Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#10001) JoHnni válasza szente (#9996) üzenetére

JoHnni
(senior tag)

milyen romot használsz, hogy mutatja a frissítéseket?

llaszlo: Neked mutatja a frissítést csak nem tudod letölteni? Épp most néztem meg pl a LauncherPro-t, marketem szerint 0.4.1-es verzió a legfrissebb, androlib szerint meg 0.4.2 :F

...:''[*\www.alfaamore.hu/*]'' :...

(#10002) janez válasza janez (#10000) üzenetére

janez
(tag)
LOGOUT blog

Megoldottam. Rá kellett flashelni [ezt] a rendszerre.

[ Szerkesztve ]

Desktop:IBM ThinkCentre,Palmtop:Samsung Galaxy Ace,Laptop: -

(#10003) drachos válasza drachos (#9993) üzenetére

drachos
(tag)

Rákerestem neten, és elég gáz, úgy tűnik a google-nál van valami :O ráadásul elég régóta fennáll ez a probléma, és még mindig nem csinálták meg, azért ez érdekes.
Nem tudok letölteni marketről.... most van egy csupasz 2.1 pulse-om, tele a t-mobile szemeteivel. Asszem jöhet a ROM csere, hátha megoldja a letöltési gondomat is.
Viszont egyes helyeken olvastam olyat, hogy kell valami backup image-t csinálni, hogy vissza lehessen állítani, máshol meg azt írták, hogy elég ha T oldaláról visszarakom eredeti rom-ot esetleges gariztatáskor, nem kell semmiféle backup. Most kinek higgyek? :F

[ Szerkesztve ]

(#10004) llaszlo válasza JoHnni (#10001) üzenetére

llaszlo
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nekem is a 0.4.1 van fent és az appbrainnél ott vannak a frissítések, de a marketen nem találom meg.

A Market cache-t hol lehet törölni? Ha jól emlékszem az 1.5-nél ott volt az Alkalmazásoknál, de most nincs ott az alkalmazások között.

RMB R7B ROM van fent.

2012: A PH-n csak akkor írhatod le a véleményed, hogy ha az Apple-t szidod vagy a droidot/samut isteníted. Ha leszólod a droidot/samut esetleg kiállsz az Apple mellett akkor nagy eséllyel bant kapsz.

(#10005) JoHnni válasza llaszlo (#10004) üzenetére

JoHnni
(senior tag)

Elméletileg ugyanott lehet törölni mint 1.5alatt, most már nekem sem szerepel az alkalmazások között a market:S Feltett nem olyan rég vmi frissítést és akkor szerepelt, most pedig kipróbáltam, hogy változik e vmi ha cache-t majd a frissítést törlöm, de minden maradt ugyanúgy:S Én a Paul féle romot használom, sajnos egyre több apró bug jön elő, most pl a ram is elfogyott, 102óra uptime után átlag 20-25mb marad

(#10006) Mattheo válasza llaszlo (#9998) üzenetére

Mattheo
(kvázi-tag)

eris market fix-et próbáltad?

(#10007) llaszlo válasza llaszlo (#10004) üzenetére

llaszlo
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Lehet mégsem a Markettel van a gond. Az appbrainnél kiírja a frissítéseket, de a Marketen már nincsenek. Korábban nem tapasztaltam ilyet. Ha csak a Market Downloads-ot nyitom meg ott nincsenek meg a frissítések.
Az appbrain kiírja, hogy LPro 0.4.2 de a marketnél nincs frissítés.
Viszont egyelőre rejtély, hogy miért nem lehet ezeket letölteni.
Titanium backupnál is ez a helyzet.

Az eris-t még nem. De már néztem, most töltöm.

[ Szerkesztve ]

2012: A PH-n csak akkor írhatod le a véleményed, hogy ha az Apple-t szidod vagy a droidot/samut isteníted. Ha leszólod a droidot/samut esetleg kiállsz az Apple mellett akkor nagy eséllyel bant kapsz.

(#10008) CoolBoy323 válasza JoHnni (#10005) üzenetére

CoolBoy323
(PH! addikt)
LOGOUT blog

most is ott kell, csak a nézeten kell változtatni, szűrőknél v hol telepítettre kell menni... úgy szerintem fogja mutatni a marketet is...

de cache-t lehet törölni pl estronggal

Hirdetésem: http://href.hu/x/ea2j (Riasztók és egyéb biztonságtechnika berendezések...)

(#10009) butcher eu

butcher eu
(senior tag)

sziasztok

feltettem az Ndrive-ot. és nem talál műholdat. nem tudjátok mi lehet a bibi?ugyanakkor a google map megtalálja. ja és még egy kérdés az ndrive-hoz kell net kapcsolat? nem ugye?

HP Compaq Presario CQ56-160SH HP Compaq Presario CQ56-110SH, xbox 360 elite, Samsung 32" LCD TV C530 Full HD, T-Mobile Pulse,Huawei IDEOS S7 Slim tablet

(#10010) CoolBoy323 válasza butcher eu (#10009) üzenetére

CoolBoy323
(PH! addikt)
LOGOUT blog

még jó, h ez is 66x le vagyon ide írva :))

ndrive nem működik 2.1 alatt!!! és amúgy nem kell neki net!

Hirdetésem: http://href.hu/x/ea2j (Riasztók és egyéb biztonságtechnika berendezések...)

(#10011) butcher eu válasza CoolBoy323 (#10010) üzenetére

butcher eu
(senior tag)

akkor mit javasolnál helyette? ami el is fér egy egy gigás kártyán?

HP Compaq Presario CQ56-160SH HP Compaq Presario CQ56-110SH, xbox 360 elite, Samsung 32" LCD TV C530 Full HD, T-Mobile Pulse,Huawei IDEOS S7 Slim tablet

(#10012) llaszlo válasza llaszlo (#10007) üzenetére

llaszlo
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Fent van az eris és talán megy, de rohadt lassú a market eddig is ilyen volt. Viszont Paul T-s ROMjával gyors volt. Nekem is akkor kezdődött amikor feltette a frissítést. :(
Néhány frissítést továbbra sem talál meg, pl Handcent sms és a Launcher pro-t és a quick settingset sem.

[ Szerkesztve ]

(#10013) janez válasza llaszlo (#10007) üzenetére

janez
(tag)
LOGOUT blog

Én is tapasztaltam ilyet, de nem foglalkoztam vele, leszedtem máshonnan egy apk csomagot és azt telepítettem. Azért érdekes, hogy egyes dolgokat nem lehet elérni.

(#10014) CoolBoy323 válasza butcher eu (#10011) üzenetére

CoolBoy323
(PH! addikt)
LOGOUT blog

iGO?!

[ Szerkesztve ]

(#10015) llaszlo válasza janez (#10013) üzenetére

llaszlo
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Töröltem a market cache-t és most már gyors. De még mindig nem találja meg a frissítéseket. :( Amit a market downloadsban lát azzal nincs gond azt telepíti, de amit az appbrain talál azokat nem mindet.

(#10016) bucsupeti válasza llaszlo (#9999) üzenetére

bucsupeti
(tag)

LLaci: dehogynem sok köze van a linuxhoz! Nem kimondottan ennek a beállításnak, hanem úgy általában annak hogy mindent be lehet (és kell) állítani és minden úgy működik ahogy be van állítva (többek között az alarm is). Erre gondoltam.
Az User's guide kérdésben természetesen igazad van benne van minden, de én a mellett vagyok hogyha valamit ismerek, tudok és megkérdezik tőlem akkor nem küldöm el hogy inkább olvass, hanem elmondom a választ. De ez már lerágott csont itt ebben a topicban.

(#10017) llaszlo válasza llaszlo (#10015) üzenetére

llaszlo
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nos arra jöttem rá, hogy vannak olyan appok amiket egyáltalán nem lehet látni a marketen:
- HandCent SMS
- LauncherPro
- Quick Settings.

Másnál ezek megjelennek? Milyen ROM-ot használ?

(#10018) janez válasza llaszlo (#10017) üzenetére

janez
(tag)
LOGOUT blog

Most csak egyet néztem, a quick settings-t, ami nincs a marketen pillanatnyilag, pedig onnan telepítettem. Szerintem karbantartás van, frissíteni fogják... vagy nem tudom. Ja RMB R7B. Ez nem fagy le, nem lassul be, mint a Paul féle R15, viszont cserébe nem jó az a2sd, de van 20 megám és 23 appom, ami elég.

[ Szerkesztve ]

(#10019) llaszlo válasza janez (#10018) üzenetére

llaszlo
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Kösz.
Fagy az. Majd meglátod. :) Nekem a Paul féle az nem fagyott és nem volt ilyen gyors az igaz, de legalább volt helyem. :)

[ Szerkesztve ]

(#10020) ATM_automata

ATM_automata
(senior tag)

Újabb érdekesség. Telefon töltőn, BT-s headsettel telefonálok és egyszercsak lebont/megszakad a hívás, mintha letettem volna. Már többször csinálta. (T-s 2.1-es szoft)

Csak úgy...

(#10021) Mattheo válasza llaszlo (#10019) üzenetére

Mattheo
(kvázi-tag)

RBM R7B-t most tettem töltőre, 48 óra után, és volt még 23%.. :D
ez azért fejlődés!

(#10022) akos727

akos727
(senior tag)

Valaki linkeljen egy jó romot amivel megy az apps2sd. Én nem tudok kiigazodni Modacon.
Köszi!

(#10023) CoolBoy323 válasza akos727 (#10022) üzenetére

CoolBoy323
(PH! addikt)
LOGOUT blog

tess.par.

(#10024) pitterr válasza llaszlo (#10017) üzenetére

pitterr
(tag)

Pár nappal ezelőtt írtam, hogy ez a market hibája. Az egész világon egy csomóan nem látják ezeket az appokat (a programok hivatalos weboldalán tömve vannak ezzel a fórumok), meg még ennél többet sem. Én sem látom őket és én is netről szedtem le apk-ban. Grat google!

[ Szerkesztve ]

ZTE Blade + SE Liveview + Logitech Freepulse

(#10025) akos727 válasza CoolBoy323 (#10023) üzenetére

akos727
(senior tag)

Köszi!
Idáig ezt a apps2sd+osat használtam de nemment az apps 2sd viszont alapból 77 mega szabad memoriam volt.

[ Szerkesztve ]

(#10026) JoHnni válasza CoolBoy323 (#10008) üzenetére

JoHnni
(senior tag)

köszi a tippet, így már látom a marketet:)

(#10027) llaszlo válasza pitterr (#10024) üzenetére

llaszlo
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Tudom, olvastam is csak azóta azt hittem, hogy javították, mert volt ami működött. Elég sokáig sz@rakodnak vele. :(

(#10028) llaszlo válasza Mattheo (#10021) üzenetére

llaszlo
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Az akkuval nekem sincs gondom. De az A2SD-t azt megcsinálhatnák.

(#10029) llaszlo válasza akos727 (#10025) üzenetére

llaszlo
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nekem működött az A2SD+. Eddig csak azzal a ROM-mal ment.

[ Szerkesztve ]

(#10030) CoolBoy323

CoolBoy323
(PH! addikt)
LOGOUT blog

első irományom :B

(#10031) CoolBoy323 válasza akos727 (#10025) üzenetére

CoolBoy323
(PH! addikt)
LOGOUT blog

vmit rosszul csinálhattál, mert ezzel tutira megy!

(#10032) llaszlo válasza CoolBoy323 (#10030) üzenetére

llaszlo
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Én inkább azt linkeltem volna, hogy 2.1 főzött ROM telepítés vagy ilyesmi, mert az első irományomból nem derül ki, hogy valami hasznosat takar. Amúgy jó írás. De már nincs ext sérülés, nálam legalábbis már nincs ilyen gond.

[ Szerkesztve ]

(#10033) CoolBoy323 válasza llaszlo (#10032) üzenetére

CoolBoy323
(PH! addikt)
LOGOUT blog

köszönöm az építő kritikát :B

holnap majd rendesen is belinkelem ide :)

erről az extről te olvastál vmit? mert én konkrétan semmit nem találok róla, h most van, v nincs...

(#10034) szente

szente
(senior tag)
LOGOUT blog

gyari t romot hasznalok meg mindig,mert nem tudom telepiteni a recoveryt.talalt frissitest a google mapsra,a live wallpaperemre,meg a task killeremre.csak a live wallpapert frissitettem kivancsisagbol,az felment.luncher prot hasznalok en is,arra nekem sem talalt frissitest,igaz nem tudom melyik verzio van fent.annyira nem mozgat az app frissitgetes...

Vegyé':http://href.hu/x/fnts

(#10035) Gergő_

Gergő_
(őstag)
LOGOUT blog

Tudom láma kérdés!
DE mi van akkor ha a gyári rom felett szeretném átvenni az uralmat. Lehet valahogy rootolni?
Azért hogy le tudjam szedni a sok bizbaszt...
Nagyon kevés a szabad hely...

"...valami soktízezer pénz van ebben, az eladónak egy kartonnal (asszem 6 darab) el kell adnia belőle ahhoz, h az ő saját üveg lekvárja ingyen legyen neki."

(#10036) akos727 válasza CoolBoy323 (#10031) üzenetére

akos727
(senior tag)

Lehet tényleg, hogy ment, most olvasom, hogy amit markettel szedsz le az azt fogja írni hogy a telo memoban van, de közben nem.
Minden esetre most feltettem a OscillationROMR7B-t, nagyontettszik, hogy nem magenta vagy sárga színűek a dolgok hanem zöld. Meglátjuk mit tud ez a rom.

(#10037) llaszlo válasza CoolBoy323 (#10033) üzenetére

llaszlo
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Nem olvastam, csak tapasztalat.

(#10038) CoolBoy323 válasza llaszlo (#10037) üzenetére

CoolBoy323
(PH! addikt)
LOGOUT blog

én amúgy se szoktam kikapcsolni :)
az ébresztő miatt kell, h bekapcsolva legyen a telcsi...

én a vanillával még várnék... mikor lesz már frissítés? :O

(#10039) advocat

advocat
(lelkes újonc)

Egyébként ajánlom figyelmetekbe a PDANet nevű alkalmazást... kábelem keresztül tökéletesen megosztja a netet a laptoppal :)
Egy másik program, ami nekem nagyon hasznos az a RunKeeper nevű progi, futáshoz használom kiírja az átlagsebességet, a megtett távot, térképen mutatja az útvonalat stb., szóval nagyon profi kis program.

Egyébként egy-két egyszerűbb játékot ajánlhatnátok, időelütésre, ilyen Paper Toss szintűeket :D

(#10040) oliver009 válasza JoHnni (#10001) üzenetére

oliver009
(újonc)

hali!!!!

olyan problémám lett a 2.1 felrakáa után hogy telefonálás közben a hang nagyon halk alig hallom:S....modaco 1.7 alatt semmi gondom nem volt néha még hangos is volt.....de viszont most egyszerüen nem tudok telefonálni.....fölraktam az RMB-t jó reményekkel de nem változott a probléma:S....valaki tudna esetlek valami megoldást mondani???mert ha nem sikerül megoldani ez kb kuka,vagy ha valaki megtudja mondani hog ylehet visszavarázsolni az 1.5 ös szoftot rá akkor azt is megköszönném!!!!!
és ha úgy megoldható a visszavarázslása az 1.5 nek hogy nandroid backup-al akkor valaki küldjön egyet ha tud!!!!

válaszokat előre is köszönöm!!!!

[ Szerkesztve ]

(#10041) llaszlo válasza oliver009 (#10040) üzenetére

llaszlo
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Hangerő gomb "+" irányba történő megnyomása. És RTFM.

[ Szerkesztve ]

(#10043) bounty123

bounty123
(fanatikus tag)

Fibblesan nevű modaco-s srác összedobott egy elég korrekt vanilla romot, minden fix/tweak/képesség bennevan úgy nézem. Még egy működő forgatható gallery 3d is.
[link]

(#10044) szaboknak válasza bounty123 (#10043) üzenetére

szaboknak
(tag)

hogyan tudom azt megoldani,hogy ne tegye fel a 3d galery-t mert a modacosból sem tudom eltávolitani.
mi történik ha törlöm az app mappából?

Samsung Galaxy Mini+Huawei u8500

(#10045) janez válasza bounty123 (#10043) üzenetére

janez
(tag)
LOGOUT blog

Itt is fennáll az a2sd-s probléma. A vojsz szörcs helyett tehetett volna bele valami értelmesebbet. Amúgy nem lenne rossz.

Szaboknak írta: "mi történik ha törlöm az app mappából?" Akkor eltűnik a rendszerből. A .odex-szel együtt töröld és a dalvik cache-ből is, ha jelen van.

[ Szerkesztve ]

(#10046) janez válasza Gergő_ (#10035) üzenetére

janez
(tag)
LOGOUT blog

Próbáld meg [ezt]. Asszem csak a /data mappából (partícióról) van értelme törölgetni, hogy felszabadítható helyed legyen.

(#10047) szaboknak válasza janez (#10045) üzenetére

szaboknak
(tag)

a rootexplore látja de nem engedi törölni.

Samsung Galaxy Mini+Huawei u8500

(#10048) janez válasza szaboknak (#10047) üzenetére

janez
(tag)
LOGOUT blog

Olyan nincs, hogy nem engedi. Válts át "Mount R/W"-ről "Mount R/O"-ra.

(#10049) Watt25 válasza janez (#10048) üzenetére

Watt25
(senior tag)

Nem pont fordítva? :)

Ingyenes navigáció: http://waze.hu/

(#10050) janez válasza Watt25 (#10049) üzenetére

janez
(tag)
LOGOUT blog

De,De... :)

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.