nahh, megvettem énis79900-ért
tök igényes a háza meg a színe is (kék)
linpus is teljesen jó, de még telepíteni nem tudok 
viszont !!!
kurvára világítós az LCD, alapra visszavéve teljesen, de így is
nincs erre valami okosság? (linpus alá)
[Re:] Számítógépet tartalmazó harcirobot fémhulladékból és egy liter vodkából
[Re:] Az Intel alternatív operációs rendszerekkel támadna a netbookpiacon
Melyik tápegységet vegyem? /Mielőtt kérdezel, olvasd el az első hsz.-t!/
Milyen monitort? A-tól Z-ig, a legkisebbtől a legnagyobbig [Olvasd el az #1 hozzászólást!]
Nagy FEJhallgatós topik (Kérdezés előtt olvasd el az 1-es hsz.-t)

nahh, megvettem énis79900-ért
tök igényes a háza meg a színe is (kék)
linpus is teljesen jó, de még telepíteni nem tudok 
viszont !!!
kurvára világítós az LCD, alapra visszavéve teljesen, de így is
nincs erre valami okosság? (linpus alá)
Szivesen ! Végül sikerült? 
A nők, mint a parkolók......a jobbak már foglaltak, a többi vagy rokkant vagy fizetős... :)
JAJA Tudod aki csóró mint én hogy minden filléren spórol annnak minden más olcsóbb vagy ingyenes megoldást is megtalálom !
Amúgy nemnagyon szoktam kitenni nagymonitorra csak néha de akkor kihasználok minden mb ramot ami benne van
a videónak ott a nagygép full hd-val

A nők, mint a parkolók......a jobbak már foglaltak, a többi vagy rokkant vagy fizetős... :)
Szia a kijelző nekem is fényes és erősen világító mert a régi notim nem tudott ennyire világítani meg azt is éjjel nappal legalacsonyabb ha van linux alatt valami progija a vga-nak akkor betod álitani

külső monitoron elég gyengusz a képminőség
de lehet hogy a limpus miatt van
Nekem alapból XP van a gépen, és ha kiteszem monitora, akkor teljesen jó! A lényeg, hogy csak monitor üzemmód legyen, ne pedig monitor laptop...

Majd csak ma vagy holnap csinálom meg, mert vizsgázni voltam és nem volt időm, de legkésőbb holnap megcsinálom...

jahh, rájöttem hogy limpus alatt a firefox karakterkészlete kisebb alapból, ezért goto xp
visszaolvasok most, remélem lehet mellé rakni xpt
Jaja kb a 800.-tól van ez leirva 
Én ma vettem egy ilyet, korrekt kis gépnek tűnik, csak sztem hangos a venti, vagy legalábbis hülye frekvencián szól.
A Dell D630-am, amiben nemkicsit izmosabb proci van, halkabb.
Feltettem rá ezt a fan control progit, így már fasza. 
megdöntöttem a legnagyobb akuüzemidőt
3:11 perc és akkor teljesen kikapcsolt közbe megnéztem rajta egy divix 2:21 perces filmet és 2 South Park részt ami 21 perces
Ki volt kapcsolva a wifi és le volt véve a monitor fényereje a minimumra amenyire lehet is
Irjatok nektek mennyi?

vistaval egyszer 2:50et irt ki, de nem vartam ki 
gratula
Az ornitológusoknak nincs jutalom a munkájukban. A madarak leszarják az embereket. :D | http://bejmuller.blogspot.com | WP7 FTW :)

A sima tesóban (szfvár) 75ezerbe került a linuxos változat.
Az utolsót én hoztam el az ünnepek előtt, ráadásul úgy, hogy 4 dobozból rakták össze a tartozékokat, mert az általuk LEZÁRT 4-ből 3 üres volt...
Volt ám kapkodás!
...de a lényeg, hogy még kedvezményt is kaptam 
(I____\==OOOO==/ ____I)

Az hogy mit ír ki, az nem mérvadó szerintem. Nekem is írt már ki 3:30-at, de elkezdtem használni és máris leugrott 2:30-ra 
XBL/WP7: daniLLa HUN

egyelőre szívok az XP-vel
bootolható pendrive ok, xp telepítés el is indul, de hiányzik belőle néhány fájl

http://www.liliputing.com/2008/10/acer-aspire-one-hack-adding-a-3g-modem.html
Modemmel kapcsoltas hacking. Valami angolos fordíthatna.

Hát ehhez elég rendesen kell forrasztgatni meg gányolni. És egy hsdpa modem sem olcsó mulatság.
A jó kolléga nem csak igér, be is tart!

a pen-es xp telepítés nekem se jött össze,mindig mást keresett.
Lehetett kapni 2500 Ft körül USB- (SATA,IDE,notiIDE) átalakítót,amire simán rádugva egy dvd-t,egyszerübb,meg gyorsabb is.Azóta nincs gondom semmilyen usb-s telepítgetéssel.Szerintem megér ennyit.
Az enyém minimum fényerővel,wifivel,kb.10-szer bekapcsolva kb.2 óra körül bír,mondjuk amit furcsállok,hogy dec.közepén vettem és az Everest 20%-os elhasználtságot ír,ami nem tudom mennyire hiteles.
[ Szerkesztve ]

hol vetted?
5-6ezer alatt még nem láttam

Vagy egy USB-s CD-ROM is elég
reklám helye: nekem van egy 4ezerért...reklám vége
[ Szerkesztve ]
(I____\==OOOO==/ ____I)

..fehérváron..
[ Szerkesztve ]
Én már Mac-kon kívűl szinte minden os-t raktam openről
és jó gyors csak pen gyilkos

[ Szerkesztve ]

Egy barátom rendelt vagy 10-et,ebböl vettem 5 k-ért 2-t.
Mondjuk a táp semmire nem jó amit adnak hozzá,olyan gyenge,de ez pótolható mással,de pl.:laptop hdd táp nélkül is megy vele.
Úgy emlékszem valami szlovák internet cím volt rajta.
garancia cimke hol van a gépen?
csak mert ha pl.:memóriát cserélek honnan derül ki hogy szét volt szedve?
van valakinek úgy a gépe hogy limpus meg xp ? Van rendszer választómenüje? milyen? fekete és csak nyilakkal kel kiválasztani?

Xp után már nem egy extra dolog szerintem 
Jó de média center lenne és arra elég az is meg kocsiba és mégtöbbet tok kicsikrni az akuból
Varaki tudna segiten az elözö kérdésemre válasszal
?
Hali all!
Mivel mindig magamnál tartom a kicsikét, gondoltam megkérlEk titeket ajánljatok valami tokot/tartót hozzá, mert bár nem rossz a gyári tatyó, de nem védi. Szeretnék valami erősebb cuccost neki, de ötletem nincs. A gyorsboltban van hozzá bőrtok, de csak a gyári akksi mérete hozzá az ideális. Van valami 8'9es notihoz való tok a piacon?
Acer Aspire One A250 + Iphone 4 32 GB
egy 12 colos laptoptáska és benne a tokjába a noti és ógy a tatyóba !Ráadásul mindebn elfér benne kényelmesen

van, es eredeti xp boot menu, fekete hatteren, feher szoveg. nyyilakkal lehet valasztani... miert milyen kellene?
a kovetkezo hsz.-edet meg nem ertem 
[ Szerkesztve ]
Az ornitológusoknak nincs jutalom a munkájukban. A madarak leszarják az embereket. :D | http://bejmuller.blogspot.com | WP7 FTW :)
kösz nekem ez is elég

Üdv!
Nézegettem én is ezt az acer-t elég jónak tűnik, de az alján elég rossz helyen van a ventilátor, nem okoz ez gondot, ágyon, fotelon, szal ruhaneműn használva? (pl túl gyorsan melegszik...)
Hali! Tudod a ventillátort nemlehet tenni a kijelzőre mert ott téged nem zavar , amúgy meg minden notinak az alján töbnyire középen van
Az ágybanhasználatra meg énis ugy csináltam előző notimnál is meg ennél is hogy raktam alá könyvetés igy olyan volt mint az asztalon mert pont akkora könyv van alatta mint maga a gép és igy szellőzik és nem zavar
Létezik laptophűtő de ez a régi notimhoz képest nem melegszik és halk ...... 
sikerült a dupla Os-es gép?

Kössz a gyors reagálást, énis szoktam alá tenni ezt azt de utáltam is azt a laptopomat
, igazából azért vagyok kíváncsi erre mert az Asusnál és MSI-nél ez valszeg nem lenne probléma alapvetően oldalról szívják a levegő, így nem akadályoznám a ventit. Azt meg csak reméltem hogy ez alá nem kell pakolni mert formára ez jön be a leginkább.
Ismerőseimnek az msi hűtése kipuszult
én ha választani kell asus vagy acer és ha az ár és teljesitmény ennyi picsi "átokkal" maradok az acernél és nem vagyok elfogult mert nem is terveztem hogy veszek az életbe acert
Viszlát ! Holnap jelentkezem ha van még kérdésed

Ok kössz a segítséget, + csak kíváncsiságból, ha tudja valaki, 3Dmark2001-en hány pontot kap a gép?

igen, Fehérvár...
(I____\==OOOO==/ ____I)

Nem okoz gondot az ágyon,mert az alján nincs szellözönyilás,csak elöl az íves részén,de ezt nem takarja el.
Ha szoftveresen kikapcsolom a ventit, nem csinál valami gondot elöbb-utóbb? Van egy olyan höfok ahol bekapcsol ekkor is?
MAC OS X-et próbálta már valaki ezen milyen?

Igen, sikerült. Bár ez az ubuntu nem nyűgözött le, az egyetlen értelmét abban látom, hogy van benne egy tetris
, és én csak tetrisezésre használom.
az aljan? megis hol?
az egy dolog hogy ahol van a venti ott alul is szellozik, de a levegot bal oldalra fujja ki.
Mindenki: egy kerdes, ami mar regebb foglalkoztatott.
a tesztben a gep aljan, van egy kor alaku szellozonyilas. na az nalam nincs
vagyis kor van, de szellozonyilas nincs.
a hdd-s verzio miatt van ez, vagy ez mas szeria? vagy mi?

Én is a tesztből indultam ki, úgytűnik a HDD-seken annak a kör alakú szellőzőnek csak a helye van, akkor többnyire ez is oldalra dolgozik.. 3Dmark2001-s eredményt valaki? (1024-ben lehetőleg)
[ Szerkesztve ]

nekem zg5 hdd-s verzió van,és csak egy dudor van a venti alatt,nincs rajta szellözö.
gondolom a hdd-n át szívja a levegöt elölröl.
meg kellene nézni belsö fotókat,de lényeg hogy ágyon,ölben nincs gond
jaaaaah, hogy maga a venti a kor alaku semmi folott van?
hat en ezt nem tudtam
azt hittem hogy ott van kozel a nyilashoz ahol kifujja levegot, mivel ott alul is vannak lyukak.
bar igy utolag atgondolva eleg hulye elgondolas volt ez tolem 

Valaki írta ha ebből tudsz valamire következtetni:
"Hali poénból lefutattam a kicsikén egy 3dmak 2006-ot! Kemény 136 pontot kapott, bevallom őszintén kevesebbet vártam."
[ Szerkesztve ]
-
[ Szerkesztve ]
Viszlát symbian, üdv Android. HTC Desire S-OFF, CM7r2

Sziasztok!
Rávettem magam hogy vista után csak felteszem az xp-t,megnézem milyen gyors azzal a rendszer... néztem volna
külső usb irót rádugtam, xp nem bootol be, ha a vista lemezt teszem be megy szépen a dolog!
Tapasztalt ilyet valaki esetleg? látja a külső meghajtót, mindenféle hibaüzenetet ir ki... csatlakoztassak kábelt meg bootfile meg mittom én!
Zoli

A 06-nem lesz jó viszonyítási alap, konkrétan 3Dmark2001-essel kéne valami eredmény, valaki legyenszíves futtassa le, kb 10 perces történet + a letöltés persze