Helló!
Tegnap vettünk egy ilyen kis netbookot barátnőmnek, t-mobilnál. Fekete, 1 GB RAM, 160GB vinyó, XP Home Hun, mobilinternet-előfizetéssel.
Ami nagyon tetszik, (sok egyéb dolgon kívül) az a beépített 3G modem, és az, hogy első bekapcsolás után simán kibírt 3 órát, igaz csak netezéssel, meg egy kis filmlejátszással. A kijelző pici de nem zavaró, és még én is megszoktam a billentyűzetet hamar.
720p-s .mkv-t nem viszi, én csak KMplayert használok, minden kodek benne van, ami csak kell, és nagyon okos lejátszó, de ezzel akadozik, csúszik a hang/kép. Nem érdekes, erre majd egyszerű divx-eket teszünk. 
A venti pörgött, de feltettem az itt említett a1ctl programot, és azóta slow módban film alatt sem megy 57 fok fölé a proc, és hallható tartományba a venti. Külön jó a 800MHz mód és a LAN meg Webcam lekapcsolás.
BIOS-t egyelőre nem frissítek, majd ha baja esne, akkor. Hacsak nem jönnek ki valami extra, üzemidő megduplázó megoldással. 
Szóval ennyi, a fórum remek, tele volt hasznos segítséggel, gyakran olvasom majd.