Köszi! A venti ki volt kapcsolva teljesen?
Aláírás
[Re:] Számítógépet tartalmazó harcirobot fémhulladékból és egy liter vodkából
[Re:] Az Intel alternatív operációs rendszerekkel támadna a netbookpiacon
Melyik tápegységet vegyem? /Mielőtt kérdezel, olvasd el az első hsz.-t!/
Milyen monitort? A-tól Z-ig, a legkisebbtől a legnagyobbig [Olvasd el az #1 hozzászólást!]
Nagy FEJhallgatós topik (Kérdezés előtt olvasd el az 1-es hsz.-t)

Köszi! A venti ki volt kapcsolva teljesen?
Aláírás

Ti mennyire állítjátok be a fan controlt?Mert nem találtam specifikációt,mennyire lehet sütni az atomot
Nekem 65nél be-55 nél ki-re van állítva most .
(#253) kapcs-ford válasza nokia3650365 (#252) üzenetére

10xCelsius körül van a limit (mag) de elvileg nincs túlmelegedés mert kikapcsol a proci! 90-95ig lehetne ereszteni de az aa1-be a limit 85..biztos ami biztos.
Nálam 70-60 van de moddolom a gépet mert nem a proci melegszik inkább hanem más és mondhatni az "fűti" a procit.
[ Szerkesztve ]
Aláírás

Hali poénból lefutattam a kicsikén egy 3dmak 2006-ot! Kemény 136 pontot kapott, bevallom őszintén kevesebbet vártam.
A jó kolléga nem csak igér, be is tart!

Beteg

k***a szép diavetítés volt!
Egy másodpercre nem mutatott egy fps-t

Nem volt kikapcsolva, de egyszer sem kapcsolt be (nem ment a bekapcsolási fok felé).
Üdv!
Retro

Nézegetek játékokat. F1 2002: 1024x600 minden fullon még csak meg sem izzasztja 

Ja én is pont ma néztem rajta egy markoló szimulátort. 3D-s játék alap felbontáson még "élvezhető" is volt. Persze nem "nagy gépes" feeling, de üres perceket elütni kiváló!
Mondom én jó kis gép ez... 
Retro

Ahogy mondod ahol nincs net ott jól jönnek ezek a régi játékok!

Ez ráadásul egy viszonylag friss kiadás volt... 
Retro

Valaki írja már le,hogy csinál usb boot biost.Még soha nem csináltam és nem ártana felrakni az új bios-t(Bios-t frissítettem már,csak usb-ről nem) 

Kár,hogy egy particióra van szedve gyárilag a winyó. Nem lehetne valahogy kettéparticiónálni, úgy hogy még az eredeti winXP maradjon meg? Ez az XP telepítő hol van a gépen? Ezt is jó lenne kiíni egy CD-re. Vagy erről ne is álmodjak? 

Sziasztok,
Kb. egy hónapja próbálom eldönteni, hogy melyik netbook-ot válasszam. Úgy látom, hogy az én igényeimnek az AAO felel meg a legjobban (pl. ebben van XD kártya olvasó is), a 3G-s modem is sokat nyom a latba és nekem ez tetszik külsőre is a legjobban. Egyetlen kérdés nyugtalanít még, milyen minőségű a webkamera képe? Nektek megfelel?

A legegyszerűbben partitio magickel tudod szétszedni. Ezzel megmarad a feltelepített xp. Az előre feltelepített xp telepítőt nem tudom mivel lehetne kiírni. Az egy külön partíción van amit semmivel nem lehet látni csak pm-el. De igazából szerintem maradhat 5gb foglal a 160-ból, telepítésnél formázásnál nem tudod még véletlenül sem eltüntetni.

Szerintem elég jó képe van. Ha csak skypolásra akaro használni arra szerintem tökéletes. Egyébként ajánlom a gépet nagyon, én is sokat gondolkodtam melyiket kéne megvenni és miután egy helyen láttam mindet nekem ez jött be a legjobban. Szerintem az összeszerelés minősége is ennek a legjobb!

Norton vagy PowerQuest

Nekem 1,5 órát megy folyamatos használattal az akksi voda mobilnettel.Ha 1,5-2 óra közötti telephasználat elég akkor mindenképpen jó választás.
Valaki csinált már usb boot-os bios flash-elést?

Szerintem teljesen mindegy! Mind a kettő tökéletes arra.

Lentebb leírtam nagyvonalakban...
Nekem a legfrissebb BIOSsal megy a gép, működik a FanControl is.
[ Szerkesztve ]
Retro

Igen, skype-hoz kellene. Sokat vagyok úton és így tudom tartani a kapcsolatot mindenkivel. Ha megveszem, kell még hozzá egy megfelelő autós tartó és egy usb-s GPS antenna, felugrik rá az IGO 8 és navigációként is működik majd. 

Nektek nem ad ki magából egy kicsi daráló hangot ami nem a winyó seek zaja. Én nemrég tök csöndben hallgattam és egy kicsit idegesítő volt. Olyan mintha a venti lene! Csak azért idegesít mert nincs kedvem szervízbe vinni, és több hétre megválni tőle.

TIPP: Olvasd el a topikot az elejétől...
Aláírás

Tipp! olvasd el a hozzászólásomat még egyszer! Én nem azt kérdeztem hogy hangos e másnál is a venti (mert tudom hogy egy kicsit az) hanem, hogy ad e ki olyan hangot mintha seekelne egy winyó. Azt hiszem ez nem ugyan az! Mellesleg biztos hogy a venti volt mert kikapcsoltam a gépet pihentettem egy kicsit és most nem csinálja. Ha felpörgetem most már csak a szélzajt hallom. Remélem nem hallom többet, olyan volt mintha beleért volna valami.

"Nektek nem ad ki magából egy kicsi daráló hangot ami nem a winyó seek zaja."
Akkor az a winyó kaparós seek zaja lehetett szerintem de azt írtad hogy a venti volt biztos akkor a venti volt biztos.
Ütögesd meg kicsit hátha előjön habár a venti túlságosan is védve van ahhoz hogy beleérjen valami, ergo semmi sem érhet bele.
Aláírás

Tuti hogy a venti. Az előbb megint elkezdte. Kikapcsoltam bekapcsoltam és megint kussban van. Mivel szerintem sem érhet bele semmi idegesít hogy akkor mi a szösz csinálja ezt a zajt! Remélem csak a csapágy (ha csapágyas egyáltalán) és idővel bekopik.

Hali, hol tudtad megnézni őket együtt? Én is szeretnék jól dönteni! 

Media markt
volt wind, eee1000hd, meg az összes 900-as
tényleg így volt a legjobb, otthon teljesen másképp döntöttem a képek meg specifikációk alapján.

Az valószínű, h a vinyó volt, mert nekem is csinálja, de a ventinek nem lehet olyan hangja....

honnan lehet hozzá Vista drivereket leszedni? Mert amit a honalpjukról szedtem le annál a LAN-ra azt irja, hogy nem Vista kompatibilis driver.
Amúgy még mindig frankó a gép. Csak ne adtak volna hozzá ekkor lób.aszó vastak tápegységkábelt.

Nagyszerű...
Csináltam egy usb bootos pendrive-ot átállítottam a biosban,hogy a pendriveról bootoljon és újraindítottam azóta nem indul el a gép... Sötét a kijelző...
Bios reset kéne de ahoz szét kell gondolom szedni a gépet...
(#282) kapcs-ford válasza nokia3650365 (#281) üzenetére

(#283) nokia3650365 válasza kapcs-ford (#282) üzenetére

Köszi,igazándiból nekem csak bios reset kellene,nem akarnám megflash-elni a bios-t....
[ Szerkesztve ]
(#284) kapcs-ford válasza nokia3650365 (#283) üzenetére

Dehát a bios a gépedben az elszállt.
Volt aki csak passt állított a gépén és black screen, ezeket a hibákat javították a friss bios verziókban. Nem tudom, hogy segítene-e a bios-reset de ha szétkapod a géped akkor ugrik a gari, a fenti help pedig az orvosság és gyorsabb.
Aláírás

Aki szedte már szét ezt a kis acert, az leírná, h hogyan csinálta? Memóriát akarnék benne bővíteni, csak nem igazán akarta az igazságot. Nagyon nem akartam feszgetni, nem akarom, h meglátszódjon a nyoma. Előre is köszi!

(#287) nokia3650365 válasza kapcs-ford (#284) üzenetére

Nagyon köszi!
Vettem tegnap egy pendrive-ot,mert nem volt.A leírások alapján kb 1 perc alatt újra működik a gép tökéletesen.Mindenkinek ajánlott a bios frissítése szerintem ezek alapján. 

(#288) nokia3650365 válasza kapcs-ford (#284) üzenetére

Egy kérdés.Biosban neked mit ír ki a bios verzióra,mert elméletileg a 3305-ös bios ment fel rá,de 3114-est írja nekem ki.

Az Acer az első a régióban...
(#290) kapcs-ford válasza nokia3650365 (#288) üzenetére

Nincsmit!
A bios-ban nekem 3305-öt ír és a 3114 lett feltéve rá az acer-oldaláról. ki érti ezt 
Aláírás
Ma nekem is meghalt a kis aa1.
De emlekeztem h regebb a ramproblemaknal is ilyen gond volt, kb 2 perc alatt megtalaltam a megoldast, es ujra megy. Eszembe se jutott ide benezni
pedig egyszerubb lett volna, na de nem baj lenyeg h ujra megy.
Amugy a problema vista hibernalas utan lepett fel, probaltam visszalepni de meg se **szta
Az ornitológusoknak nincs jutalom a munkájukban. A madarak leszarják az embereket. :D | http://bejmuller.blogspot.com | WP7 FTW :)
(#292) nokia3650365 válasza kapcs-ford (#290) üzenetére

Akkor most vajon melyik bios is van fennt? 
Mert tutira a legutolsót töltöttem fel...

Nagyon jól fel lehet rá telepíteni a Vista-t Pendriverol. Csak kérdés, hogy melyik verziót érdemes... Home, Bussines vagy Ultimate?

Letöltöttem újra a bios fájlokat,
Megflasheltem mégegyszer és most már az új bios verziót írja ki a bios-ban...

Lehet,hogy az átnevezés miatt írta ki a régi verziót?
[ Szerkesztve ]

#293???????????

Köszi a gyors választ! Most már okosabb lettem, de még mindig félek a csavrhúzónyomoktól....
Szerintem marad 1024....
nekem Ultimate van...de nemtudok rola nagyon velemenyt mondani, csak akkor hasznalom ha olyan helyen vagyok ahol nincs kozelbe aram, es kell netezzek. Mert Vistaval kb 30 perccel tovabb birhatja (kb.). De ilyenkor csak messenger, es egy kis net. Semmi egyebrol nemtudok velemenyt mondani. Ezek sebessege jo, de azert az xp gyorsabb
Az ornitológusoknak nincs jutalom a munkájukban. A madarak leszarják az embereket. :D | http://bejmuller.blogspot.com | WP7 FTW :)

Hogy tudtál BIOST flashelni egy nem működő gépen ?? 
Gondolom ekeppen . Legalabbis en esszerint cselekedtem