Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#401) runner 125

runner 125
(PH! nagyúr)

A külön megvásárolható TV kábellel mekkorában jeleníti meg a készülék képét a TV-n? "Full screen"? :)
Köszi
Üdv.M

mod.: Felettébb érdekes; a Diamond-ra valóban 3,5k-ért dobja ki az átalakítót... :U Ez jó a Kaiser-hez is nem?

[ Szerkesztve ]

"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!

(#402) Avicularia válasza runner 125 (#401) üzenetére

Avicularia
(őstag)

Valóban,nekem is ez van,nem tudom mi lehet a különbség a kettő között.
Mivel mindkettőn htc extusb csati van,gondolom jó hozzá.

mod:most nézem egyik YC A300 a másik YC A200
valami eltérés biztos van

kompatibilitási listán ott a kaiser is,úgyhogy tuti jó hozzá

[ Szerkesztve ]

(#403) Viktor0610 válasza runner 125 (#401) üzenetére

Viktor0610
(VIP)
LOGOUT blog

A Kaiser TV-kimenetes? :F

[ Szerkesztve ]

...

(#404) runner 125 válasza Viktor0610 (#403) üzenetére

runner 125
(PH! nagyúr)

Hát ez atomlol. :DDD
Tegnap nézegettem gyorsboltnál a cuccokat,eskü láttam vmi tv kábelt-most meg nem találom. :W :D

"Kinek a pap, kinek a wlan" :-) • A forum arra hivatott, hogy a kérdéseiteket ott tegyétek fel, s ne privát üzenet formájában felém! Köszönöm!

(#405) runner 125 válasza Avicularia (#402) üzenetére

runner 125
(PH! nagyúr)

Megkérdeztem e-mail-ben,amint kapok választ felírom.
Üdv.M

(#406) runner 125

runner 125
(PH! nagyúr)

"Az egyik csatlakozója miniUSB a másiké pedig HTC ext USB, melyek között formai különbség van.

A „csapott” ext USB csatlakozóba tulajdonképpen minden miniUSB bele megy, de fordítva már nem.

Ezt leszámítva ugyanazt tudja a két eszköz."

Üdv.M

(#407) Avicularia válasza runner 125 (#406) üzenetére

Avicularia
(őstag)

Nekem a sima miniusb-s van,nem is megy bele a diamond töltőkábele.
Szerintem ez értelmetlen,mert az átalakító htc gyártmány,extusb-s készüléket csak ők gyártanak.
Ergo értelmetlen sima usb csatival gyártaniuk,csak extusbvel kellene,akkor minden kábel jó lenne hozzá.

(#408) runner 125

runner 125
(PH! nagyúr)

Sziasztok!
A minap feltűnt már vagy harmadszor h valamiért a kamera önálló módon egyszer csak gondol egyet és visszaállítja a felbontást VGA méretre.. :( :U
Először azt hittem én vettem le...
Mitől lehet :F
Köszi
Üdv.M

(#409) norbee2244 válasza runner 125 (#408) üzenetére

norbee2244
(fanatikus tag)

Üdv

nem váltottál át közben véletlen másik kamera módba?nálam még az elején csinált ilyeneket mástól nagyon nem lehet..:)

never look back... // Ha valaki privátot kap legyen oly lelkiismeretes,hogy válaszra méltatja a másikat..

(#410) runner 125 válasza norbee2244 (#409) üzenetére

runner 125
(PH! nagyúr)

Fuu,az látod lehet. :B
..és ha visszaváltok a főcam-re elfelejti h 3mp volt beállítva?! :Y :U
Hm.. okés,most már ezt is tudom :)

Köszönöm! :R
Üdv.M

(#411) norbee2244 válasza runner 125 (#410) üzenetére

norbee2244
(fanatikus tag)

nekem megjegyzi ha minden igaz nem felejti el..:)
ha jól látom neked 8gb-s memkari van benne a kaiserben..mennyire lassul be mondjuk zenehallgatásnál?konkrétan mennyire lassítja be?(nekem 512mb zene van kb rápakolva és teljesen megfogja a belső lejátszóját)

never look back... // Ha valaki privátot kap legyen oly lelkiismeretes,hogy válaszra méltatja a másikat..

(#412) runner 125 válasza norbee2244 (#411) üzenetére

runner 125
(PH! nagyúr)

Aham,hát akkor ezek szerint nekem nem.. :U
Valóban egy 8gb-s SDHC kártyával használom.
Konkrétan SanDisk 8gb SDHc Class 4.
Pontosan mire érted a belassulást? :U Én WMP-vel szoktam zenét hallgatni,nem tapasztaltam lassulást/szaggatást/akadást.
Vagy Te egyszerre 512mb-t teszel be a lejátszóba?
Üdv.M

(#413) norbee2244 válasza runner 125 (#412) üzenetére

norbee2244
(fanatikus tag)

van 1 zenelejátszó progija(nem wmp hanem zenelejátszó a neve) oda sűrítek be kb. 512mb zenét és nekem a progit lassulva adja be..nem tudom hogy ez a memóriakártya(kingston 2gb sima snassz mezei) vagy a gépecske miatt van e

(#414) runner 125 válasza norbee2244 (#413) üzenetére

runner 125
(PH! nagyúr)

Aham,hát ez jó kérdés.
Én inkább a progira tippelnék...
Ennyit egyszerre nem szoktam besűríteni :) De a WMP ~200mb-tól nem lassul be..
Üdv.M

(#415) norbee2244

norbee2244
(fanatikus tag)

[link]

Aki használ ilyet és tudna róla nekem véleményt mondani megköszönném :B :R

(#416) runner 125 válasza norbee2244 (#415) üzenetére

runner 125
(PH! nagyúr)

Én ugyan nem használok,de a rendeltetése egyértelmű-sokkal stabilabb GPS vétel,szakadés nélkül.
Ez még viszonylag olcsó pl az N560 10k-s antennájához képest. Ha sokat navigálsz városokban/magas épületek között érdemes beszerezni. :K
Üdv.M

(#417) norbee2244 válasza runner 125 (#416) üzenetére

norbee2244
(fanatikus tag)

Ha lesz elég pénzem lehet megnézem mit tud igazából külső téren használom puszta közepén satöbbi..bicózás mellett jól jön sokszor :))

(#418) runner 125 válasza norbee2244 (#417) üzenetére

runner 125
(PH! nagyúr)

Bringára antenna?! :DDD Nemá'
Sztem full felesleges,minimum autóba tudom elképzelni..
Üdv.M

(#419) norbee2244 válasza runner 125 (#418) üzenetére

norbee2244
(fanatikus tag)

hát ez van nekem erre kellett :DD (nem röhög együttérez.. :P )

(#420) runner 125

runner 125
(PH! nagyúr)

Sziasztok!

Az létezhet h a magyarítástól nem látja a Kaiser a bejövő üzeneteket?
Amikor listázza őket még látni (az elejét,illetve a számot amiről kaptam) de ha megnyitom full fehér a kijelző-nem fagy le,csak éppen nem látom "nagyban" az üzit.. :U
Köszi! :R
Üdv.M

(#421) norbee2244 válasza runner 125 (#420) üzenetére

norbee2244
(fanatikus tag)

Üdv

Nálam is utólag lett magyarítva üziket látom eltudom olvasni meg minden funkciót enged:)

(#422) runner 125 válasza norbee2244 (#421) üzenetére

runner 125
(PH! nagyúr)

Szia!
Köszi,dobtam egy pü-t is. :R
Üdv.M

(#423) runner 125

runner 125
(PH! nagyúr)

Sziasztok!

Hol tudok rom frissítést végrehajtani a Kaiseremen?
Köszi :R
Üdv.M

(#424) runner 125

runner 125
(PH! nagyúr)

3.28.405.0 WWE -ez van jelenleg,létezik ennél frissebb? :U
Köszi. :R
Üdv.M
mod: Az létezhet h 1.82.116.1 -es Rom-on hibátlanul teljesít a magyarítás,az enyémen pedig nem nyitja meg az sms-eket? :U
Amint eltávolítom róla a magyarítást minden megy -megnyílik- rendben.

[ Szerkesztve ]

(#425) norbee2244 válasza runner 125 (#424) üzenetére

norbee2244
(fanatikus tag)

Azt hiszem megoldottuk a kollégának a problémáját. :P

(#426) runner 125 válasza norbee2244 (#425) üzenetére

runner 125
(PH! nagyúr)

Úgy igaz,köszönöm itt is! :R
Üdv.M
ui.: még jó h 2en azért "fent tartjuk" a Kaiser topikot.. :DDD :)

[ Szerkesztve ]

(#427) CivicEsi

CivicEsi
(tag)

Hello.
Tudna nekem valaki, egy beszámolót tartani, a Kaiserről, ugyanis a tesztek alapján, és az itt rőptében olvasott dolgok alapján tetszett nekem a gépecske, de nekem nincs ilyen fajta "előéletem" max egy SE P990i-vel büszkélkedhetek a kőzelmúltban adtam el :D

Acer Aspire 6930G-644G32MN, SamsungLe-32B530, 1TB WD My Book essential, D-Link DIR-655, HTC Sensation XE, Xbox360 Gamertag: mikibuza

(#428) norbee2244 válasza CivicEsi (#427) üzenetére

norbee2244
(fanatikus tag)

Szia

Ha gondolod vegyél fel msnen és beszámolok neked a kaiser-ről;)(msnem profilomban)

(#429) Viktor0610 válasza CivicEsi (#427) üzenetére

Viktor0610
(VIP)
LOGOUT blog

Rövid leírás lesz:
Szuper kis gép, vedd meg nyugodtan. :D

[ Szerkesztve ]

...

(#430) norbee2244

norbee2244
(fanatikus tag)

Azt hiszem hamarosan 1 újabb kaiser tulajt köszönthetünk CivicEsi nevében :R

(#431) CivicEsi válasza norbee2244 (#430) üzenetére

CivicEsi
(tag)

Pontosan kedves "kollega" márcsak párat kell aludnom, és meg van a DRÁGASZÁÁÁÁÁÁGOM :D:D:D

Majd még arról az igo-s megoldásról lenna azért kérdésem.

[ Szerkesztve ]

Acer Aspire 6930G-644G32MN, SamsungLe-32B530, 1TB WD My Book essential, D-Link DIR-655, HTC Sensation XE, Xbox360 Gamertag: mikibuza

(#432) norbee2244 válasza CivicEsi (#431) üzenetére

norbee2244
(fanatikus tag)

Mint mondtam szívesen segítek. :K

(#433) runner 125 válasza Viktor0610 (#429) üzenetére

runner 125
(PH! nagyúr)

Ez így van! :C :R
Üdv.M

(#434) CivicEsi válasza norbee2244 (#432) üzenetére

CivicEsi
(tag)

ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ
Nem hiszem el!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Lebetegedtem, és most a doki 3-hét otthonmaradásra itélt, és nem tudok elmenni a telóért mert tüdőgyuszim van.
Ilyen loozer is csak én lehetek......
:(:(:(:( :W :W :W :W :W :W :W :W :((( :((( :((( :((( :((( :((( :((( :( :( :( :( :( :( :O :O :O :O :O :O :O :O :O

(#435) runner 125 válasza CivicEsi (#434) üzenetére

runner 125
(PH! nagyúr)

Futár,posta? :B
Gyógyulj meg!
Üdv.M

(#436) CivicEsi válasza runner 125 (#435) üzenetére

CivicEsi
(tag)

Nem jó, mert az n95 öt adnám helyette+némi menyiségű kp-t, és a cseréket szeretem személyesen lebonyolitani.
Köszi.

(#437) norbee2244 válasza CivicEsi (#434) üzenetére

norbee2244
(fanatikus tag)

ajj nyugi..:) nem fut el a teló;) amúgy nekem meg a lábam görcsölt be elég szépen..1 hétig semmi bicó bele halok(tyűű..naon offolunk ám :B )

jobbulást :R

[ Szerkesztve ]

(#438) runner 125

runner 125
(PH! nagyúr)

..őő vki használ "HTC Album" nevű progit?
A jobb kamera driver (érdemes feltenni-valóban jobb) fel kellett tennem.De arra még nem jöttem rá h h tudom azzal megnyitni a fotóimat,s ujjal lapozni.. :B
:R
Üdv.M

(#439) norbee2244

norbee2244
(fanatikus tag)

Lenne 1 eléggé komplikált kérdésem..Kaiseren nem tudok bejelentkezni msnbe kb 2 hete és az internet explorer is eltünt( :F ) közben gépen van 1 vírusom..Az nem lehet hogy a vírus átment a kaiserre és ez miatt van ez?

mod: köszi runner125..tudod mit :R

[ Szerkesztve ]

(#440) runner 125 válasza norbee2244 (#439) üzenetére

runner 125
(PH! nagyúr)

Nm. :)

Hard-reset. :K
Üdv.M

(#441) macedo

macedo
(újonc)

Sziasztok, sajnos nem találtam sehol megoldást arra, hogy
bekapcsolom a WIFI-t a kaiseren, freespotra probalok felmenni, nincs jelszo, semmi akadály, status connected, próbálok az IE-vel böngészni, erre a kiírja:
"The page you are looking for cannot be found" :(
Van-e más megoldás, mint a hard reset? :W
Előre is köszi!

(#442) norbee2244 válasza macedo (#441) üzenetére

norbee2244
(fanatikus tag)

nálam akkor volt ez a probléma mikor bevolt korlátozva a hotspot köre(ergo csak 1 bizonyos oldalt lehetett vele megnézni) próbáltad már más hotspoton is?

(#443) lajosforras

lajosforras
(újonc)

Sziasztok,

Tervezek venni egy Kaiser-t, és lenne néhány kérdésem, amire eddig sehol sem találtam meg a válasz:
1. Mennyire kényelmes vele netezni?
Hogyan tördeli az oldalakat?..vagy jobbra-balra, le-fel kell lépkedni az oldalon?
Lehet vele zoomolni/nagyítani az oldal bizonyos részeire ?
2. Ha van mobilnet előfizetésem (T), akkor csak bele a kártyát és hajrá, vagy kell rajta beállításokat csinálni?
3. Az email postafiókomat tudom egy az egyben szinkronizálni? (Outlook, T-s postafiók)
4. Word/Excel file-okat tudok egy az egyben szinkronizálni, szerkeszteni?
5. Használtat vennék, mit nézzek meg feltétlenül a vásárláskor?

Köszi előre is a válaszokat!

(#444) lajosforras

lajosforras
(újonc)

Sziasztok,

HTC Kaiser-t szeretném USB Modem-ként használni laptop-hoz, de nem boldogulok a beállításokkal. Tudna valaki segíteni ?
Akár email-ben, akár telefonon is örömmel venném a segítséget, természetesen a telefonköltségeket állom!
Köszönöm még egyszer!
üdv,

(#445) Viktor0610 válasza lajosforras (#444) üzenetére

Viktor0610
(VIP)
LOGOUT blog

Elvileg annyi csak a teendőd, hogy a Programok közötti Internet Sharing (Internet megosztás) programot elindítod, kijelölöd a használandó kapcsolatot, illetve a csatlakozási módot, majd Connect (Kapcsolódás).

A netes beállításokhoz telepítsd fel ezt a programot.

[ Szerkesztve ]

...

(#446) lajosforras válasza Viktor0610 (#445) üzenetére

lajosforras
(újonc)

Köszönöm a gyors választ! Működik is!
Az volt a "baj", hogy sokkal egyszerűbb volt, mint ahogy gondoltam. :N
Mindenféle "modem" beállításokkal kínlódtam.... :W

Azért van még most is gondom...
Az email-eket nem tudom elküldeni a Kaiser-ről. Az asztali gépemről másoltam be minden ki/bemenő account/server és egyéb beállítást (T-Online ADSL/Outlook), de valami nem OK.
Fogadni tudok emaileket gond nélkül, de küldeni nem...

Tud esetleg valaki valami tanácsot adni, hogy mi lehet a gond ?

Köszönöm előre is a segítséget!

Üdv,

(#447) Viktor0610 válasza lajosforras (#446) üzenetére

Viktor0610
(VIP)
LOGOUT blog

Küldésnél mindig annak a szolgáltatónak az SMTP-beállításait kell használd, amelyik hálózatán vagy, tehát vedd fel a kapcsolatot a szolgáltatóddal, amelynek kártyáját a készülékedben használod. Ők megmondják, mit kell beírni a kimenő szerver adataihoz.

[ Szerkesztve ]

...

(#448) lajosforras válasza Viktor0610 (#447) üzenetére

lajosforras
(újonc)

Ez is megvan! Nagyon köszönöm a segítséget!
üdv, :C

(#449) Napfénysüti

Napfénysüti
(PH! kedvence)
LOGOUT blog

Mennyire strapabíróak ezek a gépek? Érdemes használtat beszerezni? Látom hogy 60-70.000-ért már vannak. Van esetleg valami hardveres típushibája?

New World. New Thinking. Més que un club! The Power of Dreams! Hattrick csapat: Újbudai revans (578818)

(#450) Viktor0610 válasza Napfénysüti (#449) üzenetére

Viktor0610
(VIP)
LOGOUT blog

(Majdnem) Tökéletes gép.
Szoftveres jellegű gond nincs vele, a benne lévő memória bőven elég, az előlap kopásra hajlamos, maga a gép masszív, hibátlan felépítésű.

...

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.