Áááááá... Negativ. Mármint az , hogy negatív tapasztalatom lenne.
Nem pihent nálam sokáig a kicsike, de volt már nálam olyan jónak mondott PDA is amiről egy nap után azt mondtam, hogy a kukában a helye.
A KAISER drágámmal nagyon meg voltam elégedve
, még most is ajánlom mindenkinek aki ebben gondolkodik.
(Negatívum talán csak a már sokszor vitatott video driver probléma volt, de egy kis konvertálgatással ez sem gáz, főleg ha azt is figyelembe veszem, hogy a sokak által istenített iPod Touch [bár ezt nem is tudom miért említem ide*] meg iPhone is csak akkor hajlandó bármilyen videót is lejátszani ha a saját formátumára van konvertálva.)
A gondolat ami maradt inkább amolyan személyes konklúzió: Szép is, jó is, okos is; csak pont arra nem használtam ki amire megvettem. 
Leginkább a full QWERTY volt ami vonzott mert ugye (gondolom egy ilyen fórumon ezért nem leszek megkövezve
) netfüggő (is) vagyok.
De nem használtam ki. Nem a készülék hibájábol, egyszerűen csak így adódott.
Ezért gondoltam, hogy hű is maradok hozzá, meg nem is. Lecseréltem, de maradtam a HTC-nél egy Diamond büszke tulajdonosa formájában (Erről pedig majd egy másik topicban
). ( A KAISER akkuját visszasírom
)
*(talán mert van egy eladó 8 gigás 1 gen-es touch-om) 
" everything that has a begining, has an end " ... E65 > Kaiser > Diamond> Raphael > Dream > Hero > Bravo > Vision > Ace > Pyramid > ? :) :D