Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#7001) CoolBoy323 válasza DarkByte (#6999) üzenetére

CoolBoy323
(PH! addikt)
LOGOUT blog

én még olvasni se tudom, ergó értelmezni se...

de nem hiányoztál nekünk norbesz XD

Hirdetésem: http://href.hu/x/ea2j (Riasztók és egyéb biztonságtechnika berendezések...)

(#7002) norbesz74 válasza KonzolKartel (#6997) üzenetére

norbesz74
(senior tag)

hA te értenél hozzá, akkor rég szifonod lenne.xD

ui: Remélem ezt el tod olvasni akkor cset szabályai engedik a röviditést a szenges motimuvokat aszt ha nem értesz valamit, akkor akciósan 5000ft adok norbi szótárat.

[ Szerkesztve ]

(#7003) Criton válasza norbesz74 (#7002) üzenetére

Criton
(őstag)

Ez nem fikázás akar lenni, de én meg ezt nem nagyon értem.
A szenges mi? Az aszt szó is érdekes.... :U

[ Szerkesztve ]

iPhone 4S 16GB; 5.1 -9B179

(#7004) KLIOS

KLIOS
(tag)

norbesz menj vissza a szifon fórumba!!!!!!!!!!!!!!!!

(#7005) norbesz74 válasza Criton (#7003) üzenetére

norbesz74
(senior tag)

szleng, csak olvasást kicsit erőltetni kell.xD

(#7006) norbesz74 válasza KLIOS (#7004) üzenetére

norbesz74
(senior tag)

nekef 15000ft ért adom a norbi szótárat. :W

(#7007) Criton válasza norbesz74 (#7005) üzenetére

Criton
(őstag)

Ne haragudj, de ez nem szleng :(

És ha lehet, ne ilyenekkel menjen tele a fórum.

[ Szerkesztve ]

iPhone 4S 16GB; 5.1 -9B179

(#7008) CoolBoy323 válasza norbesz74 (#7006) üzenetére

CoolBoy323
(PH! addikt)
LOGOUT blog

én nekeF ingyen adnék egy 9mmes ólomgolyót :W

Hirdetésem: http://href.hu/x/ea2j (Riasztók és egyéb biztonságtechnika berendezések...)

(#7009) Klemens

Klemens
(őstag)
LOGOUT blog

Csatlakozom ahhoz, hogy norbesz74 tanuljon meg írni rendesen magyarul. :D
Ez nagyon messze van a szlengtől, ez kérem szépen írástudatlanság, maximum azt lehet rá mondani, hogy szándékos írástudatlanság. :D

Amúgy, hogy legyek on is...
Feltettem a DOOM-ot, el is indul meg minden jó, de hogy a fenébe lehet benne menni?
Lőni meg balra-jobbra nézelődni tudok, de előre menni már nem... :(
Amúgy viszont az Assassin's Creed nagyon zsír meg a Prince of Persian, aki nem próbálta, tegye meg. :)

(#7010) Gergő_ válasza norbesz74 (#7006) üzenetére

Gergő_
(őstag)
LOGOUT blog

Kérlek mondd azt, hogy nem Magyarországon(igen, így nagybetűvel) születtél, és a kínai piacon tanultad a nyelvünket. :U

[ Szerkesztve ]

"...valami soktízezer pénz van ebben, az eladónak egy kartonnal (asszem 6 darab) el kell adnia belőle ahhoz, h az ő saját üveg lekvárja ingyen legyen neki."

(#7011) llaszlo válasza Gergő_ (#7010) üzenetére

llaszlo
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Srácok, OFF kikapcs! Ismeritek már a norbeszt, minél többet provokáljátok annál több hülyeséget ír ide. Aki nem érti az nem érti, hogy mit is akar. De az nem a mi bajunk.

[ Szerkesztve ]

2012: A PH-n csak akkor írhatod le a véleményed, hogy ha az Apple-t szidod vagy a droidot/samut isteníted. Ha leszólod a droidot/samut esetleg kiállsz az Apple mellett akkor nagy eséllyel bant kapsz.

(#7012) Watt25 válasza Klemens (#7009) üzenetére

Watt25
(senior tag)

A prboom.cfg fájlban kéne módosítani a key_up és key_down mezőt, de én sem tudom a fel és a lefelé mozgatás ASCII kódját :(

Ingyenes navigáció: http://waze.hu/

(#7013) Klemens válasza Watt25 (#7012) üzenetére

Klemens
(őstag)
LOGOUT blog

Eh... hát ez not good.
Akkor szvsz ebből uninstall lesz. :(

(#7014) pitterr

pitterr
(tag)

Vki tud olyan hívásrögzítő programról, ami root-olt pulseon képes lenne a hangszóró hangját is rögzíteni?

- Mert láttam már marketen ilyen programot, de konkrétan csak 1 rootolt telefonra volt kreálva pl csak droid, vagy vm ilyesmi volt odaírva. Persze tele a market meg a net hívásrögzítőkkel, de mind kalap *zar, mert csak a mikrofont veszi, és lehet, hogy otthon a szoba sarkában ülve hallatszani fog halkan a másik fél is, de a városban, az utcán, a metróban, az autóban stb használva kurvára csak a saját hangod hallod a felvételen, az meg nem sokat ér. Úgy hiányzik egy ilyen program, mint a divx lejátszó. (a marketen elérhető only 1 dicséretes, de kb 10-20fps-sel megy pulseon, úgy szaggat, mint állat - semmit nem ér)

ZTE Blade + SE Liveview + Logitech Freepulse

(#7015) llaszlo válasza pitterr (#7014) üzenetére

llaszlo
(PH! addikt)
LOGOUT blog

A v1.5-ös még nem támogatja ezt, 1.6-tól.

2012: A PH-n csak akkor írhatod le a véleményed, hogy ha az Apple-t szidod vagy a droidot/samut isteníted. Ha leszólod a droidot/samut esetleg kiállsz az Apple mellett akkor nagy eséllyel bant kapsz.

(#7016) llaszlo válasza pitterr (#7014) üzenetére

llaszlo
(PH! addikt)
LOGOUT blog

És lehet írni normálisan is nem kell káromkodni.

(#7017) norbesz74 válasza Gergő_ (#7010) üzenetére

norbesz74
(senior tag)

Igen mAGYAROSÁGON sültem fel, de Csak magyarokprodukálják magukat, mint jó magam. Visont tanuljatok meg viselkedni, mert skaknak sajna gyereksobája se volt, de már kispistolal tud játsani. xD

(#7018) norbesz74 válasza Klemens (#7009) üzenetére

norbesz74
(senior tag)

Látod ezért sleng, mert nem a wc kell erőltetni.xD

(#7019) Ricardo válasza norbesz74 (#7018) üzenetére

Ricardo
(PH! nagyúr)

A "szerkesztés" gomb a barátod.

(#7020) Karma válasza llaszlo (#7015) üzenetére

LOGOUT blog

Az 1.6 se támogatja, se a 2.0, se a 2.1.

Break Driven Development

(#7021) DarkByte válasza Karma (#7020) üzenetére

DarkByte
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Korábban volt egy ilyen: [link] Persze magam nem néztem utánna, de akkor lehet tényleg nincs.

Más: vannak itt páran akik nem figyelik a MoDaCo fórumot. Kiszivárgott a Pulse Mini Eclair ROM-ja, aminek a portolásával szórakoznak. Egyelőre csak említés szintjén mert közel sem triviális feladat, főleg a kernel és a rádió ROM végett. Gyanús hogy hamarabb lesz kint a gyári ROM, de néha érdemes lehet benézni: [link]

"-Say what? -Say what? -Fakk off!" http://goo.gl/Qr6fn

(#7022) Karma válasza DarkByte (#7021) üzenetére

LOGOUT blog

Attol, hogy van ra egy konstans, igazabol nem valtozik az, hogy az Androidig nem jon fel a downlink hang a legtobb eszkozon. Exceptiont is dobhat pl. En se probaltam meg mondjuk.

Break Driven Development

(#7023) modd3r

modd3r
(senior tag)

Nagyon remélem, hogy a Pulse Mini megjelenésével egyidőben (ami elvileg jövő hét), vagy nemsokkal utána kiadják Pulse-ra is a 2.1-et, hiszen a két telefon között nincs óriási hardveres különbség.

BTW a Modaco-n fennt van a Mini User's Guide-ja is, ha esetleg valaki ismerkedni akar a 2.1-el... :)

Nokia Lumia 710 - We love Windows Phone

(#7024) Joeker67 válasza DarkByte (#7021) üzenetére

Joeker67
(tag)

A megadott linked 13. hsz-ben lévő fájllistában van két hungarian pack fájl :K ,
ezek szerint, talán az új 2.1-es pulse romban is benne lehet?

Más:
DivX-es segítség, akinek nem megy a yxflash, kattintson ide, most olvastam, próbáljátok ki.

[ Szerkesztve ]

www.otthonhitel.hu

(#7025) DarkByte válasza Joeker67 (#7024) üzenetére

DarkByte
(PH! addikt)
LOGOUT blog

DivX-es segítség, akinek nem megy a yxflash, kattintson ide, most olvastam, próbáljátok ki.
A cikk szerzőjével Zümm-ölök, már korábban is felmerült a dolog. Kipróbáltam egy sorozat résszel (valamelyik How I Met Your Mother volt azt hiszem) de nem vitte a Pulse. Persze ha valaki sikerrel jár 480x320-nál nagyobb felbontású videóval így, ne tartsa magában. :)

Egyébként nagyon úgy tűnik hogy a Pulse Mini tudni fog magyarul, de legalább is lesz hozzá magyar prediktív billentyűzet. Remélhetőleg ezt a Pulse ROM is megkapja.

#7022: igen, én is erre gyanakodtam hogy ugyan a konstans szerepel, de ebben a kombinációban pont nem használható.

[ Szerkesztve ]

"-Say what? -Say what? -Fakk off!" http://goo.gl/Qr6fn

(#7026) Karma válasza DarkByte (#7025) üzenetére

LOGOUT blog

Eami leirasa csak Milestone-on es Desire-on mukodik, tehat meg csak nem is OS verzio fuggo (Legenden es a Nexusomon se megy). Szoval azt hiszem foleg szerencse kerdese, a Pulse a tobbsegbe tartozik :(

[ Szerkesztve ]

Break Driven Development

(#7028) llaszlo válasza DarkByte (#7025) üzenetére

llaszlo
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nekem simán megy nagyobb felbontással is. Igaz néha kicsit akad.

(#7030) syl5

syl5
(őstag)

Már lassan kezdett minden jól működni, magához képest gyors volt ez a szar, erre most mit csinál.... nem tudok rámásolni pár Mb-nál többet, mert állandóan magától unmount-ol. Már leszedtem a taskpanel-t, hátha az kavar be, de semmi, most is ugyanazt csinálja. Egyébként taskpanel-be ignore list-en volt a pc services, szal kész. Ha nem 20k-m lenne benne már úgy földhöz vágtam volna...
Valaki segítsen legyen szíves! Mostanában volt másnak is ilyen. Hogy oldódott meg?

[ Szerkesztve ]

Go Hard or Go Home!

(#7031) sippet válasza syl5 (#7030) üzenetére

sippet
(senior tag)

par napja nem neked volt szinten problemad a moriakartyaddal? akkor is tobben mondtak, hogy valszeg szar a kartyad, es emlekeiem szerint erre nem reagaltal semmit.

(#7032) llaszlo válasza syl5 (#7030) üzenetére

llaszlo
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nekem is csinált a régi kártyával néha ilyet. Kártyát kell cserélni.

(#7033) Coradiel válasza syl5 (#7030) üzenetére

Coradiel
(újonc)

Nekem úgy vettem észre, hogy akkor csinál ilyeneket, amikor a gépre van kötve még egy memóriakártya olvasó is. Amikor azt lehúzom a gépről akkor már normálisan működik.

(#7034) pitterr

pitterr
(tag)

Én konkrétan ilyen hívásrögzítő programra gondoltam:

[link]

Persze olyan formában lenne jó, ami telefonfüggetlen.

ZTE Blade + SE Liveview + Logitech Freepulse

(#7035) sippet válasza pitterr (#7034) üzenetére

sippet
(senior tag)

azert a ratingje nem arrol arulkodik, hogy olyan jajj de nagyon perfektul mukodne.

(#7036) CoolBoy323 válasza pitterr (#7034) üzenetére

CoolBoy323
(PH! addikt)
LOGOUT blog

ehhez mit szólsz?

(#7038) CoolBoy323 válasza llaszlo (#7037) üzenetére

CoolBoy323
(PH! addikt)
LOGOUT blog

talán nem kéne mindig belémkötni okostojás!!

"Will not record Calls on the Moto Droid, Nexus One or other 2.0+ Devices"

(#7039) CoolBoy323 válasza CoolBoy323 (#7038) üzenetére

CoolBoy323
(PH! addikt)
LOGOUT blog

ezt vegyem bocsánatkérésnek llaszlo????

(#7040) Karma válasza CoolBoy323 (#7039) üzenetére

LOGOUT blog

Inkább privátban harcoljatok légyszi.

Break Driven Development

(#7041) sippet válasza Karma (#7040) üzenetére

sippet
(senior tag)

mélységesen egyetértek.

(#7042) Gergő_

Gergő_
(őstag)
LOGOUT blog

Kiránduláshoz tud valaki egy GPS-szoftvert androidra?
ami tud kezelni offline térképet, esetleg a beszkennelt turistatérképeket( jpeg) képes olvasni és be lehet kalibrálni vele.

"...valami soktízezer pénz van ebben, az eladónak egy kartonnal (asszem 6 darab) el kell adnia belőle ahhoz, h az ő saját üveg lekvárja ingyen legyen neki."

(#7043) xfatka válasza Gergő_ (#7042) üzenetére

xfatka
(újonc)

trekbuddy -t ajánlom, a http://turistautak.hu/ térképével.
http://prohardver.hu/tema/android_appz_szoftver_kibeszelo_topik/hsz_404-404.html

éppen ma kirándultunk a Börzsönyben, egész jól működött, de airplane módban is csak arra jó, hogy néha előveszed és belövöd a pozíciódat. gyorsan merül az akksi.

ugyan ez nem szkennelt térképpel működik...

(#7044) llaszlo válasza xfatka (#7043) üzenetére

llaszlo
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Végre egy olyan program ami működik OSX-en, Linuxon, és winfoson is. Remek.
Kösz a linket.

[ Szerkesztve ]

(#7045) n00n

n00n
(senior tag)

Helló mindenki!

Már nagyon régen néztem ide be. Valaki összefoglalná mi a helyzet a hivatalos Android update-tel? Mert mindjárt itt van május, szóval lejár az első negyed év. Egyébként még mindig 2.0 lesz vagy 2.1?

(#7046) sippet válasza n00n (#7045) üzenetére

sippet
(senior tag)

nem lehet tudni egyelőre, a pulse mini romja már megjelent a modaco-n, az 2.1, de hogy az eredeti telóra mikor tolnak ki frissítést, azt talán még a t-mobile se tudja jelenleg. :)

az első negyedév egyébként már majdnem egy hónapja lejárt.

(#7047) llaszlo válasza sippet (#7046) üzenetére

llaszlo
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Kérdés az, hogy 2010 első negyedéve vagy a pénzügyi év első negyedéve, mert a kettő nem mindig ugyanaz. :) :)
De mindenhol csúszik.

(#7048) CoolBoy323

CoolBoy323
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Android 2.2

(#7049) Jadro válasza CoolBoy323 (#7048) üzenetére

Jadro
(PH! addikt)

Hmm jó hír! Bár Pulse esetében megelégednék már a 2.1-el is. :)

Samsung Galaxy S2 - 4.0.4 CyanogenMod 9 - Nightly build

(#7050) CoolBoy323 válasza Jadro (#7049) üzenetére

CoolBoy323
(PH! addikt)
LOGOUT blog

tudom miről beszél :)

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.