"A jó minőségű d-pad"
a d-pad annyira jó minőségű, hogy eddig mindenkitől azt hallottam, hogy lötyög. az enyém is, de nem zavaró, amolyan by design.
"a billentyűk egymás utáni többszöri megnyomását nem kezeli jól, a "www" beírásakor szinte mindig elhagy egy "w"-t"
valami baj lehet azzal, nálam tökéletes.
"Külön OK nincs"
hogy ne lenne, még a szöveg mellé tett képen is jól látszik.
"remélhetőleg felváltja a TI 200 MHz-es OMAP850 processzorait"
már felváltotta, a Touch volt az utolsó omap850-es. a HTC tudtommal valami naaagy szerződést írt alá a qualcomm-mal.
"az X gomb valóban bezárja-e az alkalmazásokat, vagy csak simán tálcára küldje őket "
milyen tálca?
inkább háttérbe löki.
"TouchFlo, de a kockás-görgetős menü kimaradt"
mert az TouchCube. a TouchFlo (kódnevén BioScroll) csak a görgetést és lapozást jelenti.
"Infra port sajnos nincs"
ez szerintem inkább hálistennek.
"Több tulajdonos panaszkodik viszont, hogy EDGE/UMTS váltáskor gyakran megszakad a beszélgetés, én ezt szerencsére nem tapasztaltam."
én sem, nem tudom, mi lehet. egyszer volt olyan, hogy többször elszállt egy hívás, egyszercsak elhalkult és katt. de kiderült, hogy a liftben nullához konvergál a térerő. 
"Van e-mail kliens, boldogul a csatolmányokkal és a hitelesített IMAP4 szerverekkel is"
említsük meg az integrált Windows Live-ot is, ami természetesen Hotmail-támogatást is magában foglal.
"A hátlapi kamera 3 megapixeles, autofókuszos, munkáját nem segíti LED-es segédfény."
tapasztalatom szerint nem is nagyon kell neki, éjszakai módban is rendkívül jó képeket csinál.
"képminőség a használható kategórián belül van, kimagaslónak viszont nem mondható"
azért szerintem ez eddig a legjobb, amit PDA-tól láttam.
"A képzaj sok helyen (pl. az égen) elég erős, ugyanakkor a zajszűrés nyomai is láthatók."
a tömörítés okozta "kockásodás" eléggé bosszantó tud lenni, főleg mivel általában csak utólag derül ki, a kijelzőn ugyanis még nem látni.
"Zenéinket az Audio Manager nevű progival tudjuk lejátszani"
és a Windows Media Player-rel, de én zenéhez egyértelműen a GSPlayer-t ajánlom, über.
"gyanítom, hogy a legtöbben naponta fogják tölteni"
valóban kicsit erősebb akksi is elfért volna benne.
annyit talán még érdemes lett volna megemlíteni a szoftvereknél, hogy az Office Mobile 6.1 fut rajta, ami már alapértelmezésként kezeli a docx, xlsx, pptx formátumokat, valamint, hogy a naptár sokkal jobban kezeli a meeting request-eket (pl. lehet forwardolni és válaszolni rájuk).
amúgy meg csekdisz: PocketCM
(letölthető itten)
[ Szerkesztve ]
Sent from my Windows Phone