Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#451) Napfénysüti

Napfénysüti
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Létezik hozzá magyar nyelvű PDF formátumú használati útmutató?
Ha valakinek van ilyen elküldené?

New World. New Thinking. Més que un club! The Power of Dreams! Hattrick csapat: Újbudai revans (578818)

(#452) Oceanus

Oceanus
(lelkes újonc)

Sziasztok!

Egy ilyen készülék beszerzésében gondolkodom és lenne egy pár kérdésem a már tulajokhoz :) Mivel mobilnettel együtt venném ezért az lenne a kérdésem hogy arra van-e valami lehetőség hogy a mobilnet elérést átmenetileg letiltsam, hogyha mondjuk külföldön vagyok és nem szeretném h az időjáráselőrejelző felmásszon netre és szép kis számlát csináljon csak hogy tudjam milyen az idő :D

Köszi előre is a válaszokat!

ÜDV!

Ember tervez, Isten perverz!

(#453) Viktor0610 válasza Oceanus (#452) üzenetére

Viktor0610
(VIP)
LOGOUT blog

Természetesen, letiltható, beállítható, hog ne menjen fel "magától", mikor te nem szeretnéd.

...

(#454) gelencser26

gelencser26
(tag)

Sziasztok!

Én is gondolkodok egy ilyen készülék vásárlásán!
Volt már egy htc hermes-em és annak kb 1 év alatt eléggé kikopott a mechanikája, lötyögött, magától kicsúszott...

Az lenne a kérdésem a régebbi tulajokhoz, hogy ezt a problémát kiküszöbölték már? :R

(#455) bt infó válasza gelencser26 (#454) üzenetére

bt infó
(kvázi-tag)

Nagyon jól teszed ez a gép mostis nagyon erős és teljesen jó minden célra még egy ki skamera is...kár hogy nem egy full érintős ez a tudás mert az telejesen jó lenne+az 1 giga háttértár

[ Szerkesztve ]

A pecsét helye

(#456) runner 125 válasza bt infó (#455) üzenetére

runner 125
(PH! nagyúr)

Számomra nem teljesen tiszta a mondaszerkesztésed..

"..kár hogy nem egy full érintős ez a tudás mert az telejesen jó lenne+az 1 giga háttértár"

Ez alatt mit értesz? :F

gelencser26 Nagyon jó a csúszó mechanikája, volt M700-am is, a 2 összehasonlíthatatlan. :)
Üdv.M

"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!

(#457) bt infó válasza runner 125 (#456) üzenetére

bt infó
(kvázi-tag)

Inkább olyan házba kellet volna tenni mint a nokia 5800

A pecsét helye

(#458) runner 125 válasza bt infó (#457) üzenetére

runner 125
(PH! nagyúr)

..aha, és akkor hol lenne a full qwerty? :F
Üdv.M

"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!

(#459) bt infó válasza runner 125 (#458) üzenetére

bt infó
(kvázi-tag)

virtuális qwerty. Mint a viewty-n

A pecsét helye

(#460) runner 125 válasza bt infó (#459) üzenetére

runner 125
(PH! nagyúr)

lol.
Az ilyen szériáknak pont nem ez az értelme! :)
Üdv.M

(#461) bt infó válasza runner 125 (#460) üzenetére

bt infó
(kvázi-tag)

Nem baj a HD-re alapoznak :)

[ Szerkesztve ]

A pecsét helye

(#462) CivicEsi válasza norbee2244 (#442) üzenetére

CivicEsi
(tag)

NA VÉGRE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Jövő héten pár hónap Omniázás után meglesz a Kaiserem :) :)) :DD :DDD :N ;] :P ;) :B :K :U :C :R

Acer Aspire 6930G-644G32MN, SamsungLe-32B530, 1TB WD My Book essential, D-Link DIR-655, HTC Sensation XE, Xbox360 Gamertag: mikibuza

(#463) runner 125 válasza CivicEsi (#462) üzenetére

runner 125
(PH! nagyúr)

Nem jött be az Omnia?
A sormintákat máskor ne..
Üdv.M

(#464) CivicEsi válasza runner 125 (#463) üzenetére

CivicEsi
(tag)

Nem volt vele gondom, különösebben, de én eredetileg is egy Kaisert akartam, de nem volt jó áron sehol, amit meg el akartam cserélni, nem jött össze.

Acer Aspire 6930G-644G32MN, SamsungLe-32B530, 1TB WD My Book essential, D-Link DIR-655, HTC Sensation XE, Xbox360 Gamertag: mikibuza

(#465) LGabor001

LGabor001
(tag)

Sziasztok
segítséget szeretnék kérni kinéztem 2 készüléket
az egyik az Eten X600 a másik a HTC Kaiser
szerintetek melyiket vegyem meg?
mik a tapasztalatok?

(#466) LGabor001

LGabor001
(tag)

azt megtudjátok mondani h a HTC vagy az ETEN az aki gariba cseréli az előlapot ingyen?
vagy másik márkánál van ez?

(#467) LGabor001

LGabor001
(tag)

minden jó és rossz tapasztalat érdekel
kopás, működés, telefon, Gps része minden

(#468) runner 125 válasza LGabor001 (#467) üzenetére

runner 125
(PH! nagyúr)

Ne viccelj már, jól vagy?
Ha nem tudsz dönteni a 2 közül, legelőször a Milyen PDA-t érdemes venni? c. topikban tedd fel a kérdésed. Most már ne.
..már az X600-ban is szóvá akartam tenni h az egy témáról szóló gondolataidat máskor gyűjtsd össze 1 hsz.-ba! Erre beírod ide is 3-ban.
..illetve nem kell feltenni mindenhol ugyanazt a kérdést(seket) kb. ugyanazok olvassák az egészet. :U
:(((
Üdv.M

[ Szerkesztve ]

(#469) bt infó válasza runner 125 (#468) üzenetére

bt infó
(kvázi-tag)

Valameik Moderátor vagy Házigazda könnyen elkaphatja Hsz gyüjtésén ami a nagy rang elérésére szolgál de majd kiteszik mint 2-t-t

A pecsét helye

(#470) CivicEsi

CivicEsi
(tag)

Megvan végre a Kaiserem, és így egy-két hét együttélést követően, tényleg csak azt tudom mondani, hogy marha jó kis készülék.
Bár az, hogy állítólag lassan tölt, nem lenne önmagában gáz ( mondjuk én ezt a fícsőrt még nem vettem észre, pedig naponta töltöm ), de a ékezetes karakterek hiánya a hardweres billentyűzetről, égy picit idegesitő, de összességében nagyon elégedett vagyok vele.

[ Szerkesztve ]

(#471) Viktor0610 válasza CivicEsi (#470) üzenetére

Viktor0610
(VIP)
LOGOUT blog

Nem hiányoznak azok.... ;)

Írd be a karaktert ékezet nélkül, majd nyomd meg az Fn+szóköz kombinációt -ha kell, többször egymásután- így előhozza a bevitt karakter ékezetes változatait.

...

(#472) CivicEsi válasza Viktor0610 (#471) üzenetére

CivicEsi
(tag)

victor 0610-nek köszönjetően, megtaláltam azt a PDA\Telefont amin nem tudok kivetni valót találni ( a KAISER az )
Köszi Viktor müxik.

(#473) feenty

feenty
(tag)

Üdv mindenkinek!

Nemrégiben végre sikerült megtalálnom az eddigi legjobb PDA-t (számomra).
Viszont akármerre keresgéltem nem találtam megoldást az akadozó videóra (divx, xvid). Én kerestem rosszul, vagy valóban nem született rá semmi megoldás?
Kisebbre konvertálni még nem próbáltam a filmeket, gondolom úgy gond nélkül menne. Milyen bitráta xvid-ben és melyik az felbontás amivel még jól elbír a kütyü és jó minőséget is ad?

" everything that has a begining, has an end " ... E65 > Kaiser > Diamond> Raphael > Dream > Hero > Bravo > Vision > Ace > Pyramid > ? :) :D

(#474) moonman válasza feenty (#473) üzenetére

moonman
(Jómunkásember)

a Core Player legutolsó verziója már egész jól elboldogul a videókkal, de a nagy felbontás betesz neki, ezen nincs mit csodálkozni. sajnos a hardveres 3D gyorsítás - ha van is benne - nincs kihasználva ebben a készülékben.

Sent from my Windows Phone

(#475) feenty válasza moonman (#474) üzenetére

feenty
(tag)

Akkor ha jol értem marad a 320*240 kb. 900kbs-al?
Kár érte. Ezt az egy hibáját leszámítva nagyon jó kis készülék.
Van valamilyen "nem gyári" rom amit ajánlasz hozzá? Vagy te az eredetit használod?

" everything that has a begining, has an end " ... E65 > Kaiser > Diamond> Raphael > Dream > Hero > Bravo > Vision > Ace > Pyramid > ? :) :D

(#476) moonman válasza feenty (#475) üzenetére

moonman
(Jómunkásember)

feltettem rá a hivatalos 6.1 frissítést, de egy hónap múlva repült vissza a stock 6.0.
pedig király a 6.1, de Kaiserrel elrontották vagymi. :F

(#477) feenty válasza moonman (#476) üzenetére

feenty
(tag)

Különböző fórumokról letölthető főzött romokkal nem kísérleteztél?

(#478) moonman válasza feenty (#477) üzenetére

moonman
(Jómunkásember)

de, persze, többet is, de mindegyikkel volt valami. az egyik tele volt szarral, alig maradt hely, teljesen belassult az egész, a másikban semmi nem volt, még Messenger sem, a harmadik meg fagyogatott. úgyhogy visszatettem az eredetit.

(#479) feenty válasza moonman (#478) üzenetére

feenty
(tag)

Én kéztől vásároltam az enyém és már alapból egy főzött rom volt rajta. Nem tudnál dobni egy linket ahonnan le tudok szedni egy original-t?

(#480) runner 125 válasza feenty (#479) üzenetére

runner 125
(PH! nagyúr)

Katt.
Üdv.M

(#481) feenty válasza runner 125 (#480) üzenetére

feenty
(tag)

wow...
Ezer THX!
Valami ilyesmit kerestem, ráadásul azon a fórumon, de ugy tűnik elmentem mellette.
Még egy kérdés: Ezek közül melyiket érdemes felszúrni?
Gondolom a HTC WM6.1 ROMS alattiak közül a legfrissebbet, de biztosra akarok menni.

(#482) runner 125 válasza feenty (#481) üzenetére

runner 125
(PH! nagyúr)

6.0-val használtam én is, nekem bevált.
Üdv.M

(#483) feenty válasza runner 125 (#482) üzenetére

feenty
(tag)

És van valami amire oda kell figyelni rom cserénél? rádió verzió vagy akármi más különlegesség?

(#484) runner 125 válasza feenty (#483) üzenetére

runner 125
(PH! nagyúr)

Semmi különös..

Összekötöd a PC-vel, szinkronizál, majd a letöltött ROM-ot elindítod a PC-n, s követed az utasításokat.

Üdv.M

(#485) feenty válasza runner 125 (#484) üzenetére

feenty
(tag)

OK, nagyon szépen köszönök minden segítséget.
Ügyködtem már pár pda-val, de ez nagyon a szivemhez nőtt, és nem akarok belőle téglát csinálni valami hülyeség miatt :)

(#486) runner 125 válasza feenty (#485) üzenetére

runner 125
(PH! nagyúr)

Szívesen.

A Kaiser nekem az egyik -majd ha nem a legjobb- kombóm volt, bántam is kicsit mikor eladtam. :)

Sok sikert!

Üdv.M

(#487) feenty válasza runner 125 (#486) üzenetére

feenty
(tag)

Tudom hogy nem egy kategória, de nekem leginkább csak az Asus P535-öm volt (hasonló árkategóriában) ami vetekedett vele.

(#488) runner 125 válasza feenty (#487) üzenetére

runner 125
(PH! nagyúr)

Azért a P535 egy kicsit régebbi széria.

64mb RAM, míg Kaiserben 128, illetve a Kaiser procija is erősebb picivel.
..nem beszélve a full qwerty-ről. :)
Üdv.M

(#489) feenty válasza runner 125 (#488) üzenetére

feenty
(tag)

persze, ezekkel tisztában vagyok. én a megelégedettségre gondoltam. viszont a procival kapcsolatban vitáznék. az asus procija nagyon bivaj volt. igaz evett is, de nagyon pörgött

(#490) runner 125 válasza feenty (#489) üzenetére

runner 125
(PH! nagyúr)

A P535 -ben egy 520MHz-es Intel XScale PXA270 cerka van, míg a Kaiser-ben egy 400 MHz-es Qualcomm proci teljesít.
..annó olvastam egy tesztet amelyben egy A701-es Mio-val hasonlították össze. Abban is ugyanez az Intel XScale PXA 270, 520 MHz -es proci van.
A 400-as Qualcomm gyorsabb volt. :K
Üdv.M

(#491) feenty válasza runner 125 (#490) üzenetére

feenty
(tag)

én szintetikus tesztekkel hasonlítottam össze az asus-ét és a kaiserét és ott az asus jött ki győztesen

(#492) runner 125 válasza feenty (#491) üzenetére

runner 125
(PH! nagyúr)

Elhiszem. :)

Nem érdemes túrázni ezen, ha a processzorokat nézzük ~egy szinten teljesítenek.
Üdv.M

(#493) feenty válasza runner 125 (#492) üzenetére

feenty
(tag)

Valóban nem.
S még egy (talán az utolsó) kérdés: Van valamilyen speckós szoftver amit érdemes rá feltenni? (Ami könnyitheti a kezelését(nem mintha nehéz lenne), vagy kijavít bármilyen hibát) :D

(#494) runner 125 válasza feenty (#493) üzenetére

runner 125
(PH! nagyúr)

PDA-imon általában használom az SPB Mobile Shell-t, egész jó/kényelemes felület. Keress rá.
..jah és ha esetleg jobb képet szeretnél a fényképezőtől, tedd fel ezt.
Üdv.M

(#495) feenty válasza runner 125 (#494) üzenetére

feenty
(tag)

Az SPB mobile shell-t használtam eddig az összes pda-amon, de a jelenlegi heggesztett romomban lévő manila 2d jobban bejön. Az SPB terméke valóban nagyon jol kezelhető de ez a manila üti szerintem.
A kamera patch-et viszont köszönöm. Bár ez benne van a mostani rom-ban, de ha visszaállok az eredetire akkor még jól jöhet. THX mégegyszer!

(#496) Pero

Pero
(senior tag)
LOGOUT blog

sziasztok, keresgéltem neten, de sajnos egyenlőre nem találom, kkéne nekem magyarosítás ehhez a telóhoz, ill MDA Vario IIIashoz, mert kezd elegem lenni a t-mobilosból.
illetve ha valaki tud egy jól használható virtuális qwerty-t, annak is örülnék, mert Demokból már elegem van
előre is köszi.

Ui: a használatban lévő ROM-ot lelehet valahogy menteni, hogy esetleg később vissza tudjam tenni? gondoltam kipróbálom a 6.1et vagy egy másik 6.0át, de gari miatt kéne a gyári is.

[ Szerkesztve ]

eladó lehet pár vízhűtéses cuccom, pl HF csatik 12-13as csővekhez meg amit még találk otthon.

(#497) Viktor0610 válasza Pero (#496) üzenetére

Viktor0610
(VIP)
LOGOUT blog

Magyarítást nem igazán fogsz találni, csak általános "magyarító" program van, de az nem fogja a teljes rendszert lefordítani.

Virtuális QWERTY-billentyűzetnek ajánlanám az általam kedvelt PocketCM Keyboardot, egy jól megírt kiosztással pár kattintással előhozhatóak az ékezetes karakterek is.

Az XDA-Developers oldalán biztosan találsz "lementett" hivatalos ROM-verziót is a megszámolatlan sok "főzött" verziók mellett.

[ Szerkesztve ]

...

(#498) kingabo válasza runner 125 (#494) üzenetére

kingabo
(őstag)

Szerintem ezzel jobb képeket lehet csinálni. :K

(#499) Pero válasza Viktor0610 (#497) üzenetére

Pero
(senior tag)
LOGOUT blog

közben sikerült bereglnem a gyárilag kapott virtuális billüzetet, szal az a része ok. a baj az h aa T-mobilos magyarosítás felrak még egy tucat dolgot, pl f-secure meg egy rossz messengert, és ezeket akartam kikerülni, de akkor marad h próbálkozom mahenolni.
olvasgattam h lehet javítani a kamerán, valki megcsinálta már? ill van érdemi változás, vagy jobb, de ugyan úgy semmi extra képminőség az eredmény?

eladó lehet pár vízhűtéses cuccom, pl HF csatik 12-13as csővekhez meg amit még találk otthon.

(#500) kingabo válasza Pero (#499) üzenetére

kingabo
(őstag)

A t-mobilos magyarítás nekem addig volt fenn amíg meg nem találtam, hogy hol törölhetem. Rettentően belassította a gépem. :W Neked a gyári t-s romban van msn messenger, vagy Neked is hiányzik? Nem kötözködés képpen: minek virtuális bill, ha van a kaisernek sajátja?
Én pár hete csináltam tesztképeket a gyári kamera software-rel, a Navidad által készítettel és a htc-s hotfixxel, nekem az utobbival készült képek erződtek a legjobbnak. (a zajszűrő vagy mi csíkozásai teljesen eltüntek, amik nagyon zavartak) A képeket megosztanám, de nem találom őket se a kaiseren se a gépemen. :W

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.