Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#901) panizzi

panizzi
(fanatikus tag)

nahh, felcuppant az xp penről :))

itt van minden, ami kell hozzá : [Install XP from USB]

(#902) fkenny válasza panizzi (#901) üzenetére

fkenny
(senior tag)
LOGOUT blog

nekem is kb ilyesmi módon lett felcuppantva a winfos xp :DDD

A nők, mint a parkolók......a jobbak már foglaltak, a többi vagy rokkant vagy fizetős... :)

(#903) panizzi

panizzi
(fanatikus tag)

linpussal használhatatlan szvsz, feldobva az xp-t , íg mindjárt emberi lett a kijelző
igaz hogy kicsi, de könnyen megszokható, tűéles kép

(#904) gps76

gps76
(senior tag)

az OS X milyen lehet ezen?

(#905) panizzi

panizzi
(fanatikus tag)

webkamera program hiányzik még, mi kell ehhez?

(#906) fkenny válasza panizzi (#905) üzenetére

fkenny
(senior tag)
LOGOUT blog

nekem gyárilag felrakta és megy nemfoglalkoztam vele valami acer kristály eye ....:DDD

A nők, mint a parkolók......a jobbak már foglaltak, a többi vagy rokkant vagy fizetős... :)

(#907) panizzi

panizzi
(fanatikus tag)

ezt értem, de honnan indul el a milyen program?

(#908) gps76 válasza panizzi (#907) üzenetére

gps76
(senior tag)

Most nincs nálam,de azt hiszem a sajátgépben alul van

(#909) fkenny válasza (ak)zsálaB (#890) üzenetére

fkenny
(senior tag)
LOGOUT blog

ha a a sima ubi vant fent az csúnya sárga meg ilyen ... Viszont full exrtával 3d-s ablakforgatássla rakd fel hylette az ubuntu ultimate ediction 2.0-ást a 2gb-s verziót és faja lessz

(#910) fkenny

fkenny
(senior tag)
LOGOUT blog

Valaki tud segíteni nincs wifim ubuntu alatt :(

(#911) fkenny

fkenny
(senior tag)
LOGOUT blog

mindenkinek működik a wifi ubuntu alatt? akinek az van fent
:R

(#912) zsolt(ika)

zsolt(ika)
(újonc)

Kedves Barátaim. Én is vettem egy ilyen kis kütyüt XP-vel. Pár beállítás után nagyon jó ki pörgős gép lett. Viszont... ....Gondoltam, kipróbálom a Windows 7-et rajta. Fel is tettem, elszalad rajta simán, gondoltam majd az eRecovery-vel visszatelepíthetem utána a saját Xp-t, ami rajta volt. Ám az eRecovery nem csinál semmit. Hiába nyomogatom az alt + f10-et, nem történik semmi. Pedig ahhoz a particióhoz nem nyúltam, amin a saját telepítője van. Most megöl az ideg, mert nem tudom, hogyan tegyem vissza a gyári Xp-t. Ebben kérném a segítségeteket, ha van valakinek tapasztalata. Köszönöm: Zsolt

(#913) panizzi válasza zsolt(ika) (#912) üzenetére

panizzi
(fanatikus tag)

ez engem is érdekel, mit indít el az altF10

meg ez egyáltalán biosban van, vagy a boot sectorban?

(#914) bejmuller válasza panizzi (#913) üzenetére

bejmuller
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

a boot sectorban kell lennie valaminek. valoszinuleg ezert van hogyha egy uj OS atirja az MBR-t, akkor nem hajlando mukodni mukodni az Alt+F10. Amugy nekem linuxos van, azzal nincs ilyen gond :D:D

Az ornitológusoknak nincs jutalom a munkájukban. A madarak leszarják az embereket. :D | http://bejmuller.blogspot.com | WP7 FTW :)

(#915) norbesz74 válasza zsolt(ika) (#912) üzenetére

norbesz74
(senior tag)

Tisztelt Zsolt.

Én okos voltam és ghostoltam előtte, de akkor se sikerült alt+f10 párossal. Sőt olvastam a használati utasitást, de ott 1.-ik pontja nem stimmelt mert nem volt olyan biosban.:( Szóval fekete xp plussz 5 giga tárhelyed lett.:)

(#916) panizzi válasza norbesz74 (#915) üzenetére

panizzi
(fanatikus tag)

csak van recovery disk hozzá

linpushoz is adtak...bár itt nem volt rejtett parti

(#917) asound

asound
(őstag)

Sziasztok!

Bár engen nem zavar különösképpen az A1-es ventillátorának hangja, mégis egy program futtatásához fel kellette tennem az A1CTL nevű venti és egyéb dolgokat szabályozó kis segédprogramot. Igaz, hogy csak akkor kapcsolom be, amikor ezt az alkalmazást használom (adott egy játékprogram ami csak 1024x768-ban indul el), mégis érdekelne hogy mi egyébre jó még?

A felbontás átállítása tiszta, ezt használom most is.

A processzortelejesítményt ugye le lehet venni 800 MHz-re. Ennek az előnyei nagyobb akku élettartamban mutatkoznak meg? Nálam a gép simán kibír 2-2,5 órát egy feltöltéssel, mondjuk ha utazom, és avi lejátszáshoz 800 MHz is elég, és ezzel meg tudom növelni a táp élettartamát hagyom állandóra. :)

A harmadik dolog a vetniszabályozó. Én eddig Autora állítva használtam, mert nem tudom Custom beállításoknál milyen hőfokokat célszerű, ill. kell megadni. A hang nem zavar különösképp, de ha csökkenteni lehet anélkül hogy a gép ne károsodna természetesen kipróbálom. Az már más kérdés hogy csak akkor ha biztosan nem ártok ezzel a processzornak. Nekem mondjuk egy játék esetében egy idő után maxon pörög a venti és úgy is marad. Nem akarom azt, hogy ha visszaveszem a hőfokokat a procim hűtés nélkül maradjon.

Összefoglalva azt szeretném kérni, hogy aki már régóta használja a progti írja meg nekem a véleményét a procisebesség kérdéséről, illetve hogy milyen Custom hőfokokat célszerű beállítani a ventiszabályzóban. A segítséget előre is köszönöm! :R

[ Szerkesztve ]

Az élet négy magnál kezdődik.

(#918) panizzi

panizzi
(fanatikus tag)

AA1 Fancontrol 1.6-ot használom, ebben nincs cpu órajel csökkentés
Egyébként napközben egyáltalán nem zavaró a hangja, így is sokkal jobb, mint az asztali gépeim tele ventivel, éjszaka legfeljebb bekapcsolom néha

más: pofás táskát hol lehetne találni hozzá? valamiben cipelni is kellene

(#919) Annesoft

Annesoft
(lelkes újonc)

Sziasztok!

Kerdesem az lenne, hogy mi a fo kulonbseg a netbook es a notebook kozott? Link is jo lesz. Bocs a hulye kerdesert, de inkabb kerdezzek hulyesegeket, mindt hulye maradjak...
Csaladilag kaptunk egy ilyen netbookot, Win XP Home oprszrel. Szeretnem jol kihasznalni ezt a kis dragasagot. Nekem utazasnal kellene Office is. Lehet ra telepiteni?

Koszi szepen a segitseget!
Anne

(#920) bejmuller válasza Annesoft (#919) üzenetére

bejmuller
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

netbook:
-kis meret
-alacsony fogyasztasu, alacsony(abb) teljesitmenyu processzor
-kis meretbol adodo kis kijelzo
-netezesre van kitalalva, de mas egyszeru feladatok elvegzesere is, ebbe az office is beletartozik
-architekturajat tekintve teljes erteku szamitogep. barmi ami megy notebook-on, PC-n, megy ezen is. (kivetel jatekok, nagy processzorteljesitmenyt igenylo programok, mivel grafikus chip gyenge, es processzor sem eros)

notebook... gondolom arrol nem kell irjak

Az ornitológusoknak nincs jutalom a munkájukban. A madarak leszarják az embereket. :D | http://bejmuller.blogspot.com | WP7 FTW :)

(#921) Reac^ válasza Otisz (#864) üzenetére

Reac^
(PH! addikt)
LOGOUT blog

Elég sokat járok a fvári tesókban és egyéb nagyáruházakban de még 1x sem láttam ilyen kis észereket :B

Nagyon nagyon nagyon kezdem magam elhatározni a Tmobilos 3g-s verzióval kapcsolatban, dolgozói kedvezménnyel egész faszás áron hozzálehet jutni. Végre megvalósíthatom az álmom... nagykijelzős igo navigáció a kocsiba :DDD :C (EEEpc-vel már megcsináltam, de az buta volt)

1988 Daihatsu Charade GTti 993ccm Turbo | Telón gyorsabb, szám az adataimnál (7-24) | PH! megbízhatóság: 50+

(#922) Annesoft válasza bejmuller (#920) üzenetére

Annesoft
(lelkes újonc)

Szia!

Koszi a valaszt!

igen, a notebookrol nem kell bszelni, azt hasznalom amugy, nincs PC-m

akkor tulkepp dvd olvaso/iro sincs benne, mondjuk gondolom nem is ferne bele, ugye? meg vegulis a jovo au USBs adathordozoke, meg memo kartyake, ha jol gondolom.

Meg nincs nalam ez a gep, otthon van a szuleimnel, igy csak elozetesen kerdeznem: kell az akksijanak formazas, elsore sok toltes?
ha elinditod, akkor teleipiti az op rszt? ugyanugy, mint mas uj notebookoknal? az oprszt gondolom itt sem dvd-n, cd-n adjak hozza, mondjuk nem is lehetne mit kezdeni vele, hanem elso inditaskor telepitheto? es a kezdeti konfig-ot hogyan lehet elmenteni? arra ertem, h ha ujra kell rakni a rszt egy ido mulva, hogyan tudom felhasznalni a gephez adott jogtiszta op.rszt?

[ Szerkesztve ]

(#923) bejmuller válasza Annesoft (#922) üzenetére

bejmuller
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

igen, optikai meghajto nincs, de nekem eddig nem is hianyzott :)
formazni hivatalosan nem kell, mivel li-ion-os akksi, de ugyhiszem hogy mindenki az elso par toltest hosszabbra hagyja. nem art neki :)

oprendszerrol nemtudok nyilatkozni, nekem linux-os verzio volt, ott minden mashogy mukodik.
majd mindjart jon ide egy xp-s tulaj es (remelhetoleg) megvalaszolja a kerdesed :)

(#924) fkenny válasza Annesoft (#922) üzenetére

fkenny
(senior tag)
LOGOUT blog

Szia!
Igen van ofice rajta meg mn-sn és egyéb szarságok ! Viszont az ofice csak 90-napos próbaverziójú :(

(#925) Annesoft válasza fkenny (#924) üzenetére

Annesoft
(lelkes újonc)

90 napos probaverzio??? nem semmi...
mondjuk nekem van jogtiszta, de cd-n. hogyan tudom feltenni ra akkor?

(#926) fkenny válasza Annesoft (#925) üzenetére

fkenny
(senior tag)
LOGOUT blog

Szia!

Persze hogy lehet fellehet rakni ! mondom hogy kell
1 keresel vagy egy pendrivet vagy egy memóriakártyát
2 vagy leformázod vagy csinálsz neki valami helyet amire ráfog férni a cdnyi telepítője
3beteszed a nagynotidba a cd-t és felmásolod a telepitőt valamelyik adathordozóra
4 miután befejezted a másolást az összes cd-n lévő fájlal jöhet az hogy átdugod aa1-be és onnan elinditod a telepitést :) és kész is !

Ha nem értetted szólj akkor érthetőbben elmondom :) :DD

(#927) fkenny

fkenny
(senior tag)
LOGOUT blog

Ti hogy cuppantotátok fel xp mellé a limpust mert nekem az egész vinyót formázni akarja de az úgy sajnos nem jó :( :W
Valakinek van ez a 2-ő enymás melett ? :R

(#928) bejmuller válasza fkenny (#927) üzenetére

bejmuller
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

1. linpus es nem limpus
2. rajtam kivul meg 1-2 ember megtette, es mindenkinek mukodik
3. fentebb van link is, utana magyarul is leirtam hogy hogy kell

mi akarja leformazni a vinyot? nem fogalmazol eleg erthetoen

(#929) gps76 válasza fkenny (#927) üzenetére

gps76
(senior tag)

Ez engem is érdekelne.
Én Linpus-sal vettem,de volt rajta egy 1 GB-os partíció még ami nem tudom mi.

(#930) kovacszk válasza Annesoft (#925) üzenetére

kovacszk
(senior tag)

Fogod a jogtiszta kódját és beregisztrálod a 90 napos próbaverziót, és már jó is. :)

A jó kolléga nem csak igér, be is tart!

(#931) bejmuller válasza gps76 (#929) üzenetére

bejmuller
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

swap particio. olyan mint a windowsnal a pagefile, csak a linpus egy kulon particiora teszi

(#932) panizzi válasza bejmuller (#931) üzenetére

panizzi
(fanatikus tag)

én beszántottam a swap partíciót :D

linuxnak az uhu live-ot használom, pendrive-ról

(#933) Zoltanius

Zoltanius
(újonc)

T-Mobile-nál most akcióban winchesterrel Windows XP-vel kapható.

(#934) gps76 válasza bejmuller (#931) üzenetére

gps76
(senior tag)

akkor én is letörlöm.
de ha az xp-t is meg a linpust is fel akarom rakni akkor mi lesz?

(#935) bejmuller válasza gps76 (#934) üzenetére

bejmuller
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

hat akkor majd ugyis kell csinalj egy ext2-es particiot a linpusnak, es egyuttal csinalsz egy 1 gigas swap particiot.
a legtobb particioszerkeszto progi kepes ilyen tipusu particiokkal ugykodni

(#936) Ismo

Ismo
(újonc)

Sziasztok!

Nekem is fagy hibernáláskor. Tud valaki valami tippet?
Amikor alap rendszer van rajta, akkor még működik, aztán programok telepítése után már nem. Nem tudom melyikkel akadhat, de alap programok vannak rajta csak (NOD, TotalCommander, Office 2003).

Ismo

Make money, no war!

(#937) fkenny válasza Ismo (#936) üzenetére

fkenny
(senior tag)
LOGOUT blog

Szia egy bios update megoldás

le is van irva a 300-350. leirásig hogy hogy kell és kész :C

(#938) bejmuller válasza fkenny (#937) üzenetére

bejmuller
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

nemtudom hol olvastal ilyesmit :F
kovasz forumtarsnak ugyanez a problemaja volt es nem segitett rajta a bios update, ime:
"regebben volt hogy fagy standby-ban meg hibernalasban. raktam fel uj bios-t az 5-os verziot de ugyanugy fagy." [link]

tanacsot inkabb csak akkor adj, ha biztos vagy a megoldasban

[ Szerkesztve ]

(#939) kovacszk válasza bejmuller (#938) üzenetére

kovacszk
(senior tag)

Hát már nem az ötös biosnál tartunk azóta van már egy pár. De több helyen is lehetett olvasni hogy ezt a gondot a biosfrissíés általában megoldja.

(#940) bejmuller válasza kovacszk (#939) üzenetére

bejmuller
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

tudom hogy mar vannak ujabb bios verziok is :)
de ha ez megoldja akkor en kerek elnezest, en csak a forumban leirtakbol indultam ki...

[ Szerkesztve ]

(#941) Ismo

Ismo
(újonc)

Akkor kicsit pontosabban:
Elkezdte csinálni. Felraktam a legújabb BIOS-t (windows-os frissítés...). Továbbra is csinálta. Windows reinstall. Akkor jó lett egészen addig, amíg fel nem kerültek rá a programok (Office 2003, Total Commander Ultima Prime, NOD, Fan Control). Azóta nem jó.

Make money, no war!

(#942) bejmuller válasza Ismo (#941) üzenetére

bejmuller
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

valamit olvastam a fan control-lal kapcsolatban meg regebb.
Probaltad mar hogy mit csinal ha kilovod a fan control-t?

(#943) Ismo válasza bejmuller (#942) üzenetére

Ismo
(újonc)

Gyanakodtam rá. Kikapcsoltam, most 2-ből 2-szer működött. Amúgy az AA1Fan Control volt a program. Amíg azt teljesen ki nem lőttem, és nem indítottam újra, addig az A1ctl el sem indult. Most az megy. Tesztelem.
Amúgy tudja valaki, mi az az opció, hogy Prevent HD clicks?

Make money, no war!

(#944) fkenny válasza bejmuller (#940) üzenetére

fkenny
(senior tag)
LOGOUT blog

Ezer bocs de én csináltam másnak is és jó lett ijen hiba miatt a legújabb biossal

Sajnálom :( :):)

(#945) panizzi

panizzi
(fanatikus tag)

windows 7-et rátolom, remélem nem fog döcögni :K

(#946) panizzi válasza panizzi (#945) üzenetére

panizzi
(fanatikus tag)

2 óra 25 percet ír ki a W7

(#947) gps76 válasza panizzi (#946) üzenetére

gps76
(senior tag)

És milyen?
Mindent írj le amit fontosnak tartasz,szerintem mást is érdekelhet!

(#948) kovasz válasza kovacszk (#939) üzenetére

kovasz
(senior tag)

hat melyiknel? a hivatalos az 5-os.

(#949) panizzi válasza gps76 (#947) üzenetére

panizzi
(fanatikus tag)

Viszonylag jól fut, sőt..

Vistánál sokkal életképesebb. Amúgy a szokásos Vista csillivilli parasztvakító-looking.
Az biztos, hogy Vistát nem rakok fel (sosem használtam), ez jó lesz...egy darabig :DDD

(#950) kovacszk válasza kovasz (#948) üzenetére

kovacszk
(senior tag)

A legfrissebb hivatalos amely az acer honlapjáról leölthető az 3308-as.

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.