Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#301) Aranygyerek válasza Avicularia (#300) üzenetére

Aranygyerek
(fanatikus tag)

3g-s videókat viszi?A konvertálás sokáig tart?

Privire válaszolni illik.http://s4.sfgame.hu/index.php?rec=14577

(#302) GD válasza Aranygyerek (#301) üzenetére

GD
(őstag)
LOGOUT blog

nem mondod hogy ekkorában akarsz filmet nézni :))

(#303) Aranygyerek válasza GD (#302) üzenetére

Aranygyerek
(fanatikus tag)

Néha jól jön egy kis South park.

(#304) Avicularia válasza Aranygyerek (#301) üzenetére

Avicularia
(őstag)

nem próbáltam 3g-s videót,de szvsz a core player viszi
az én gépemen C2D 6400 3.2-n kb 10 perc egy 700 mb-os divx

(#305) Avicularia válasza Aranygyerek (#303) üzenetére

Avicularia
(őstag)

ja én is akkor szoktam filmet nézni rajta amikor állok valahol és várom hogy megpakoljanak

(#306) Viktor0610 válasza GD (#302) üzenetére

Viktor0610
(VIP)
LOGOUT blog

Nézhető minőség.
Sőt, volt, hogy az ugyanekkora méretű kijelzővel rendelkező Trinityn feliratos filmet néztem. :D

...

(#307) Avicularia válasza Viktor0610 (#306) üzenetére

Avicularia
(őstag)

Így igaz.
Pocketdivxencoder teljesen jó és olvasható minőségben teszi rá a feliratot a filmre.

(#308) Aranygyerek

Aranygyerek
(fanatikus tag)

Mekkora mem bővítőt érdemes belerakni?Van preferált gyártó?

(#309) Viktor0610 válasza Aranygyerek (#308) üzenetére

Viktor0610
(VIP)
LOGOUT blog

SDHC kompatibilis, én egy 4 gigabájtos darabbal próbáltam ki, vitte rendben.

Én a nagyobb neveket preferálnám -SanDisk, Kinston...

...

(#310) Aranygyerek válasza Viktor0610 (#309) üzenetére

Aranygyerek
(fanatikus tag)

Elég a 4gb?Gondolom 1 db megy bele.

[ Szerkesztve ]

(#311) ZoZa™

ZoZa™
(senior tag)

magyar karaktereket hogyan viszek be a qwerty-n?

iPhone 4

(#312) Viktor0610 válasza Aranygyerek (#310) üzenetére

Viktor0610
(VIP)
LOGOUT blog

Aranygyerek:
Én csak próbából tettem bele a 4 gigabájtos kártyát, egyébként egy egy gigabájtos darabbal használom.
"Gondolom 1 db megy bele." - Ezt nem értem. Természetesen, "csak" egy kártyahely van benne. (Bár mondjuk, vannak olyan gépek, amibe két féle kártya is mehet.)

ZoZa™:
Alapból beírod a betűt ékezet nélkül, majd az Fn + szóköz kombinációval. Persze, mivel WM, lehetnek egyszerűbb megoldások is, csak én nem foglalkoztam vele. :D

[ Szerkesztve ]

...

(#313) ZoZa™ válasza Viktor0610 (#312) üzenetére

ZoZa™
(senior tag)

És ez nem lassabb mint mondjuk a virtuális gombsorral írni? Vagy megszokás után ennnyire kézreáll az ilyen karakterek előállítása?

iPhone 4

(#314) Viktor0610 válasza ZoZa™ (#313) üzenetére

Viktor0610
(VIP)
LOGOUT blog

Épp' hogy gyorsabb, mert nem igényel akkora figyelmet (érzem, hol a gombok határa), akár gyaloglás közben, gyakorlás után akár csukott szemmel is lehet vele szöveget bevinni.

Ja, hogy te az ékezetes karakterek bevitelére gondolsz. Az sem vészes. Megszokás kérdése, már egész jól megy a kollégák szerint. :D

[ Szerkesztve ]

...

(#315) Aranygyerek válasza Viktor0610 (#312) üzenetére

Aranygyerek
(fanatikus tag)

A mem bővítésre gondolom,hogy csak egy slot van.Igazság szerint annyira kicsi a különbség az 1gb-os és a 4gb-os között ,hogy ezen nem sporolnék.Remélem pendrive helyett is simán tudom használni.

(#316) Viktor0610 válasza Aranygyerek (#315) üzenetére

Viktor0610
(VIP)
LOGOUT blog

Utólag feltelepített programmal elvileg igen, képes pendriveként működni.

...

(#317) ZoZa™ válasza Viktor0610 (#316) üzenetére

ZoZa™
(senior tag)

onnan jutott eszembe, hogy találkoztam egy Tytn-el amit még nem csusztattak szét mióta megvan :D

mondom komolyan nem használod? Azt mondta nem szokta. Szétcsúsztattam és állt benne a por meg a mocsok.. nagyon vicces volt :DDD

amúgy egy K750 volt a másik "telója"

iPhone 4

(#318) Viktor0610 válasza ZoZa™ (#317) üzenetére

Viktor0610
(VIP)
LOGOUT blog

Az ilyennek :D nem való a QWERTY-billentyűzetes PDA.

(Mármint azért nem csúsztatta szét, mert nem tudott ékezeteket bevinni? :Y Ehhez is csak gratulálni tudok... :)) )

[ Szerkesztve ]

...

(#319) ZoZa™ válasza Viktor0610 (#318) üzenetére

ZoZa™
(senior tag)

simán csak nem írt a hardveres billentyűzeten,egyből a virtuálit mutatta nekem is

iPhone 4

(#320) Aranygyerek

Aranygyerek
(fanatikus tag)

Na végre megvan .Ismerkedem vele.

(#321) norbee2244

norbee2244
(fanatikus tag)

msn-t honnan tudnék erre a telóra varázsolni?(én is még csak ismerkedem :B )
előre is köszi a választ :R

never look back... // Ha valaki privátot kap legyen oly lelkiismeretes,hogy válaszra méltatja a másikat..

(#322) Aranygyerek

Aranygyerek
(fanatikus tag)

Ez a mem kártya jó bele?Kingston Micro SDHC kártya (Class 4) 4096MB .[link]

(#323) Viktor0610

Viktor0610
(VIP)
LOGOUT blog

Aranygyerek:
Biztosan jó lesz bele.

norbee2244:
Miért kellene bele varázsolni? :F Alapból rajta van a programok között... :F

...

(#324) norbee2244 válasza Viktor0610 (#323) üzenetére

norbee2244
(fanatikus tag)

akkor lehet én vagyok vak vagy a T-s változatban nincs benne..ne haragudjatok ez az első pda-m :B

[ Szerkesztve ]

never look back... // Ha valaki privátot kap legyen oly lelkiismeretes,hogy válaszra méltatja a másikat..

(#325) Viktor0610 válasza norbee2244 (#324) üzenetére

Viktor0610
(VIP)
LOGOUT blog

A Start - Programs (Start - Programok) részen nincs sem Windows Live, sem Messenger ikon? :F

Akkor töltsd le innen.

[ Szerkesztve ]

...

(#326) norbee2244 válasza Viktor0610 (#325) üzenetére

norbee2244
(fanatikus tag)

nincs semmi sem..nem tudom miért nem tudják bele rakni igazából még magyar sem volt a telefon kaptam hozzá 1 cd-t és rakjam fel magyarítást

köszönöm szépen az msnt ha még lesz kérdésem jövök:) addig is további szép napot(napokat) :)) :R

(#327) Aranygyerek

Aranygyerek
(fanatikus tag)

Nem tudtok valami jó helyet ahol hátereket,segédprogikat lehet talaálni?

(#328) Viktor0610 válasza Aranygyerek (#327) üzenetére

Viktor0610
(VIP)
LOGOUT blog

Háttérnek bármilyen képet betehetsz, ami 320*240 felbontású, a net "tele van ilyenekkel" -Google. :D Én mondjuk, nem javaslom a háttérkép használatát, mert nagyban rontja a kijelzőn lévő információk olvashatóságát.

Programokra: [link].

...

(#329) Aranygyerek válasza Viktor0610 (#328) üzenetére

Aranygyerek
(fanatikus tag)

Köszönöm.

(#330) norbee2244

norbee2244
(fanatikus tag)

a videólejátszós problémára mikor lesz vmi megoldás?eléggé idegesítő h beraksz 1 videót megszeretnéd nézni és egyszerűen szaggat az egész..:(

(#331) Avicularia válasza norbee2244 (#330) üzenetére

Avicularia
(őstag)

Szvsz már nem lesz megoldás.
Nem írtak normális drivert,ezért akad a lejátszás.
Konvertáld le a filmeket 320x240 méretre,akkor jól fogja vinni.

(#332) norbee2244 válasza Avicularia (#331) üzenetére

norbee2244
(fanatikus tag)

milyen formátumba?

(#333) Viktor0610 válasza norbee2244 (#332) üzenetére

Viktor0610
(VIP)
LOGOUT blog

Tulajdonképp' mindegy, mert lejátsza az ismertebb formátumok mindegyikét. Maximum egy utólag feltelepített lejátszóval.

...

(#334) norbee2244 válasza Viktor0610 (#333) üzenetére

norbee2244
(fanatikus tag)

nyah néztem müxik minden:) naon jó ez a pda..mostmár 100%osan biztos vagyok benne h megérte :D

(#335) Aranygyerek válasza norbee2244 (#334) üzenetére

Aranygyerek
(fanatikus tag)

Én is osztozom ebben az érzésben.Ja és nem hivalkodó,mégis irigykedve nézik,próbálgatják.

(#336) norbee2244

norbee2244
(fanatikus tag)

sikerült szereznem memóriakarit meg minden próbáltam rárakni 1 igo8-at,de sehogy sem tudom beüzemelni..:( valami nagy tudásu ph-s ha segítene megköszönném :R

(#337) bt infó

bt infó
(kvázi-tag)

Ez nagyon elkapja az e90 -venet

A pecsét helye

(#338) AMD Power

AMD Power
(Jómunkásember)

Erre rá lehet tolni valami értelmes navigációs progit? IGO vagy hasonló kaliberűt!?

Eladó komplett irodai PC. http://hardverapro.hu/apro/elado_komplett_irodai_pc/friss.html

(#339) AMD Power

AMD Power
(Jómunkásember)

IGO 8-t próbálta már valaki vele?

Eladó komplett irodai PC. http://hardverapro.hu/apro/elado_komplett_irodai_pc/friss.html

(#340) Avicularia válasza AMD Power (#339) üzenetére

Avicularia
(őstag)

Persze,tökéletesen megy rajta az igo.
Már megbántam ,hogy eladtam és diamondot vettem helyette.

(#341) AMD Power válasza Avicularia (#340) üzenetére

AMD Power
(Jómunkásember)

Zenét szoktál rajta hallgatni? Mi van még HTC-ből amiben van GPS és megy rajta az IGO vagy az ehhez hasonló jó navis progik?

Illetve kocsiban mennyire jól látható-használható a navigáció ezeken a 2.8" kijelzőkön?

[ Szerkesztve ]

(#342) Avicularia válasza AMD Power (#341) üzenetére

Avicularia
(őstag)

Meló közben(teherautó vezetés)sokat hallgattam zenét rajta sztereó BT fülesen keresztül.
Van még pár készülék amiben van gps és megy az igo (touch cruise,artemis,trinity,diamond,touch pro)
Navigáció teljesen jól használható.
Én 80%-ban csak a hangra hagyatkozom,csak akkor nézek a kijelzőre,ha nem egyértelmű a következő manőver.

(#343) hito

hito
(őstag)

Sziasztok...tegnap óta vagyok Kaiser tulaj. Indításnak pár alapkérdésem lenne:

1: beállítom a kijelző fényerejét, de ha a telefon alvás módból visszatér mindig egy adott fényerőre állítja a kijelzőt ami hát finoman fogalmazva is nem túl világos. Hol lehet ezt beállítani hogy olyan is maradjon?

2: létezik-e olyan i.böngésző ami lejátsza az összes flash videót közvetlenül az oldalról, nem pedig beteszi a saját alkalmazásába, mint a youtube videókat?

3: honnan lehet letölteni a pc suite-ját, mert CD nuku és htc.com-on legnagyobb meglepődésemre nincs fenn letöltések között?

Kezdetnek ennyi...programok telepítésének majd utána olvasok :DDD Remélem megtalálom. Köszönöm a segítséget.

MAEMO rocks

(#344) Avicularia válasza hito (#343) üzenetére

Avicularia
(őstag)

1.Elvileg úgy kéne maradnia,a kaiserben nincs fényérzékelő.Esetleg valamelyik telepített progi kavarhat be.

2.Flashlite
asszem csak wm6.1 alatt megy,de nem biztos,próbáld ki.

3.Pc suite alatt az a progit érted amivel összekötöd a pcvel?Ha igen akkor ActiveSync 4.5 keresd a microsoft oldalán.Minden winmo készülékhez az kell.

(#345) hito válasza Avicularia (#344) üzenetére

hito
(őstag)

Köszi a tippeket...Titkon reméltem, hogy csak valami beállítás kérdése lesz a fényerő, de ezek szerint valami nem stimmel. :F Remélem nem hv baj.

MAEMO rocks

(#346) Viktor0610 válasza hito (#345) üzenetére

Viktor0610
(VIP)
LOGOUT blog

Nekem az SPB GPRS Monitor Today-képernyőn lévő fényerőszabályzója okozott.ilyet -még a Trinityn, de szerintem itt is ez lehet a baj.
A megoldás a fényerő (a Today-képernyőn lévő csúszkával történő) beálítása, a program törlése, majd újratelepítése, és a Brightness panel kikapcsolása volt.

...

(#347) hito válasza Viktor0610 (#346) üzenetére

hito
(őstag)

Köszi....megoldódott a probléma bár nem egészen értem. Újra kellett indítatani a telót a válltozások érvényesüléséhez. Vicc :))

MAEMO rocks

(#348) hito

hito
(őstag)

Hali...a következő érdekes dolgot műveli a kaiserem. Amikor csatlakoztatom usb-n keresztül a pc-hez, fogja magát és életre kel, ami nála azt jelenti hogy azonnali ellenálhatatlan késztetést érez az újrahívó listából a legutolsó számot tárcsázni.
Nem tudom mi mondanivalója lehet, de lelkesen telefonál. :DDD
Szerintetek mi lehet ez?

MAEMO rocks

(#349) Viktor0610 válasza hito (#348) üzenetére

Viktor0610
(VIP)
LOGOUT blog

?

Érdekes... :F Reset után is ezt teszi? Milyen programok vannak a gépeden?

...

(#350) hito válasza Viktor0610 (#349) üzenetére

hito
(őstag)

Az az igazság, hogy lila gőzöm sincs arról hogy mi volt gyárilag rajta és mit telepített föl rá az előző tulaj.
Az igazsághoz hozzá tartozik, hogy új gépre dugtam föl (amin még nem volt ez a kaiser) és miközben kereste a windows a hozzá való drivereket akkor csinálta ezt. Miután rájött hogy nem tud vele mit kezdeni (nincs hozzá drivere), utána már nem csinálta.
Tehát miután már ismeri a win a pc-n az eszközt már nem csinálja ezt a telefon. De minden új gépnél ezt csinálja. Még egy új gépen le fogom tesztelni, a végső ítélettel jelentkezem. :)

MAEMO rocks

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.