Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#851) panizzi

panizzi
(fanatikus tag)

nahh, megvettem énis79900-ért

tök igényes a háza meg a színe is (kék)

linpus is teljesen jó, de még telepíteni nem tudok :D

viszont !!!

kurvára világítós az LCD, alapra visszavéve teljesen, de így is

nincs erre valami okosság? (linpus alá)

(#852) fkenny válasza (ak)zsálaB (#850) üzenetére

fkenny
(senior tag)
LOGOUT blog

Szivesen ! Végül sikerült? :DD

A nők, mint a parkolók......a jobbak már foglaltak, a többi vagy rokkant vagy fizetős... :)

(#853) fkenny válasza kovasz (#849) üzenetére

fkenny
(senior tag)
LOGOUT blog

JAJA Tudod aki csóró mint én hogy minden filléren spórol annnak minden más olcsóbb vagy ingyenes megoldást is megtalálom !:) Amúgy nemnagyon szoktam kitenni nagymonitorra csak néha de akkor kihasználok minden mb ramot ami benne van:) a videónak ott a nagygép full hd-val:) :C :DDD

A nők, mint a parkolók......a jobbak már foglaltak, a többi vagy rokkant vagy fizetős... :)

(#854) fkenny válasza panizzi (#851) üzenetére

fkenny
(senior tag)
LOGOUT blog

Szia a kijelző nekem is fényes és erősen világító mert a régi notim nem tudott ennyire világítani meg azt is éjjel nappal legalacsonyabb ha van linux alatt valami progija a vga-nak akkor betod álitani:)

(#855) panizzi válasza fkenny (#854) üzenetére

panizzi
(fanatikus tag)

külső monitoron elég gyengusz a képminőség

de lehet hogy a limpus miatt van

(#856) Zsé2003

Zsé2003
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Nekem alapból XP van a gépen, és ha kiteszem monitora, akkor teljesen jó! A lényeg, hogy csak monitor üzemmód legyen, ne pedig monitor laptop...

(#857) (ak)zsálaB válasza fkenny (#852) üzenetére

(ak)zsálaB
(újonc)

Majd csak ma vagy holnap csinálom meg, mert vizsgázni voltam és nem volt időm, de legkésőbb holnap megcsinálom...

(#858) panizzi válasza Zsé2003 (#856) üzenetére

panizzi
(fanatikus tag)

jahh, rájöttem hogy limpus alatt a firefox karakterkészlete kisebb alapból, ezért goto xp

visszaolvasok most, remélem lehet mellé rakni xpt

(#859) fkenny válasza panizzi (#858) üzenetére

fkenny
(senior tag)
LOGOUT blog

Jaja kb a 800.-tól van ez leirva :)

(#860) (Kolombusz)

(Kolombusz)
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Én ma vettem egy ilyet, korrekt kis gépnek tűnik, csak sztem hangos a venti, vagy legalábbis hülye frekvencián szól.
A Dell D630-am, amiben nemkicsit izmosabb proci van, halkabb.

(#861) (Kolombusz)

(Kolombusz)
(PH! nagyúr)
LOGOUT blog

Feltettem rá ezt a fan control progit, így már fasza. :)

(#862) fkenny

fkenny
(senior tag)
LOGOUT blog

megdöntöttem a legnagyobb akuüzemidőt :) 3:11 perc és akkor teljesen kikapcsolt közbe megnéztem rajta egy divix 2:21 perces filmet és 2 South Park részt ami 21 perces
Ki volt kapcsolva a wifi és le volt véve a monitor fényereje a minimumra amenyire lehet is :) Irjatok nektek mennyi? :DD :DDD

(#863) bejmuller válasza fkenny (#862) üzenetére

bejmuller
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

vistaval egyszer 2:50et irt ki, de nem vartam ki :)
gratula

Az ornitológusoknak nincs jutalom a munkájukban. A madarak leszarják az embereket. :D | http://bejmuller.blogspot.com | WP7 FTW :)

(#864) Otisz válasza Reac^ (#839) üzenetére

Otisz
(senior tag)

A sima tesóban (szfvár) 75ezerbe került a linuxos változat.
Az utolsót én hoztam el az ünnepek előtt, ráadásul úgy, hogy 4 dobozból rakták össze a tartozékokat, mert az általuk LEZÁRT 4-ből 3 üres volt...
Volt ám kapkodás!
...de a lényeg, hogy még kedvezményt is kaptam :D

(I____\==OOOO==/ ____I)

(#865) danilla válasza bejmuller (#863) üzenetére

danilla
(őstag)

Az hogy mit ír ki, az nem mérvadó szerintem. Nekem is írt már ki 3:30-at, de elkezdtem használni és máris leugrott 2:30-ra :))

XBL/WP7: daniLLa HUN

(#866) panizzi

panizzi
(fanatikus tag)

egyelőre szívok az XP-vel

bootolható pendrive ok, xp telepítés el is indul, de hiányzik belőle néhány fájl

(#867) Filalac válasza xalli (#837) üzenetére

Filalac
(újonc)

http://www.liliputing.com/2008/10/acer-aspire-one-hack-adding-a-3g-modem.html

Modemmel kapcsoltas hacking. Valami angolos fordíthatna.

(#868) kovacszk válasza Filalac (#867) üzenetére

kovacszk
(senior tag)

Hát ehhez elég rendesen kell forrasztgatni meg gányolni. És egy hsdpa modem sem olcsó mulatság.

A jó kolléga nem csak igér, be is tart!

(#869) gps76 válasza panizzi (#866) üzenetére

gps76
(senior tag)

a pen-es xp telepítés nekem se jött össze,mindig mást keresett.
Lehetett kapni 2500 Ft körül USB- (SATA,IDE,notiIDE) átalakítót,amire simán rádugva egy dvd-t,egyszerübb,meg gyorsabb is.Azóta nincs gondom semmilyen usb-s telepítgetéssel.Szerintem megér ennyit.
Az enyém minimum fényerővel,wifivel,kb.10-szer bekapcsolva kb.2 óra körül bír,mondjuk amit furcsállok,hogy dec.közepén vettem és az Everest 20%-os elhasználtságot ír,ami nem tudom mennyire hiteles.

[ Szerkesztve ]

(#870) panizzi válasza gps76 (#869) üzenetére

panizzi
(fanatikus tag)

hol vetted?

5-6ezer alatt még nem láttam

(#871) Otisz válasza panizzi (#870) üzenetére

Otisz
(senior tag)

Vagy egy USB-s CD-ROM is elég
reklám helye: nekem van egy 4ezerért...reklám vége

[ Szerkesztve ]

(I____\==OOOO==/ ____I)

(#872) panizzi válasza Otisz (#871) üzenetére

panizzi
(fanatikus tag)

..fehérváron..

[ Szerkesztve ]

(#873) fkenny

fkenny
(senior tag)
LOGOUT blog

Én már Mac-kon kívűl szinte minden os-t raktam openről:) és jó gyors csak pen gyilkos:( :DD

[ Szerkesztve ]

(#874) gps76 válasza panizzi (#870) üzenetére

gps76
(senior tag)

Egy barátom rendelt vagy 10-et,ebböl vettem 5 k-ért 2-t.
Mondjuk a táp semmire nem jó amit adnak hozzá,olyan gyenge,de ez pótolható mással,de pl.:laptop hdd táp nélkül is megy vele.
Úgy emlékszem valami szlovák internet cím volt rajta.

garancia cimke hol van a gépen?
csak mert ha pl.:memóriát cserélek honnan derül ki hogy szét volt szedve?

(#875) fkenny

fkenny
(senior tag)
LOGOUT blog

van valakinek úgy a gépe hogy limpus meg xp ? Van rendszer választómenüje? milyen? fekete és csak nyilakkal kel kiválasztani?:) :DDD

(#876) panizzi válasza fkenny (#875) üzenetére

panizzi
(fanatikus tag)

Xp után már nem egy extra dolog szerintem :D

(#877) fkenny válasza panizzi (#876) üzenetére

fkenny
(senior tag)
LOGOUT blog

Jó de média center lenne és arra elég az is meg kocsiba és mégtöbbet tok kicsikrni az akuból :) Varaki tudna segiten az elözö kérdésemre válasszal;)?

(#878) Tanbá-apó

Tanbá-apó
(kvázi-tag)
LOGOUT blog

Hali all!
Mivel mindig magamnál tartom a kicsikét, gondoltam megkérlEk titeket ajánljatok valami tokot/tartót hozzá, mert bár nem rossz a gyári tatyó, de nem védi. Szeretnék valami erősebb cuccost neki, de ötletem nincs. A gyorsboltban van hozzá bőrtok, de csak a gyári akksi mérete hozzá az ideális. Van valami 8'9es notihoz való tok a piacon?
:)

Acer Aspire One A250 + Iphone 4 32 GB

(#879) fkenny válasza Tanbá-apó (#878) üzenetére

fkenny
(senior tag)
LOGOUT blog

egy 12 colos laptoptáska és benne a tokjába a noti és ógy a tatyóba !Ráadásul mindebn elfér benne kényelmesen:) :DDD

(#880) bejmuller válasza fkenny (#875) üzenetére

bejmuller
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

van, es eredeti xp boot menu, fekete hatteren, feher szoveg. nyyilakkal lehet valasztani... miert milyen kellene?
a kovetkezo hsz.-edet meg nem ertem :)

[ Szerkesztve ]

Az ornitológusoknak nincs jutalom a munkájukban. A madarak leszarják az embereket. :D | http://bejmuller.blogspot.com | WP7 FTW :)

(#881) fkenny válasza bejmuller (#880) üzenetére

fkenny
(senior tag)
LOGOUT blog

kösz nekem ez is elég :) :R

(#882) Tucky

Tucky
(újonc)

Üdv!

Nézegettem én is ezt az acer-t elég jónak tűnik, de az alján elég rossz helyen van a ventilátor, nem okoz ez gondot, ágyon, fotelon, szal ruhaneműn használva? (pl túl gyorsan melegszik...)

(#883) fkenny válasza Tucky (#882) üzenetére

fkenny
(senior tag)
LOGOUT blog

Hali! Tudod a ventillátort nemlehet tenni a kijelzőre mert ott téged nem zavar , amúgy meg minden notinak az alján töbnyire középen van :)) Az ágybanhasználatra meg énis ugy csináltam előző notimnál is meg ennél is hogy raktam alá könyvetés igy olyan volt mint az asztalon mert pont akkora könyv van alatta mint maga a gép és igy szellőzik és nem zavar :) Létezik laptophűtő de ez a régi notimhoz képest nem melegszik és halk ...... :DDD

(#884) fkenny válasza (ak)zsálaB (#857) üzenetére

fkenny
(senior tag)
LOGOUT blog

sikerült a dupla Os-es gép?

(#885) Tucky válasza fkenny (#883) üzenetére

Tucky
(újonc)

Kössz a gyors reagálást, énis szoktam alá tenni ezt azt de utáltam is azt a laptopomat :), igazából azért vagyok kíváncsi erre mert az Asusnál és MSI-nél ez valszeg nem lenne probléma alapvetően oldalról szívják a levegő, így nem akadályoznám a ventit. Azt meg csak reméltem hogy ez alá nem kell pakolni mert formára ez jön be a leginkább.

(#886) fkenny válasza Tucky (#885) üzenetére

fkenny
(senior tag)
LOGOUT blog

Ismerőseimnek az msi hűtése kipuszult :( én ha választani kell asus vagy acer és ha az ár és teljesitmény ennyi picsi "átokkal" maradok az acernél és nem vagyok elfogult mert nem is terveztem hogy veszek az életbe acert:(:))
Viszlát ! Holnap jelentkezem ha van még kérdésed:) :C

(#887) Tucky válasza fkenny (#886) üzenetére

Tucky
(újonc)

Ok kössz a segítséget, + csak kíváncsiságból, ha tudja valaki, 3Dmark2001-en hány pontot kap a gép?

(#888) Otisz válasza panizzi (#872) üzenetére

Otisz
(senior tag)

igen, Fehérvár...

(I____\==OOOO==/ ____I)

(#889) gps76 válasza Tucky (#882) üzenetére

gps76
(senior tag)

Nem okoz gondot az ágyon,mert az alján nincs szellözönyilás,csak elöl az íves részén,de ezt nem takarja el.

Ha szoftveresen kikapcsolom a ventit, nem csinál valami gondot elöbb-utóbb? Van egy olyan höfok ahol bekapcsol ekkor is?

MAC OS X-et próbálta már valaki ezen milyen?

(#890) (ak)zsálaB válasza fkenny (#884) üzenetére

(ak)zsálaB
(újonc)

Igen, sikerült. Bár ez az ubuntu nem nyűgözött le, az egyetlen értelmét abban látom, hogy van benne egy tetris :)) , és én csak tetrisezésre használom.

(#891) bejmuller válasza Tucky (#882) üzenetére

bejmuller
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

az aljan? megis hol?
az egy dolog hogy ahol van a venti ott alul is szellozik, de a levegot bal oldalra fujja ki.

Mindenki: egy kerdes, ami mar regebb foglalkoztatott.
a tesztben a gep aljan, van egy kor alaku szellozonyilas. na az nalam nincs ;) vagyis kor van, de szellozonyilas nincs.
a hdd-s verzio miatt van ez, vagy ez mas szeria? vagy mi?:)

(#892) Tucky válasza bejmuller (#891) üzenetére

Tucky
(újonc)

Én is a tesztből indultam ki, úgytűnik a HDD-seken annak a kör alakú szellőzőnek csak a helye van, akkor többnyire ez is oldalra dolgozik.. 3Dmark2001-s eredményt valaki? (1024-ben lehetőleg)

[ Szerkesztve ]

(#893) gps76 válasza Tucky (#892) üzenetére

gps76
(senior tag)

nekem zg5 hdd-s verzió van,és csak egy dudor van a venti alatt,nincs rajta szellözö.
gondolom a hdd-n át szívja a levegöt elölröl.
meg kellene nézni belsö fotókat,de lényeg hogy ágyon,ölben nincs gond

(#894) bejmuller

bejmuller
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

jaaaaah, hogy maga a venti a kor alaku semmi folott van?
hat en ezt nem tudtam :DDD azt hittem hogy ott van kozel a nyilashoz ahol kifujja levegot, mivel ott alul is vannak lyukak.
bar igy utolag atgondolva eleg hulye elgondolas volt ez tolem :DD

(#895) Tucky

Tucky
(újonc)

Így fest szétszedve: [link]

(#896) Filalac válasza Tucky (#892) üzenetére

Filalac
(újonc)

Valaki írta ha ebből tudsz valamire következtetni:
"Hali poénból lefutattam a kicsikén egy 3dmak 2006-ot! Kemény 136 pontot kapott, bevallom őszintén kevesebbet vártam."

[ Szerkesztve ]

(#897) AMD ehog válasza hakagyi (#599) üzenetére

AMD ehog
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

-

[ Szerkesztve ]

Viszlát symbian, üdv Android. HTC Desire S-OFF, CM7r2

(#898) P.Zoli22

P.Zoli22
(tag)

Sziasztok!

Rávettem magam hogy vista után csak felteszem az xp-t,megnézem milyen gyors azzal a rendszer... néztem volna:(
külső usb irót rádugtam, xp nem bootol be, ha a vista lemezt teszem be megy szépen a dolog!
Tapasztalt ilyet valaki esetleg? látja a külső meghajtót, mindenféle hibaüzenetet ir ki... csatlakoztassak kábelt meg bootfile meg mittom én!

Zoli

(#899) Tucky válasza Filalac (#896) üzenetére

Tucky
(újonc)

A 06-nem lesz jó viszonyítási alap, konkrétan 3Dmark2001-essel kéne valami eredmény, valaki legyenszíves futtassa le, kb 10 perces történet + a letöltés persze :)

(#900) gps76

gps76
(senior tag)

itt is van egy két kép belülről:[link]

Mondjuk ebben 1.8" hdd lett beletéve az ssd helyére,de lényegtelen.

[ Szerkesztve ]

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.