Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#951) laccy88 válasza kingabo (#950) üzenetére

laccy88
(fanatikus tag)

hello!
Én nem igazán vettem észre, hogy lassú lenne. Bár 6.1-est még nem próbáltam, de a 6.0-nál fényévekkel gyorsabb. A lezárás/feloldás hangot nem tudom, mivel kiiktattam, s2u2 forever :D
Hogy érted azt, hogy a mechanika segítségével? Arra gondolsz, hogy kb félúttól magától kilöki? Ha kézzel tolod lassan, akkor soha sem kapcsol ki?

engem az érdekelne, erre a rom-ra sikerült valakinek 3d driver-t raknia? Mert nálam nem működik.

[ Szerkesztve ]

laci

(#952) kingabo válasza laccy88 (#951) üzenetére

kingabo
(őstag)

Nekem elötte ez a rom volt [link], a fentebb említett helyeken egyértelműen gyorsabb volt. A kijelző elforgatása rettentően lassú ezen a romon. Azon 1-2 sec volt, ezen 5-6sec ÉRZETRE. :(((
Jaja s2u2-t használok én is nagyon régóta s2p-vel, csak még nem jutottam oda, hogy feltegyem. :B
"Arra gondolsz, hogy kb félúttól magától kilöki?"
Igen erre. :K

"Ha kézzel tolod lassan, akkor soha sem kapcsol ki?"
A fenti félúttól magától kilöki módszerrel 10ből kb 7* kikapcsol, a kézi megoldással 10ből 0 volt eddig.

3d driver: na igen a hozzáállása ehhez a htc-nek kritikán aluli. :(((
szerk: most néztem a rom "oldalát" és elvileg van benne 3d driver. Itt egy teszter cucc hozzá (szintén onnan): [link]

[ Szerkesztve ]

(#953) laccy88 válasza kingabo (#952) üzenetére

laccy88
(fanatikus tag)

az a helyzet, hogy ez az újabb rom verzió, ami tartalmazza a 3d-t pár napja jött ki, én meg múlt 7végén flash-eltem a gépet. :((( Ezért lenne jó, ha a főző segítene, hogy az előző(általam használt) romra hogy tudom alkalmazni a 3d driver-t, mert amit feltelepítettem az ezen a romon nem működik :F és nincs kedvem újra flash-elni. :(

Nálam szét/összecsúsztatáskor a képernyőforgatás szintén 1-2 másodperc alatt megoldódik.

laci

(#954) kingabo válasza laccy88 (#953) üzenetére

kingabo
(őstag)

Hm, akkor lehet pont ez az új verzió lett sz@r? 1-2 sec után a mostani zavaróan sokat vár a forgatásig, meg a menükben is. (pedig az előző romot sem éreztem gyorsnak)
Én a 3d driverrel eddig egyáltalán nem játszottam mindig benne volt már a romban, ígyy ebben nem tudok segíteni.

Úgy rémlik vagy ebben a topicban vagy itt ajánlottak olyan backup progit, ami többet tud mint a pimbackup (talán a progikat is menti), és frissíthetnél romot különösebb gondok nélkül.

[ Szerkesztve ]

(#955) kingabo válasza kingabo (#950) üzenetére

kingabo
(őstag)

Hmm ez lett a "softkey"-m a softreset-re :DDD

(#956) kingabo válasza kingabo (#949) üzenetére

kingabo
(őstag)

"Ja hogy tudom kikapcsolni a képernyő lezárásakor/feloldásakor hallható hangot? "
A Smart Lock-ban lehet kikapcsolni a Settings/System-en belül. S2u2 felrakása elött itt célszerű mindent kikapcsolni, mert egy "élmény" lesz kilőni a 2 lock screent, ami egymást is fogja...

(#957) kingabo válasza kingabo (#952) üzenetére

kingabo
(őstag)

Feltettem az XDA_UC könyvtár tartalmát és hihetettlenül felgyorsult a kaiser. :)

(#958) laccy88 válasza kingabo (#957) üzenetére

laccy88
(fanatikus tag)

na így már oké. :D sok ilyan dolog van ott, amiről nem tudom mi :P

laci

(#959) laccy88

laccy88
(fanatikus tag)

annak mi lehet az oka, hogy 1 napja már folyamatosan kapcsolódva van a kaiserem Edge kapcsolattal.(T-Mobile GPRS (EDGE) Connected) Vagyis fent a térerő jelző csíkok felett ott az E betű.

laci

(#960) laccy88 válasza kingabo (#954) üzenetére

laccy88
(fanatikus tag)

Az SPB Backup progi jó, menti az egész fájlrendszert, registry-t, mindent. Viszont, ha én az új rendszer regisztrációs adatbázisát lecserélem a mentettre, abból nem lehetnek kavarodások???

laci

(#961) kaller1 válasza laccy88 (#960) üzenetére

kaller1
(HARDVERAPRÓD)
LOGOUT blog

Csak olyan rendszerre tedd vissza a mentést, amilyenről készült. ;)

Kínai WinMo és Android alapú készülékek tesztje a logout blogomban, ha kíváncsi vagy , lesd meg. :) # Logout Díj 2010 Legjobb teszt: i-mate SPL - ismeretlen ismerős by kaller1 :) #

(#962) laccy88 válasza kaller1 (#961) üzenetére

laccy88
(fanatikus tag)

hát a rendszert ugyanaz készítette, csak 1 verziószámban tér el

laci

(#963) kaller1 válasza laccy88 (#962) üzenetére

kaller1
(HARDVERAPRÓD)
LOGOUT blog

Te tudod, próbálkozzál. :D

Kínai WinMo és Android alapú készülékek tesztje a logout blogomban, ha kíváncsi vagy , lesd meg. :) # Logout Díj 2010 Legjobb teszt: i-mate SPL - ismeretlen ismerős by kaller1 :) #

(#964) kingabo válasza laccy88 (#958) üzenetére

kingabo
(őstag)

Nem lehet pont ez kell Neked is? :U

Azaz E nem azt mondja meg, hogy ahol vagy ott milyen lefedettség van éppen?

Sztem ez olyan mintha win újra rakás elött csinálnál egy backup-ot. Ha meg valami nem jó, akkor meg vissza tudsz térni a régi romhoz.

(#965) laccy88 válasza kingabo (#964) üzenetére

laccy88
(fanatikus tag)

az az E amire te gondolsz, egy külön piktogramm, a térerő jel mellett, igen az a lefedettséget jelzi. Az is jelen van, és mellette a térerőnél is a kis E betű, ami azt jelzi épp használom az Edge adatátvitelt. CSak az az érdekes, hogy kb 3 Ft az egyenlegem :DD Na mind1. Amúgy most restart óta nincs ott.

A backup-pal meg igazad lehet. Mindjárt rápróbálok, ha lejön az új verzió.

[ Szerkesztve ]

laci

(#966) laccy88

laccy88
(fanatikus tag)

új rom telepítve, most "restore"
Szurkoljatok :B

laci

(#967) laccy88 válasza laccy88 (#966) üzenetére

laccy88
(fanatikus tag)

valamiért nem jelentkezik fel a t-mobile hálózatba, felismeri a sim-et csak nincs hálózat :O

laci

(#968) kaller1 válasza laccy88 (#967) üzenetére

kaller1
(HARDVERAPRÓD)
LOGOUT blog

Pffff...én szóltam. :U

(#969) laccy88 válasza kingabo (#964) üzenetére

laccy88
(fanatikus tag)

kingabo, te T-mobile-os vagy? milyen radio romot használsz???

laci

(#970) kingabo válasza laccy88 (#969) üzenetére

kingabo
(őstag)

Igen. Elvileg nem számíthat, de nincs pin beállítva. Ez a rádió van fenn: 1.70.19.09 (rádió romok)

(#971) laccy88 válasza kingabo (#970) üzenetére

laccy88
(fanatikus tag)

nekem se kér pin-t. ugyanez a rom-om. Most újra flash-eltem, felismerte a sim-et, be is jelentkezik a hálózatra. Ugyan ha visszaállítom a backup-ot, megint megzakkan-e...mindjárt kiderül

[ Szerkesztve ]

laci

(#972) kingabo válasza laccy88 (#971) üzenetére

kingabo
(őstag)

"Most újra flash-eltem, felismerte a sim-et, be is jelentkezik a hálózatra"
Ez lett volna következő kérdésem. :DDD

szerk: őstag lettem :))

[ Szerkesztve ]

(#973) laccy88 válasza kingabo (#972) üzenetére

laccy88
(fanatikus tag)

visszaállítottam a dolgokat, reset, és jó. Még 1 reset, és ha most is jó, örülök.
Azért érdekelne, a kontaktjaimat miért nem állította vissza

laci

(#974) laccy88 válasza laccy88 (#973) üzenetére

laccy88
(fanatikus tag)

hát úgy néz ki eddig, minden rendben ;) kontaktjaim is megvannak :))

laci

(#975) kingabo válasza laccy88 (#974) üzenetére

kingabo
(őstag)

Mennyi volt 1-1,5h az áttérés? :DDD

(#976) laccy88 válasza kingabo (#975) üzenetére

laccy88
(fanatikus tag)

dehogy is, még mindig tart :P

amiért annyira érdekelt volna ez a 3d-s cucc az a touchflo 3d, ami ezen a rom-on se működik :C :O

[ Szerkesztve ]

laci

(#977) kingabo válasza laccy88 (#976) üzenetére

kingabo
(őstag)

"amiért annyira érdekelt volna ez a 3d-s cucc az a touchflo 3d"
Valahol azt olvastam, hogy baromi lassú, pedig engem is érdekelt volna. :U

(#978) laccy88

laccy88
(fanatikus tag)

mondjatok már 1 jó 3d gyorsítós játékot, amivel le tudnám tesztelni a gépet :DDD
COD 2 (amelyik úgy néz ki majdnem mint pc-n) nem indul, pedig 6.0-án futott, bár kicsit lassú volt.
Quake3(kitudja milyen verzió) szintén nem indul :F

laci

(#979) kingabo

kingabo
(őstag)

Hát ez az új hihetetlen! 1 nap alatt leszívta az akkut úgy hogy használva sem volt.(nem futott semmi sem a háttérben) :Y A régivel ment 2 napot zenehallgatással. :K

(#978) laccy88: itt ajánlottam egy testert azzal nézted? Quake 1, 2-t probáltad?

[ Szerkesztve ]

(#980) laccy88 válasza kingabo (#979) üzenetére

laccy88
(fanatikus tag)

hát nekem eddig úgy néz ki, az akku ugyanúgy bírja, tegnap este levettem a pc-ről(100%) most 81%on van, úgy hogy pár percet wifiztem is rajta.
A tesztert próbáltam, az működik. Quake 1-2t nem, de ki fogom :DDD

laci

(#981) kingabo

kingabo
(őstag)

A mai nyűgom: nem küldi el híváskor a számom. Természetesen akadt is belőle kellemetlenség. :W De beállítottam, szal már ez sem lesz gond. :N

(#982) kaller1 válasza laccy88 (#978) üzenetére

kaller1
(HARDVERAPRÓD)
LOGOUT blog

psx emuláror+tomb rider páros:)

(#983) kingabo

kingabo
(őstag)

Egy kamera kezelő progit tud valaki ajánlani? Nagyon kellemes a kamera gomb megnyomásakor előjövő üzenet: " 'Camera' is not a valid Pocket Pc application"

(#984) laccy88 válasza kingabo (#983) üzenetére

laccy88
(fanatikus tag)

Én a következő párost használom:
Nadavi_HTC_Camera_5_0_4_2915_00_NEW_HTC_FIX
HTC.Album.1.0.1030.720

link

Esetleg még próbáld meg az Ateksoft Coolcamera nevű progiját. Bár most a weboldaluk nem üzemel.

laci

(#985) kingabo válasza laccy88 (#984) üzenetére

kingabo
(őstag)

Köszi! Most hogy mondod eszembe jutott, hogy fenn is van a cab a memkártyán. :DDD

(#986) laccy88

laccy88
(fanatikus tag)

na azthiszem felrakok egy gyári 6.1-es romot, mert ezzel nekem sok a gond.

laci

(#987) laccy88 válasza laccy88 (#986) üzenetére

laccy88
(fanatikus tag)

na hát egy egész nap kínlódás után! kész. Azt szeretném kérdezni, milyen szoftveres billentyűzet van integrálva abba a 6.5ös romba? mert az jó volt :K

laci

(#988) C.Brigante

C.Brigante
(PH! addikt)

helló

Hétfőn veszek egy kaisert, kérdésem az lenne, hogy a függetlenítés miként zajlik ennél a készüléknél? Elötte Diamondom volt azt turbo simmel használtam, ehhez viszont nehezebb szerezni, vagy esetleg szoftveres unlockolás? Xda-n olvastam róla, ti melyiket ajánljátok?

uɐqoɔsǝʇ ɐ ʇǝʇǝznʎʇuǝllıq ʞǝzsǝʌ ɯǝu ʇǝqqoʇ / Stock LPF

(#989) kingabo válasza C.Brigante (#988) üzenetére

kingabo
(őstag)

Xda-n én úgy láttam, hogy elég feltelepíteni egy cab filet ami megoldja, ill a turbosim sztem ezzel is működik.

(#990) C.Brigante válasza kingabo (#989) üzenetére

C.Brigante
(PH! addikt)

kérdeztem egy srácot aki régóta turbókkal foglalkozik, azt mondja nem jó a kaiserbe ami neki van... melyik ez a progi egyébként?

(#991) kingabo válasza C.Brigante (#990) üzenetére

kingabo
(őstag)

De jó, 1 éve direkt rákérdeztem valakinél és azt mondta simán működik... Aztán nem volt rá szükségem.
Itt láttam egy sim unlockert: [link], nem probáltam, de sokan azt írták hogy működik. :)

(#992) C.Brigante válasza kingabo (#991) üzenetére

C.Brigante
(PH! addikt)

Ugyanitt néztem én is, majd kipróbálom!
egyébként mi a különbség a két kaiser között? a gombokon kívül semmi?
kép1 kép2

(#993) akos727 válasza C.Brigante (#992) üzenetére

akos727
(senior tag)

A másodikat a T-mobile adta ki Mda Vario II néven, de amúgy semmi.

(#994) laccy88 válasza akos727 (#993) üzenetére

laccy88
(fanatikus tag)

pontosabban mda vario III, legalábbis nekem :DD

laci

(#995) C.Brigante válasza akos727 (#993) üzenetére

C.Brigante
(PH! addikt)

igazából csak azt akartam megtudni, hogy a második az jöhetett e ki 6.1-es WM-el? vagy mind 6.0-ás gyárilag?

(#996) t.rudolf válasza laccy88 (#994) üzenetére

t.rudolf
(lelkes újonc)

MDA....tmobile.... :O

"Kurvák gengszterek bízni szeretnék bennetek" "Aki engem b*szogat kapja be a gyógyszerét :) "

(#997) kingabo válasza C.Brigante (#995) üzenetére

kingabo
(őstag)

Az első a gyárilag független HTC Tytn (alias Kaiser), ezt csináltam meg a htc a t-nek, amit MDA Vario III néven árul, t függéssel. A gyári függetlenhez vangyári wm6.1-es rom, a t függőhöz a "legfrissebb" is wm6.0-ás. A gyárira (ha jól tudom) bármilyen, akár főzött kaiser rom felrakható, a t-shez elötte egy hardspl-t kell telepíteni.

[ Szerkesztve ]

(#998) akos727 válasza laccy88 (#994) üzenetére

akos727
(senior tag)

Én is III-mat akartam irni, csak lemaradt egy I.: )

(#999) C.Brigante

C.Brigante
(PH! addikt)

valaki nem dobna a serial számával nekem egy WM 6.1-et ehhez a kotlához? A htc oldal az én serialomra "ne fáradj" hibaüzit dob.. (gondolom mert T-s ez a szar) köszi

(#1000) C.Brigante

C.Brigante
(PH! addikt)

de az is lehet 6.5-öst kellene felraknom. Szóval, a készülék abszolut nem kommunikál USB-n mert megdöglött az usb csatolója (csak delej megy rajta) sd kártyáról tudom csinálni a Hardspl-t?
de most nézem az összes hardspl exe kiterjesztésű.... usb-s kommunikáció nélkül most tehetetlen vagyok?

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.