Hirdetés

2012. május 29., kedd

(#751) God Vazzeg válasza t72killer (#750) üzenetére

God Vazzeg
(PH! kedvence)

Azt mindegyiknél külön lehet :K De amúgy szinte biztos hogy külön is van :U Ez egy wifi kártya a specifikáció szerint, nem tud BT-t ;)

De mindegy is, mert működik mindkettő, a többi nem lényeg :D

Találmány gyártási joga eladó!

(#752) kiske13

kiske13
(kvázi-tag)

Kezdek megbarátkozni a kecskével.
Talán 2 kifogásolni valót találtam ami engem zavar.
Ha kihangositom beszéd közben a hivott partner csak szaggatottan hall engem!
A kékfog fülest meg utálom.
A másik pedig, hogy stylus nélkül nehézkes a telefonkönyvben kutatni.

20 ÉV MULVA TEHETSÉGES KEZDŐ LESZEK!!!

(#753) laccy88

laccy88
(fanatikus tag)

hello!
Hogy tudnék hangfelvételt készíteni hívásról?
A notes-szel és a resco rögzítőjével is próbáltam, de a mikrofont veszik forrásnak.

laci

(#754) kingabo válasza laccy88 (#753) üzenetére

kingabo
(őstag)

Ezt többen is probálták már, de valami miatt a kaiserrel nem működtek a progik, úgy emlékszem. Használd a keresőt, hátha rosszul emlékszem. :U

(#755) laccy88

laccy88
(fanatikus tag)

lenne még 1 olyan kérdésem, hogy:
sokan ismeritek a card export nevű progit. Eddig én is ezt használtam, de mostanában rádugom, konnektálok, és a pc azt írja, hogy az usb eszköz telepítése során hiba lépett fel vagy vmi ilyesmi, lényeg hogy nem tudom használni :S
Másik gépen is így csinálja, szóval a pda-n van vmi. több verziót is próbáltam már...de nem jók.

Valamivel ki lehet váltani ezt a programot? vagy ötletek?
THX

és ahogy ezt a hozzászólást megírtam, a legújabb verzióval működik...3.19...kár hogy nemsokára lejár...szívesen venném, ha vki lenne olyan kedves ideadni nekem:D

[ Szerkesztve ]

laci

(#756) God Vazzeg

God Vazzeg
(PH! kedvence)

Eladó lesz a kaiserem, újszerű állapot, doboz, plusz nagyteljesítményű akku, 4gb kártya, igo amigo és igo 8.3 is rajta!

Ha érdekel, privi! :R

(#757) -XadAnuX+

-XadAnuX+
(őstag)

Sziasztok!

Egy kis segítség kéne mert elakadtam. Múlt hét óta vagyok boldog tulajdonosa egy szinte újszerű Kaisernek :K .

A gondom, hogy feltelepítettem a Windows Mobile-eszközközpont-ot, és azt írja ki, hogy nincs kapcsolat......
Bluetooth-al és USB próbáltam de hiába....
Valaki tudja , hogy mi lehet a hiba oka?
Magyar Windows Mobile 6.0-s van feltelepítve, lehet ez a baj?

Válaszotokat előre is nagyon köszönöm! :R

Üdv!

(#758) kingabo válasza -XadAnuX+ (#757) üzenetére

kingabo
(őstag)

Ellenőrizd a tűzfalat. :K Egy külön hálózat lesz a gép és a ppc között, amit a tűzfalak szeretnek tiltani. :(((

"Magyar Windows Mobile 6.0-s van feltelepítve, lehet ez a baj?"
Mivel ilyen nem létezik így kizárt dolog. :N Egy program "fordítja" le magyarra a dolgokat, de számomra túl sokat lassít a gépen, de ha szeretsz várni...

(#759) -XadAnuX+ válasza kingabo (#758) üzenetére

-XadAnuX+
(őstag)

Köszi a gyors választ!
Ki fogom nem sokára próbálni, amit mondtál a tűfallal kapcsolatban.
Én meg azt hittem, hogy gyárilag magyar nyelvű....
Érdemes feltelepíteni a 6.1-et?
Tudtommal ahoz nincs magyar fordítás, így elképzelhető, hogy sokkal gyorsabb lesz?
Olvastam, hogy valaki 6.5-el használja, én meg azt hittem, hogy max a 6.1-est lehet feltelepíteni rá.
Bocsi a kérdésekért, de nem volt még Windows-os kütyüm.

Üdv!

(#760) -XadAnuX+ válasza kingabo (#758) üzenetére

-XadAnuX+
(őstag)

Igazad volt a tűzfallal kapcsolatban, már működik!! :R
Big Thx!

(#761) kingabo válasza -XadAnuX+ (#759) üzenetére

kingabo
(őstag)

Valahol régebben találtam egy wm6 vs wm6.1 összehasonlítást, de nem voltak olyan nagy különbségek. Én 6.1-et használok, de kacsintgatok a 6.5 felé.
Ha megvan a magyarítás telepítője és minimális szinten tudsz angolul, akkor szerintem probáld ki magyarítás nélkül is, mert iszonyatosan sokat lassít a császáron. :W
6.5 hivatalosan úgy tudom nincs, de "főzőtt" rom formájában igen: másik ppc rom-ját vagy egy kiszivárgott romot alakítanak át úgy hogy a kaiseren is használható legyen. (durván ezt jelenti a főzőtt)

(#762) -XadAnuX+ válasza kingabo (#761) üzenetére

-XadAnuX+
(őstag)

Igen szerintem ki fogom az angol 6.1-et próbálni.
Csak van egy kis gondom ezzel kapcsolatban....
Felmentem a HTC oldalára és le akartam tölteni a 6.1-et. Kéri az S/N számot ezzel nincs gond, de utána ha megadom, le lehet tölteni, EU1, EU2 verziót, és nem tudom, hogy melyiket rakjam fel.
Hátha tudnál segíteni, hogy melyiket válasszam...? :R

(#763) kingabo válasza -XadAnuX+ (#762) üzenetére

kingabo
(őstag)

Nekem t-függő kaiserem van, így erről nem tudok nyilatkozni. (nem tölthetek le független romot a htc-tól)
De van egy tippem: nem 2 eu-s mirror közül választhatsz?
Nem akarlak semmire sem rábeszélni, de a gyári htc romoknál a főzött romok gyorsabbak és jobbak is lehetnek. Itt egy jó adag, átláthatóbb formában: itt

(#764) -XadAnuX+ válasza kingabo (#763) üzenetére

-XadAnuX+
(őstag)

Igen nekem független van, és két 2 eu-s mirror közül lehet választani meg egy kínai mirror van.
Europe 1, és Europe 2 közül lehet választanom, de sajnos nem tom melyiket telepítsem fel.

És meg lehet bízni teljesen ezekben a főzött ramokban?
Pl ha feltelepíteném a 6.5-ös verziót, nem lassulna be nagyon a Kaiseren? Gondolom erősebb harverhez szánták, vagy tökéletesen fut rajta a 6-5?

(#765) kingabo válasza -XadAnuX+ (#764) üzenetére

kingabo
(őstag)

Biztos bennem van a gond, de ha 2 mirror van 1 file-ra akkor mi a probléma? Leszeded azt amelyik gyorsabban jön. :P
6.5-ről nekem (még) nincs tapasztalatom, de korábban többen is írták, hogy semmi gondjuk sincs vele. Esetleg nézd meg az xda-n a 6.5-ös romok topikjait, hogy mit írnak róluk. Vagy kiprobálsz párat, aztán ha nem tetszenek / lassuak akkor felraksz 6.1-eset vagy 6-osat. ;)

(#766) -XadAnuX+ válasza kingabo (#765) üzenetére

-XadAnuX+
(őstag)

Ez az, hogy két különböző file...
Csak egy számban a végén van eltérés. Biztos nem egyforma, mert különbben nem lenne értelme, hogy mindkettőt le lehet tölteni.

Látod tanul az ember...
Azt hittem, ha pl felrakom a 6.1-est, akkor utána már nem lehet visszarakni a 6.0-ást. :B
Így azért már dokkal jobb a helyzet.

(#767) laccy88 válasza -XadAnuX+ (#766) üzenetére

laccy88
(fanatikus tag)

azért van több tárhelyen ugyanaz a tartalom, hogy minél többen és minél gyorsabban le tudjuk tölteni :D

laci

(#768) -XadAnuX+ válasza laccy88 (#767) üzenetére

-XadAnuX+
(őstag)

Lehet bár akkor nem értem miért van EU1, és EU 2 - es file amit le lehet tölteni...
Mindegy, letöltöm az egyes végűt, és felpakolom.

(#769) God Vazzeg válasza -XadAnuX+ (#766) üzenetére

God Vazzeg
(PH! kedvence)

6.5-ös elég lassú, szerintem maradj a 6.1-nél. Persze a te választásod. Én most főzött 6.1-est használok, és nagyon gyors a teló, nekem ez mindennél többet ér. Olyat keress ami angol, majd később ha akarod magyarosíthatod :K

xda-n érdemes nézelődni ;)

(#770) -XadAnuX+ válasza God Vazzeg (#769) üzenetére

-XadAnuX+
(őstag)

Köszi, igen pont a 6.1-est fogom felrakni.
"majd később ha akarod magyarosíthatod" Ez biztos? Mert én csak a 6.0-ra tudtam, hogy van magyarosítás.

Üdv!

(#771) God Vazzeg válasza -XadAnuX+ (#770) üzenetére

God Vazzeg
(PH! kedvence)

Nem próbáltam még, mert nekem nincs rá szükségem, de van itt épp egy omnia, és ahhoz van 6.1-re magyarítás, interwrite-os. Szóval biztos létezik, nekem is van egy, elvileg 6.0 és 6.1-re jó, még nem néztem. 6.5-re rápróbáltam, hard reset lett belőle :D

(#772) -XadAnuX+ válasza God Vazzeg (#771) üzenetére

-XadAnuX+
(őstag)

Tudnal konkret főzött 6.1-es ajanlani, hogy mit erdemes letolteni, ami megbizhato, es gyors stb..?

Udv!

(#773) God Vazzeg válasza -XadAnuX+ (#772) üzenetére

God Vazzeg
(PH! kedvence)

Ez egy 6.5-ös: [link]
Ez egy 6.1-es: [link]
(Asszem ez van nekem :K)

Itt nézelődj: [link]

Figyelj oda, hogy hardspl kötelező, tehát ne a vakvilágba frissíts, mert könnyű elbaxni :K

(#774) -XadAnuX+

-XadAnuX+
(őstag)

Sziasztok,

Kéne egy kis segítség!

Feltelepítettem a 6.1-es Windowst, gyorsabbnak érzem mint a magyarosított 6.0-ám volt.
A gondom az, hogy nem indul el az IGO 8-as, ellenben 6.0-án tökéletesen ment. Feltelepítés rendben lezajlik, de amikor elakarom indítani, nem csinál semmit :((
Tudja valaki, hogy mi lehet a gond?

A másik problémám, hogy nem működik az mms, sajnos nem tudom beállítani.
T-Mobilos, dominós vagyok, ha valaki megmondaná, hogy kell beállítani, hogy az mms tökéletesen menjen, nagyon megköszönném!!!!!

Válaszotokat előre is köszönöm!

Üdv!

(#775) God Vazzeg válasza -XadAnuX+ (#774) üzenetére

God Vazzeg
(PH! kedvence)

Nekem most az amigo csinálja ezt, eddig ment.. Ellenben 8.3 az meg megy, és tökéletes :U Fosok ezek a navik :(

mms beállítás a szolgáltató honlapján található, milyen meglepő :D Vagy itt: [link]

(#776) -XadAnuX+ válasza God Vazzeg (#775) üzenetére

-XadAnuX+
(őstag)

Igen próbáltam a beállításokat, de sajnos eddig nem sikerült révbe érnem.
Bosszant engem is ez a IGO dolog elhiheted. ;]

(#777) kingabo válasza -XadAnuX+ (#774) üzenetére

kingabo
(őstag)

Ez lehet rom függő is sajnos. Nálam a gyári htc rommal simán ment az igo, a mostani főzött rommal meg kb 1-2 perc után összeomlik.

(#778) -XadAnuX+ válasza kingabo (#777) üzenetére

-XadAnuX+
(őstag)

És ami tényleg nagyon bosszant, hogy én nem főzött romot használok, hanem gyárit...

(#779) God Vazzeg válasza -XadAnuX+ (#776) üzenetére

God Vazzeg
(PH! kedvence)

Mondom, ugyanazon a romon egyszer még ment, aztán kellett volna és már ugyanez, semmit se csinál. Nem értem én se :F

(#780) -XadAnuX+

-XadAnuX+
(őstag)

Szeretnék venni a Kaiserbe 16 Gb-os micro SD-t.
Tudnátok ajánlani márkát, típust amivel tökéletesen megy?

Üdv!

(#781) t72killer válasza -XadAnuX+ (#780) üzenetére

t72killer
(PH! addikt)
LOGOUT blog

nekem 8gigás transcend van kb 3 hónapja, class 6-os. Eddig nincs rá komolyabb panasz. (1x volt, hogy a totalcommanderben nem láttam a kártyát, de az lehet, h azért, mert nem volt rendesen bedugva.)

NAGY HDD Statisztika készül: http://prohardver.hu/tema/hdd-k_megbizhatosaga_elettartama/hsz_1-50.html

(#782) t72killer

t72killer
(PH! addikt)
LOGOUT blog

feltettem a Kaiseremre életének első wimo 6.5-jét innen. Egész szépen muzsikál, csak kicsit szoknom kell még a rendszert, sokminden más, mnt a 6.1-ben.

NAGY HDD Statisztika készül: http://prohardver.hu/tema/hdd-k_megbizhatosaga_elettartama/hsz_1-50.html

(#783) laccy88 válasza t72killer (#782) üzenetére

laccy88
(fanatikus tag)

érdekelnének a tapasztalataid a 6.5-nél, működik-e minden vele, wi-fi, gps stb.
Én is szeretném majd felrakni a kaiseremre :D

laci

(#784) t72killer válasza laccy88 (#783) üzenetére

t72killer
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Minden flottul megy :) GPS (HTC-re szabott iGO), 3G, wifi, e-mail kliens (céges+gmail, hotmail)

(#785) laccy88 válasza t72killer (#784) üzenetére

laccy88
(fanatikus tag)

lehet hogy hülyeséget kérdezek, DE
Az működik, hogy ha pl egy biztonsági mentő progival pl. sprite backup, készítek mentést, az az új rendszeren is használható lesz? pl a 6.5ön :D

laci

(#786) -XadAnuX+ válasza t72killer (#782) üzenetére

-XadAnuX+
(őstag)

És nem lassul be tőle a Kaiser?

(#787) t72killer válasza -XadAnuX+ (#786) üzenetére

t72killer
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Dehogy, sőt, sztem gyorsabb lett. Igaz, ez egy lepucolt ROM, semmi extrával (magam tettem fel még a quickgps-t is az XDA-UC-ből)

#785: én nem próbálnám ki, főleg a kimentett registrykulcsok miatt, ezek egy újfajta rendszeren okozhatnak galibát...

(#788) vahu

vahu
(lelkes újonc)

Sziasztok!
Keresek HTC Kaiser készülékházat.Pontosabban csak a csuszka részét.
Leesés következtében eltörött.
Ha valakinek lenne ilyen,vagy tud valami infot,hogy hol lehet ilyet venni elfogadható áron,kérem PRIVÁTban jelezze felém!
Köszike!

Nekem két ilyen készülékem van,nagyon meg vagyok velük elégedve.
Főzött 6,1-es rommal használom,mert a 6,5 nem erre a készülékre lett kitalálva,szerintem.
Müködik szépen a 6,5 is de GPS használat közben sokszor belassul,stb.
:C

A Privit hamarabb észreveszem!Csak ird le,hogy miröl van szó:)Telefonon azonnal....

(#789) t72killer válasza vahu (#788) üzenetére

t72killer
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Hm, ennek a GPS dolognak utánajárok. Még nem használtam intenzíven, mióta felraktam az új rendszert. (Oziexplorert + IGO-t használok egyébként tájékozódásra)

(#790) vahu válasza t72killer (#789) üzenetére

vahu
(lelkes újonc)

én meg futár vagyok.....
nekem a munkámhoz kell.Aztán amikor megyek 60-70 km/h-val ne akkor szoljon,hogy kanyarodjak,amikor már ott az utca.Néha elgondolkozik....
Ha ki van kapcsolva a Touch Flow és pár alkalmazás,akkor gyorsabb de nem az igazi.

A Privit hamarabb észreveszem!Csak ird le,hogy miröl van szó:)Telefonon azonnal....

(#791) t72killer válasza vahu (#790) üzenetére

t72killer
(PH! addikt)
LOGOUT blog

IGO lagot én is tapasztaltam, még 6.1 alatt (jó nagyot is kerültünk miatta), de az a gyenge GPS jel miatt volt. Esetleg érdemes beszerezni egy extra GPS antennát hozzá.

Tényleg, az újabb HTC-knek (pl HD2-nek) is jó lenne a kaiserhez kapható antenna? (mintha ugyanolyan lenne a csati) Használ esetleg valaki ilyet?

Ill még1 antennakérdés: WiFi és HSDPA antennát lehet valahol csatlakoztatni?

[ Szerkesztve ]

(#792) vahu válasza t72killer (#791) üzenetére

vahu
(lelkes újonc)

Sebaj!
Mióta eltörött,használom a régi bevállt telefonomat(lehet vele telefonálni és ennyi),meg vettem egy GPS-t.........................
Ezt viszont meg kéne javitani...Vannak még hasznos funkciói.

(#793) God Vazzeg válasza vahu (#788) üzenetére

God Vazzeg
(PH! kedvence)

Én is 6.1-el használom, és nagyon gyors, minden flottul műxik rajta. Lagolást viszont észrevettem igo amigo alatt, de 8.3-as alatt nem jelentkezett, azzal tökéletes.

(#794) God Vazzeg válasza -XadAnuX+ (#776) üzenetére

God Vazzeg
(PH! kedvence)

Megvan a bibi!! Az volt a baj nálam, hogy a kártya fájlrendszere befosott valahogy, össze vissza voltak a könyvtárak, meg voltak duplán ugyanolyan nevűek is :Y Újratettem az amigot és a 8.3-at is, és megy mindkettő flottul!

(#795) t72killer

t72killer
(PH! addikt)
LOGOUT blog

A lag-nak még két oka lehet: nem ideális radio (>radio-t kell flashelni), ill gyenge vétel (>antenna) nomeg, ha küzdenie kell az sd-kártyával, az se jó :))

(#796) God Vazzeg válasza t72killer (#795) üzenetére

God Vazzeg
(PH! kedvence)

Igen, a radió lehet, de nem zavaró annyira hogy nekiálljak gyökölni :D

(#797) -XadAnuX+

-XadAnuX+
(őstag)

Valaki aki T-Mobilos, Dominós, legyen szíves küldje el privibe az MMS beállításokat, nagyon megköszönném!!! :R
Már egy csomó leírás alapján beállítottam, de sikertelenül. :(

Válaszotokat előre is köszönöm!

Üdv!

(#798) God Vazzeg válasza -XadAnuX+ (#797) üzenetére

God Vazzeg
(PH! kedvence)

[link] :F

(#799) laccy88

laccy88
(fanatikus tag)

kaiserrel lehet olyat, hogy amikor hív valaki, elnémítod? vagyis csörög tovább, csak némán.
Ha lehet, melyik gombbal?:D

laci

(#800) rep3at

rep3at
(őstag)
LOGOUT blog

Egy kis segítségre lenne szükségem.

Nemrég frissítettem ROMot a haverom Kaiserén, nem most csináltam ilyet először (nekem TyTN van, jelenleg stock-like 6.5 van rajta), de most mégis tanácstalan vagyok. A Kaiserre A KaiserTouch Series WWE ROMot tettem, igazábol minden rendben van vele azon a kis hibán kívül hogy mindig kitörlődnek belőle az adatok ahányszor kikapcsolom.

Tudnátok valami megoldást erre a problémára? Haverom elég sokat cserélgeti a SIMet a készülékben és nem szeretném ha mindig újra fel kellene raknia a programjait minden egyes cserénél.

Előre is köszönöm a segítséget :R

rep3at.blogspot.com / Tesztek, ilyesmik. techpad.hu - Az online techmagazin. Üzleti megbízhatóságom az adatlapomon. @rep3at كرر

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.