Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#501) Pero válasza kingabo (#500) üzenetére

Pero
(senior tag)
LOGOUT blog

aszem van benne gyárilag, de nem lehet használni semmire, én leszedtem külön, és azt használom. most pucoltam le a telefont és érezhetően gyorsabb. lehet én is hagyom angolul, meg nem hiányoznak a T-s dolgok mivel nem vagyok T-s:)

eladó lehet pár vízhűtéses cuccom, pl HF csatik 12-13as csővekhez meg amit még találk otthon.

(#502) runner 125 válasza kingabo (#498) üzenetére

runner 125
(PH! nagyúr)

Ezt nem próbáltam annó, de próbát mindenképpen megér.
Egyébként WM szinten egészen jó kamerája volt a Kaiser-nek.
Üdv.M

"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!

(#503) kingabo válasza Pero (#501) üzenetére

kingabo
(őstag)

Az király, akkor az előző tulaj mégsem eredeti rommal használta (így én sem), mert sehol sem találom a messengert. Tudsz adni egy linket arra amit leszedtél?
A t-s cuccok nekem sem hiányoznak, csak nem tudom hogy lehet leszedni őket, a telepített programoknál nem jelennek meg, a gari miatt meg még nem nagyon túrtam át a rendszert.

@runner 125: magával a kamerával semmi bajom, csak a képekre ráuszít valami szűrőt ami többet ront mint használ. Még azt kéne valahogy megoldani, hogy a fényképeket a htc album nyissa meg, mint a Navidad féle verzióban.

[ Szerkesztve ]

(#504) runner 125 válasza kingabo (#503) üzenetére

runner 125
(PH! nagyúr)

Aha, valami zajszűrő félét nemde? :F
Azok tudnak olyat h már szinte homályba mossa a zajt. :)

Üdv.M

"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!

(#505) Pero válasza kingabo (#503) üzenetére

Pero
(senior tag)
LOGOUT blog

linkkel nem tudok szolgálni max azt is felteszem majd a cd mellé, mert én is az előző tulajtól szereztem be, de ő vmi francia oldalról szedte le.
Ui: virtuális bill azért kell mert 1 ronda sztem a sima gyári, 2 néha jól jön.
már csak vmi használható víruskereső/írtó kéne.és készen is volnék.

Msnnel csak annyi a bajom, h nem engedi kikapcsolni azt, hogy betegye a partnereket a névjegyzékbe, nem engedi kivenni azt a kis pipát

eladó lehet pár vízhűtéses cuccom, pl HF csatik 12-13as csővekhez meg amit még találk otthon.

(#506) Viktor0610 válasza Pero (#505) üzenetére

Viktor0610
(VIP)
LOGOUT blog

Minek víruskereső egy PDA-ra? :F

A harmadik PDA-m fogyasztom, de egyszer nem éreztem még szükségét egy ilyen szoftvernek.

...

(#507) runner 125 válasza Viktor0610 (#506) üzenetére

runner 125
(PH! nagyúr)

Egyáltalán vannak WM-ra íródott vírusok? :F Vagy simán megfertőzheti egy PC-s is? :B
:R
Üdv.M

(#508) Viktor0610 válasza runner 125 (#507) üzenetére

Viktor0610
(VIP)
LOGOUT blog

Első kérdésedre a válasz, vannak, a második kérdésed pedig meg sem hallottam... ;]

...

(#509) kingabo válasza runner 125 (#504) üzenetére

kingabo
(őstag)

Itt egy kép amin nagyon érződik a hatása, pláne ha a képnézegető a monitor felbontására (1280*1024) összenyomja. :W A hotfix letöltő oldaláról: "If you zoom in on a captured photo and notice grainy, maze-like patterns within the image itself (this problem is caused by too much sharpness enhancement being applied in bright-light environments)", vagyis nem zajszűrő, hanem élességet állít rajta, cserébe tele szemeteli. :W

@Pero: akkor mind1. Így már értem a virtuális billentyűzetet, bár nekem sokkal kényelmesebb meg gyorsabb a hardware-sen gépelni...

@Viktor0610, runner 125: egy ok a vírus kergetőre. :W

(#510) Viktor0610 válasza kingabo (#509) üzenetére

Viktor0610
(VIP)
LOGOUT blog

Igen, de a linkelt esetben a számítógépre ártalmas vírust hordozott a PDA, amit ugye egy PDA-ra írt vírusírtó nem feltétlen ismer fel, lévén, az adatbázisa nem arra készült...

Egyébként pedig ezt ki lehet védeni a programok megbízható helyről történő beszerzésével.

...

(#511) kingabo válasza Viktor0610 (#510) üzenetére

kingabo
(őstag)

Hmm, ez igaz!

(#512) runner 125 válasza kingabo (#509) üzenetére

runner 125
(PH! nagyúr)

Úff, ez brutál fos, már bocs.
Enyém ilyet soha nem csinált. :N :U
Üdv.M

(#513) kingabo válasza runner 125 (#512) üzenetére

kingabo
(őstag)

Akkor nem csoda, hogy ki voltam akadva miatta.
Ha lesz időm meg kedvem majd csinálok mind a 3 kamera software-rel képeket.

(#514) runner 125 válasza kingabo (#513) üzenetére

runner 125
(PH! nagyúr)

Rendben, rakjad fel őket ide mindenképpen. :K
Üdv.M

(#515) feenty válasza Pero (#501) üzenetére

feenty
(tag)

UP a Pero usernek! :) :R Köszi a segítséget!

Egyébként nem tudom kit mennyire érdekelnek főzött ROM-ok, én jelenleg egy Garmin DK 10-es rom-ot használok és minden szempontbol nagyon egyben van. Nem fag, nem zabál memóriát, benne van minden ami kellhet, és tökéletesen működik benne a wifi-től kezdve a gps-ig minden. Melegen ajánlom mindenki figyelmébe!

[ Szerkesztve ]

" everything that has a begining, has an end " ... E65 > Kaiser > Diamond> Raphael > Dream > Hero > Bravo > Vision > Ace > Pyramid > ? :) :D

(#516) Pero válasza feenty (#515) üzenetére

Pero
(senior tag)
LOGOUT blog

kísérleteznék Romokkal, csak az a baj hogy a gyárit nem fogom tudni visszatenni akkor ugrik a gari:(

(#517) feenty válasza Pero (#516) üzenetére

feenty
(tag)

Ezt a linket itt kaptam: ROM-ok

Nézz szét, hátha itt van az ami a tieden is rajta van. Hátha szerencséd van és akkor máris kisérletezhetsz.
Meg elvileg a sprite backup-al ami rajta van az egyik cd-n azzal le lehet menteni az aktuális romot.

" everything that has a begining, has an end " ... E65 > Kaiser > Diamond> Raphael > Dream > Hero > Bravo > Vision > Ace > Pyramid > ? :) :D

(#518) kingabo válasza runner 125 (#514) üzenetére

kingabo
(őstag)

Na meglettek a régebben készült képek: eredetivel, Navidad-éval, és hotfix
Tegnap rokonnál csináltam szintén pár képet. A különböző software-ek összekeveredtek ezért hard reseteltem minden váltásnál. (képek nevét is sikerült jól összekeverni)
Makró: eredeti, Nadavi, hotfix
kert kép: eredeti, Nadavi, hotfix

A Nadavi (nekem Navidad rémlett :DDD ) javít a szűrő szemetelésén, a hotfix eltünteti a szemetelést, viszont bejön az általad említett a homályosságba szűrt zaj. :W

[ Szerkesztve ]

(#519) Pero válasza feenty (#517) üzenetére

Pero
(senior tag)
LOGOUT blog

igen miután megcsináltam a képeket megnéztem mik is vannak a lemezeken, csak kicsit parázom a Gari miatt. az oldalt már én is nézegettem. igazából kicsit utána kéne még olvasnom, hogy is kell csinálni, aztán lehet megpróbálom a dolgot.

(#520) kingabo válasza Pero (#519) üzenetére

kingabo
(őstag)

Majd mesélj, mert hasonló cípőben járok én is. (a lementett rom meg nem sokat ér, ha másik rom besütése közben megy tönkre a cucc, ahhoz meg nekem sokba volt, hogy levélnehezék legyen belőle)

(#521) feenty válasza kingabo (#520) üzenetére

feenty
(tag)

A leírások a főzött romokrol elég hosszúnak hathatnak, mert ha nem áll kétezer lépésből akkor egyből sem, viszont annyira nem vészes a dolog mint amennyire annak tűnik. S ráadásul csak az első ami hosszadalmas. Utánna már szinte semmivel nem másabb mint pl egy cab file telepítése. Egy kis odafigyelés és nem lesz belőle tégla. Ha meg mégis, rengeteg leírás van már hozzá hogyan lehet feltámasztani.
Persze az a legjobb ha nincs mit feltámasztani. :))

(#522) kingabo válasza feenty (#521) üzenetére

kingabo
(őstag)

Köszi az infót! :R Majd ha lesz egy kis időm lehet neki esek, most a beadandókon/zh-kon van a nagyobb proritás... :(

(#523) feenty válasza kingabo (#522) üzenetére

feenty
(tag)

Legalább én is azzal tökölhetnék... :(((
Na de majd jövőre.. Remélem.
Addig marad a telefonnal való pepecselés :) :D

(#524) Pero válasza kingabo (#522) üzenetére

Pero
(senior tag)
LOGOUT blog

sajnos én is hasonló projekteken dolgozom, sőt hamarosan itt az államvizsga is ha minden igaz:S
Ui:én sem szeretnék téglát csinálni belőle, ezért ockodom kicsit.

(#525) feenty válasza Pero (#524) üzenetére

feenty
(tag)

Valahonnan megszereztem (nincs kizárva hogy innen, ezért bocsi ha duplázás lesz) a trémobilos eredeti mda vario III-as romot. Ha valakit érdekel dobjon egy üzit, és feldobom valahova.

(#526) kingabo

kingabo
(őstag)

Nem tudja valaki, hogy a htc homeot össze lehet valahogy házasítani a mort playerrel? Van egy -alapból rejtett- zenelejátszó fül amiről a wmp-t vagy a audio managert lehet vezérelni, de én ezek helyett a mort playert szeretném vele vezérelni.

(#527) kingabo válasza kingabo (#526) üzenetére

kingabo
(őstag)

Akkor legalább arra 5let hol kérdezzem meg? :(

(#528) feenty válasza kingabo (#527) üzenetére

feenty
(tag)

Nekem nincs ötlet, de ha rájössz vagy találsz rá infót légyszi dobd be ide is, mert engem is érdekelne. Bár én más lejátszót használnék, de az elv ugyanaz.
Bár nekem már az is elég lenne ha tudnám, hogyan kell kiiktatni az audio managert.

(#529) kingabo válasza feenty (#528) üzenetére

kingabo
(őstag)

Ha találok valamit mindenképpen!
Te azt szeretnéd, hogyha ráböksz egy mp3ra, akkor másik lejátszó progi játsza le ne az audio manager? Vagy mit értesz kiiktatás alatt?

(#530) feenty válasza kingabo (#529) üzenetére

feenty
(tag)

Azt hogy olyan legyen mintha nem is létezne. Egyébként megoldanám a fájltársítások módosításával. Egyébként a gondom az, hogy vettem egy távirányítós headset-et a kütyühöz aminek ha megnyomom a lejátszást indító gombját akkor azonnal elindul az audio manager. Ezt szeretném elkerülni. Más lejátszó programmal szeretném használni.

(#531) kingabo válasza feenty (#530) üzenetére

kingabo
(őstag)

Étem. Az jó kellemetlen tud lenni. Talán valamelyik főzött rom-ban nincs benne.
Ha találok valamit akkor írok. (bár most van elég gondom mással is :W )

(#532) feenty

feenty
(tag)

Hatalmas szívfájdalommal, de megváltam 1 hónap után szeretett Kaiseromtól. Csupán egy gondolat és egy 8 gigás micro SD maradt belőle. A gondolatot megtartom magamnak, viszont ha valakit érdekel a memkari akkor szívesen átpasszolom baráti áron.
Nekem sajnos nem megy bele az utódjába a HTC Touch Diamondomba! :( :)

(#533) runner 125 válasza feenty (#532) üzenetére

runner 125
(PH! nagyúr)

Mi a gondolat? :B :))

Ha valami negatívumot tapasztaltál oszd már meg velünk. :R

Üdv.M

(#534) feenty válasza runner 125 (#533) üzenetére

feenty
(tag)

Áááááá... Negativ. Mármint az , hogy negatív tapasztalatom lenne.
Nem pihent nálam sokáig a kicsike, de volt már nálam olyan jónak mondott PDA is amiről egy nap után azt mondtam, hogy a kukában a helye.

A KAISER drágámmal nagyon meg voltam elégedve :C , még most is ajánlom mindenkinek aki ebben gondolkodik.

(Negatívum talán csak a már sokszor vitatott video driver probléma volt, de egy kis konvertálgatással ez sem gáz, főleg ha azt is figyelembe veszem, hogy a sokak által istenített iPod Touch [bár ezt nem is tudom miért említem ide*] meg iPhone is csak akkor hajlandó bármilyen videót is lejátszani ha a saját formátumára van konvertálva.)

A gondolat ami maradt inkább amolyan személyes konklúzió: Szép is, jó is, okos is; csak pont arra nem használtam ki amire megvettem. :)
Leginkább a full QWERTY volt ami vonzott mert ugye (gondolom egy ilyen fórumon ezért nem leszek megkövezve:D ) netfüggő (is) vagyok. :D De nem használtam ki. Nem a készülék hibájábol, egyszerűen csak így adódott.

Ezért gondoltam, hogy hű is maradok hozzá, meg nem is. Lecseréltem, de maradtam a HTC-nél egy Diamond büszke tulajdonosa formájában (Erről pedig majd egy másik topicban :) ). ( A KAISER akkuját visszasírom :D )

*(talán mert van egy eladó 8 gigás 1 gen-es touch-om) :))

(#535) kingabo válasza feenty (#534) üzenetére

kingabo
(őstag)

"( A KAISER akkuját visszasírom :D )"

Nekem múlt héten művelt olyat, hogy éjfélkor lehúztam a töltőről, mert 100%ra feltöltődött és állásában 10re lemerült 50% alá. :Y Semmilyen progi nem futott, wifi, kékfog ki volt löve. Erre a hétre meg megjavult. Ma ~1.5h zene hallgatás meg kb 5 perc wifis net és 75%on volt az akkú.

(#536) feenty válasza kingabo (#535) üzenetére

feenty
(tag)

Ennyi! No Comment.

Pár napja megbosszantott a dolog, mit ad Isten, pont akkor mikor a belvárosban jártam, és véletlenül pont a gyorsbolt környékén, hirtelen felindulásbol majdnem vettem egy akkut a diához, mert épp akkor merült le amikor ott kolbászoltam, na de a méretétöl dobtam egy hátast.Azt ugye mindenki tudja hogy mekkora egy kaiser, mekkora egy dia. Most már (ha eddig nem is, elárulom) tudjuk hogy a diának effektíve nincs is akkuja (normál használat mellett max 0,75 nap). Én próbáltam mégis akkut csinálni, venni a diához, de ha valamirevaló akkut akartam hozzá találni, akkor rá kellett jönnöm, hogy a dia nem is annyira karcsú, sőt, a kaiser hozzá képest balerina. A dia egy 1800as akkuval olyanra hízik mintha Rubint Rékábol csinálnánk padödö mamát.

1 szónak is 100 a vége (legalább is az én esetemben) :D
Szép is, jó is a dia, de egy kicsit most is visszasírom a Kaisert. :)

És elnézést kérek mindenkitől ha ez a hozzászólás hosszúra vagy érthetetlenre sikerült, picit fáradtan (ittas állapotban) estem le a gép elé, de azt tudjuk jól, hogy a részeg ember lehet hogy hülye, de legalább őszinte :D

(#537) kingabo

kingabo
(őstag)

Az mennyire természetes, hogy frissítettlen quickgps-vel több mint 3 perc után sem talál a gép egy hódat sem?

(#538) feenty válasza kingabo (#537) üzenetére

feenty
(tag)

A pajtim hasonlóan járt. Neki egy t-mobil függő kaisere volt (nem MO-on vásárolt), és csak hosszú percek után tudott fogni 1-2 műholdat.
Aztán rászánta magát a HardSPL-re unlockra és a főzött romra, illetve a radio update-ra és teljesen rendbejött a dolog.
Nem tudom a sok buherálás közül neki melyik segitett, de valami jót tett. Persze az is lehet, hogy csak a navi programban kellene megnézni a gps beállításokat nincs-e valami elszurva.

(#539) kingabo válasza feenty (#538) üzenetére

kingabo
(őstag)

Nekem is t függőm van. Viszont frissített műhód pozicióval nem kell egy perc, hogy megtaláljon 4et. :Y Ez a gondom. Tudom, hogy csipog amikor lejár, de éppen nem voltam akkor net közelben utána meg nem jutott eszembe...
Unlock-on gondolkodok én is, csak annak utána kéne olvasni, de most annyi időm nincs. :(
2 tracker progit probáltam, gps beállításokat egyik sem tud, így nehéz elrontani őket. :DDD

(#540) feenty válasza kingabo (#539) üzenetére

feenty
(tag)

Akkor passz. Volt anno egy asus-om, abban volt olyan opció (a windowsban) hogy gps ujrainditása. Ilyen problémáknál nagyon hasznos volt. Akku ki-be verziót próbáltad már?

Ami meg az unlock-ot illeti: 5 perc az egész. Legalábbis nekem annyi volt a legelső amit leirás alapján csináltam.

(#541) Viktor0610

Viktor0610
(VIP)
LOGOUT blog

Én mindig resetelem a gépeim, mielőtt elindítom az iGO-t -vagy egyéb navigációs szoftvert.
Úgy jelentősen lecsökken a jelfogás ideje.

[ Szerkesztve ]

...

(#542) feenty válasza Viktor0610 (#541) üzenetére

feenty
(tag)

Ez minden gépnél igy volt eddig nálam is.

(#543) kingabo válasza feenty (#540) üzenetére

kingabo
(őstag)

Most, hogy a az új poziciók a ppc-n vannak így egész emberi idő alatt talált délután műholdat. Csak ne felejtsem el megint frissíteni az adatokat. Most csak azért maradt ki mert zh közben jelett, hogy lejártak az adatok :DDD

Hát ja az unlock lehet 5 perc de utána akkor már romot is lehetne frissíteni... :U

(#541) Viktor0610: erről nem tudtam köszi az infót. Az egyik tracker progi állandóan elfelejti kikapcsolni a gps-t, én meg mindig elfelejtem a menüben kikapcsolni... Másik progival / újból elindítva ugyanazt a progit meg nem tudtam kilőni, szóval nekem gps használat után van soft reset. Biztos vagyok benne, hogy bennem van a hiba. :B

[ Szerkesztve ]

(#544) feenty válasza kingabo (#543) üzenetére

feenty
(tag)

Ha megvan az unlock meg a hard spl akkor a rom frissítés a legkevesebb és a legegyszerűbb. Majdnem azt lehet mondani hogy rizikómentes.

(#545) kingabo válasza feenty (#544) üzenetére

kingabo
(őstag)

Ezért írtam, hogy egybe a teljes folyamatnak utána olvasni, főzőtt romokat válogatni, elvégezni a dolgokat, erre nincs időm.

(#546) kingabo válasza kingabo (#535) üzenetére

kingabo
(őstag)

Azt hiszem megtaláltam a gyors merülés okát: ha felhívtam valakit az ablakot néha nem az x-el zártam be, hanem az ok gombbal vagy piros telefon gombbal, így csak a háttérbe került, de az x gomb futó progijai között nem jelent meg. Viszont a resinfó process listájában jó párszor ott volt a phone. Csináltam egy soft resetet és utána a gyors lemerüléses probléma elmúlt. Érdekes módon a soft reset után az akkú töltöttsége nött.

(#547) Viktor0610 válasza kingabo (#546) üzenetére

Viktor0610
(VIP)
LOGOUT blog

Ezért kell használni a WkTASK programot, ami egyebek mellett az XP megjelenítéséhez hasonlóan kiteszi a "tálcára" a futó programokat.

...

(#548) kingabo válasza Viktor0610 (#547) üzenetére

kingabo
(őstag)

Hát jah. Csal eddig úgy voltam vele, hogy a htc féle x gombos progi alapból fenn van, akkor minek egy másik ami (elvileg) ugyanazt csinálja?
Köszi a progit kiprobálom! :R

(#549) Viktor0610 válasza kingabo (#548) üzenetére

Viktor0610
(VIP)
LOGOUT blog

Mert jobb. :D

...

(#550) kingabo válasza Viktor0610 (#549) üzenetére

kingabo
(őstag)

Nyertél! :C

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.