Simán nyerné. Az a csávó meg csoda, hogy még ott dolgozik. Az ilyet már rég ki kellett volna b@szni a picsába.
Nekem valami olyat írtak, hogy egyedi elbírálás alapján cserélték, tehát már megoldódott vagy valami hasonlót. Meg, hogy örülnek hogy ügyfél vagyok meg hasonló f@szságokat.
Erről az jut eszembe, hogy az Apple Store kellene, hogy az etalon legyen.
És ez mindenhol így van az EU-ban nem ez az első ilyen amiről olvasok, csak nálunk nincs AS sajnos. Meg itt a vásárló az másodlagos.
"Apple Storeban vásárolni nagyon nagy élmény. látszik, hogy betarják a szabályokat. kicsit több mint fél év voltam a genfi apple storeban. Üzleti úton voltam, és az utolsó nap, a reptéri checkin előtt két órával még mindenképp be akartam menni az AppStore-ba. nyitás előtt 10 perccel oda is értem, már kb 30-an várakoztak hogy bemehessenek, az alkalmazottak bent gyülekeztek (nem egy nagy bolt, szerintem az ottani talán az egyik legkisebb Apple Store) de legalább 25 kékpólós ember foglalkozott az ügyfelekkel. Ráadásul ott ahol mindenki csak franciául beszél, valahogy sikerült összekotorniuk az összes olyan embert, aki tud angolul, így aztán jól elbeszélgettem az egyik eladóval, vettem is egy iPhone 4-et, (gyári függetlent), aztán csak megemlítettem, hogy az iPademen az automata fényerő nem működik, mondta hogy nála tudok időpontot foglalni a szervizesekhez, miután mondtam hogy 1 órán belül a reptéren kell lennem és nagyon sürgős, mert magyarországon nincs iPad szerviz (akkor még nem volt) gyorsan intézkedett, mondta hogy mindenképp megoldják. Aztán odavitt a genius bar-hoz, ahol soron kívül leült velem beszélgetni az egyik genius, mondtam hogy mi a bajom, megnézte, és mivel tényleg nem működött, egyből hozott is a raktárból egy teljsen új iPadet, és az egész cég nevében elnézést kért, hogy hibás terméket kaptam korábban, és hogy nagyon sajnálja, hogy nem tudtam 100%-osan élvezni az iPad nyújtotta szolgáltatásokat, és megköszönte hogy ennek ellenére továbbra is bizalmat adok az apple termékeinek (ott volt nálam az iPhone) és hogy reméli hogy a hibás iPad nem vet rosz fényt részemről a cég megítélésében, és sokáig leszek még elégedett vásárlójuk.
Tudom hogy ez ilyen nyalizós marketing bullshit, de valahogy emberként éreztem magam, és nagyon tetszett, hogy nemcsak a profitról szól minden, hanem a vevő is fontos. nagy pirospont az Apple Store-oknak!"
2012: A PH-n csak akkor írhatod le a véleményed, hogy ha az Apple-t szidod vagy a droidot/samut isteníted. Ha leszólod a droidot/samut esetleg kiállsz az Apple mellett akkor nagy eséllyel bant kapsz.