Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#651) runner 125 válasza laccy88 (#650) üzenetére

runner 125
(PH! nagyúr)

Jah, hát egyértelműen más.

Ez van, ezt tudja.
Ha vkinek ennyire számít a kamera, vegyen Samsung-ot.

Üdv.m

"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!

(#652) laccy88 válasza runner 125 (#651) üzenetére

laccy88
(fanatikus tag)

engem csak az idegel, hogy nem a kamera képességei miatt van ez :W :((( :))

laci

(#653) kingabo válasza kiske13 (#649) üzenetére

kingabo
(őstag)

"Én úgy, hogy eladnám és vennék másik PDA-t. :D"
Ha találsz a kaiser árában azonos tudású gépet, de nehéz lesz. :P

A legegyszerűbb módszer, kiveszed a hátlapból azt a kis műanyag darabot. :K Bár úgy meg nincs az optika védve... :(

(#654) runner 125 válasza laccy88 (#652) üzenetére

runner 125
(PH! nagyúr)

...noh igen, érthető.

Azon gondolkodtam, h ezt h lehetne orvosolni, de gyakorlatilag sehogy. A polírozással vigyázni kell, mert a korong könnyen elnyalja az ilyen lágy műanyagot. (Tapasztalat :) )

Üdv.M

"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!

(#655) laccy88

laccy88
(fanatikus tag)

hát én kiszedtem azt a műanyag lapot. :U :(( :))
először gondoltam hogy majd fúrok rá akkora lyukat, amekkora gyárilag átlátszó volt. :DDD
hát nem sikerült :( rögtön elpattant :(((
ezért most a kamera kicsit védtelen, de legalább tökéletes(számomra) képet csinál :DD
amúgy közvetlenül az optika előtt van még egy plexi.

laci

(#656) runner 125 válasza laccy88 (#655) üzenetére

runner 125
(PH! nagyúr)

Akkor gyakorlatilag még így is védett az optika?! :U

Ha ügyes vagy, lehet tudsz barkácsolni elé vmi normálisabb plexit.

Üdv.M

(#657) laccy88

laccy88
(fanatikus tag)

igen ,ez a következő napirendi pont, valamit gyártani oda :DD
csak nem tudom milyen anyagból kellene, vagy mit használhatok fel.
gondolkoztam h cd-tokból, de az túl vastag. A gyárija kb negyed olyan vastag volt.

Várom az ötleteket :DD :DDD :C

laci

(#658) kiske13

kiske13
(kvázi-tag)

A kártya függetlenités, húzós dolog?
Ez teljes reset-el jár? Ujra kell tenni a ROM-ot?

20 ÉV MULVA TEHETSÉGES KEZDŐ LESZEK!!!

(#659) runner 125 válasza kiske13 (#658) üzenetére

runner 125
(PH! nagyúr)

A fórumon a warez tiltott, de minden megoldható.

Üdv.M

(#660) kiske13 válasza runner 125 (#659) üzenetére

kiske13
(kvázi-tag)

Bocs. Nem tudtam, hogy a kártyafüggetlenités ebbe a kategóriába tartozik. Amugy azt sem tudom kit röviditek meg ezzel.

(#661) kingabo válasza kiske13 (#660) üzenetére

kingabo
(őstag)

Itt egy írás a függetlenítés jogi hátteréről. :D Alternatíva a turbo sim. Xda-n le van írva hogy mit kell csinálni, csak meg kell keresni.

(#662) runner 125 válasza kiske13 (#660) üzenetére

runner 125
(PH! nagyúr)

Sztem már itt is le lett írva párszor, max véletlenül..

Konkrétan a szolgáltatót. :)

Üdv.M

[ Szerkesztve ]

(#663) palackp

palackp
(újonc)

Sziasztok!
Nemrég kaptam egy ilyen HTC kaisert(illetve ennek T-mobilos változatát), de nem tudok vele csatlakozni a T-mobile hálózathoz.A csatlakozós varázsló rendeben lefut, be is állítok mindent, azonban az újraindítás után továbbra is azt írja, hogy No Service és hiába probálok meg a beállításoknál csatlakozni a T-mobil H-hoz így sem sikerül. A SIM kártya másik telefonba tökéletesen működik. A telefonon egyébként Win.Mobile 6.1 fut.
Aki tudja mi lehet a probléma kérem segítsen. Köszönöm előre is.

(#664) kingabo válasza palackp (#663) üzenetére

kingabo
(őstag)

Maga a telefon része nincs kikapcsolva, vagy repülős módban a gép?

[ Szerkesztve ]

(#665) palackp válasza kingabo (#664) üzenetére

palackp
(újonc)

Nincs kikapcsolva a telefon rész és repülő módban sincs. Azt érzékeli, hogy bent van a T-s sim és meg is próbál regisztrálni, de nem sikerül.

(#666) kingabo válasza palackp (#665) üzenetére

kingabo
(őstag)

Még 1 5letem van aztán hátha valaki más megmondja.
Pin kódot bekéri, ha nem kapcsoltad ki?

(#667) palackp válasza kingabo (#666) üzenetére

palackp
(újonc)

Igen, ha van beállítva Pin akkor kéri.

(#668) kingabo válasza palackp (#667) üzenetére

kingabo
(őstag)

Akkor részemről pasz. :(
Ha értesz hozzá esetleg új rommal ki lehetne még probálni, vagy backup után hard reset. Vagy szervíz...

(#669) palackp válasza kingabo (#668) üzenetére

palackp
(újonc)

Próbálkoztam hard resettel de csak annyi váltzott hogy a most ez az üzenet ugrik föl " Cannot register on selected network. Choose another network, or disconnect your data connection and try again."
A romot nem akarom piszkálni, mert nem értek hozzá és félek többet ártanék vele... Szóval úgy néz ki marad a szervíz:S.
Azért köszi hogy megpróbáltál segíteni!

(#670) kingabo válasza palackp (#669) üzenetére

kingabo
(őstag)

Erre a hibaüzire támadt még 1 5letem: setting/phone: network fül: Network selectoin Automatic-on van? Ill. a prefered networks-ben nézd meg hátha egy pipa ki van véve valahonnan...

(#671) palackp válasza kingabo (#670) üzenetére

palackp
(újonc)

Akár automatic akár manual ugyna úgy jön a hiba üzenet. A prefered networks-ben be van pipálva a T-mobile H, sőt minden be van pipálva kiv. pannon és vodafone.

(#672) kingabo válasza palackp (#671) üzenetére

kingabo
(őstag)

Na meglestem, nálam a prefered networks-ben a 3 magyar NINCS kipipálva. :DDD A következő fülön a dolgok auto-n vannak? Ha umts van beállítva és ahol laksz ott még nincs lefedettség az is okozhat gondot.

(#673) palackp válasza kingabo (#672) üzenetére

palackp
(újonc)

Ha kiszedem a pipát a T-mobile H előtt akkor sem változik a dolog :). A következő fülön mind2 cucc auto-n van.

(#674) kingabo válasza palackp (#673) üzenetére

kingabo
(őstag)

Hát sajnálom. :(
Itt a legfrissebb hivatalos rom, ahogy látom 6.1 van a gépeden, ami hivatalosan nem jött ki. Ha szervizbe viszed ebbe nem köthetnek bele. Az oldalon minden fontos le van írva, de a lényeg: töltsd fel maxra a kaisered, kösd össze a gépeddel úgy, hogy active sync is lássa, utána az asztali gépen indítsd el a letöltött exe-t, innentől next-next-finish elvileg. Elötte csinálj egy backup-ot a fontos cuccaidról, beállításaidról...

(#675) -atesz-

-atesz-
(tag)

Sziasztok! Kaisert készülök venni. Az után érdeklődnék ,hogy mennyire használható a készülék. Nem a szoftverre vagyok kíváncsi ,hanem maga a készülék használatára ,gombokra ,csúszó mechanikára. Kicsit félek a 190gr tömegtől is.
Köszönöm :R

A vélemény, olyan, mint a segglyuk. Mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra.

(#676) kingabo válasza -atesz- (#675) üzenetére

kingabo
(őstag)

Itt a hardware miatt sztem senki sem panaszkodott eddig. :N DE amit venni akarsz azt probáld ki rendesen, mert attól, hogy nekünk jó, lehet Neked nem vagy épp rossz amit venni készülsz.

(#677) Aranygyerek válasza kingabo (#674) üzenetére

Aranygyerek
(fanatikus tag)

Üdv .
Próbáltam frissiteni én is a telefonom,de 1% után hiba üzenettel kilép a telepítőböl.
Error [294]:invalid vender id-t ír

Privire válaszolni illik.http://s4.sfgame.hu/index.php?rec=14577

(#678) kingabo válasza Aranygyerek (#677) üzenetére

kingabo
(őstag)

Huh. Neked is t-s vario 3-ad van? Amit linkeltem az CSAK ahhoz jó, ha független htc, akkor itt válogathatsz. A network-nél ne legyen semmi, a country wwe legyen, mindegyikhez azt a rádió drivert kell (célszerű) használni ami oda van írva. Ha főzött (=egyedi) romot akarsz itt nézz szét. Ha t-sed van, és főzött romot akarsz feltenni akkor egy hardspl-t kell telepíteni. De ennek már mindenképpen olvass utána, mert ezzel akár haza is vághatod a géped.
CSAK akkor kezdj bele ha tudod mit csinálsz, mertha tönkre megy a géped azért TE vagy a felelős! (mint pl a bios frissítésnél...)

(#679) Aranygyerek válasza kingabo (#678) üzenetére

Aranygyerek
(fanatikus tag)

Az enyém t-s ,ezért is akartam onnan frissíteni.
kkkkkkkkkkköszi neki állok olvasni.
Nem lehet gond,hogy telepítettem a magyyarítást?

[ Szerkesztve ]

Privire válaszolni illik.http://s4.sfgame.hu/index.php?rec=14577

(#680) kingabo válasza Aranygyerek (#679) üzenetére

kingabo
(őstag)

Értem. Én is úgy találtam valahol azt az oldalt, de nem probáltam az ottani romot.
A magyarítás nem lehet gond, mert az egy ugyanolyan programként fut mint bármely másik(igo, totalcommander, wmp...), a romhoz és a géphez nem nyul hozzá.

(#681) -atesz-

-atesz-
(tag)

Sziasztok! Most vettem magamnak egy kaisert. Néha faggyogat ,az igo nem indul el (nem települ). Az a kérdésem ,hogy a rom versiom nem elég friss esetleg? (rom versio:3.28.405.0 WWE) Illetve melyik a legfrissebb hivatalos rom? :R

A vélemény, olyan, mint a segglyuk. Mindenkinek van, de senki sem kíváncsi a másikéra.

(#682) palackp válasza kingabo (#674) üzenetére

palackp
(újonc)

Ha feltepítem ezt a romot akkor utána elvileg nem kell tennem semmit és működni fog? Szal utána nem kell föl telepíteni valami drivert vagy ilyesmit?

(#683) kiske13 válasza -atesz- (#681) üzenetére

kiske13
(kvázi-tag)

Nem tudok sokat segiteni, de az igo8 nekem csak hardreset után települt fel.
Addig igo6 volt rajta, amivel gyakran nem lépett ki a programból csak ha újrainditottam a kecskét.

(#684) kiske13 válasza kingabo (#661) üzenetére

kiske13
(kvázi-tag)

Köszi a tippet!!!!!
Tökéletesen megy a TSim-mel és a gari is megmarad.

(#685) kingabo válasza palackp (#682) üzenetére

kingabo
(őstag)

Minden romban benne kell lennie az összes drivernek, külön telepíthető drivert magához a géphez még nem láttam. persze külső bill-hez, gprs-kabáthoz... igen

(#686) kingabo válasza -atesz- (#681) üzenetére

kingabo
(őstag)

3hsz-szel elötted linkeltem pont egy oldalt ahol fenn van az eddigi összes kaiser rom. Ez alapján nem a legfrissebbet használod.

(#687) laccy88

laccy88
(fanatikus tag)

hello!
hogy tudnám azt elérni, hogy mikor wi-fi-n keresztül netezek, és 1x csak megszűnik pl a jel, akkor ne ugorjon fel azonnal pl gprs-szel, és ne egye a pénzt :DDD :Y

laci

(#688) -atesz- válasza kingabo (#686) üzenetére

-atesz-
(tag)

Ok! Köszi! Figyelmetlen voltam... :R

(#689) laccy88

laccy88
(fanatikus tag)

valakinek nincs egy autós töltője, amitől kis pénzért megválna? :DD
előző kérdésemre is várom a segítséget :D

laci

(#690) zenitke

zenitke
(lelkes újonc)

Hali! Tud valaki normális win6.5 -öt HTC Vario III hoz, alias TyTnII höz. Már mindenütt keresgéltem de össze vissza írnak mindent, nekem elég bizonytalan az egész. :((

(#691) kingabo válasza zenitke (#690) üzenetére

kingabo
(őstag)

XDA-n fellelhető 6.5-ös romok listája itt van. Nem tudom milyen a számodra normális rom, nézd meg őket, hátha van köztük olyan.

(#692) zenitke válasza kingabo (#691) üzenetére

zenitke
(lelkes újonc)

Köszönöm kingabo! letöltök egyet, teleít és ennyi? Hasonló mint a t-moile os *.exe? indítom, feltelepszik és kész? Bonyolultabb témákba nem merek belevágni, a egtöbb ilyen angol nyelvű, ha elcseszem, akkor pfff...

(#693) kingabo válasza zenitke (#692) üzenetére

kingabo
(őstag)

Ha raktál már fel másmilyen romot ami nem t-s akkor igen annyi.
Ha nem, akkor egy hardspl-t kell még csinálnod, mert a t gyárilag letiltotta, hogy bármilyen romot fel tudj tenni. Egy kicsit olvass vissza még ezen az oldalon úgy rémlik linkekkel le van írva hogy mit is kell ehhez tenni.

(#694) zenitke válasza kingabo (#693) üzenetére

zenitke
(lelkes újonc)

Köszönöm a választ! Még nem tudom mi az, de visszaolvasok, és ha nem értem akkor kérdezek. :)

(#695) zenitke

zenitke
(lelkes újonc)

Nézegettem volna a dolgokat, de a belinkelt xda-developers lapokat nem nyitja meg a net, nem elérhetőek. Ennek hiányában nem tudom milyen progi kell, mihez, ill. mit kell azokkal tennem. :( Így asszem nem lesz win6.5 öm. :(

(#696) runner 125 válasza laccy88 (#689) üzenetére

runner 125
(PH! nagyúr)

Vegyél utángyártottat...

(#697) kingabo válasza zenitke (#695) üzenetére

kingabo
(őstag)

Én most probáltam és az összes link él.

(#698) zenitke válasza kingabo (#697) üzenetére

zenitke
(lelkes újonc)

Nekem néha nem elérhető...foggalmamsincs miért?!
Itt írnak valami hardspl-t, ettől kicsit félek, lehet ezt elrontani? Visszaállítható a tel. ha elcseszem? Megéri e megpróbálni vajh, lehet nem is megy oly remekül a 6.5 a Tytn II-n...

[ Szerkesztve ]

(#699) kingabo válasza zenitke (#698) üzenetére

kingabo
(őstag)

Fura nekem még nem volt gondom az xda-val sosem.
Elrontani el lehet (de elég kicsi rá az esély), de a faq vagy a rom frissítős oldal alján vannak linkek mit kell ekkor tenni.
Huh egyszer találtam egy romot amivel mindent vissza lehet állítani az eredeti állapotba, használd az xda keresőjét és meglesz.
Ha nem jön be a wm6.5 használhatsz helyette 6.1es romot abból van egy rakat. Vagy ha nem wm6.5 akkor android, amihez nem kell semmit sem hackelni, igaz vannak még gyerek betegségei.

(#700) zenitke válasza kingabo (#699) üzenetére

zenitke
(lelkes újonc)

Hali! Visszaolvasgattam, próbálkoztam..de nincs eredmény. :( Nem megy ez a hard spl sehohysem..:( Tudnál benne segíteni? ott mindíg elakad.

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.