Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#651) kapcs-ford válasza hakagyi (#650) üzenetére

kapcs-ford
(őstag)

Tessék :DD

Házi feladat:
Olvasd át a hozzászólásokat és amiket érdemesnek találsz azt mentsd el és majd része lesz a FAQ-nak! ;)

Aláírás

(#652) mona67

mona67
(újonc)

Sziasztok, Móni vagyok, igencsak kezdő, ezért bocsi érte, de sajna nem tudom hogy mi okozza azt, hogy egy bizonyos idő elteltével szétkapcsol az internet és utána már nem jön be, és ha újrapróbálom akkor már nem kapcsolódik többször, csak kikapcsolás után! Segítsetek légyszi! Köszike.

(#653) hakagyi

hakagyi
(lelkes újonc)

Sziasztok !

Ez a Microsoft Works amit az xp homehoz kaptam az meddig érvényes ????
Mert a Microsoft Office 60 napig kaptam, de a Works az nem ír ki semmit csak a verzió számát és az ID számomat.Akkor ez ingyen van hozzá ????????

:F

köszi :))

(#654) kovacszk válasza mona67 (#652) üzenetére

kovacszk
(senior tag)

Ha wifi-vel használod akkor keresd meg a legújabb drivert a wifi kártyához és rakd fel azt. Ha minden igaz az acer honlapján megtalálod.

A jó kolléga nem csak igér, be is tart!

(#655) kapcs-ford válasza mona67 (#652) üzenetére

kapcs-ford
(őstag)

A kártya tulajdonságainál a power saving módot kapcsold ki. Párral feljebb valaki írta, hogy neki ez segített...

Aláírás

(#656) P.Zoli22

P.Zoli22
(tag)

Sziasztok!

Tegnap megvettem a teszben egy one-t! zsír minden kivéve a linuxot! a
2 észrevételem van:

1, amikor elkezd tekerni a vinyó, kis kattanás jön belőle és vibrál egyet a kijelző! ez másnak is így van? hálózati kábel nélkül csinálta, kábellel még nem vettem észre, de valószínű mert tesóm mondta hogy akkor is...

2, biosban látom hogy 8mb a videókari memóriája! ezt magától állítja a rendszer 8-128mb között? láttam hogy 720as "hádékat" viszi, 1080-assal mi a helyzet?

Köszönöm előre is :R

Zoli

(#657) gps76 válasza P.Zoli22 (#656) üzenetére

gps76
(senior tag)

Az enyém nem csinál ilyet.Nem a hdd-vel van valami?
Mikor csinálja,bekapcsoláskor?

[ Szerkesztve ]

(#658) P.Zoli22 válasza gps76 (#657) üzenetére

P.Zoli22
(tag)

nem bekapcsoláskor, hanem ugy időközönként! na tesztekgetem még karácsuny után ha tobábbra is jelenkezik elviszem a szervízbe!

Zoli

(#659) Malachi válasza P.Zoli22 (#658) üzenetére

Malachi
(őstag)

Nem akarok hülyeséget írni, de valahol mintha olvastam volna erről, nem tudom neked milyen BIOS-os van, de a 05-ös és a legújabb már kiküszöböli ezt a kerregést, ha jól emlékszem.

(#660) P.Zoli22 válasza Malachi (#659) üzenetére

P.Zoli22
(tag)

akkor nem egyedi a hiba! ez is valami:) bios-t hogy tudok frissiteni? mármint ha feltettem a windowst utána tudom, vagy előbb bios frissités és csak utána fel a win?

Zoli

(#661) Malachi válasza P.Zoli22 (#660) üzenetére

Malachi
(őstag)

Bocs de ezt passzolom, itt a fórumon pontról-pontra leírták már, de mindenképpen óvatosan és csak saját felelősségre!

(#662) Takhanto

Takhanto
(senior tag)

Lehet frissíteni a laptopot? Létezik ?

Az újságírás abból áll, hogy az olvasókkal,akik nem is tudtak arról, hogy Lord Jones élt, közlik, hogy Lord Jones meghalt.

(#663) pepe1125 válasza P.Zoli22 (#660) üzenetére

pepe1125
(újonc)

Hali! ÉN már frissítettem BIOS-t. Elvileg van egy billentyű kombináció alapból ha elszúrnád a BIOS frissítést, szal nyugodtan csináld. Ha jól emlékszem Fn + ESC nyomva tartod majd eközben a bakapcsoló gombot megnyomod egyszer, és elkezd sárgán villogni, majd megnyomod mégegyszer ha készenállsz és USB-ről elkezdi szépen frissíteni a BIOS-t persze ha a megfelelő fájlokat rátetted a pendrive -ra. (FLASHIT.EXE & ZG5IA32.FD)

Én az UNetBootin nevezetű progi segítségével bootolhatóvá tettem egy USB Pendriveot, méghozzá a freedos-t kiválasztva, aztán rámásoltam a legfrisebb biost. Bootoláskor az USB-re állítod hogy onnan induljon a gép, majd ha betölt róla, nyomod az 5-ös gombot. Hibával leáll majd, de nem foglalkozol vele, átlépsz a B:/ meghajtóra, és ott látod majd a pendriveon lévő cuccsid. Aztán onnan a .bat kiterjesztésű fájlt elindítva frissíti lazán a biost, majd a gép újraindul. Szerintem ez a legegyszerűbb módja. :R

[ Szerkesztve ]

electrojunkie

(#664) pepe1125 válasza Takhanto (#662) üzenetére

pepe1125
(újonc)

Hogy frissíteni? :))

electrojunkie

(#665) Takhanto

Takhanto
(senior tag)

Bocsi,a biost,ha igen honnan tudom azt letőlteni?

Az újságírás abból áll, hogy az olvasókkal,akik nem is tudtak arról, hogy Lord Jones élt, közlik, hogy Lord Jones meghalt.

(#666) papdal

papdal
(újonc)

Tegnap hozták Kanadából a lányomnak az AAO-t. Segítsetek, mit tegyek, de nem akar bekapcsolni. A windowsos ablak bejön, töltődik, majd egy kattanás és kikapcsol. Ha konektorba dugom akkor is. Kanadában kipróbálták, ott működöt.

(#667) kovacszk válasza papdal (#666) üzenetére

kovacszk
(senior tag)

Szerintem legelőször próbáld meg újratelepíteni az xp-t, lentebb le van írva hogy hogyan kell a gyárit újrarakni. Ha az nem megy akkor egy bios frissítés.

(#668) hakagyi válasza P.Zoli22 (#656) üzenetére

hakagyi
(lelkes újonc)

Sziasztok !

P.Zoli22 kérdése engem is érdekelne mert a 720p videot nem viszi, folyamatosan akad!
8mb vga az kevés !

Hogy lehet átálítani nagyobra a vga memoriát ?

köszi !

(#669) (ak)zsálaB válasza P.Zoli22 (#660) üzenetére

(ak)zsálaB
(újonc)

BIOS-t lehet windows-on keresztül is frissíteni, csak lekell tölteni az acer honlapjáról a legfrissebb BIOS-t. Kicsomagolod a fájlt, lesz benne egy winflash mappa, abban egy word dokumentum, amiben le van írva, hogy mit csinálj, van benne egy progi is. Pár kattintás és frissíti a BIOS-t a progi. Szerintem ez a legegyszerűbb.

(#670) Márton válasza hakagyi (#668) üzenetére

Márton
(PH! addikt)

coreavc deblocking nélkül?

Hasznos mint ramdrive-ra a defrag!

(#671) hakagyi válasza Márton (#670) üzenetére

hakagyi
(lelkes újonc)

Az nem tudom micsoda ,gondolom akkor valami kodek kell hozza ?

(#672) Márton válasza hakagyi (#671) üzenetére

Márton
(PH! addikt)

media player classic
+coreavc codec
google-zz rá!

ez igényli a legkevesebb procit a lejátszáshoz.

engem a hangtalanná tétel érdekel, mert hallottam olyat, hogy alapból elég hangos a venti.
erről valaki részletesebben?

Hasznos mint ramdrive-ra a defrag!

(#673) kovacszk válasza Márton (#672) üzenetére

kovacszk
(senior tag)

Kb. 50x le lett írva, egy kicsit olvassatok visszafelé is. Szerintem akkor gyorsabban meg is találod.

(#674) Tanbá-apó

Tanbá-apó
(kvázi-tag)
LOGOUT blog

Szia Mindenki! Egy hete vagyok egy aa1 boldog tulajdonosa, alaposan körbejártam netbook fronton mielőtt emellett a kis drága mellett döntöttem! (többek közt átnyálaztam ezt a topicit is... :)) Mire megvettem e gépet, már meg is jött a gyári 5200 mAh-s akksi, így ezzel kapcsolatban számolhatok be tapasztalatokról. Nos (sok időm még nem volt tesztelgetni) az első hét után, tulképp 4 feltöltés után kijelenthetem h naon brutál ezzel az akksival, a legrövidebb idő amit tudtam használni 4óra 35 perc volt, a legjobb (folymatos msn, sokszor kikapcsolt kijelző!!) 6 óra 45 perc!!!! Szóval bátran ajánlom, mert folyamatos használat közben is hozza a min 4:30-at!!!!

Amugy a gép számomra a hatrmadik lapim, de a legszebbik eddig, és nagy melák kezemnek sem nehézkes a kezelése!

Majd karácsony után ujra jelkezem, akkorra már átfogóbb képem lesz róla!

Ja igen, talán még annyi, hogy a beépített hsdpa modem is remekül vizsgázott, letöltés rendfre 4 Mbit körül és ugya a feltöltésben is remekel, hsupa-s modem lévén a rekord 1800 kbit volt!!! :))

Acer Aspire One A250 + Iphone 4 32 GB

(#675) bejmuller válasza Tanbá-apó (#674) üzenetére

bejmuller
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

hello
hol es mennyiert lehet megkapni az 5200mAh-as akksit?
ez gondolom sokakat erdekel:)

Az ornitológusoknak nincs jutalom a munkájukban. A madarak leszarják az embereket. :D | http://bejmuller.blogspot.com | WP7 FTW :)

(#676) Malachi válasza Tanbá-apó (#674) üzenetére

Malachi
(őstag)

Engem az érdekelne, hogy ez hány cellás, 6 cellást találtam, ami 4400mAh, és 9 cellást ami 7200mAh.

(#677) H.O.D. válasza bejmuller (#675) üzenetére

H.O.D.
(senior tag)

Itt pl: [link]

Lehet, hogy nem én öregszem, hanem a világ megfiatalodik körülöttem.

(#678) Tanbá-apó válasza Malachi (#676) üzenetére

Tanbá-apó
(kvázi-tag)
LOGOUT blog

6 cellás, és a gyorsboltbol van, itt fölöttem a link! Ez gyári akksi, de kapható 6600 mAh-s is ugyanitt, de az utángyártott, ráadásul azt olvastam külföldi fórumokon, h nem is bír ennyit mint a gyári 5200-as! :)))

(#679) Tanbá-apó

Tanbá-apó
(kvázi-tag)
LOGOUT blog

Itt olvasható egy igen részletes teszt az 5200as akksiról, érdemes elolvasni (persze angol, vagyis kanadai az oldal...)

ez győzött meg végleg a vásárlás mellett! :)

Képek is vannak arról, h hogy néz ki a nagy akksi. Valójában nem szörnyű, teljesen vállalható! :)

/[link]

[ Szerkesztve ]

(#680) hakagyi

hakagyi
(lelkes újonc)

Sziasztok!
Akit érdekel aksi Acer Aspire One,Extended tudok jó áron Angliából ,Amcsiból meg Hon Hongból is de változó honan jön!
(Our products has passed the international attestation of RoHS, ISO9001 & CE Certificate)

Fekete/Fehér 7200mA 9 cellás (fekete)- 26000ft

Battery Type
Li-ion Voltage 11.1V
Capacity 7200mAh
Colour Black
Battery Code LPAC71HHB
Battery Condition Brand New, 100% OEM Compatible

kompatibilis:
Acer Aspire One,
A110, A110L, A150L, A150X,
AoA110-1295,
AoA110-1722,
AoA150-1006,
AOA110-1626
ZG5
----------------------------------------------------------------------------------------
Kék 6600mA 6cell - 22000ft
Battery Type
Li-ion Voltage 11.1V
Capacity 6600mAh
kompatibilis:
Acer Aspire One,
AoA110-1295,
AoA110-1722,
AoA150-1006,
AOA110-1626
ZG5

Part No
UM08A71
UM08A72
UM08A73
UM08A74
UM08B71
UM08B72
UM08B73
UM08B74 BT00307005826024212500

Fehér !Sajnos a fehér 4400mA majdnem annyi mint a kék 6600mA !Valamiért drágábban adják fehér színben .Ezért érdemesebb a kék színüt rendelni ! :K Színenkén az ár is változik de nem mindig,attól függ hogy éppen van nekik vagy nincs.

Fehér 4400mA Ár:20000ft
Battery Type
Li-ion Voltage 11.1V
Capacity 4400mAh

kompatibilis
Acer Aspire One,
AoA110-1295,
AoA110-1722,
AoA150-1006,
AOA110-1626
ZG5

Part No
M08A71
UM08A72
UM08A73
UM08A74
UM08B71
UM08B72
UM08B73
UM08B74 BT00307005826024212500
Bocsi hogy össze vissza írtam ,amúgy tudok bármihez aksit jóáron telefon másik laptok fényképezőgép stb ..tehát ha kell valami utána nézek :DD

Ha valakit érdekel csak szóljon küldjön levele a hakagyi@freemail.hu címre

[ Szerkesztve ]

(#681) Malachi válasza hakagyi (#680) üzenetére

Malachi
(őstag)

Nem bántani akarlak, de az EBAY-en ugyanezt bárki megtalálja, (ahogyan én is) és akkor látja majd, (ahogyan én is) hogy az utángyártott 6 cellás 4400-as kb. 12e, a 9-es 7200-as meg kb. 14e. Ha apróban hirdeted, nem szólok de a saját topikban ez így kicsit erős.

(#682) hakagyi válasza Malachi (#681) üzenetére

hakagyi
(lelkes újonc)

Ok! Igazad van,létezik az ebay is ,szerinted miért olyan olcsó ott ?
Vagy nem kapod meg vagy hibásat kapsz . :C
Én már jártam így azóta nem is veszek semmit ott gagyi minden :W

[ Szerkesztve ]

(#683) hakagyi

hakagyi
(lelkes újonc)

Ja és amúgy azért hírdetem mert valaki kérdeszte, olvass vissza :(((

(#684) bejmuller válasza hakagyi (#683) üzenetére

bejmuller
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

igen, kerdeztem... anelkul hogy elotte kicsitt utananeztem volna :) pedig nem szokasom, raadasul ha valaki mas tesz ilyet azt nem szeretem. na mind1, karacsony van es nem itelunk el engem ;]
szamomra meg amugy se erdekes, mivel erdelyi vagyok, nem is tudom miert kerdeztem:D
beirtam gugliba, es ratalaltam, hogy hoppa, mar itt az eldugott Romaniaban is lehet kapni... en hulye, erre nem is mertem volna gondolni :)

de semmi baj nincs azzal hogy beirtad, lehet hogy valakinek jol fog jonni:) meg ha dragabb is mint az ebayen, mivel ahogy mondtad, ez megbizhatobb (es remeljuk igy is van)

Az ornitológusoknak nincs jutalom a munkájukban. A madarak leszarják az embereket. :D | http://bejmuller.blogspot.com | WP7 FTW :)

(#685) AMD ehog

AMD ehog
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Én több, mint egy hónapja vagyok tualjdonosa, egy papíron 120GB-os HDD-vel szerelt Barna színű AA1-nek.

Azért papíron, mert a dobozon az áll, hogy 120 GB-os, de ebbe bizony egy 160 GB-os vinyó van...Mással nem történt ilyen?

Viszlát symbian, üdv Android. HTC Desire S-OFF, CM7r2

(#686) hakagyi válasza bejmuller (#684) üzenetére

hakagyi
(lelkes újonc)

Az eredeti aksik még drágábbak és ennyiért kevesebbet bírnak .Az utángyártott aksikkal meg semmi gond mert én is azokat használok fölelg tükörreflekszes gépekbe meg nagyobb laptopokba.

Amúgy elfelejtettem megemliteni hogy Franciaországban lakom és elötte letesztelném vagy kiprobálnám (de csak ha akarod )és utána küldeném el nektek így bisztos hogy nem kapsz hibásat :K
De bocsi hogy itt hírdettem ,csak segíteni akartam :W

[ Szerkesztve ]

(#687) hakagyi válasza AMD ehog (#685) üzenetére

hakagyi
(lelkes újonc)

Jaj képzeld nekem is barna színű van és 160gb de papíron is :C
Hitachi van benne?
Mert nekem igen és nagyon megy :DD

[ Szerkesztve ]

(#688) AMD ehog válasza hakagyi (#687) üzenetére

AMD ehog
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

Hitachi Travelstar. Nagyon gyors. A gépből azért kimaradt a beépített HSDPA modem... :Y

Viszlát symbian, üdv Android. HTC Desire S-OFF, CM7r2

(#689) hakagyi válasza AMD ehog (#688) üzenetére

hakagyi
(lelkes újonc)

Igen én is meglepődtem hogy milyen gyors ez már az új verziós Hdd .szerencsés vagy mert én kifizettem a 160gb árát :DDD de megérte

(#690) orkester

orkester
(senior tag)

Sziasztok!
Én is tulaj vagyok mától. :) Végigolvastam a topikot, köszi a sok hasznos infót! Egyetlen bajom van vele, egy nem zavaró, de bosszantó fekete háttérnél állandóan kék pixelhiba. :( Van valakinek arról tapasztalata, hogy gyorsabb-e gyári Xpvel, mint azzal ami rajta van? Anno Acer notimon az oem jobban futott. :F

Minden apróhirdetésem: http://href.hu/x/787m ** PSN & Steam ID: orkester ** X360 Gamertag: orkesterUK ** Aki tud olyan nemzetközi hírről, ami a Ft-ot nem gyengíti dobjon egy privátot - 2012.05.24. óta 0db üzenet

(#691) norbesz74

norbesz74
(senior tag)

Tiszteletem.

Nekem is ez a dragaságom van.
Volt diamondom, omnia tesomnak el is adja. Iphonomat erre cseréltem.
Kérdésem, hogy a rendszert teljesen úgy akkarom egcsinálni, hogy 12giga rendszerek és a többit meg másikba.
Hiába nyomom a alt+f10 kombit semmi nem reagál sajnos.:( Hogy lehet ezt egoldani köszönöm.:)

(#692) Bistey Szabi

Bistey Szabi
(újonc)

Sziasztok!

Lenne egy érdekes problémám.
Felraktam egy hollandiában vásárolt aspire one-ra a magyar xp professionalt, és az isenért sem akar menni rendesen a billentyűzet.
Olyan mintha be lenne kapcsolva a numlock, mivel nem engedi az m,j,k,l,o,p és az ékezetes betűket írni csak ha az fn gombot is nyomom.
Valakinek van valami 5lete hogyan tudnám kiküszöbölni ezt a problémát?
Előre is köszönöm!

Békés boldog karácsonyt mindenkinek!

(#693) Bistey Szabi

Bistey Szabi
(újonc)

up!

[ Szerkesztve ]

(#694) bejmuller válasza Bistey Szabi (#692) üzenetére

bejmuller
(fanatikus tag)
LOGOUT blog

es nincs bekapcsolva a numlock?
mert Fn+F11-el lehet kapcsolgatni a numlock-ot
maskepp nemtudom mi lehet a gondja, sosem taalkoztam effelevel

(#695) Bistey Szabi válasza bejmuller (#694) üzenetére

Bistey Szabi
(újonc)

OMG!

Mire leírtad rájöttem xD
Ennyire láma nem lehetek fránya "fn" gomb.
Sima numlock nem megoldás :D

Azért thx :)

(#696) orkester

orkester
(senior tag)

Az létezik, hogy az Everest 20 fokkal melegebbnek méri a procit, mint a venti szabályozó nevét nem tudom) program? Vagy csak nálam nincs valami rendben?

Minden apróhirdetésem: http://href.hu/x/787m ** PSN & Steam ID: orkester ** X360 Gamertag: orkesterUK ** Aki tud olyan nemzetközi hírről, ami a Ft-ot nem gyengíti dobjon egy privátot - 2012.05.24. óta 0db üzenet

(#697) orkester válasza orkester (#696) üzenetére

orkester
(senior tag)

AA1FanControl ok...rájöttem. :B

(#698) kapcs-ford válasza hakagyi (#668) üzenetére

kapcs-ford
(őstag)

A kereső (itt balra) az hasznos dolog, csak "720p" kell beírni is ott lesznek a találatok közt az infók és az ismételt kérdések is. :C

Aláírás

(#699) norbesz74 válasza norbesz74 (#691) üzenetére

norbesz74
(senior tag)

Na lécci a rejtejj particiót, hogy tudom elő varázsolni?:) ALT+f10 nem megy

(#700) hakagyi válasza kapcs-ford (#698) üzenetére

hakagyi
(lelkes újonc)

KÖSZI :C

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.