Ezt Mástól kérdezem !!!!! Milyen az uj BIOS ? Lehet már benne álítani a vga memóját ? Ha igen akkor sokat dob a kis masinán ? Választ előre is köszi

A nők, mint a parkolók......a jobbak már foglaltak, a többi vagy rokkant vagy fizetős... :)
[Re:] Számítógépet tartalmazó harcirobot fémhulladékból és egy liter vodkából
[Re:] Az Intel alternatív operációs rendszerekkel támadna a netbookpiacon
Melyik tápegységet vegyem? /Mielőtt kérdezel, olvasd el az első hsz.-t!/
Milyen monitort? A-tól Z-ig, a legkisebbtől a legnagyobbig [Olvasd el az #1 hozzászólást!]
Nagy FEJhallgatós topik (Kérdezés előtt olvasd el az 1-es hsz.-t)
Ezt Mástól kérdezem !!!!! Milyen az uj BIOS ? Lehet már benne álítani a vga memóját ? Ha igen akkor sokat dob a kis masinán ? Választ előre is köszi

A nők, mint a parkolók......a jobbak már foglaltak, a többi vagy rokkant vagy fizetős... :)
szerintem is hagyjuk. szavaidnak hitelessege megkerdojelezheto, de ugy is mondhatnam hogy osszevissza hazudozol...
ja, es igen, google... te csak tudod, onnan szerezted a kepet
valahol kozeptajon, ott a haverod nettopjanak alaplapja...
persze gondolom erre az a magyarazat hogy mar feltettetek netre es dicsekedtek hogy ti mit hoztatok ossze...
mod: es azzal hogy utolag atmodositottad a hsz.-ed, sokat nem ertel el. lattam ami oda volt irva eloszor, es en arra reagaltam. mostmar ugyesen atirtad, hogy ne legyen annyira szembetuno a mellebeszelesed... na de legyetek boldogok a 3.2 GHz-es ketmagos atom procitokkal
[ Szerkesztve ]
Az ornitológusoknak nincs jutalom a munkájukban. A madarak leszarják az embereket. :D | http://bejmuller.blogspot.com | WP7 FTW :)
uj BIOS És JÓ Win alól is felrakható [link] itt van lentebb 3.9-es ott le is irják hogy hogy kell felrakni

Ne offoljátok szét a topikot és kerüljétek a személyeskedést.
Ha elengeded a postát akkor vennék két akkut is.---Ha megbeszéled a postával, hogy ingyen elviszi neked, és erről írásos igazolást is hozol, akkor részemről oké a dolog!--by dobozosfiu
Okés!
Sziasztok ne haragudjatok ha nem keresgélek de eléggé zaklatott vagyok....
Kérdésem lenne a géppel kapcsolatban.
Xp-t raktam rá... állandóan előjön a boot menü mintha F8 at nyomnék, telepítés közben 2x előfordult hogy bekapcsolás után usb-s odd rajta és csak sipol sipol sekép se hang reset megoldotta.
Tlepítésnél kérdezi milyen a gép hardvere én szabványos pc-t jelöltem be.
powered by: ®MAJORMÜVEK®
boot.ini-be a timeout-ot probaltad levenni 0-ra?
Az ornitológusoknak nincs jutalom a munkájukban. A madarak leszarják az embereket. :D | http://bejmuller.blogspot.com | WP7 FTW :)

Nekem Karácsony óta van ilyen netbookom, és mintha most már hangosabb lenne a ventije, kicsit darál, mintha hozzáérne valamihez. El fog romlani? Eddig tart a csapágy?
üdv
nekem augusztus ota van meg, azota semmi valtozas.
lehet hogy nalad van egyedi problema, esetleg a fuled lett erzekenyebb
(utobbi csak poen)
ha romlik akkor sztem vidd vissza gariba, biztos ami biztos
Sajnos nem oldja meg....
Nálatok xp alatt nem csinálja ?

Nem egyedi probléma, sajnos elég sok One-on előjön ez a kerregő venti hang.
(I____\==OOOO==/ ____I)

Sziasztok!
Mik a tapasztalatok az új windows 7-essel ezen a gépen?
Én most XP-t használok, Vistára semmiképpen nem váltanék, de ha a 7-es élvezhetően elfut a masinán, megfontolom a váltást, öregecske már az XP, nem mintha bármi probléma lenne vele, de azért mégis fő a változatosság. 
Tudom hogy még béta a 7-es, de hátha akad itt valaki aki már próbálta és el tudja mondani a tapasztalatait.
Más...garivesztés nélkül lehet bővíteni a ramot a gépben? Úgy értem ha beviszem egy szervízbe és belerakják nekem. Neten találtam mindenféle leírást hogy lehet megcsinálni de szinte teljesen szét kell szedni ahhoz hogy hozzáfréhteő legyen a bővítőhely. Egy 1 GB-os modult terveztem venni hozzá.
Az élet négy magnál kezdődik.

Csak pár hsz-t kell visszaolvasnod és már látod is a win7-es tapasztalatokat.
A memória bővítésről megoszlanak a vélemények. Szerintem szét lehet úgy szedni hogy ne látszódjon mivel cimke nincs rajta. Márpedig ami nem látszik az meg sem történt
.
A jó kolléga nem csak igér, be is tart!

bocs a kérdésért, de:
szerintetek egy 17-19"os tft-re kötve sima excel illetve word kiegészítve egy billentyűzettel és egérrel normálisan használható lenne? 
''...válaszd a nagyképernyős színes tv-t,... válaszd az életet...''

Lan-on keresztül baromi lassú rajta a net valamiért!
Nem tud valaki valami megoldást a problémámra? Valamit át kellene állítani? Amúgy xp van a gépen és minden driver fent van.
Szia!
Garanciavesztés nélkül szétsedni nem lehet mert nagyítóval megnézik hogy karcolt e a csavar és abból itélnek !a legelején a fórumnak le is irták hogy ezért ment el a gari róla!
Ha beviszed szervizbe ott megtudod csináltatni úgy hogy megmarad a garacncia és fizetsz egy kis borsos árat a beszerelésért 
Te tudod hogy szeretnéd

Bocs de én nem emlékszem ilyen nagyítós esetre, ha tudod hol volt linkeld már ide.. Az neg elég valószínűtlen hogy a gyárban úgy rakják össze hogy nem karcolódik meg a csavar. Hacsak nem Harry Potter rakja össze őket
.
itt van a 45.hozzászólás http://prohardver.hu/tema/re_acer_aspire_one_netbook/hsz_1-50.html
Hát eddig semmi segítséget nem kaptam....
...
Musz volt nekem kideríteni. Nos a bill már boot alatt hülyül és beragad az F8, hogy miért pont ez azt a franc se tudja. Bios ban is beragad ilyenkor össze vissza ugrál ha rányomok abbahagyja. Sajnos nincs mit tenni go vissza garba. A delikvens tescoba vette.
[ Szerkesztve ]

Na ezt anno átugrottam.
SRY
Akkor szerezni kell új csavarokat és azokat krva óvatosan átrakni. Hátha

Én is a tescoban vettem, az enyémen, meg úgy látszik, hogy a hálókártya a xar. 
Én tescos vagyok magamét kicserélném újra de másnál nem játszom el a lehetőségeimet.
Majd megy a teló a futárnak azt viszik el.

Sziasztok!
3 hete én is boldog tulaja vagyok egynek. Végigolvastam a fórumot, mielőtt regisztráltam. Egy kérdésre nem találtam választ, biztosan mindenkinek rejtély: nem lehet sehogysem a gyári 8 MB helyett kicsit többet odahúzni a videókártyának? 
"Azért, mert a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye."

Amit biosba látsz az a minimum. Ha kell ad hozzá magától.

Ááá, értem. Köszönöm a gyors választ! 
Szia! én nem értem azt hogy add hozzá magadtól ! Ezt hogy gondoltad nem lehet állítani a biosba a vgamemót vagy mégis ha igen akkor oszt meg velönk pontosan hogyan is kell köszi

baszki, nem azt mondta, hogy te add hozzá magadtól, hanem ha kell, akkor a rendszer ad hozzá magától. tudod, számít a szó végén a "d" ad nem add 
igen bizony, es egyre csak jobb lesz...

THX hogy helyettem reagáltál

Nekem a wifi-vel vannak problémák, bár lehet, hogy csak Dlink 524-esem döglődik, mert csinál furcsaságokat az elmúlt időszakban...
Tehát mintha a jel nem lenne folyamatos. Rákattintok egy linkre és várni kell, hogy "feléledjen", utána megy rendesen. Ez nem mindig csinálja, csak időközönként. De pl. youtube nézés közben is van hogy leáll, ezért megakad a videó. Aztán egy idő után begyorsul.
Nem tudom, ennek lehet-e valami köze ahhoz, hogy speedtest.net-en mért eredményeim csak a 2Megabitet érik el. Pedig 4 van, vezetékes nettel annyit is mér. Régebben itt konkrétan tapasztalható volt ez a leállás, mért 3-4 mbit között, utána elkezd lefele menni, nem volt forgalom... csökkent csökkent (a mutató), aztán egyszercsak beindult megint. Ki érti ezt?
Idegesítő.

Nekem is ezt csinálja. De nekem mind a két gép. Valszeg a szolgáltatóval van gond. Nekem Cegléd ill Abony t-home. Pár hete vettem észre. Gondolom valamit javítanak vagy ilyesmi.
ááá de sz@r vaok 

Nekem Invitel ADSL van. Pár hete folyton elvesztette a jelet mind2 laptopunk (mind2 acer, de az egyik nem netbook). Mostanában ilyen nem történik, csak ez a lassulós dolog. Volt ollyan is többször, hogy megszakadt a net, és nem csatlakozott újra, csak a router áramtalanítása után. Ezért gondoltam, hogy az haldoklik.
Azért azt furcsának találom, hogy PC-n, ami kábellel van a routerre kötve, ott nincs semmi baj.
Más: nekem egyre jobban kerreg ennek a ventije... Ha már nagyon durva, biztos visszavitetem (1 hónapos sincs még). Viszont nem akarom folyton eljátszani ezt a cserét havonta... Mit csinálnak vele? Kicserélik az egészet, vagy csak a hűtőt? Csere esetén mit csinálnak a hdd-n lévő adatokkal?
Szia én a ventis dologba "tudok" segíteni
Hát ha nagyon zavar és nagyon nagyon melegszik vidd vissza de ha csere lessz az összes adatodat elfogod veszíteni ez 100%-ék!
Ha meg javítják akkor elméletileg (nálam is ez volt az elsővel el se indult venti és meghalt
))ledúzerolnak mindent és eredeti álapotba kapod vissza valakinek jó valakinek nem de kérdezd meg hogy ott hogy van ez
az a biztos ! hello

nagyon szemezek egy ilyennel, a t-nél olcsó , de félek hogy kicsi lesz, olyan pici, vagy használható, én csak netezek, zene, msn, meg mostanába egy kis tarckmánia, nem gubózik az ember szeme a böngészésnél?

Nem gubózik,főleg ha fent van a touchpad drivere,mert akkor két ujjal tudsz nagyítani pillanatok alatt.
Amúgy tényleg használható ekkora kijelző is netre,stb.
Jó utána szokatlan 17"-on nézni ugyanazt,de ez meg ott van a táskámban mindig - ez se hátrány.Valamit valamiért....
Az FN plusz F5 vált a megjelenítő eszközök között, három lépés van, ha min 2 megjelenítő aktív:
csak a netbook kijelzője, csak a külső megjelenítő eszköz ill egyszerre mindkettő.
Ez utóbbi esetben az aa1 1024x600 as felbontása jelenik meg a külső eszközön (elég gáz ez a kis felbontás egy nagyobb kijelzőn hdgdgdgdg), de ha csak a külső eszközt választod, automatán átáll annak az adott eszköznek az optimális felbontására. Én próbáltam már egy sima 17" monitoron, ott nyomtam a gta-t, nagy jó volt, és teljesen használható volt, akárcsak egy asztali pc-n. A másik próbám egy 32" lcd tvre kötve fifa08 party haverokkal, irtó nagy élmény volt így játszani, persze rádiós bill és gamepad segítségével!
Tehát kérdésedre a válasz: teljes értékű számítógépként használható külső megjelenítő eszközre kapcsolva!!! Ami rdekes, h bár a saját kijelző ilyenkor nem megy, a fogyasztás mégsem csökkent.... Ki érti ezt??
[ Szerkesztve ]
Acer Aspire One A250 + Iphone 4 32 GB

Valahol le volt írva mi mennyit fogyaszt benne.Lehet,hogy csak a háttérvilágítást kapcsolja ki,magába az lcd-t nem.A világítás meg kb.25 led ami nem igazán fogyaszt sokat.
A Fifa08 elindult rajta?
Írtam h FIFA08 party haverokkal, és irtam is rola, h tökéletesen fut, még szebben mint a 3 éves hp notimon..
Szerinted fut akkor rajta??

Acer Aspire One A250 + Iphone 4 32 GB

És az új már normálisan működik neked, vagy az is kezd behalni / behal egy idő után?

Még valami, mert nekem ez is rendellenességnek tűnik:
amikor világosítjátok a képernyőt (Fn+jobbra nyíl), akkor a legsötétebbtől nektek is pontosan az ötödik gombnyomásra következik be látványos világosodás? Nekem furcsa, hogy ez nem "folyamatos". Ha tovább világosítom, akkor meg már érezhetően folyamatosan világosodik minden gombnyomásra.

Alkatrésznek eladó egy kékszínű!
Eladó részek (ami maradt):
töltő, venti-modul, kijelző keret (külső), Bill. körüli borítás (touchpad-al), wlan kártya, hangszórók, belső kábelek , mikrofon, kamera , vagy az alaplapról bármi.
Email plíz.
Aláírás
(#1045) kapcs-ford válasza kapcs-ford (#1044) üzenetére

Valakinek kellett a venti-modul mert zörgött neki... nem találom az emailt..
Aláírás

Itt vagyok!!!!!! ÉNÉNÉN

Ezek szerint nem sikerült a gariztatás?? Miért?

Nálam,ha a legsötétebről indulok 4 gombnyomásig szinte alig érzékelhető,utána joval nagyobb léptékekben 9-ig világosodik.

A többszöri szétszedés miatt , na meg voltak rajta más mod-ok is. (4. usb port kivezetve)
Ha valakinek alkatrész kell a felsoroltakból az emailt írjon légyszi ne privit.
Aláírás