Na megoldódott a problémám. Újraindítottam a telót, és elkezdtem próbálgatni az említett lehetséges hibamódokat.
Átváltottam 3G hálózatra, és már jól pozicionált. Aztán visszaváltottam 2G-re és ezután már ezzel a hálózattal is jól pozicionált.
Ez amúgy elég gáz így, mert így tulajdonképpen azt se tudom mi, vagy melyik program "vitt el" Indiába. A Beautiful végig fent volt, szal az nem hiszem, hogy ludas lenne. Tényleg van hova fejlődnie az Android-nak, vagy inkább a T-nek, hogy végre ideadja a már fél éve kész friss rendszert, mert ez így undorító, amit művelnek. Milyen már az, hogy gyári rommal szinte használhatatlan a telefon.... Lassú, állandóan bezárogatja a progikat, bugos, egyszóval egy kalap szar!
Ja meg a másik, hogy tegnap meg teljesen meghülyült, hiába zártam le a billentyűt, nem aludt el, éjszaka a felét lehúzta a 100 %-os akksinak. Jó újraindítás megoldotta, de hát az az újraindítás is vagy 3 perc, meg mire észreveszem oda az akksi fele...
Na de mind1 nem panaszkodok, mert nekem még így is megért 17k-t, de azért nagyon bizakodom benne, hogy a Modaco-s rom sokkal jobb lesz.
Amúgy a GPS nektek mennyire pontosan pozicionál? Engem a szembe szomszéd házba rakott. Az olyan 20-25 m. Ez még belefér?
Modaco-n kívűl másról nem tudtok, aki főz Pulse romot?
Valamint ti a gyári fóliával, mennyire vagytok kibékülve? Engem már most nagyon idegesít, hogy naponta törölgetni kell, mert full retek lesz, a buborékokról nem is beszélve, meg arról, hogy félre van feltéve, és így nagyon megy alá a kosz? Nézegetem ezt az Invisible Shield-et, ami elég jó lenne, mert az egész telefont beborítaná, így a tok se kéne, meg azért elég meggyőző is, amiket írnak róla. Na meg biztos nem maszatolódik ennyire. Vélemények erről? Ki, mit használ? Vagy mindenkinél gyári fólia?
Autós tartót vett már hozzá valaki? Én csak Vatera-n találtam, ott is csak egyet...
[ Szerkesztve ]
Go Hard or Go Home!