Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#351) Avicularia válasza hito (#350) üzenetére

Avicularia
(őstag)

Ilyet még sose láttam.
Gondolom AS-et telepítettél mielőtt feldugtad a gépre.
Meg szvsz nyomni kellett volna egy HR-t eladáskor a gépre,és sosem adnék el úgy cuccot ,hogy rajtamaradnak az előzményeim,adataim.
Lehet teljesen össze van kavarodva a gép.

(#352) hito válasza Avicularia (#351) üzenetére

hito
(őstag)

Szegénykém.... :U Tényleg lehet meg van zavarodva. Nyomtak rajta resetet mielőtt megvettem, de maradt rajta sok szemét. Én meg nem tudom hogy kell nullázni. WM-ban még nem igazán mozgok otthonosan és félek hogy hazavágom az oprendszert.
Azt se vágom, hogy ha memkarit formázom milyen könyvtárakat rak föl magának, illetve ha nem csinál könyvtárakat akkor nekem milyenekre van szükségem. Úgyhogy egyelőre mindent a szemnek, semmit a kéznek :DDD
De ha már úgyis írok akkor valaki elárulhatná nekem, hogy ha formázom a kártyát akkor WM mindent nulláz, könyvtárak nélkül lesz egy üres kártyám? Mert pc win formázásnál ugye mindent gyalul. Tehát logikus lenne, hogy ez se hagy semmit maga után. :F

MAEMO rocks

(#353) Viktor0610 válasza hito (#352) üzenetére

Viktor0610
(VIP)
LOGOUT blog

A Kaiser hard resete. A folyamat töröl mindent a készülék belső memóriájából (telepített programok, oda mentett egyéb tartalmak), a vásárlás utáni gyári állapotba kerül a gép. A memóriakártya tartalma érintetlen marad.

...

(#354) hito

hito
(őstag)

Ma telepítettem az opera-t, meg a flashlite 3 db cab-ját, de sehol nem jelenik meg. Se a programokban, se az azon belül lévő dolgokban. Total commanderrel is próbáltam, végigfésültem az egész telót meg a kártyát, de mintha semmit se telepítettem volna. A telepítések végén meg azt írta ki az összesnél, hogy telepítés sikeresen befejeződött. :F
Mi lehet vajon a baj?

MAEMO rocks

(#355) Viktor0610 válasza hito (#354) üzenetére

Viktor0610
(VIP)
LOGOUT blog

Az Opera Mobile 9.5 egyik béta változata "eltávolíthatatlanul" szivárgott ki a netre. Pontosabban csak a Program Files/Opea [x] könyvtár manuális törlésével volt a gépről leszedhető.
A Flash Lite elvileg a rendszerbe épül be, így az "kívülről" láthatatlan, ez nem gond.
Gondolom, a Flash Lite a Programok törlése részen látható.

...

(#356) hito válasza Viktor0610 (#355) üzenetére

hito
(őstag)

Ez találtatik a programok eltávolítása meüpont alatt:
Anryl Opera 9.5 1938 update only
Anryl my mobile Application
Dvha79 Adobeflash 3.1 plugin
Beemer null Keyboard
Viszont a program files könyvtárba nincs opera. Se a készüléken, se a kártyán. :W

MAEMO rocks

(#357) hito

hito
(őstag)

Menüben nem a programok alá kellett volna betennie egy ikont? NeadjIsten a startmenüből is elérhetőnek kéne lennie...

MAEMO rocks

(#358) Viktor0610 válasza hito (#356) üzenetére

Viktor0610
(VIP)
LOGOUT blog

Az Operát azért nem látod, mert ez csak egy frissítés (update).

...

(#359) hito válasza Viktor0610 (#358) üzenetére

hito
(őstag)

Hűha...ez súlyos volt. Én meg azt hittem hogy csak updateelhető :DDD Mivel írtad hogy leszedhetetlen, gondoltam ez az a verzió és csak frissíthető, nem leszedhető :)) Szőke nőnek érzem magam....

MAEMO rocks

(#360) Avicularia válasza hito (#356) üzenetére

Avicularia
(őstag)

Ha a fleshlite-ot akarod leszedni,az a Anryl my mobile Application.
Azt távolítsd el.

Opera a windows könyvtárban van ,ott keresd.

[ Szerkesztve ]

(#361) runner 125

runner 125
(PH! nagyúr)

Sziasztok!
Az alapcsomagban kapok "USB host" kábelt ehhez a típsuhoz?
(N560-hoz járt,gyakran toltam rá pendrive-ot pl.)
..ha nincs,külön megvásárolható? :U
Köszönöm! :R
Üdv.M

"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!

(#362) Viktor0610 válasza runner 125 (#361) üzenetére

Viktor0610
(VIP)
LOGOUT blog

Nincs, mert nem tudja az USB host funkciót.

(Nagyon kevés PDA képes erre.)

...

(#363) runner 125 válasza Viktor0610 (#362) üzenetére

runner 125
(PH! nagyúr)

Aham,hát köszi.
Üdv.M

"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!

(#364) runner 125

runner 125
(PH! nagyúr)

Mindenkinek kopik a Kaiser?! :F :F
Ennyire rossz minőségű a ház?
Üdv.M

(#365) Viktor0610 válasza runner 125 (#364) üzenetére

Viktor0610
(VIP)
LOGOUT blog

Az eleje szerintem azért kopik, mert "okosan" a fémre festették fel a HTC-feliratot, a hátulja pedig azért, mert a "krómozás" nem bírja, ha izzadt tenyérrel (pl. nyári meleg) fogom a gépet.

...

(#366) Kovalic

Kovalic
(lelkes újonc)

Sziasztok!

Lenne egy HTC Tytn II-es masinám.
Az a gond, hogy véletlenül a ceruzát a reset nyílás helyett a mellette lévő csatlakozóba nyomtam bele, és a kis érintkező picit meghajlott. Az eredmény: az oda csatlakoztatható fülhallgató tökéletesen működik, viszont a hálózati töltő már nem, sem az adatkábel.

Ez javítható?

Köszi

(#367) Viktor0610 válasza Kovalic (#366) üzenetére

Viktor0610
(VIP)
LOGOUT blog

Szervizben biztosan. Szerintem talán garanciális keretek között, de ez nem 100%.

...

(#368) hito

hito
(őstag)

Hát üdv...1 hete próbálkozok böngészőbe telepíteni a flash bővítményt, de hiába.
Le tudná írni nekem valaki "részletesen", hogy míly módon bírhatom működésre a dolgot?
Telepítettem a 9.5-ös opera mobile-t, a 3 cab fájlt (avril,adobe flash meg miegymás) amit a kollega feljebb belinkelt, de nem akarj az igazat.
Szóval mint a hülyéknek, úgy kéne leírni, pedig nem vok az :DDD Köszönöm!!!

MAEMO rocks

(#369) hito

hito
(őstag)

Ja, 6.1-es win van rajta és priviben is jöhet a varázslat :))

MAEMO rocks

(#370) runner 125 válasza Viktor0610 (#365) üzenetére

runner 125
(PH! nagyúr)

Aham,hát ha meglesz az "új" HTC(-d),egyszerre megy a feliratra a tixócsíkocska. :D :))
Üdv.M

(#371) hito

hito
(őstag)

Na senki??? :U

MAEMO rocks

(#372) Avicularia válasza hito (#368) üzenetére

Avicularia
(őstag)

Elvileg feltelepíted az operát,aztán a flash lite-ot és mennie kellene.
Ja mindkettőt memóriába telepítsd.

(#373) hito válasza Avicularia (#372) üzenetére

hito
(őstag)

Ez a nagy bajom...amit #344-ben belinkeltél nekem, az 3 letölthető fájlből áll (3db cab). Mind a hármat telepíteni kell, vagy csak az egyiket? Ha csak az egyiket akkor az melyik legyen?
Én mindhármat telepítettem + 9.5-ös Operát az upgrade-val együtt, tehát elvileg már nem béta és nem próbaverzió (javíts ha tévedek) és ennek ellenére semmi.
Ja, és azóta az abobe flashplayer összetevőt nem tudom eltávolítani a programok eltávolítása menüpont alól. Újratelepíteni se tudom ,mert azt írja hogy előbb távolítsam el a régit. Ördögi kör.
Egyébként mindent egy particióra nyomtam fel (mamkártyára). Újratelepíteni ezért nem szeretném a win-t, egyébként se tudnám a csekély winmob tudásom miatt :DDD

MAEMO rocks

(#374) Avicularia válasza hito (#373) üzenetére

Avicularia
(őstag)

Csak az első kell az a flash.
A második egy nullkeyboard,a harmadik valami adobe plugin a nevéből kiindulva.

Nem az a gond ,hogy neked csak wm6 van fent?

mod:
most olvasom a hozzászólásod végét,a memóriába kell telepíteni az operát és a flasht is

[ Szerkesztve ]

(#375) hito válasza Avicularia (#374) üzenetére

hito
(őstag)

Egyszerűen összesz*rhatom magam, akkor se akar sikerülni. :W :W :W
Most töröltem mindent, majd újratelepítettem -mostmár készülékmemóriába- de semmi értelme nem volt.
3 helyre ajánlja fe a telepítést nálam:

1: Device
2: Network
3: Storage card

Most sima device-on van és úgyanúgy minden oldalon (youtube, videa) azt írja hogy telepítsen a flash lejátszót, vagy azt hogy újabb kell belőle. De a lényeg az hogy semmilyen flash videó nem megy!!! Mostmár megzakkanok....
Egyébként opera 9.5-öt szedtem le az opera hivatalos honlapjáról és azt update-eltem a már sokat említett általad belinkelt oldalon lévő opera_95_1938_update_only.cab fájllal. Nem kell valahol böngészőbe, vagy beállításoknál aktiválni a flash-t? Bár sehol nem találtam ilyet...

MAEMO rocks

(#376) Avicularia válasza hito (#375) üzenetére

Avicularia
(őstag)

Más ötletem nincs.
Nekem ment diamondon,de nem egy nagy szám ,még fejleszteni kell.

(#377) hito válasza Avicularia (#376) üzenetére

hito
(őstag)

Hat igy jartam...nagyon idegesit a dolog!1ebkent nalad milyen???
Szaggat?Vagy miert nem nagy szam?Bocsi az ekezetek hianya miatt,de kaiserrol irok.

MAEMO rocks

(#378) vonatos2008

vonatos2008
(újonc)

Van itt valaki aki használja is a HTC-kaisert??-nagyon amatör vagyok benne, kaptam egy ilyet, és nagyon jó lenne tudni hogyan használjam a GPS-egységét, hol találok hozzá keretprogramot ami nem internet alapú,és térképszoftot..AKI TUD SEGITENI MEGKÖSZÖNNÉM :))

(#379) Viktor0610 válasza vonatos2008 (#378) üzenetére

Viktor0610
(VIP)
LOGOUT blog

Térképprogramot a boltokban találhatsz hozzá (milyen meglepő :U ), illetve a Russa ingyenes. Fontos, hogy ez utóbbi nem alkalmas autós navigációra!

...

(#380) hito válasza vonatos2008 (#378) üzenetére

hito
(őstag)

Igen,igen...jól mondja a kollega. Én az IGO8-at használom és azt bátran ajánlom is neked. Jogtisztán kb. 20pénz körül mozog most az ára. Hál' Istennek én hozzá kaptam (de semmi doboz, vagy papír), úgyhogy ha elszáll akkor vehetem meg én is :((
Garmin MobileXT is jó, de azt hagyjuk meg a symbianos kistestvéreinknek :DDD

MAEMO rocks

(#381) hito válasza hito (#380) üzenetére

hito
(őstag)

Használ itt valaki web acces alapú outlook levelezést? Arra lennék kíváncsi, hogy vajon miért nem tudok egy egyszerű excell táblázatot csatolni a mailben?
Ha a memóriakártyáról próbálom csatolni akkor az xls csatolmányból default.htm lesz, ha készülékmemóriából csatolom akkor a csatolás végén nem tudja megjeleníteni az ablakot, olyan mintha nem lenne netkapcsolat.
Több, számomra nagyon fontos dolog miatt választottam a kaiser-t, ehhez képest pont ezek nem akarnak működni (mail, netböngésző, azon belül flash lejátszó, konvertálás nélküli videólejátszás). Picit kezd N95 feelingbe átcsapni nálam a cucc, abban is minden volt, de semmi nem működött normálisan. :(

MAEMO rocks

(#382) Avicularia válasza hito (#381) üzenetére

Avicularia
(őstag)

Hát ha ezek miatt választottad a kaisert,akkor nem tájékozódtál vétel előtt.
A kaiser hírhedt arról a képességéről ,hogy nem tud normálisan filmet lejátszani,pláne konvertálás nélkül. (videodriver hiánya,amire a htc válasza az volt,hogy nem csináljuk meg vegyétek meg a következő készüléket abban már jó lesz)
Ha a net is kiemelt fontosságú akkor pedig vga-s kijelzőjű gépet kellett volna választanod.
A flash lejátszás pedig sajnos eddig régóta megoldatlan volt,reméljük lesz pozitív változás ebben a dologban.

Egyébként a kaiser tökéletesen működik,csak sajnos pont nem azokra a dolgokra amit leírtál.
A kinézetét meg a kijelzőjét tekintve szvsz jobb mint a diamond.

(#383) hito válasza Avicularia (#382) üzenetére

hito
(őstag)

A net annyira nem fontos, de gondoltam azért mégis jó ha tud flash videót lejátszani. És tud (másoknak), erről előtte meggyőzödtem.
A videókról megint csak hajlamos vagyok lemondani. Lusta nem vagyok (annyira) tehát nem esik nehezemre egy kis konvertálgatás.
Ami nálam most betette a kiskaput, hogy webaccesbe nem tudok csatolni semmit, mert valami default.htm lesz belőle. Sok értelme így nincs az ó nagy levelezgetéseknek, meg az irodai alkalmazásoknak, hiszem még elküldeni sem tudom.
Márpedig szerintem ezt a platformot a HTC Kaiserrel együtt az olyan embereknek találták ki mint pl. én. Sokat utazok, rengeteget mailezek fontos üzleti ügyekben.
Most meg fontolgatok egy E90-et, hátha az megoldás a hülyeségemre. Pedig ha a symbianra gondolok már émelygek. Rosszul vagyok már tőle, az utóbbi 5évben szinte csak ilyen telóm volt.
Igazából az egyetlen dolog ami visszatart, az a SIFR III-as GPS (kaiserben). Gondolom E90-ben fabatkát sem ér a gps vevő, mint az N95-ben. :F
OFF: nem tudja valaki, hogy az E90-ben lévő quickoffice excell része kompatibilis a PC excellel? Tehát ha átküldök egy xls-t E90-re, ott szétszerkesztem, majd visszaküldöm PC-re, gond és kompromisszum nélkül tudja kezelni a gép?

[ Szerkesztve ]

MAEMO rocks

(#384) Avicularia válasza hito (#383) üzenetére

Avicularia
(őstag)

Ehhez a webacceshez nem tudok hozzászólni.
Viszont a kaiser gps-ét visszasírom a diamonddal,abban sokkal jobb volt.

Lehet félreértettem,de a kaiserben nem sirf3 gps van hanem qualcomm.

Nokiát nem favorizálom,ebből a típusból az utolsó telefonom egy 7110 volt :)

(#385) GrandeP

GrandeP
(PH! addikt)

Sziasztok!

Hamarosan veszek egy ilyen használt "gépet"..

Abban kérném a segítségeteket, h mire figyeljek?
... illetve ebből van gagyi változat... mint pl a nokia n95-ből... ha igen, hogyan ismerem fel?!
Stb

Köszönöm előre is....

Lassan haladok, de sosem hátrafelé.

(#386) Avicularia válasza GrandeP (#385) üzenetére

Avicularia
(őstag)

Szokásos gombok jól működnek,telefon ,gps ,wifi,kékfog,kijelző pixelhiba.
Ezeket érdemes megnézni.
A nyitómechanika miatt szoktak lötyögni már becsukott állapotban is,erre oda kell figyelni.

Gagyi változatról nem tudok,a más néven megjelenő gépek vannak,pld mda vario iii ,ami a t-mobil verzió.

(#387) runner 125

runner 125
(PH! nagyúr)

Sziasztok!
Avi,divx filmeket konvertálás nélkül viszi a gép akadás nélkül? (pl TCPMP-vel..)
Köszi
Üdv.M

(#388) Viktor0610 válasza runner 125 (#387) üzenetére

Viktor0610
(VIP)
LOGOUT blog

Nem, a már sokszor említett driverhiány miatt szükséges a filmek konvertálása.

...

(#389) runner 125 válasza Viktor0610 (#388) üzenetére

runner 125
(PH! nagyúr)

Köszi.
S vmiféle "frissítés"/jobb driver várható :F
Köszi
Üdv.M

(#390) Avicularia válasza runner 125 (#389) üzenetére

Avicularia
(őstag)

Nem.
Megmondta a htc,nem csinálnak drivert,vedd meg a következő gépüket,abban majd orvosolják a hibát(és raknak bele 3 másikat) :( :U

(#391) runner 125 válasza Avicularia (#390) üzenetére

runner 125
(PH! nagyúr)

Hmm,az igen.
Hát akkor marad a konvertálás..
Köszi
Üdv.M

(#392) runner 125

runner 125
(PH! nagyúr)

Sziasztok!

Viktor írta h 6.1-re elvileg nincs magyarítás.
Vki használ magyarítást a Kaiser-en? :U
Amikor keresgéltem kaptam olyan fotókat Kaiser-okról ahol magyar volt...
6.0 elvileg kompatibilis vele? Hol találok rá?
Köszi :R
Üdv.M

(#393) runner 125

runner 125
(PH! nagyúr)

A fentebbire senki :F

Azért én kérdezek,hátha :)

"Audió kábel, HTC ExtUSB™" Egy ilyenre lenne szükségem a 3,5mm-es jack miatt. Kérdésem; Lehet kapni utángyárott átalakítót vagy meg kell venni 4k-ért az eredetit?
Köszi
Üdv.M

(#394) Viktor0610 válasza runner 125 (#393) üzenetére

Viktor0610
(VIP)
LOGOUT blog

Én ilyen Brando terméket használok, de kapható egyszerűbb, olcsóbb darab is.

[ Szerkesztve ]

...

(#395) runner 125 válasza Viktor0610 (#394) üzenetére

runner 125
(PH! nagyúr)

Köszi,nagy különbség nincs a 3 között,így valszeg eredetit választom.
Üdv.M

(#396) Avicularia

Avicularia
(őstag)

Szerintem ez több lehetőséget tartalmaz és eredeti htc.
Igaz én még 3.5K-ért vettem,úgy látszik itt is bejátszik a forintgyengülés :U
[link]

(#397) runner 125

runner 125
(PH! nagyúr)

Valóban..én is ezt néztem,meglehet h beruházok egy olyanra akkor.
Köszi

Csináltam egy HR-t a gépen..a probléma a következő; a virtuális billen valamiért ha egy bill. közepe alá nyomok a stylussal már az alatta lévő betűt veszi be.. :O
Talán rosszul kalibráltam? Vagy mit rontottam el?
Köszi
Üdv.M

(#398) Avicularia válasza runner 125 (#397) üzenetére

Avicularia
(őstag)

Próbáld meg újra kalibrálni a kijelzőt.

(#399) runner 125 válasza Avicularia (#398) üzenetére

runner 125
(PH! nagyúr)

..és ezt megtudom tenni HR nélkül is? :B Ha igen merrefele? :B
Bocs ,pár napja van nálam. :))
Köszi
Üdv.M

(#400) runner 125 válasza runner 125 (#399) üzenetére

runner 125
(PH! nagyúr)

Sikerült. Köszi :)
Üdv.M

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.