, mert minél többet visznek belőle, annál nagyobb a motivációjuk a szoftverfrissítésre, legalábbis reméljük 
[ Szerkesztve ]

dorkababa
(fanatikus tag)
Pay as you go phones ,ez sztem feltöltőkártyás,vagy tévedek?
kártya kidob belőle,turbosim betesz,azt csókolom. 

munnergep
(kvázi-tag)
valamit nagyon elsz@rtam, nem enged feltenni semmilyen progit a telóra... na akkor debug indul..
Nem tévedsz,ez prepaid csomag.
Kínai WinMo és Android alapú készülékek tesztje a logout blogomban, ha kíváncsi vagy , lesd meg. :) # Logout Díj 2010 Legjobb teszt: i-mate SPL - ismeretlen ismerős by kaller1 :) #

earlyrat
(kvázi-tag)
Igen, ez dominós, 10 font kötelező feltöltéssel.
de ez tipikusan szolgáltató függő, nem gyártó függő.
Egyszerűen Angliában nagyobb a verseny a mobilok között, mint nálunk.
Kéne már a negyedik nagyon.
Asrock 770 Ext3, AMD PhenomII x2 555BE, Sapphire Radeon HD5750, 2x2Gb Kingston HyX DDR3 1600, Samsung 2T sataII, win 7 Ulti 32bit

dorkababa
(fanatikus tag)
Az itthoni dominós árba simán beleférne egy kinti tella+londoni városnézés fapadossal 
Hiába lenne 4. akkor is magasak lennének az árak. Ez Mo ne felejtsd el. Itt még mindig nem értük el az EU árakat, nem mert mindig fölöttük vannak, de a fizetések tényleg nem érték el azokat a szinteket és nem is fogják.
2012: A PH-n csak akkor írhatod le a véleményed, hogy ha az Apple-t szidod vagy a droidot/samut isteníted. Ha leszólod a droidot/samut esetleg kiállsz az Apple mellett akkor nagy eséllyel bant kapsz.

sippet
(senior tag)
tényleg vicc kategória.
és az a durva, hogy a 91 fontos kártyás telefonon pedig már tényleg nagyon kétlem, hogy bármilyen haszna lenne a t-mobile-nak, ennyiből szerintem nem lehet kihozni egy ilyen hardvert, és akkor még van mögötte némi agymunka is azért az android elmagentásítása (bocs, norbesz!) miatt, bár azzal csak rontottak a rendszeren
.
más: sikerült particionálnom a memóriakártyát, de basszus, windows alatt az istennek se sikerült összehozni, a paragon trial verzió erre már nem volt képes, más szofterek pedig fel sem ismerték mint külső meghajtót, úgyhogy a végén ubuntu livecd-ről gparteddel kellett megcsinálnom.

bounty123
(fanatikus tag)
A vége úgyis az lesz, hogy állandóra felrakod a gépedre az ubuntut, aztán nagy linux hacker leszel 
Én a legritkábban bootolok már csak windowst otthon, van hogy hónapokig nem, max ha épp olyan játékkal szeretnék játszani, ami nem megy wine-vel.

sippet
(senior tag)
fent van most is az otthonin, de nem szoktam használni, nekem az xp-vel az égvilágon semmi bajom sincs.
de ez a livecd azért szép dolog, így melóban is lehet kenni. 

kopasz79
(tag)
gparted pfüüü
cfdisk az a tuti
fdisk-el is lehet csak az egy kicsit fapadosabb (nahh jó sokkal fapadosabb)
aztán mkfs.ext meg mkswap oszt csókolom
[ Szerkesztve ]

kopasz79
(tag)
felteheted usb-re is csak a gépnek kell tudni bootolni usb-re
de azt is lehet hogy felteszel win-re egy virtualboxot és abba futtatsz oprendszert (ubuntu)
a vdi fájlt meg hurcolhatod is
[ Szerkesztve ]

bounty123
(fanatikus tag)
LOL a modaco-soknál van aki csak teszt kütyünek vesz magának 2. Pulse-t ezen az áron, hogy amíg romozgat vele, addig is tudjon telefonálni 

dorkababa
(fanatikus tag)
és milyen igazuk van,barátnőmnek vennék énis karira,sztem meglepődne,de sajna nálunk 70ért felejtős,91font viszont,na az más lenne. 
[ Szerkesztve ]
Képzelem mennyire földhöz vágja őket ennek a 91 fontnak a kipengetése.
Kínai WinMo és Android alapú készülékek tesztje a logout blogomban, ha kíváncsi vagy , lesd meg. :) # Logout Díj 2010 Legjobb teszt: i-mate SPL - ismeretlen ismerős by kaller1 :) #

dorkababa
(fanatikus tag)

kopasz79
(tag)
"Jó tudni, hogy valamilyen "baleset" esetén sem százezreket bukik az ember, mit a szifonnal."
ezt hogy érted?

davids1987
(újonc)
segícsen vki plíííz
hogy kell beállítani a pulse-t hogy modemként használjam trémobilos vok

sippet
(senior tag)
http://www.androlib.com/android.application.com-pdanet-zEij.aspx

davids1987
(újonc)
sippet gyere msn-re pls és segíts
még mindíg gyökér vok ehhez a telohoz 

pitterr
(tag)
Express help plíz! Hogy a fenébe lehet beállítani, hogy ha éppen beszélek és bejön egy másik hívás, könyörgöm jelezze már ez a s***??? Az elmúlt napokban többször is bes*optam, hogy éppen beszélek vkivel bejön egy fontos hívás és ez a drága max a képernyőre írja ki de se pittyegés, se rezgés semmi, így nem veszem észre. A másik ezzel kapcsolatban amitől falra mászok, hogy egyszer véletlenül észrevettem a másik hívást, szépen megnyomtam a piros gombot hogy letegyem az aktuális hívást, erre a teló szépen lerakta az új bejövő hívást és fenntartotta az aktuálisat, azt hittem földhöz vágom, hehhe. Mégis hogyan kell letenni az aktuálisat (nem tartásba tenni) és felvenni a másikat?? thx
ZTE Blade + SE Liveview + Logitech Freepulse

szilu7
(fanatikus tag)
Nem kell hozzá a telefonra semmilyen progi. Már egyszer leírtam.
Először feltelepíted CD-ről a Dialup programot, aztán bedugod a telefont, ami magától feltelepül. Elindítod a Dialupot (milyen hülye neve van, ez k*rv*ra nem dial-up csatlakozás), ott nyomsz egy Connect gombot, és már megy is. Méghozzá nagyon szépen, közben telefonálni is lehet, akkor sem szakad meg a kapcsolat, és gyors is.
[ Szerkesztve ]

kopasz79
(tag)
Samsung i5700 Galaxy Spica Ár:78 000 Ft.
szerintetek?

davids1987
(újonc)
szilu nekem lófaszra sem connectol felraktam és semmi, lehet hogy az a baj, hogy win 7-em van vagy nem tom van egy csomo beállítás, gondolom a t-mobile hun kell azon vok és nem kapcsolodik kijön ilyen hülyeség, hogy nincs csatlakoztatva

bounty123
(fanatikus tag)
Nem rossz ár, a 800MHz-es proci táp. Remélem a divx lejátszóját elérhetővé teszik majd a többi készülékre is 

davids1987
(újonc)
vki tudna már segíteni? nem tom beállítani, hogy a pulse netjét használjam a pc-n 

sippet
(senior tag)
még én sem próbáltam ezt az alkalmazást, amit linkeltem, úgyhogy nem tudok segíteni. android marketban keress rá, töltsd le, és próbáld ki. elvileg mennie kellene usb-n keresztül.
szilu: addig oké, hogy a saját gépeden, ahova telepítve van a dialup, ott megy, de ha mondjuk valahol hirtelen kellene netkapcsolatot nem a te gépeden varázsolni, akkor már szopóbb a dolog.
engem is érdekelne amúgy a tethering, rootolt készülékre elvileg wifin keresztül is működik, majd utánanézek, hogysmint van ez.

davids1987
(újonc)
én a saját gépemen elindítom a dialup-ot és connectolni akarok semmit nem csinál, nem jelzi hogy kapcsolodva vagyok meg semmi

davids1987
(újonc)
sippet amit leszedtem progit az a gépre települ amint látom és nem a telora, mert exe fájl szted jó lehet?
most egyből nem tom kipróbálni, mivel anyáméknál vok és otthon még nincs net 

sippet
(senior tag)
android marketből szedd le, telefonon keresztül! az a neve, hogy pdanet free edition. onnan biztos nem jön le .exe. 

szilu7
(fanatikus tag)
Win7-et még keveset használtam. De nézd meg az eszközkezelőben, hogy a modemek között megtalálod-e a telefont. Ha igen, akkor csinálj a hálózati kapcsolatokban egy telefonos kapcsolatot úgy, hogy a telefont választod ki eszköznek hozzá.
Telefonszámnak add meg a következőt: *99#
Én XP alatt használom így is, így a programot sem kell elindítani hozzá. Viszont a driverek miatt sajnos fel kell telepíteni, mert egyébként nem ismeri fel a telefont.
Ha más gépen akarod használni, akkor másold fel a Dialup 5 MB-os setup.exe-jét az SD kártyára, azton feltelepíted ott is.
Persze a WiFi-s megoldás szebb lenne.

szilu7
(fanatikus tag)
Én most felraktam. Azzal indít, hogy kéne neki egy PdaNet Desktop kliens a számítógépre, letöltsem most?
Szóval ehhez is kell a számítógépre program.

sippet
(senior tag)
na, ezért nem kellene úgy okoskodnom, hogy nem próbáltam ki. hát akkor szopóág, szorri.
bounty: a modaco topicban a te kérdésed alatt ott van az enyém, ez némiképpen választ is jelent a tiédre. bár én végül particionáltam a kártyát, nem tudom, anélkül tényleg el sem indulna-e.
[ Szerkesztve ]

szilu7
(fanatikus tag)
Találtam, de nem megy.
http://code.google.com/p/android-wifi-tether/
"No Netfilter", a kernelből hiányzik neki valami.
http://code.google.com/p/android-wifi-tether/wiki/FAQ
És egyébként csak rootként megy. Mondjuk azon már túl vagyok.