A névkeresés utólag feltelepített programok segítségével megoldható csak ujj segítségével, a tárcsázás pedig alapból szuper nagy gombokkal operál. (Hiányzik is a P3600-amból a Kaiser féle tárcsázó...
)
...
A névkeresés utólag feltelepített programok segítségével megoldható csak ujj segítségével, a tárcsázás pedig alapból szuper nagy gombokkal operál. (Hiányzik is a P3600-amból a Kaiser féle tárcsázó...
)
...

Szuper, köszönöm szépen a gyors választ! Akkor nagy valószínűséggel befogok hamarosan ruházni egy ilyen készülékre. Még egy kérdésem lenne! Hol találok ehez a készülékhez programokat, beleértve ezt az ujjal való névkeresést is?!
Nagyon szépen köszönöm
sztem Viktor a PocketCM progicsaládra gondol [link]. free az összes cuccosuk. volt egy cikk itt az 'arénán, "hogyan csinálj iphone-t a pda-dból" tartalommal. mondjuk én qra nem akarnék semmiből sem iphone-t csinálni
de vannak hasznos tippek, pont az ujjal való kezelhetőségre.
amúgy gyorstárcsázásra ugye be tudod rakni a legfontosabb kontaktokat, hváslistában is szerepelnek jó eséllyel, meg lehet lenni a contact lista állandő böngészése nélkül is.

Köszönöm szépen. Amugy nem akarok belőle iphone-t csinálni, csak tényleg mikor esetleg vezet az ember és szüksége van egy számra, nem feltétlenül akarja elővenni a ceruzát hozzá.
A lényeg hogy van lehetőség a nevek ujjal való böngészésére és keresésére!
Még1x köszönöm
ui.: Még az lenne a kérdésem, hogy a youtube megy rajta?
[ Szerkesztve ]
youtube nem tudom, megy-e, ez alapvetően a használt böngészőtől függ, tudja-e kezelni a flash tartalmat.

Megy rajta a youtube, a készüléken alapból van egy "Streaming Media" nevű progi, melyet pl. a youtube-os videók lejátszására használ a gép (amennyiben a youtube-on elindítasz egy videót, automatikusan megnyílik az előbb említett program).

Az nagyon jó, köszi az infót! Már csak találnom kell egy ilyen készüléket jó áron!

volt ahol már 124ezerért is adták

Ha akartok válaszoltok, ha akartok nem! Olvastam néhány másik forumon hogy ennek a Kaiser-nek a testvérkészülékén az T-Mobil MDA Vario III-on, nem megy, csak GYÁRI kártyáról az IGO. Ez igaz erre a készülékre is? Vagy az is lehet hogy a másik készüléken sincs így csak valaki nem hozzáértő próbálta felinstalálni?
Apropó, miben különbözik ez a készülék, meg az MDA Vario III? Mert az jóval olcsóbb!

Eladó HTC Kaiser! Vadonat új dobozos,2 garanciával. Kacrmentes állapotban, képernyő védő fóliával. Ára: 130.000.- HUF
Ha érdekel valakit az keressen meg e-mailbe: inter01@freemail.hu
[ Szerkesztve ]

Hogyhogy eladod?? Nem tetszik mégsem?

Háát igazából, nem is tudom. Kicsit bosszant, hogy ilyen gyorsan lemerül, tudom írták hogy ennyi, de gondoltam hátha én tovább fogom vele húzni! AKkor Ha berakom az mp3csengőhangot, hiába veszem fel a hangerejét, halk! Az N80-ashoz képest. Így hirtelen ennyi. De amugy jó készülék megvagyok vele elégedve, most is azt használom, mert tetszik, de inkább az ára kellene vissza, kértem, megkaptam, kipróbáltam, továbbadom. Ilyenem is volt már. Amig elnem megy, használni fogom, mert azért bejön!!!

A nagy sikerű HTC TyTN utóda - a HTC Kaiser (TyTN II P4550) - a kéziszámítógép piac egyik legkiemelkedőbb PDA készüléke. A Kaiser támogatja a legtöbb mobil adatátviteli szabványt így HSDPA, UMTS, EDGE vagy GPRS kapcsolatok segítségével is csatlakozhat bárhol, bármikor az internetre. Kedvenc weboldalait, leveleit a 2,8" átmérőjű QVGA felbontású kijelzőn tekintheti meg. A beépített WLAN adapternek köszönhetően Wi-Fi hotspotokhoz is bármikor kapcsolódhat. A Kaiser háza szétcsúsztatható, így válik elérhetővé a QWERTY billentyűzet, melynek köszönhetően még egyszerűbbé válik a webböngészés, a levelezés vagy dokumentumainak szerkesztése a készülékre telepített Microsoft® Office programmal. A hátlapon található 3 megapixeles kamera garantálja, hogy minden fontos pillanatot kiváló minőségben örökíthessen meg. A fényképezővel és a Business Card Scanner programmal egy névjegykártyát lefényképezve könnyedén tárolhatja el annak adatait a címjegyzékben. A Kaiser kiválóan használható navigációs eszközként is. A beépített Qualcomm GPS vevő pontos helymeghatározást garantál. A Windows Mobile 6.0 operációs rendszeren a navigációs szoftverek széles skálája futtatható. A készülékben 256 ROM és 128 RAM memória található, melyet tetszés szerint bővíthet micro SD vagy micro SDHC memóriakártyával. A PDA természetesen mobiltelefonként is használható, 850, 900, 1800, 1900 MHz-es mobilhálózatokat támogat. Az előlapon elhelyezett kamerával videóhívások lebonyolítása is lehetséges. Kihangosító, fejhallgató csatlakoztatására Bluetooth 2.0 kapcsolaton keresztül is lehetőség van.
Specifikáció
CPU: Qualcomm® MSM 7200, 400MHz
Operációs rendszer: Windows Mobile® 6 Professional
Memória: ROM: 256MB RAM: 128MB SDRAM
Méretek: 112 mm × 59 mm × 19 mm
Súly: 190g az akkumulátorral
Képernyő: 2.8" átmérő, 240 X 320 QVGA felbontással, állítható fényerővel
Hálózat: HSDPA/UMTS: 850, 1900, 2100 MHz HSDPA: Akár 384kbps feltöltési és 3.6Mbps letöltési sebesség UMTS: Akár 384kbps fel- és letöltési sebesség GSM/GPRS/EDGE: 850, 900, 1800, 1900 MHz
Billentyűzet: QWERTY billentyűzet
Kapcsolódás: Bluetooth® 2.0 Wi-Fi®: IEEE 802.11 b/g HTC ExtUSB™ (11-pin mini-USB és fejhallgató csatlakozó egyben) GPS antenna csatlakozó
Kamera: 3 megapixeles CMOS autó fókuszos kamera
VGA kamera az előlapon
Audió: Beépített mikrofon és hangszóró
Akkumulátor: 1,350 mAh újratölthető Li-polymer akkumulátor
Készenléti idő:
Akár 350 óra UMTS hálózaton Akár 365 óra GSM hálózaton
Beszélgetési idő:
Akár 4 óra UMTS hálózaton
Akár 7 óra GSM hálózaton
Akár 2 óra videóhívás
Memória bővíthetőség: microSD™ memóriakártyával (SD 2.0 kompatibilis), microSDHC™ támogatás
ez nagyon jó

Go! Go! Nokia!!! N95 + 8GB
(#216) Viktor0610 válasza palm treo 75 (#215) üzenetére
Örülök, h. beírtad/bemásoltad a készülék tudását/leírását, de mindezt miért is? 
...

Sziasztok.
Használtan kapható valahol HTC Kaiser PDA, és menyit kérnek érte?
Notebook PC: ASUS K52F SX244D, Intel Graphics Media Accelerator HD, CPU: i5-450M, SSD ADATA s599 128GB +500GB külső vinyó, Memory 4GB, Mobil: Nokia X6
expressz, apronet, ph (über alles), vatera, keress rá. 110-120k-ért sztem már találsz.

Tegnap este kaptam egy SMS-t, HTC Kaiserrel kapcsolatban Az SMS-t véletlenül töröltem mielőtt még válaszoltam volna. Aki küldte kérem, Mailban bővebben adjon infót a dpa-ról.
Érdekel garanciás e még, magyar menüs e, térkép van e hozzá, leírás,CD, bőrtok, stb.
Word, Exel, dokumentumokat tudja e kezelni? ha kifogástalan csak akkor érdekel. 
borsybela@freemail.hu
Üdv.
Notebook PC: ASUS K52F SX244D, Intel Graphics Media Accelerator HD, CPU: i5-450M, SSD ADATA s599 128GB +500GB külső vinyó, Memory 4GB, Mobil: Nokia X6

Mi a külömbség a HTC Kaiser NET, PREM. és az ELIT között. 
Egy kattintás volt a PDAtech.hu oldalán -gondolom, az ő jelölésük érdekelne-: [link]... 
...

Köszi.
Azt hittem, hogy tudásban való külömbséget jelölik. 

Sziasztok! Azt szeretném kérdezni, hogy a 400 -as processzor, hogyan viszi a filmeket? Egyedül a proci nem tetszik. Azt írják itt is és máshol is, hogy a Qualcomm processzor jó, ráadásúl a Kaiser -ben "minden" Qualcomm. Ezt el is hiszem. De kíváncsi lennék pár tulajdonos user véleményére! 125 ezerért vennék egyet. Nagyon tetszik, férfias, elegáns, okos, a kinézet és a "qwerty pedig tiszteletet parancsol". Látom nem sokan írnak a fórumba, de várom a válaszokat! Köszi, sziasztok!
•> Figyelj, tanulj, hogy később rád figyeljenek és tőled tanuljanak!
a filmeket szarul viszi. minden másban egy igen jó készülék, most már az ára is kezd a föld közelébe leszállingózni.már csak azért is férfias mert 190g a súlya.

Köszönöm szépen a válaszodat! Olvastam, hogy nem a proci nem bírja, hanem a driver nem alkalmas. Nem tudod véletlenűl, hogy ezt hogyan lehet (ha lehet) orvosolni? Különösebben nem zavaró, csak kényelmetlen, és benne van az emberben az, hogy azért mégis csak nem tudja lejátszani normálisan.
Néztem egy HP iPAQ 614c -t, (elhanyagolhatóan) olcsóbb is mint a Kaiser. Nagyobb, jobb fajta processzor, de egyébként ugyanannyit tud mint a HTC, de a HTC -nél ott van az exkluzivitás, és a jó fajta tartozékok, na meg a dizájn.
Remélem nem gond a proci kérdés... Nem bír egyszerűen békénhagyni, maximalista vagyok, mindent a legjobbra akarok, de nem lesz minden az...
(#226) Viktor0610 válasza James Bond™ (#225) üzenetére
Az a baj, h. egyelőre nincs megoldás a problémára. Több lehetőséget próbáltak már, eddig nulla sikerrel...
...
valóban a driver-rel van a bibi, de ugye a Császárban lévő Qualcomm agy egyben a proci és a "videókártya" is. a HTC meg lazán csak aszonygya hogy ez a cucc nem filmnézésre készült, ne panaszkodjon senki
a hp 614-gyel nem hasonlítanám össze a totál más kialakítás miatt, vagy kell qwerty vagy nem.

Köszi a válaszokat!

Sziasztok!
Lenne néhány kérdésem Kaiser (és Wings, S730) ügyben, mert én nem annyira értek mindent.
Nézegettem egy összehasonlító táblázatot a két gépről és különbség volt köztük az operációs rendszer. A Kaiser Windows Mobile Professinalon fut, a Wings(S730) pedig Windows Mobile Standardon. A Két rendszer közt sok különbség van?
...gondolom van elég sok de nekem nem mond semmit a Standard vagy a Professional, csak hogy a Professional professzionálisabb 
A másik kérdésem az lenne, higy szerintetek megéri-e Wingset(S730) venni? Mondjuk szívsesen vennék Kaisert csak hát ahogy figyelgettem olyan 30.000 Ft különbség van a két gép közt. Egyik ismerősöm pedig nagyon mondogatja az iPhone 3G-t, az olyan jó lesz majd?! 
[ Szerkesztve ]
(#230) fantamango válasza James Bond™ (#228) üzenetére

Bond, csak teljesen véletlenül láttam meg egy "cikket", ami nem tudom menyire aktuális, de te kérdeztél a video lejátszásról.
Itt van egy rész ami azt írja a fentről a kilencedik pontban, hogy élvezhetőek a videók a Wingsen bár ez lehet csak ilyen vevő csalogatás.[link]
[ Szerkesztve ]
(#231) Viktor0610 válasza fantamango (#229) üzenetére
A legfontosabb különbség, ami miatt én nem is venném meg a Wingset, hogy abban nincs érintőkijelző, míg a Kaiserben igen.
...
az oprendszeren kívül ugyibár nincs gps a Wings-ben. cserébe némileg kisebb, könnyebb.
az iPhone-ról nem nyilatkozom 
Rengeteg különbség van a két készülék között.
A legalapvetőbb az oprendszer, a wings egy smartphone, a Kaiser egy PPC.
A kijelző 36%-kal nagyobb a Kaiserben és érintőkijelzős.
A technikai adatokat nem írom le, mert azt egy adatlapról is le tudod olvasni. A Kaiser ár/értéke jó, de a Wings túlárazott. Hasonló tudású készüléket kapsz 30-40k-val olcsóbban is a WM smartphone-ok között.
A HTC nagyon jó a csúcskészülékek között ,de smartphone-oknál nehezen találja el az árat az áresések után
Ha a kettő közül kell választanod, inkább a Kaisert vedd meg, de jól gondold át, hogy valóban szükséged van-e egy ilyen kvalitású készülékre, vagy csak a pénzt dobod ki az ablakon.
"A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10

Köszönöm a válaszokat, sokat segítettetek. Főleg azért akarnék Wingset venni, mert láttam itt-ott, hogy a processzor 400 MHz, ami nem olyan rossz. (Igaz X800-as Goldfishbe 500 Mhz-s van, de hát Goldfish, na jó nem a legjobb)
Viszont mindenképp valami jó kis smartphone-t szeretnék venni, mert az elég sokrétűen felhasználható. Esetleg tudnátok ajánlani egyéb készülékeket, amiről jókat hallottatok, vagy tapsztaltatok?
Vagy esetleg szerintetek Kaisernek itt megállt az ára és csak fél év múlva fog csökkenni, vagy van esély, hogy 100.000 Ft környékére süllyedjen hamarosan?
Meg nekem Wingssel az a problémám, hogy "botrányos" a kamerája, szóval néztem a képeket itt a tesztben és hát elmosódottak, ráadásul semmi vaku szerűség nincs hozzá, viszont van első kamerája a videotelefonáláshoz, ami szerintem abszolult pozitívum, legalábbis én csak ilyen telefont vennék.
Előre is köszönöm!
[ Szerkesztve ]

... és esetleg mi a véleményetek a TyTN-ről? Azt se tartom rossz gépnek, viszont az egyik oldalon [link] "eléggé" lehúzták, csak 3 csillagot kapott, és még az E-ten Goldfish X800-a is 4 csillagot kapott 
(#236) Viktor0610 válasza fantamango (#235) üzenetére
Szerintem tökéletes (én is ezzel szemezek), bár a processzora nem feltétlen alkalmas kompromisszum-mentes videónézésre... 
Az X800 azért kaphatott jobb értékelést, mert újabb, erősebb a processzora, nagyobb felbontású a kijelzője, beépített GPS-vevővel rendelkezik, stb...
...

Olvastam TyTn-ről tesztet és ott azt írják, hogy a QWERTY-jét eléggé erősen kell működésre bírni, ez mit takar? Mert ha csak tényleg valamivel erősebben kell megnyomni az nem olyan nagy probléma szerintem, de mondjuk ha tényleg olyan veszett nagy erővel kell nyomkodni(amit nem hiszek) akkor az tényleg nem a legjobb...
Mindenesetre várok még a vásárlással, hátha lejjebb megy a Kaiser ára 110.000 Ft környékére... Vagy ez nem túl reális?!

És esett az ára
114.000 Ft-ért már kapható...

Most olcsóbb a Kaiser mint a TyTN, mondjuk a garancia lehet nem túl hosszú távú...

Nekem még a Toshiba G900 is tetszik. Ez az ujjlenyomat-olvasó nagyon James Bondos
Meg amúgyis egy jól összerakott gép lehet... Az egyetlen probléma, hogy nagyon kevés helyen lehet hozzájutni. Néztem egy webáruházban, és ott látom hogy olcsóbb, mint a Kaiser, de ott a Kaiser 147.000 Ft-ba került 

Jelent meg a teszt óta szoftver frissítés a Kaiser-hez, vagy egyáltalán nem támogatják? (a képek tömörítése például botrányos a tesztben, de biztosan lehet mást is csiszolni, videó driver, meg ilyenek...)
"Watching every day of my life go by | Just waiting, waiting to die!"

2008.05.23-án jelent meg a hivatalos WM 6.1 Kaiser-re. Szerintem még nem éri meg frissíteni. Nekem nem ment a GPS, iGO8 nem indul el vele, Google Maps nem találja a GPS-vevőt. A CorePlayer fekete képernyőt ad, ha átállítod DirectDraw-ra vagy GDI-re akkor meg lassabb mint eddig. Driver nincs az új ROM-ban. Én inkább visszatettem a 6.0-át.
[ Szerkesztve ]

Sziasztok!
HTC Kaiser PDA-ba, 2 GB-nál nagyobb SD kártyát , akár 8 Gb is elfogad, felismeri?
Melyik SD kártyát szereti igazán (gyártó)
Köszi.
[ Szerkesztve ]

Sziasztok!
HTC TyTN II. Hu. használati utasításra lenne szükségem, ebben szeretném segítségeteket kérni, honnan tudom letölteni 
Használati: [link]. Nincs magyarnyelvű.
...

Köszi Viktor, de mindenkép, HU kellene.

Hy, segítséget szeretnék kérni, az lenne a kérdésem, kérésem, hogy a HTC diamond kezelőfelületét valahogy rá lehet varázsolni a kaiserra? Ha igen valaki tudna segíetni hogy hol és hogyan találok? Illetve valami jó oldalt ami kaiserral foglalkozik, vagy legalább is htc-kkel.
(#249) Viktor0610 válasza visinszkij (#248) üzenetére
A kijelző eltérő felbontása miatt kétséges a kompatibilitás, illetve nem nagyon találtam erre vonatkozó infókat Google barátom segítségével sem. Bár ezek nem zárják ki, hogy mégis menni fog.
[ Szerkesztve ]
...
(#250) EnzoFerrari válasza Viktor0610 (#249) üzenetére

Köszi a választ, az esetleg megtudod mondani hogy honnan lehet leszedni? Ezen kíüvl olyna problémám lenen hogy frissítettm 6,1 re, és eltünt a magyarítás és azt hogy lehet visszatenni vagy mit ttegyek?