Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#13001) llaszlo

llaszlo
(PH! addikt)
LOGOUT blog

A Clockwork Recoveryt azt fel lehet tenni úgyis ahogy az Amonra-t? Vagy csak ROM managerből? Amihez rootolt telefon kell, de a rootolást meg Recovery nélkül nem lehet megcsinálni. :) Ördögi kör. :)

2012: A PH-n csak akkor írhatod le a véleményed, hogy ha az Apple-t szidod vagy a droidot/samut isteníted. Ha leszólod a droidot/samut esetleg kiállsz az Apple mellett akkor nagy eséllyel bant kapsz.

(#13002) VGR válasza llaszlo (#13000) üzenetére

VGR
(kvázi-tag)

Nemtudom, nemhiszem.... Ha otthon leszek megpróbálom felrakni a impalaman romját, meglátjuk mi lesz.

http://droidground.blogspot.com/

(#13003) sziller

sziller
(lelkes újonc)

csinál másnak is olyat, hogy ha üzenet jön, nem mindig jelez azonnal csak ha megnyomok egy gombot... azóta csinálja mióta biztonsági bill.záram van

(#13004) llaszlo

llaszlo
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Feltettem a Tre-s ROM-ot. Csak egy kérdésem van. A T, hogy a 3.14csába tudta így elb@szni azt a romot???

2012: A PH-n csak akkor írhatod le a véleményed, hogy ha az Apple-t szidod vagy a droidot/samut isteníted. Ha leszólod a droidot/samut esetleg kiállsz az Apple mellett akkor nagy eséllyel bant kapsz.

(#13005) llaszlo válasza VGR (#13002) üzenetére

llaszlo
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Ismét feltettem az LCR v2.1es ROM-om és ismét hiba nélkül települt.

Viszont egy hibát már találtam a Tre-s firmware miatt. Legalábbis korábban a T-sel jó volt az Android Billentyűzet. Most viszont folyton lefagy az android.process ha azt akarom használni.

[ Szerkesztve ]

(#13006) llaszlo

llaszlo
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Clockwork restore:
Restore data:
.android_secure.img not found. Skipping restore of /sdcard/.android_secure.

Ez pontosan mit jelent? Mi az az .android_secure.img és mire jó?

Minden esetre hiába csináltam meg ezt a tortúrát nem indul el a vissza rakott rendszerem. :( Folyton rebootol még akkor amikor megjelenik az android felirat. :( Ez most így nagy szívás. Egy stabil jól működő rendszerem volt.

[ Szerkesztve ]

(#13007) The IT guy

The IT guy
(lelkes újonc)

Sziasztok, pár napja van Pulse készülékem... úgy vettem meg, hogy FLB-MOD 1.0 volt, vagyis van rajta... és szeretnék egy teljesen friss, érintetlen, de modolt készüléket kihozni belőle... mindent leszedni és DMC-ROM 2.1 r7-et rakni rá... valaki tudna esetleg segíteni, hogy mivel kezdjem, mit csináljak... meg hogyan... nagyon köszönöm előre is a válaszokat!

"Liar, Liar.... hands on fire!!! Your nose is longer then a telephone wire"

(#13008) Cs0pi válasza The IT guy (#13007) üzenetére

Cs0pi
(újonc)

Gyakorlatilag a 3-as ponttól kell csinálnod:

http://logout.hu/bejegyzes/darkbyte/modaco_rom_telepitese_t-mobile_pulse-ra/hsz_1-50.html

(#13009) Gloob válasza llaszlo (#13006) üzenetére

Gloob
(fanatikus tag)

Szia Laci
A Clockwork-nál a BackUp előtt létre kell hozni a kártyán kézzel a .android_secure könytárat, különben nem csinálja meg helyesen a backup-ot. Ezt leírták tegnap ezen a fórumon. Én létrehoztam és abban a könytárban ahová a mentést csináltam ott van a kérdéses .android_secure.img file is. Igaz, hogy a restore funkciót még nem próbáltam ki, mert most egy jól működő rendszerem van, és nem akaorm nagyon b@szogatni. A mentést is biztonségi, meg kipróbálási okból csináltam. Hogy az a file mire jó azt nem tudom.

Galaxy S2 (LG Optimus One P500 és T-Mobile Pulse után)

(#13010) llaszlo válasza Gloob (#13009) üzenetére

llaszlo
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Majd kiderül, hogy mennyire fontos. :)
Viszont rohadt jól megtanultam hogyan kell firmware-t cserélni. Ami eléggé időigényes és unalmas dolog. :F

(#13011) Eclips21

Eclips21
(tag)

[link] ha jól értem most került elő az 1.5 forráskódja? lehet lassan jön a 2.1 hez is?:D

Pulse, Penge, SGS Szeretem a Cicát :)

(#13012) impalaman válasza Eclips21 (#13011) üzenetére

impalaman
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Az 1.5 forráskódja már rég kint van, a 2.1-ről pedig még nem tudni semmit ilyen ügyben. :)

(#13013) Eclips21

Eclips21
(tag)

jah XD nembaj várjuk a 2.1hez kell a multi touch XD

Pulse, Penge, SGS Szeretem a Cicát :)

(#13014) llaszlo válasza llaszlo (#13010) üzenetére

llaszlo
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Működik. Szóval telepített rendszer alatt nem lehet firmware-t cserélni, mert akkor gebasz van.

(#13015) The IT guy válasza Cs0pi (#13008) üzenetére

The IT guy
(lelkes újonc)

Mindent végigcsináltam ahogy le van írva, csak aztán rebootolom a cuccost, megjelenik az ANDROID logo, és kb. ennyi... a teló nem csinál semmit :/ Se kikapcsolni nem tudom, se semmi...

[ Szerkesztve ]

(#13016) The IT guy

The IT guy
(lelkes újonc)

Néha villan egyet, aztán ennyi .... :F :F :F

(#13017) impalaman válasza The IT guy (#13016) üzenetére

impalaman
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Ez bizony bootloop, wipeolj mindent, aztán flasheld újra a romot.

(#13018) The IT guy válasza impalaman (#13017) üzenetére

The IT guy
(lelkes újonc)

Wipeok közül mindegyiket nyomjam végig?
data
Dalvik
ext partition
battery
rotate?

(#13019) impalaman válasza The IT guy (#13018) üzenetére

impalaman
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

A battery és a rotate nem szükséges.

(#13020) Totyasrác válasza Gloob (#13009) üzenetére

Totyasrác
(kvázi-tag)

Szia!

Megcsináltam a könyvtárat (.android_secure) az SD gyökerében, csináltattam vele egy Backupot, aztán töküres továbbra is a folder :Y

Ilyenkor mizu?! :(

(Restore nem kell egyelőre, lehet este játszom vele egyet...)

Totyasrác / T-Mobile FLB v1.7 / ZTE Blade MCR r4 :D

(#13021) Gloob válasza Totyasrác (#13020) üzenetére

Gloob
(fanatikus tag)

Szia
Az a könyvtár az nekem is teljesen üres. Van a kártyán egy Clockworkmod könyvtár abban van egy Backup. Ott van a mentés könyvtára. Ennyit tudok róla. Restore-t még én sem csináltam, csak próba, meg biztonsági okokból mentettem. Talán lesz olyan aki már használta is a restore funkciót és az többet tud róla.

[ Szerkesztve ]

(#13022) Totyasrác válasza Gloob (#13021) üzenetére

Totyasrác
(kvázi-tag)

Megkérdeztem Modacon, flib válasza (ő szokott Koush-sal kommunikálni, illetve ő kérte a Pulse supportot is :D):

".android_secure is only used when an app has been installed with the copy protection bit enabled I believe."

Totyasrác / T-Mobile FLB v1.7 / ZTE Blade MCR r4 :D

(#13023) VGR

VGR
(kvázi-tag)

llaszlo! Home appok közt hogyan lehet váltani lcr 2.1-ben?

http://droidground.blogspot.com/

(#13024) CoolBoy323 válasza VGR (#13023) üzenetére

CoolBoy323
(PH! addikt)
LOGOUT blog

home switcher

Hirdetésem: http://href.hu/x/ea2j (Riasztók és egyéb biztonságtechnika berendezések...)

(#13025) Gloob válasza Totyasrác (#13022) üzenetére

Gloob
(fanatikus tag)

Oké, de ezt valaki pontosan lefordíthatná. Én valami olyasmit veszek ki belőle, hogy az .android_secure -t csak akor kell használni, ha másolásvédett app van telepítve. Viszont anélkül meg nem csinálja meg a backup-ot. Bár lehet, sőt valószínű, hogy nem jól értem.

[ Szerkesztve ]

(#13026) llaszlo válasza Gloob (#13025) üzenetére

llaszlo
(PH! addikt)
LOGOUT blog

"A Clockwork-nál a BackUp előtt létre kell hozni a kártyán kézzel a .android_secure könytárat, különben nem csinálja meg helyesen a backup-ot"

"Majd kiderül, hogy mennyire fontos.
Működik. Szóval telepített rendszer alatt nem lehet firmware-t cserélni, mert akkor gebasz van."

[ Szerkesztve ]

(#13027) Gloob válasza llaszlo (#13026) üzenetére

Gloob
(fanatikus tag)

Szia
Laci ne haragudj, de ezt a válaszodat nem értem egészen. Szóval Te használtad ezt a fajta backup-ot, és működött rendesen? Vagy mit akartál ezzel írni? Ezt a válaszodat számomra már olvastam. Akkor megértettem, de most erre a kérdésemre nem értem mit akarsz ezzel mondani. Bár lehet, hogy csak nekem nehéz a felfogásom.
Szerk.: No utólag szerkesztetted miközben én a választ írtam már. Tudom erre a Neked szánt írásomra válaszoltál ezzel. De most erre a kérdésre.... Lefordítanád pontosan Totyasrác angol nyelvű válaszát?

[ Szerkesztve ]

(#13028) llaszlo válasza Gloob (#13027) üzenetére

llaszlo
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Te már lefordítottad. :)

(#13029) The IT guy

The IT guy
(lelkes újonc)

DMC-ROM 2.1 r7 -t raktam fel, rá az SP1-es T-mobile-os kernelt... (a svédet pont a kompatibilitási problémák miatt nem akartam....)
Mindent beállítottam, elindítom a WiFit... reboot... és újra reboot, és végtelensok reboot :(((

Most majd az llaszlo féle LCR 2.1-et szeretném kipróbálni... csak valamiért nem műxik a link, ahol a rom van fent...

(#13030) CoolBoy323 válasza The IT guy (#13029) üzenetére

CoolBoy323
(PH! addikt)
LOGOUT blog

vmit nagyon elbaltáztál!!

rom telepítési leírást lásd a blogomban!!!

Hirdetésem: http://href.hu/x/ea2j (Riasztók és egyéb biztonságtechnika berendezések...)

(#13031) impalaman válasza The IT guy (#13029) üzenetére

impalaman
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Működnie kell, még nem kaptam ilyesfajta visszajelzést senkitől, pedig egypáran már letöltötték a romot és a frissítést is.

(#13032) llaszlo válasza The IT guy (#13029) üzenetére

llaszlo
(PH! addikt)
LOGOUT blog

"...csak valamiért nem műxik a link, ahol a rom van fent..."

A linkkel semmi gond nincs.

(#13033) The IT guy válasza llaszlo (#13032) üzenetére

The IT guy
(lelkes újonc)

Már egy ideje próbálgatom, de az alábbi üzenetet kapom:

A(z) ddl3.data.hu helyen lévő kiszolgáló túl hosszú ideig nem válaszol. :(

(#13034) The IT guy válasza CoolBoy323 (#13030) üzenetére

The IT guy
(lelkes újonc)

Köszönöm a linket! Megpróbálom még1szer reggel az egészet... :K

(#13035) impalaman válasza The IT guy (#13033) üzenetére

impalaman
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Kipróbáltam, nálam teljesen jó, rákattintok a letöltés indítása feliratra és már tölti is. Nálad lesz valami hiba.

(#13036) The IT guy válasza impalaman (#13035) üzenetére

The IT guy
(lelkes újonc)

hm... nem értem, hogy miért nem akarja az igazságot... Tűzrókával és Explorerrel is próbáltam, de semmi :/

(#13037) akos727

akos727
(senior tag)

Laci nagyon lassan jön le a romod a data.hu-rol :'(

(#13038) Tharagul

Tharagul
(újonc)

Sziasztok. Régóta bújom a Pulse-os témákat, főleg itt. De még mindíg nem tiszta minden.
Amikor megvettem a készüléket, 1.5 (vagy melyik android volt rajta). Majd amikor megjelent, felpakoltam rá a 2.1-et. Semmi bajom a telóval, lehet jó példányt fogtam ki (kopp-kopp-kopp). Múltkor root-olni szerettem volna, de nem figyeltem, hogy jól lefutott-e a dolog, így kb 3-szor nyomtam neki a rootolást, feketeképernyő, csá... Aztán gyári 2.1 vissza. Na most pár kérdés.
Ez után megszűnt a rootoltság a telefonon?
Továbbá a 2.1 tartalmazza aazt a decemberi frissítést?
És mivel 2.1-em van, melyik verzió számú rootolót kell használnom és melyik Amonra-t?
Plusz Ti biztosan jobban tudjátok, ha ezeket kihámoznátok nekem :S
2.1-update1 ezt nagyjából vágom
Alapsáv vált.: 6383
Kernel: 2.6.29-perf
huawei@localhost #2
Build az.: U8220V100R001C85B815
Utolsó kérdés, akkor neke konkrétan mi van fent, mi kell nekem ahhoz, hogy root és custom rom :)
Bocsánat, hogy hosszú lett, nem vagyok értetlen, sem láma a témához, de egy-két dolog elbizonytalanított.

Tharagul

(#13039) OII válasza Tharagul (#13038) üzenetére

OII
(újonc)

Én meg azt kérdezném Tőled, hogy összességében mennyivel lett használhatóbb az 1.5 gyári után a 2.1 gyári?

(#13040) JoHnni

JoHnni
(senior tag)

mostanában nem tapasztaltatok sms problémát? Tegnap biztosan nem kaptam meg egyet flb 1.1el :(

...:''[*\www.alfaamore.hu/*]'' :...

(#13041) rum-cajsz válasza JoHnni (#13040) üzenetére

rum-cajsz
(őstag)
LOGOUT blog

Nekem is pont ez a gondom, a banktól nem érkeznek meg az sms-ek. Mástol viszont igen.

════════════════════════════════════════════════════ Ubuntu Linux 12.04/Atrix: Nottachtrix 1.2.3./Atrix Lapdock: webtop2sd 2.0.1

(#13042) Watt25 válasza JoHnni (#13040) üzenetére

Watt25
(senior tag)

Én éppen most jártam megint úgy, hogy azt írta ki, hogy megtelt az üzenetmemória, pedig a /data partición volt csak kevés a hely (6,9MB). Miután letöröltem 1-2 programot, megjött az SMS.
Nevetséges.

Ingyenes navigáció: http://waze.hu/

(#13043) Tharagul válasza OII (#13039) üzenetére

Tharagul
(újonc)

A telefon sebességével előtte sem volt bajom, Simbianról váltottam... Sokan írtak különböző hibákat, amik vagy eltűntek a 2.1-el, vagy éppenséggel nem javultak. Nálam nem volt még probléma, hallok mindenkit, mindenki hall. Igazából nem is néztem nagyon a különbséget a két verzió között :s Ártani nem árt szvsz. Az 1.5-öt nem használtam sokáig. Viszont magyar lett a teló nyelve, ennek örültem, nagyon kevés elírás van benne, egyáltalán nem zavaró. Talán a memória kezelés mintha jobb lenne picit, de hát a Pulse memóriáját nézve... szinte semmiből semmi az semmi. Hely kevesebb lesz a telón, úgy emlékszem. Ezért vadászok valami kigyomlált konyhai cuccra. GPS tökéletesen működik nálam (múltkor vmi Compass progival pár perc alatt talált 8 műholdat, Wifi pillanatok alatt talál hálót, ha van és azonnal csatlakozik is. Néha, ha sokat csesztetem a telefont (pl.: múltkor pár órát Zenoniáztam) random újraindult a telefon. De meleg is volt a hátulja, szerintem dolgozott erősen. De egyik sem olyan zavaró. A köv. telefonomig, nekem ő a tökéletes :D

(#13044) CoolBoy323 válasza JoHnni (#13040) üzenetére

CoolBoy323
(PH! addikt)
LOGOUT blog

de, én is tudok nem megkapott sms-ről :(

nincs mit tenni... :O (én a bankos smseket eddig mind megkaptam tudtommal :D)

@Tharagul: használd a blogomon lévő leírást custom rom telepítéséhez!

(#13045) JoHnni válasza CoolBoy323 (#13044) üzenetére

JoHnni
(senior tag)

Akinek sms problémája van milyen romot használ? Flb 1.2 Tre kernelesnél is jelentkezik ez a hiba?

...:''[*\www.alfaamore.hu/*]'' :...

(#13046) CoolBoy323 válasza JoHnni (#13045) üzenetére

CoolBoy323
(PH! addikt)
LOGOUT blog

mindegyiknél :)

(#13047) Tharagul válasza CoolBoy323 (#13044) üzenetére

Tharagul
(újonc)

Kösz, ha hétvégén lesz időm, szerintem bepróbálom :R

[ Szerkesztve ]

(#13048) CoolBoy323 válasza Tharagul (#13047) üzenetére

CoolBoy323
(PH! addikt)
LOGOUT blog

bátran ajánlom ;)

musthave dolog :)))

(#13049) NPeete válasza Tharagul (#13038) üzenetére

NPeete
(kvázi-tag)

Hali! Röviden kb. annyi a válasz, hogy NEM KELL külön rootolni már, csak azzal kezdeni az egészet, hogy az amon-ra-t (legfrissebb, vmi 1.5.2, de nem tudom pontosan) felrakni, wipeolni, aztán mehet bármilyen custom rom.

(#13050) Tharagul válasza NPeete (#13049) üzenetére

Tharagul
(újonc)

Na ez így már megint jobban hangzik :DD
Melyik az a ROM, ami nincs tele programokka, megy az SD-re telepítés és látványosan gyors is? :B
Am az lehetet a baj, hogy én a rootolást 1.1-essel csináltam, mert össze-vissza olvastam mindent. De ha nem kell külön rootolni, az csak jó. Az 1.5.2-es Amon meg már ott figyel a gépen és vár :DDD

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.