Hirdetés

2012. május 30., szerda

(#2001) B-L-A-C-K válasza pappzs (#2000) üzenetére

B-L-A-C-K
(PH! kedvence)

;)

...

(#2002) Tiger24 válasza Proci85 (#1987) üzenetére

Tiger24
(lelkes újonc)

hali!

nekem xp-s van és nem sanyo, hanem simplo akksival, és nem csökkent drasztikusan még fél év után sem az üzemidő.

(#2003) Proci85 válasza Tiger24 (#2002) üzenetére

Proci85
(fanatikus tag)

Hm, xp matrica is rajta van? Tehát gyárilag xp-s?
Egy everest home-mal meg tudnád nézni az akkunál az elhasználódás mértékét?
Előre is köszönöm :)

(#2004) fkenny

fkenny
(senior tag)
LOGOUT blog

nézzétek meg !

A nők, mint a parkolók......a jobbak már foglaltak, a többi vagy rokkant vagy fizetős... :)

(#2005) Proci85 válasza fkenny (#2004) üzenetére

Proci85
(fanatikus tag)

Miután olyan hiteles infókkal szolgáltál korábban?

[ Szerkesztve ]

(#2006) Reac^ válasza bala68 (#1988) üzenetére

Reac^
(PH! addikt)
LOGOUT blog

és ezt a netmetert be lehet úgy állítani hogy ne a komplett (wifi, lan stb) forgalmat mérje csak a 3g-ét? :F

1988 Daihatsu Charade GTti 993ccm Turbo | Telón gyorsabb, szám az adataimnál (7-24) | PH! megbízhatóság: 50+

(#2007) Susana

Susana
(kvázi-tag)

Sziasztok!
Felraktam a Vistát a laptopomra és a problémám az lenne hogy nem tudom milyen driver kell a hálókártyának. Bedugom az internet kábelt és az irja hogy nincs feltelpitve...
Valaki linkelni egyet mert én már tettem fel valamilyet de az nem jo :(
KÖSZI ELŐRE IS!

[ Szerkesztve ]

Acer Aspire One White 120GB 1GB Vista

(#2008) bala68 válasza Reac^ (#2006) üzenetére

bala68
(újonc)

Szerintem nem. Nem tud különbséget tenni hogy miként kapcsolódsz a netre. Ő az együttes adatforgalmat méri.

(#2009) Reac^

Reac^
(PH! addikt)
LOGOUT blog

fektetten, egész okos kis progit nagyon sok mindent be lehet neki állítani, ráállíottam a hdspa vezérlőre igy csak annak a forgalmát nézi, sztem korrekt :C

köszi :R

1988 Daihatsu Charade GTti 993ccm Turbo | Telón gyorsabb, szám az adataimnál (7-24) | PH! megbízhatóság: 50+

(#2010) bala68 válasza Susana (#2007) üzenetére

bala68
(újonc)

www.acer.hu ?????? Talán ott megtalálod.

(#2011) bala68 válasza Reac^ (#2009) üzenetére

bala68
(újonc)

Jé tényleg be lehet állítani. Ez viszont én nem tudtam.

(#2012) skyl380

skyl380
(újonc)

Hello!

Segítséget szeretnék kérni. Van egy ilyen netbookom, vettem egy 1gb-s ramot, (1gb ddr2, 800mhz) beszereltem, minden oké volt, windows indul, ram megvan. Első restart urán se kép se hang. A venti megy, szerintem a hdd is-

mi lehet a baja?

Üdv: Berci.

lil skyl... yeeeeeeeeah

(#2013) Mr. Teddy

Mr. Teddy
(senior tag)

Sziasztok!
Nektek nem csinálja a gépetek azt, hogy ha nem nyúltok hozzá hoszabb ideig, akkor lekapcsolja a képet, vagy készenléti állapotba kerül, vagyis ez még nem probléma, csak innen nem tudom a gépet visszahozni, hiába nyomom minden gombot bárhogy meg, se kép se hang, csak a hard reset segít :S
valami ötlet hogy miért lehet, vagy mit állítsak át?
Kösz

(#2014) xalli

xalli
(lelkes újonc)

Sziasztok :R :R :R
valaki nem tudja lehet e már??és ha IGEN akkor hol ???kapni kocsiba tartót..a kis lapitopink-hoz...én már láttam kocsiban a szélvédőre rakva ugyan olyan tapado korongos volt mint a Navi tartók...de nem tudtam meg kérdezni hol vette mert váltott a lámpa és elhuzott a kocsi:(

(#2015) Reac^ válasza xalli (#2014) üzenetére

Reac^
(PH! addikt)
LOGOUT blog

én tudok neked hozni kinntről angliában van ismerősöm :R

(#2016) bala68 válasza Mr. Teddy (#2013) üzenetére

bala68
(újonc)

Start menü-vezérlő pult-energia gazdálkodás-merevlemez kikapcs-SOHA. Mind két esetben. Talán ez segít.

(#2017) Susana

Susana
(kvázi-tag)

Vista drivereket honnan tudok leszedni?

(#2018) bala68 válasza Susana (#2017) üzenetére

bala68
(újonc)

Kedves Susana. ITT:http://www.acer.hu/acer/service.do?LanguageISOCtxParam=hu&miu10einu24.current.attN2B2F2EEF=3743&sp=page15e&ctx2.c2att1=10&miu10ekcond13.attN2B2F2EEF=3743&CountryISOCtxParam=HU&ctx1.att21k=1&CRC=1354208172

(#2019) skyl380

skyl380
(újonc)

Nem tudom, hogy lehetek ilyen fafej.

Visszaolvastam néhány hsz-t, biost frissítettem és megoldódott.

Milyen dolog az, hogy így elszáll a bios a gépen... Sosem volt ilyen jellegü bajom PC-vel.

Üdv!

lil skyl... yeeeeeeeeah

(#2020) bala68 válasza skyl380 (#2019) üzenetére

bala68
(újonc)

Ennél a típusnál jobb ha felkészülsz erre. Sajna.

(#2021) Susana

Susana
(kvázi-tag)

Az acer oldálán már voltam egy párszor és csak xp driver van :(

(#2022) kriszta0428

kriszta0428
(újonc)

Sziasztok!

Alig két hónapos a gépem, nagyon szeretem, de most történt vele valami... Egyszerűen nem indul el, és a merevlemezt jelző led sem világít. Ebből arra következtetek, hogy a merevlemezeket nem tudja elindítani, és a hangja is fura, mintha küzdene az elindulásért... Szerintetek mit kell most tennem? Vigyem szervízbe? :(((

Nem bánnám, ha nem kéne, mert akkor nélkülöznöm kellene hetekig (gondolom). De túlságosan nem vagyok profi a hardveres dolgokban, így ha egyszerűen nem megoldható, marad a szervíz.

Légyszi, segítsetek, hogy mi a teendő ilyen esetben!!! :F

Előre is köszönöm!
Kriszta

(#2023) Proci85 válasza kriszta0428 (#2022) üzenetére

Proci85
(fanatikus tag)

Gyárilag linuxos v. xp-s modelled van?
Fentebb hasonló tüneteket tapasztaltak a többiek is, egy bios frissítés megoldotta.

(#2024) kriszta0428 válasza Proci85 (#2023) üzenetére

kriszta0428
(újonc)

Gyárilag linux-os, bár most ubuntu van rajta.
BIOS frissítéssel boldogulhatok én is? Nem jár ez garanciavesztéssel?

(#2025) kovasz válasza kriszta0428 (#2022) üzenetére

kovasz
(senior tag)

mi nem indul? a bios bejön? ha igen akkor nyomj egy ubuntut pendrive-re dugd be, boot-kor nyomj egy f12-t és valaszd az usb-t. azután már le tudod ellenorizni a hdd-t. ha bios sincs akkor gariztatsd.

(#2026) kovasz

kovasz
(senior tag)

Valaki irta a kétmagos procit.. ebben az van a task managger szerint.nem ez a normális?

(#2027) kriszta0428 válasza kovasz (#2026) üzenetére

kriszta0428
(újonc)

Sajnos tök sötét a képernyő, semmi nem indul... :(

(#2028) rol33

rol33
(tag)

sziasztok

nos biost frissítettem a lent leírtak szerint:

Leformazol FAT32-re egy USB flash drive-ot. Töltse le a legfrissebb BIOS-t, és az mind FLASHIT.EXE és a BIOS tedd a leformázott pendrivera. Átnevezés a BIOS fájlt ZG5IA32.FD-re, ez fontos.
(zip-bol a FLASHIT.EXE-t es a BIOS fajl-t (ZG5_3305.fd), majd ezt atnevezed ZG5IA32.FD -re.)
Kikapcsolod az AA1-et (aa1=acer aspire one). Akksi es töltö is be kell legyen dugva. Bedugod a flash-et.
Lenyomod az Fn+Esc kombinaciot, es nyomva tartod. Megnyomod es elengeded a bekapcsologombot. Pár másodperc múlva elengedet az Fn+Esc-et. Ekkor elkezd villogni a bekapcsologomb LEDje. Megnyomod es elengeded a bekapcsologombot ujra.
Hagyod hogy tegye a dolgat, nem nyulsz semmihez, majd ujraindul magatol az uj BIOS-szal.

na most azóta nem indul a gép.hiba?

[ Szerkesztve ]

r

(#2029) bala68 válasza Susana (#2021) üzenetére

bala68
(újonc)

Ott van az.AOP531h Kiválasztod,majd az op. rendszerek között ott az összes vista platform.

(#2030) kriszta0428 válasza rol33 (#2028) üzenetére

kriszta0428
(újonc)

Nagyon köszi! Megpróbálom! :K

(#2031) rol33 válasza kriszta0428 (#2030) üzenetére

rol33
(tag)

kicsit félrement.de szívesen :D

r

(#2032) Proci85 válasza kriszta0428 (#2024) üzenetére

Proci85
(fanatikus tag)

Nem jár garivesztéssel.

kovasz: a HT miatt látod 2 cpu-nak. Valójában egymagos.

(#2033) kriszta0428 válasza rol33 (#2028) üzenetére

kriszta0428
(újonc)

Hűha, köszi!!! Működik!!! Jaj, de jó!!! :C :R

Jól veszem ki a fórumhozzászólásokból, hogy ez még gyakran elő fog velem fordulni? De ez nem jelent komoly hibát, ugye, csak az AA1 sajátossága?

Ki is másolom magamnak egy dokumentumba, hogy mit kell ilyenkor csinálni, hogy legközelebb kéznél legyen! :DDD

(#2034) xalli válasza Reac^ (#2015) üzenetére

xalli
(lelkes újonc)

érdekel a dolog....priviben irnál bövebben???

(#2035) Reac^

Reac^
(PH! addikt)
LOGOUT blog

irtam de jó lenne ha gyorsan tudnál válaszolni :K

(#2036) skyl380

skyl380
(újonc)

A bios fájl átnevezésére miért van szükség? Van logikus magyarázat? Mi történik ha nem nevezem át? :D

lil skyl... yeeeeeeeeah

(#2037) xalli válasza Reac^ (#2035) üzenetére

xalli
(lelkes újonc)

válaszoltam..többet is..

(#2038) Xirtam

Xirtam
(PH! addikt)

Sziasztok szép estét!

Acer Aspire One 751 2gb os verzio jó beruházás?! :R

Forza Ferrari - Cavallino Rampante [ Konzol Világ & Game Shop ]

(#2039) Proci85

Proci85
(fanatikus tag)

Nos még múlt héten elvitte a futár az A150-A -t akku hibával és vinyóval. (Mivel 3 napban voltam, a számtech bolt intézte.)
Akivel beszéltem azt mondta, hogy több ilyet visszahoztak már. Erre most felhiv egy másik szervizes aki tesztelte és azt mondta, hogy használattól függetlenül 2óra 10 perc a gép üzemideje és ez nem csökken, tehát rendben van a gép. Amikor kérdeztem az elhasználódás mértékéről azt mondta nem tudja megnézni, de holmi windowsos szoftverek amúgy is honnan tudnák ezt?
Hiába mondtam neki h nem kell hozzá sw, linuxban is egy parancs kiolvassa az akkuból, mert ott van. A vinyóra nem mondott semmit, nem is nézték. Nem tapasztaltak rendellenességet.
Akkunál hivatkozott arra, hogy 2008-as gyártmány és már gyengült. Az hogy a sanyo akku -mely szintén 2008as- miért birja még mindig, nem mondott semmit.
Elvileg úgy volt, hogy több notit is lepróbálnak és egy jót küldenek vissza. Most kiderült csak az enyémet nyűstölték és küldenék vissza.

Megbeszéltük végül, hogy inkább a vételárat küldjék vissza.
Vaterán egy számtech bolt 70-ért árul xp-set, megnézem inkább azt. Legalább egy fokkal jobb tapasztalatok van azzal a modellel (sanyo akku, hitachi vinyo).

[ Szerkesztve ]

(#2040) bigsee válasza Proci85 (#2039) üzenetére

bigsee
(fanatikus tag)

Hali! Melyik az a linuxos parancs az akku kiolvasására?

MDA Vario II - MDA Vario IV - Htc Touch - Samsung Spica - Htc Desire - Samsung Omnia 7 - Motorola Defy

(#2041) Proci85 válasza bigsee (#2040) üzenetére

Proci85
(fanatikus tag)

A cat paranccsal kiolvasható a /proc/acpi/ alól mindenféle hasznosság:)
Így pl. az akku is: cat /proc/acpi/battery/BAT1/info
[link]
Ha meríted, info helyett nézd meg a state -t is, kiirja mennyi az aktuális kapocsfeszültsége, kisütő árama, stb.

[ Szerkesztve ]

(#2042) bigsee válasza Proci85 (#2041) üzenetére

bigsee
(fanatikus tag)

Köszi!

MDA Vario II - MDA Vario IV - Htc Touch - Samsung Spica - Htc Desire - Samsung Omnia 7 - Motorola Defy

(#2043) skyl380 válasza Proci85 (#2039) üzenetére

skyl380
(újonc)

Azért a Vaterával nagyon vigyázz!

lil skyl... yeeeeeeeeah

(#2044) kovasz válasza Proci85 (#2039) üzenetére

kovasz
(senior tag)

Én karácsonyra 75k-ért vettem a gyereknek az xp-set.

Egyébként müszaki cikket gariztatni csak működés képtelen javithatatlan állapotban szabad. különben szopsz. egy piezo önygyújtókból csodákra képes :U

(#2045) Proci85 válasza kovasz (#2044) üzenetére

Proci85
(fanatikus tag)

Sajnos azt kell mondjam, igazad van. Csak valahol szomorú, hogy trükkölni kell azért, hogy a "szakember" belássa és kicserélje :(

[ Szerkesztve ]

(#2046) Buddhha

Buddhha
(tag)

[OFF]Sziasztok!

Két napig olvastam a topicot, de a végére még nem jutottam el... Csak a következtetés van meg...

Ma megvettem... :)
A hsz-t már erről írom...

További kellemes napot! :)[/OFF]

Infrablútut van-e benne??? I'm hard as a rock, and wise as a mountain!

(#2047) skyl380 válasza Buddhha (#2046) üzenetére

skyl380
(újonc)

dejó... :D

lil skyl... yeeeeeeeeah

(#2048) Proci85

Proci85
(fanatikus tag)

Lentről hallgatva nálatok is ilyen hülye hangja van ennek a nyavajásnak?:)
[link]

(#2049) kovacszk válasza Proci85 (#2048) üzenetére

kovacszk
(senior tag)

Enyém ilyen. Szét kéne kapni beolajozni, de már úgy megszoktam :). Igazából nincs olyan pici csavarhúzóm amivel le tudnám szedni, egy nullással már majdnem szétcsesztem az egyik csavart :(. De mivel szétszedtem gari már nincs. :C

A jó kolléga nem csak igér, be is tart!

(#2050) WRS

WRS
(újonc)

szerintetek ez működhet a kicsikével? [link]
illetve ez? [link]

Copyright © 2000-2012 PROHARDVER Informatikai Kft.