Na jó, visszavonom, hogy bárkinek bármikor rendbe tudnám hozni a Pulse-át. (Mármint szoftver szempontból.) Egyszerűen valóban nem teljesen determinisztikus a működése ennek a csodának. Most egyértelműen megtapasztaltam azt, amit eddig is sejtettem ezzel a fekete-fehér OpenGL problémával. Nem ROM függő! Megmagyarázhatatlan a dolog.
A következő történt:
Eddig ugyebár origi UK T-Mobile verziót használtam. A tesztalany természetesen az NFS Shift és a Waze. A kép fekete-fehér mindkét esetben.
Múltkor már kipróbáltam Impalaman ROM-ját, ahol a Waze már jó volt, de az NFS még mindig nem. Ez után visszaraktam a backup-olt T-Mobile ROM-ot. A Waze azonban most már nem volt Fekete-fehér! (Ismét kiemelném, hogy nem nulláról telepítettem újra a T-Mobile-os ROM-ot, hanem nandroid restore-t csináltam!) Már ez fura volt.
Szóval Waze jó, NFS fekete-fehér. Így elvoltam egy ideig, és tegnap rászántam magam megint Impalaman ROM-jára.
Eredmény: NFS Shift és Waze is jó. Oké, mondom magamnak, tök jó, minden megy, és még a MobileTV-re is találtam megoldást (mindjárt megírom azt is).
A MobileTV megoldásához azonban még vissza kellett töltenem a tegnap nandroid backup-olt T-Mobile ROM-omat. A megérzésem miatt csináltam még egy tesztet az NFS-sel. Szerintetek? Igen, most működik!
Ebben az a rossz, hogy semmilyen szabályosság nincs benne. Csinálok egy backup-ot egy ROM-ról, amiben nem jó, feltöltök egy másik ROM-ot, amivel működik, aztán visszarakom az előző ROM-ot és aztán már ott is működik. (De ugyebár ugyanezt csináltam végig 3 hete is, és akkor meg nem működött.)
Szóval, ez a telefon egy X-akta...
[ Szerkesztve ]
Ingyenes navigáció: http://waze.hu/