Hát, "sajnos" az enyém még javában garanciás és bár nem nagyon tudom és értem hogy hogyan főzik a ram - ot, de ha lesz egy megbízható telefonguru ismerősöm Debrecenben egyszer, akkor én is próbálgatom majd forraltatni. egyenlőre azt tapasztalom, hogy a hasonszőrű PDA - kat lefőzi. 
Egyszer már az oldalamon újraindult valamelyik nap, de ma reggel szintén produkálta, csak úgy magától. És persze a PIN kód kérés elárulta. Ezt nem tudja valaki, hogy miért teszi?
Fireman67
http://www.hasznaltcikk-letavertes.hu/ / Fórum- Fáradt gőz - "A tűzoltók és szimpatizánsaik topikja"

) átalakítják az eredeti romot, beletesznek új dolgokat, vagy kiveszik a feleslegeseket. Nem túl régen leírtam itt elég részletesen. A számodra a főzött rom annyiból áll, hogy xda-n kinézed a neked tetszőt leszeded és frissíted a romot, mintha egy gyári rom lenne. Ha nem gyárilag független htc-d van, hanem valamelyik gyártó által árult függő, akkor kell egy hardspl is, szintén leírtuk már korábban hogy mi ez. (kereső kidobja)

tény, igazi minőségi darabokat gyárt: kaiser, HD, HD2, Desire, EVO - bármelyiket szivesen birtokolnám (főleg az utolsóból egy európai változatot
, de a legtöbbet fogyasztót ki lehet lőni
Pedig biztosan van oka.

(pl itt tűnt fel baromira: today, start menu scroll, beállításokon belül bármi indítása, lapváltás...) Viszont wm6.1-hez képest hihetettlen mennyivel könnyebb ujjal használni. Gondolkodom rendesen megéri-e ezt megtartani.