"Kingabo, a Te Totalcomd-ed tettem fel, és kifogástalanul működik."
Örülök neki. 
"Nyugodtan szabadalmaztatsd segítőkézségedet.
"

"Ha a GPS a licensz lejárta után már nem frissít, akkor az asus -t hogy tudtam wifin ugyanúgy frissíteni néhány napja?"
Először is a gps, az a helymeghatórozó rendszer angol megfelelőjének rövidítése és nem KELL frissítened! A navigációs rendszer, mint pl az igo, a gps-t használják a navigáláshoz. Ezeket lehet frissíteni térképpel, vagy újabb verzióval, ha van érvényes licenced.
Itt egy cikkecske a gps-ről.
"Automatán fel ajánlotta, minden nap, mondom wifi be, csináld. És megtette."
Ebből nekem nagyon úgy tűnik, hogy a QuickGPS frissítette az adatbázisát. Ez röviden annyit csinál, hogy x napra előre letölti, hogy merre járnak a műholdak, amivel meggyorsítja a gps jelfogását (vagyis, hogy megmondja hol is vagy)
"Pedíg abban egy dominós pénznélküli kártya fityegett."
Ennek nem tudom mi köze a témához. Elöbb írtad, hogy wifi-n frissítettél. 
(#852) Fireman67: ahogy t72killer is írta általában MÉG nem szükséges, csak ha olyan helyeket is látogatsz.
Régebben kiprobáltam egy antivírus + tűzfal + backup progit, ami csak ette feleslegesen a gépet és a megkérdezésem nélkül készített egy backup-ot és feltöltötte a szerverére, majd vigyorgott, hogy ismeri a teljes telefonkönyvem.
Az eset-nek van egy mobil vírusírtója, elvileg az asztali verzió után nem hinném, hogy rossz lehetne. 
[ Szerkesztve ]